106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    CSocso!
    K-pax????
  • Blasta
    A kutya ott volt!
    Meg eszembe jutott még 1 poén.
    Amikor Smith próbálja kitalálni, hogy a falon a kép hova mutat.
    Az nagyon cool!
  • Jasmin
    ...Fred!
  • Jasmin
    ...meg a kutya :)
  • CSOCSO
    MIB 2 nekem is tetszett.. szvsz nem üti az egyet de azért közelében van.. és tényleg vannak benne jó poénok de azt is inkább a dilis smith kölök nyomja:)
  • Lteebee
    A sztorit, meg a mondanivalót eszembe se jutott keresni.
    Ilyen tittiritti kategóriában azonban jó szórakozást nyújtott.
  • Blasta
    "Ez a "mit dogtam el meg hol" dolog a végén nagyon nagy kavar volt."

Ez most visszaolvasva nekem is kicsit ködös.

Tehát amikor Tommy Lee kereste a fényt, az annyira be volt kavarva, hogy a végén már elvesztettem a fonalat.
    "Most mit is keresnek, meg hova mennek, és most mire is jöttek rá????"

Kicst össze volt csapva szerintem.

Tommy Lee-nek meg szinte végig ugyan az a semmilyen arckifejezése volt. Mintha a töke tele lett volna az egész forgatással...
  • Blasta
    Nekem nem jött be annyira mint az 1.
    Kicsit szétszórtnak tünt. Mintha közben írták volna a forgatókönyvet.
    Ez a "mit dogtam el meg hol" dolog a végén nagyon nagy kavar volt.
    Nekem a "who let the dogs out"-os poén jött be leginkább. Az ütött. A férgek még arik voltak. De számomra nem überelte az 1-et!
  • Coine
    Megyek meg is nézem most jól.
  • GAMECUBE
    episode 2, Blade 2.
  • Jasmin
    mi is megnéztük csütörtökön...a férgek nagyon jók benne...
  • Lteebee
    MIB 2.

Aki ismer, tudja, hogy nem szívlelem a mainstreamet meg a gagyit, de ezen szétröhögtem magam.

Nem csak ilyen plázás humor van benne, hanem vicces is és jók a színészek.
    Üti az 1-et na.
  • Coine
    de baj.
  • Goodwill
    Trainig Day most nálam a favorit.... :P
    Dencel vasington elég nagyot alakít benne, asszem ez az 1. szerepe, ahol negatív figurát jáccik, de talán a legjobb alakítása is eddig!
  • Fat-R
    ja bocs ezt a filmet nem most láttam hanem kb egy éve remélem nem baj :))
  • Fat-R
    legjobb film : Blair Witch Project ( Ideglelés )
    ez a kedvenc filmem se egy szörny se egy őrült gyilkos még vér sincs benne mégis halálraijedsz ha megnézed

COOOOOL
  • Waterhorse
    Hát azért van kivétel. Például a Texasi lácfürészes visszatérben én azt hittem a feka csávesz meg fog halni, úgy is tünt, aztán mégis életben maradt, de mint tudjuk a kivételek erösítik a szabályt...
  • Evil
    Mulholland drive? Nem ertettem az egesz filmet.
  • Laalee
    borzalmas :D volt szerencsem?? látni...
  • Sephi
    Freddy Got Fingered. Ez egy film Tom Green-el. Nah eszt ha jot akartok ne nezetek meg. En nem tudom az amerikai nepnek mi olyan vicces abba hogy a filmben egyik jelenet ugy van hogy o megy kocsival es meglat egy lovat akinek epp felal a nemiszerve es leszal tok boldogan es elkezdi fogdosni. Ez nekem nem tunik vicesnek. Ne nezetek meg mert csomo gusztustalan morbid humor van benne. Suxx

ellenben a MIB2 eszmeletlen jo:)))
  • Jasmin
    az tuti, 60 fokban melózni....míg mások a vízben pancsolnak...
  • Lara Croft
    Én az HBO-n láttam a Mozi! Mozi! Mozi! c. műsorban a bemjutatóját. Egy űrhajón játszódik a jövőben. Jason-t azt hiszem egy jégtömbből szedik elő és tanulmányozni akarják, amikor magához tér. Gondolom itt is írtja az embereket szép számban, mint az előző 9 részben.
    Azt,hogy mikor lesz a hazai mozikban, azt nem tudom.
  • Blasta
    A melóhelyemen!!!:-)
  • Jasmin
    és hol nyaralsz, te életnyűvész?
  • Blasta
    Na ja! Élni tudni kell....:-)
  • Jasmin
    hát aki megteheti...
  • Blasta
    Én nagyon rég láttam egyet a TV-ben, de az is egy remake volt, szal semmi extra! Majd megnézem ezt is DIVX-ben :-)
  • Jasmin
    én csak ezt a verziót láttam...de milyen verziók vannak? érdekel, mert akkor azokat is megnézném...

egyébként a főhős nagyon szimpatikus...
  • Jasmin
    jó a könyv, de a film is elég jól sikerült...
  • Blasta
    Mitől van annyira ott??? Legalább ezerszer láthattuk már, kiváncsi vagyok ez a verzió mitől annyira cool!
  • Jasmin
    Most láttam Monte Christo grófját......naaagyyyyonnnnnnn oooottttttttttttt vvvaaaaaannnnnn....nekem nagyon bejön....
  • Jano
    Szerintem érdemes.
  • Blasta
    Áhá. Thx. Majd utánanézek.
  • Jano
    Asszem nem olyan régi. 4edik havi dátum van a film melletti infofájlban.
  • Blasta
    És valami régi darab, vagy brand new?
  • Jano
    Ja persze, mpeg.
  • Blasta
    Ezt nem vágom! Mi ez DivX?
  • Jano
    Láttátok a:

KUNG POW ENTER THE FIST c. filmet?

Tegnap végre megkaptam a példányomat, és végignéztem. Totál elmebetegség, iszonyat. Egy régi kung-fu filmbe (anno láttam az eredetit) van montírozva a főszereplő, és teljesen el van idiótásítva az egész film. Nagyon nagy.
  • Waterhorse
    Hááát...még ma is az.
  • Waterhorse
    Valóban?!?!
    Hát ez nagyon komoly!!
    Most nem érdekel ki mit gondol róla, de Sam Neill számomra egy óriási tehetséggekkel megáldott színész, elég az Örület torkában-t említenem ha valaki emléxik rá, vagy ott a Halálhajó.

Na de nem is ez a király benne, ha tényleg ö lesz, hát nézzetek már rá. Nem kiköpött octopus a feje, hát dehogynem, mintha ö lenne lerajzolva a képregényben, persze ez nem lehetséges, de valami véletlen folytán tisztára ikertestvére Octopusnak. Pedig amig ezt itt nem olvastam el addig észre se vettem, mindazonáltal valóban így van. Nagy mágus lehetett aki öt gondolta a szerepre.