106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • FREAK
    na wildor lerendezve, jöhet a következő észgép....
  • Gery1980
    Engem is meghat ez az összetartás.SZERETLEK BENNETEKET TESTVÉREIM...HÜPHÜPHÜP:)))
  • FREAK
    a J.A.T.A.CS.™ akcióban......... Ilyenkor mindig elmorzsolok egy kövér könnycseppet :)

PADRE™
  • Mike
    művészfilmet meg már meg sem nézel, mert azon tán gondolkodni is kéne, ami igen nehéz lehet a gólyóidnál is kisebb agyaddal, primcsókám
  • FREAK
    ó jesssz :)))))

szívemből szóltál :)))

az nem baj, ha valakinek disney többet jelent, mint egy elég jól rekonstruált megörtént tragédia, csak ne dicsekedne vele...............

PADRE™
  • Gery1980
    Te sérültlelkű!A Kutyabajnokokat végigröhögted.Hány éves vagy fiacskám.12-nél biztos nem vagy több.Csak azt nem értem, hogy az ilyen hozzánemértő faszkalapok mit keresnek itt.Csak elbaszod a topicot, a primitív hozzászólásoddal!És ne haragudj hogy ilyen hangot engedek meg magamnak, de veled szemben nem tehet mást az ember.Na húzzál haza kiscsávó, rakd be a Hófehérkét és rázd rá a répád!
  • Mike
    wooooozzááááááábii

Budwiser 4ever
  • Gery1980
    Itt is vagyok főnök!Jöttem ahogy elolvastam a közleményt!
    JÓARCADMIRÁLIS™
  • FREAK
    ja, ha te röhögni ülsz be egy tragikus történetre, akkor mi meg nagy ívben leszarjuk az objektív értékelésedet.........

PADRE™ JÓARCOK™
  • WiLDoR
    Üdv Blasta!

Megmondom őszintén, nagyívben lesz@rom, hogy ki rendezte a filmeket, ha nem szórakoztató, akkor megette a fene. Nekem nagyon nemtecett' a B.H.D., szerintem nagyon uncsi volt, a felénél meguntam, a Kutyabajnokot viszont végigröhögtem, és tetszett, amit a BHD-ről nem mondhatok el, pedig sok reményt fűztem ahhoz a filmhez.
    (Pl. A Lock Stock-ot is egy anno ismeretlen rendező csinálta, szvsz azonban nagyon király lett a film, a Blöff is jó nagyon volt, de már nem annyira, mint az elődje.)

Na mindegy ízlések és pofonok, vagy miaszösz...
  • FREAK
    wasabi???? az olyan, mint a yamakasi?
  • Roby
    Nah, megneztem a Behind Enemy Lines-t (Ellenseges terulet).
    Hat mit mondjak, nekem teccet, akar meg igaz is lehet. Voltak benne jo jelenetek. Ajanlom mindenkinek:)
  • FREAK
    tudományos kísérlet, épp a negatív fázisban :)
  • Blasta
    nana! és az a külföldi csaj,aki rá van gerjedve a flimpidre????
  • FREAK
    miről beszélsz? nekem csak igazi van!
  • FREAK
    jól van na, süketek is vehetnek hifit :))) (de minek?) :)))))
  • Blasta
    Freak!

Neked már van egy virtuális barátnőd! Elég legyen már! Hagyj másnak is egy-két szeletet, bááááze!
  • Blasta
    CSácsá!
    Jöttem vidélről, azt egyből az információ tengerébe vetem magam!

Wildor!
    Azért nagy bátorság kell egy Ridley Scott filmnek 3-ast és egy Walt Disney produkciónak 8-ast adni ugyan azon a listán! Inkább nem is kommentálom tovább, még kiakadok :-)))))))))
  • Mike
    jaja :)))))))))))
  • FREAK
    sejtettem

mindegy én már megszoktam, rajtad a sor :PPPPPPP
  • FREAK
    bazzzzz

és rossz voltam?
  • FREAK
    oh, szia jasmin, te végig itt voltál? :))
  • Efreet
    mind1, már nem sok a munkaidöd, aztán mehetsz rendbejönni...
  • FREAK
    mindegy, szúrás suxxx :)))
  • Efreet
    freak: szerintem nem. nagyon ritkán használják csak. (szinte mindig inkább valami morfinszármazékot szoktak)
  • FREAK
    :)))))))))))

nem tudom, mit vigyorgok, hisz nem értem, miről beszélsz :)))))))))

Efreet : lehet kapni gyógyszertárban??
  • Efreet
    bátor kijelentés, föleg freak jelenlétében :))
  • Efreet
    lehet azt intravénásan is... söt, szülö anyáknak szokták is, mert jobban elnyomja a fájdalmat, mint bármi más.
  • FREAK
    ja, csak nem benyomod, hanem termeled, de nem mindegy minek a hatására :)))))))
  • Efreet
    endorfin-függö, mint sokan mások... legális anyag :D
  • FREAK
    ki mondta, hogy hibás vagy?? bár, ha nem nyomsz semmit, akkor valami minimális gond mégis csak lehet, de még talán operábilis :)))
  • FREAK
    "szip-szip" ...............nekem is kéne egy olyan hely, ahol kokózni lehet munka közben :)))))))
  • FREAK
    ki az az Eddy Morphy???? :DDDDDDDDDDDDDD

valami átváltozóművész????? :)))))))))))))))))))))
  • Mike
    SHOWTIME

nem egy maradandó alkotás, de kellemesen szórakoztató, nagyszerüen lehet rajta nevetni.
    Szinészi játék: a két főszereplő Eddy Morphy és Robert De Niro hozza a szokott formáját
    van benne lövöldözés, akció, humor, ami kell :)
    érdemes megnézni
  • FREAK
    szegény......... :)))))))))) bántanak a csúnya főnökök?
  • FREAK
    ja, aki tőlem visszavágásra számít, az még nem tudja, hogy én egy nyugodt gyerek vagyok

btw mire kellett volna visszavágni?
  • FREAK
    nem gondoltam volna, hogy lesz ember, aki ezt komolyan veszi.........
  • FREAK
    hmmmmm, milyen romantikusan régimódi :)
  • Efreet
    szerintem az édesanyja lánya.
  • FREAK
    na pont azért, nehogy későn vegyem észre magam :))))

amúgy még mindig nem tudom, kinek a kije??