106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mike
    nagyon szar volt?
  • FREAK
    ez engem eléggé elszomorít...... ez az amit nem kéne....
  • FREAK
    OK ;)
  • Efreet
    ezt ne itt intézzétek jó? a palotaforradalmakra ott van a sajátfórumok rész :)
  • Mike
    amely nem sikerülhet, hiszen én teljes mértékig mindnben Padre-t támogatom.

Mike JÓARC™ SENATOR
  • FREAK
    Csak úgy megjegyezném ám TÁBORNOK™ úr, hogy nem kerülte el a figyelmemet az utóbbi időben tanúsított beszólogatós magatartása, és figyelmeztetem, fel vagyok készülve a puccskísérletekre, ha ilyesmin törné a fejét :)
  • FREAK
    különbség csupán hajszálnyi :)))

végül is tök ugyanaz szurkolni (ingyen) egy csapatnak, meg ezer forintért kellemes szórakozást remélni......
  • Ramza
    "tehát a film létezésének ténye teljesen háttérbe szorítja a minőségét????"

Ezen csodálkozol Freak? Te ugyanígy vagy az olasz focival. Ugyan minősége nincs, de legalább továbbjutottak és még ott vannak.
    Sajnos.
  • Efreet
    kuplung: szintén rajongó? :)
  • Efreet
    DEDEDEDEEEEE :))) büntessük a népet!
  • FREAK
    na azt neee :)
  • Efreet
    az se rossz ötlet.. vagy EdEddEddy :D
  • FREAK
    dexter nem lesz?
  • Laalee
    :D

az tapolna :D
  • Efreet
    az nemgond :) aszittem már valami elmebeteg nekiállt filmetforgatni... akkor már csak a cowNchicken film hiányzott volna, és teljes az életem :)
  • Laalee
    az 5 perc is tulzas lenne :D
  • Laalee
    aszem rajzfilm lesz, de egesz estes :D
  • Efreet
    PPG FILM???? :DDDDDDDDDDD hogy szereznek 50centimagas kislányokat? :DDD
  • Laalee
    meg jon a powerpuff girls is :D

azt a borzadajt :D
  • Efreet
    nekem is megvan az Xmen dvd.

tökjó, sorban jönnek a szuperhös-filmek, jókis rágógumi mind :) majd lesz biztos FantasticFour is, meg Amerikakapitány, meg Xmen2, meg.... van alapanyag, kb 50 év képregénytermése
  • Laalee
    :D

ittvan dvdn :D
    kivancsivagyok a hulk ra :D az is tuti remes lesz :D
  • Efreet
    inkább megnézem az Xment :) az kicsikét jobb lett :)
  • Laalee
    efreet nezd meg mallrats ot benne van a pokember rajzoloja is kb 5 percre :D
  • Efreet
    nem teljesen, mert nem örülök neki, hogy ilyen gyengus lett... de nagyon örülök neki, hogy végre egy pókemberfilm :)
  • FREAK
    tehát a film létezésének ténye teljesen háttérbe szorítja a minőségét???? (bár csak sejtem, milyen lehet, megnézni nem fogom)
  • Efreet
    történetet jól átírták az eredetihez képest... a többi nagyjából stimmel, de akkoris... pókemberfilm! rengeteg éve újra :)
  • Laalee
    spiderman ritkaszar film :D az animacio borzalmas, tortenet a szokasos 20 eve ismerjuk, akcio nulla, csopoges meg bazisok :D
  • br0me
    Memento rulez
  • FREAK
    nem tom, nekem nem tetszett a plakáton a "0-6 éves korig" warning :DDDDDDDDD
  • Efreet
    Nya megnéztem a Spidermant... nagyon amerikai :( de naggggyon tutttiiii :))) Szpájermanus rullllaaa :D (bocsi, rajongó vagyok... pedig a film nemtúljó)
  • FREAK
    no problem, annyira nekem se jött be, csak az amcsiellenes duma nem tetszett
  • FREAK
    "az amcsi szereplőknek sincs kidolgozott jelleme"

mivel nem filmdráma, így talán nincs is rá szükség

ők CSAK katonák, akik egy iszonyatos parancsnoki hiba miatt haltak meg, ennyi

ez a film csak és kizárólag ezt akarja elmondani, hogy hiába a hi-tech cucc, a modern fegyverek, ha ész nélkül berontasz az oroszlánbarlangba...
  • FREAK
    "én rohadtul nem az amcsiknak szurkolok"

hát ja, végül is a másik oldal, akik lelövik a saját éhező népüket sokkal szimpatikusabb ugyebár.......

no comment, itt egy újabb példa arra, hogy a többség nem látja a lényeget a filmben, és azt hiszi, hogy megint egy amcsi hősfilmet lát....
  • CSOCSO
    szvsz az episode 2 fos folytatásnak de szvsz filmnek nagyon is joo!! szép meg jo.. nem a legjobb de azért jo!! bizti meglesz dvd-n..
    mglestem a black hawk down vagy mit.. szal a solyom végveszélyben.. A FILM KIRÁLY!! szvsz... nekem nagyon tetszett... vannak benne kis hibák pl amikor az ember fut lönek rá de csak a földön látszik a golyozápor de se hang meg hasonlok..igaz ehet hogy az scvd volt a szar mert néha elcsuszik a hang a felirat a kép zizeg stb:)
  • FREAK
    ja, ott legalább lehet rosszalkodni is, ha szar a film :)
  • Jasmin
    hát ez az!!!! A Corvinba szoktunk járni....de már megtaláltuk a megoldást: LEGUTOLSÓ SOR!:)
  • Mike
    Régebben volt hogy lézereztek, volt hogy röpködött a kukoricásbödön, kiscsákó üvöltözött, hogy a melette ülő haverja elővette, és hasonlók.
    a legrosszabb azonabn nem is ez, hanem amikor a sok paraszt bekiabal, meg rohog, amikor nem kene, pl. ilyen volt az AI, vagy a Sarkany nemtommi ahol röpködtek a szereplők össze-vissza, és egy társaság hangosan röhögött
  • FREAK
    a Corvin egyik termében pl. el sem lehet érni a másik sort :DD
  • Efreet
    kellett neked nagyobbra épülni a szabványnál :)
  • Laalee
    na jo de nemfer el a labam es ha zsibbad kenytelen vagyok mozgatni, az meg egyutt jar avval hogy beglogdosom a szeket, szarok ezek a mozik kossuth4 az a jo :D