106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
na wildor lerendezve, jöhet a következő észgép.... -
Engem is meghat ez az összetartás.SZERETLEK BENNETEKET TESTVÉREIM...HÜPHÜPHÜP:))) -
a J.A.T.A.CS.™ akcióban......... Ilyenkor mindig elmorzsolok egy kövér könnycseppet :)
PADRE™ -
művészfilmet meg már meg sem nézel, mert azon tán gondolkodni is kéne, ami igen nehéz lehet a gólyóidnál is kisebb agyaddal, primcsókám -
ó jesssz :)))))
szívemből szóltál :)))
az nem baj, ha valakinek disney többet jelent, mint egy elég jól rekonstruált megörtént tragédia, csak ne dicsekedne vele...............
PADRE™ -
Te sérültlelkű!A Kutyabajnokokat végigröhögted.Hány éves vagy fiacskám.12-nél biztos nem vagy több.Csak azt nem értem, hogy az ilyen hozzánemértő faszkalapok mit keresnek itt.Csak elbaszod a topicot, a primitív hozzászólásoddal!És ne haragudj hogy ilyen hangot engedek meg magamnak, de veled szemben nem tehet mást az ember.Na húzzál haza kiscsávó, rakd be a Hófehérkét és rázd rá a répád!
-
wooooozzááááááábii
Budwiser 4ever -
Itt is vagyok főnök!Jöttem ahogy elolvastam a közleményt!
JÓARCADMIRÁLIS™ -
ja, ha te röhögni ülsz be egy tragikus történetre, akkor mi meg nagy ívben leszarjuk az objektív értékelésedet.........
PADRE™ JÓARCOK™ -
WiLDoR #362 Üdv Blasta!
Megmondom őszintén, nagyívben lesz@rom, hogy ki rendezte a filmeket, ha nem szórakoztató, akkor megette a fene. Nekem nagyon nemtecett' a B.H.D., szerintem nagyon uncsi volt, a felénél meguntam, a Kutyabajnokot viszont végigröhögtem, és tetszett, amit a BHD-ről nem mondhatok el, pedig sok reményt fűztem ahhoz a filmhez.
(Pl. A Lock Stock-ot is egy anno ismeretlen rendező csinálta, szvsz azonban nagyon király lett a film, a Blöff is jó nagyon volt, de már nem annyira, mint az elődje.)
Na mindegy ízlések és pofonok, vagy miaszösz... -
wasabi???? az olyan, mint a yamakasi? -
Roby #359 Nah, megneztem a Behind Enemy Lines-t (Ellenseges terulet).
Hat mit mondjak, nekem teccet, akar meg igaz is lehet. Voltak benne jo jelenetek. Ajanlom mindenkinek:) -
tudományos kísérlet, épp a negatív fázisban :) -
nana! és az a külföldi csaj,aki rá van gerjedve a flimpidre???? -
miről beszélsz? nekem csak igazi van! -
jól van na, süketek is vehetnek hifit :))) (de minek?) :))))) -
Freak!
Neked már van egy virtuális barátnőd! Elég legyen már! Hagyj másnak is egy-két szeletet, bááááze! -
CSácsá!
Jöttem vidélről, azt egyből az információ tengerébe vetem magam!
Wildor!
Azért nagy bátorság kell egy Ridley Scott filmnek 3-ast és egy Walt Disney produkciónak 8-ast adni ugyan azon a listán! Inkább nem is kommentálom tovább, még kiakadok :-))))))))) -
jaja :))))))))))) -
sejtettem
mindegy én már megszoktam, rajtad a sor :PPPPPPP -
bazzzzz
és rossz voltam? -
oh, szia jasmin, te végig itt voltál? :)) -
mind1, már nem sok a munkaidöd, aztán mehetsz rendbejönni... -
mindegy, szúrás suxxx :))) -
freak: szerintem nem. nagyon ritkán használják csak. (szinte mindig inkább valami morfinszármazékot szoktak) -
:)))))))))))
nem tudom, mit vigyorgok, hisz nem értem, miről beszélsz :)))))))))
Efreet : lehet kapni gyógyszertárban?? -
bátor kijelentés, föleg freak jelenlétében :)) -
lehet azt intravénásan is... söt, szülö anyáknak szokták is, mert jobban elnyomja a fájdalmat, mint bármi más. -
ja, csak nem benyomod, hanem termeled, de nem mindegy minek a hatására :))))))) -
endorfin-függö, mint sokan mások... legális anyag :D -
ki mondta, hogy hibás vagy?? bár, ha nem nyomsz semmit, akkor valami minimális gond mégis csak lehet, de még talán operábilis :))) -
"szip-szip" ...............nekem is kéne egy olyan hely, ahol kokózni lehet munka közben :))))))) -
ki az az Eddy Morphy???? :DDDDDDDDDDDDDD
valami átváltozóművész????? :))))))))))))))))))))) -
SHOWTIME
nem egy maradandó alkotás, de kellemesen szórakoztató, nagyszerüen lehet rajta nevetni.
Szinészi játék: a két főszereplő Eddy Morphy és Robert De Niro hozza a szokott formáját
van benne lövöldözés, akció, humor, ami kell :)
érdemes megnézni
-
szegény......... :)))))))))) bántanak a csúnya főnökök? -
ja, aki tőlem visszavágásra számít, az még nem tudja, hogy én egy nyugodt gyerek vagyok
btw mire kellett volna visszavágni? -
nem gondoltam volna, hogy lesz ember, aki ezt komolyan veszi......... -
hmmmmm, milyen romantikusan régimódi :) -
szerintem az édesanyja lánya. -
na pont azért, nehogy későn vegyem észre magam :))))
amúgy még mindig nem tudom, kinek a kije??