106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Efreet
    lehet szólni a biztonságiaknak, hogy zavarja az elöadást, plusz lehet szólni neki is, hogy ne zavarjon... csendben morogni talán a legkevésbé okos dolog, csakis vérnyomás-szempontból van értelme.
  • FREAK
    neked mindegy?
  • Ramza
    Annyiban nem mindegy, hogy elrontja mások szórakozását :(
    Van akit nem érdekel, de van akit kimondottan zavar.
  • Efreet
    ha kifizette a jegyet, bemehet. bent meg, amíg nem kergetik ki a biztonságiak, addig azt csinál amit akar... ha játszik a telefonján, akkor azt... nem tökmindegy?
  • Laalee
    jellemzö csak a nokiasok ilyenek :D
  • Ramza
    Ezt nem teljesen értem. Miért nem megy ki az ilyen? Hideg van kint és fűtenek bent? Amúgy azt kell mondjam: vagy ritkán jársz moziba, vagy nagyon szerencsés voltál eddig.
  • Efreet
    és? mi közöd hozzájuk?
  • Efreet
    én 6X néztem meg a Gyürükurát 4 moziban, 6féle stílusú közönséggel... volt a dumálós bulizóstól kezdve a hangosan ijedezös éljenzösön át a csendes, szónélküliig mindenféle.
    a jégkorszakot matinén fogtam ki, az átlagéletkor 9 év körül volt. (lassan eljött az az idö, amikor már nem a diákokat, hanem a nevelöket nézegetem ;) )
  • Ramza
    Ezt mozija és nézőközönsége válogatja. Nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a Westendben (oda nem szeretek menni, mert elég paraszt közönsége van néha) sikerült úgy végignézni a Trafficot, hogy végig egy pisszenés nem volt. De nem ez az általános. Megszámoltam, a SW2 alatt 12-szer csörgött a környezetemben mobiltelefon. A Másvilág alatt közvetlenül mellettem 15 percet beszélgetett egy szűzkurva telefonon megállás nélkül. De hogy lásd, hogy mennyire nem a film minősége határozza meg a nézők parasztsági szintjét, tavaly a Művészmoziban egy francia művészfilmen a mögöttem lévő sorból a nyakamba tette egy kancsó a lábát, és úgy kellett megkérni, hogy ugyan már, vegye le onnan... Na ennyi köze van egy film értékének a nézők viselkedéséhez. Én pont emiatt már alig merek elmenni moziba :(
  • Efreet
    képzeld, hogy a Jégkorszak alatt meg hangosan merészeltek röhögni... hogy micsoda emberek vannak... rettenetes...
  • Laalee
    akit nem erdekel a film az mennyen ki de ne pofazza vegig, mert az ritka nagy parasztsag, lehet van akit erdekel
  • Laalee
    legalabb kiderult jodarol hogy egy tb csalo :D
  • Efreet
    dehogy dobáltam :) (persze, beszélgettem néha... dehát nem volt még film, amin nem :) )
    amikor én néztem moziban, ott pl Yoda kardelövétele szórványosan meg lett tapsolva :) (tudod, a 60-40 arány a tetszik-nemtetszikre ilyen kiosztást is tud hozni :D )
  • Ramza
    Egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy öt rész után megkaptuk az első Star Warsot, aminek van története...

De Efreetnek van igaza, ízlések és pofonok...
  • Efreet
    - Luke, én az apád vagyok.
    - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
    - De.

;)
  • Laalee
    "Semmitmondó monológok, párbeszédek, borzalmas játék a szereplőktől"

hat nemtom mert pont most jutottak ezek eszedbe, az összes sw kb ilyen :D
  • Efreet
    ízlések és... :)
  • Lantee
    Hát kérem...mélységesen le vagyok sújtva!
    Tegnap este sikerült megnéznem moziban az EPISODE II-t. Ha egy szóval kellene jellemeznem > FOS!!!
    Annyi köze van a Star Wars feelinghez, mint a nagyanyámnak a party-drogokhoz!!!

Képi világ --> Már túlságosan is csilli-villi, néhol meg egyenesen gagyi. Amikor pl. Anakin "mocizik" a sivatagban...vleee...az jutott róla eszembe, amikor a régi filmeken az autós jelenetek mögé vetitették a tájat. Borzasztó!

Történet --> Csak annyit kérdeznék: "MI VAAAN???"
    Össze vissza csapkodnak! A végén nem is volt igazán tiszta, hogy miért tört ki a háború?! :))

Szereplők --> Natalie Portman szépsége az egyetlen jó a filmben. Semmitmondó monológok, párbeszédek, borzalmas játék a szereplőktől, vleee! ("Csak egy Jedi törölhette az adatot az adatbázisból....Majd meditálok rajta!" .. by Joda) NA BAZD MEG!!!!

Összegzés --> Életem legszomorúbb napjává nyilvánitom június 11-et!

Ehhez képest a Baljós Árnyak egy mestermű!!!

PEACE
  • CSOCSO
    Nah meglestem a Driver-t, a Stallone filmet.. nem 10 pontos film de szvsz jo volt!szal nem kéne kihagyni de nem az a film amit 10 szer fox megnézni!
  • M@niac
    Nincs meg valakinek cd-n a film??
  • Alien!
    Brain Dead...És az a Peter Jackson rendezte, aki a Gyűrük Urát....Jó mi???....
  • mateos
    Cruel Intentions Rulezzzzzz
  • Jano
    Deadline
  • Efreet
    http://uk.imdb.com/Title?0103873
  • FREAK
  • Jano
    :DDD
    Hát ez hullajó! :DDD
  • FREAK
    nem furcsa, beteg :D
  • Efreet
    látod, milyen furcsa a világ...
  • FREAK
    nem értem, hogy lehet, hogy EZ A CSODA nem tetszik valakinek.............

SZINGAJA!!!!!!!
  • Jano
    Ezt ne akard bemesélni magadnak! :D

Ez a film übereli a legnagyobb alámondásos zombifilmeket is.
  • Efreet
    nem tetszett a film, na.
  • Jano
    Alapvető mű. Úgy kaptam meg, hogy nem mondtak róla semmit, csak hogy nézzem meg, mert jó. Akkor kezdett gyanússá válni, amikor már az elején kiírják a speceffektek megvalósítóinak nevét...
    :-E
  • FREAK
    no comment, ha mindez komoly lenne

de nem hiszem, hogy pont te nem fogod fel a lényeget
  • Efreet
    mint a videótékában a kazidoboz hátulján:
    "színes szinkronizált új-zélandi vérbentocsogó"
    ...
    no comment.
  • Jano
    :D

A HULLAJÓ A VILÁG LEGJOBB FILMJE, ÉS EZT TE IS TUDOD!!! :D

Vér, mint statiszta. (Micsoda mondatokat tudok kitalálni!)
  • Ramza
    Braindead-et nem bántani! :)
    Legjobb!
  • FREAK
    hullajó ALAPMŰ :)
  • FREAK
    mer buta vagy :PPPPPPPPPP

A tágra zárt szemek egy külön kategória. Amikor először megnéztem, sírtam a fájdalomtól, de kb. ötödik alkalommal már volt türelmem figyelni a részletekre, és elkezdett érdekes lenni a film. Még meg kéne nézni vagy tízszer, de szerintem akkor is maradna pár kérdőjel....
  • Efreet
    a hullajót neeee...az beteges... bár, ha az a film (mármint a rendezöje) nincs, akkor most nincs Gyürük Ura film :))
  • FREAK
    ICEAGE RULZ!!!!!!!!!!

grafikailag stabil ezüstérem a FF mögött, sztoriban egy átlag dizni shit színvonal, de van benne pár akkora poén, hogy kidőltem a moziból... :))))))))