106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Mellesleg miért kéne minden filmre ráizgulni, amiben iszonyat bariton hangu jenki bácsi szövegel veszélyesebbnél-veszélyesebb dolgokat és a leglátványosabb jeleneteket rakjánk a szemünk elé, hogy rohanj a premierre????!!!

Engem ezek már nem vonzanak. Láttam már annyi thrillert aminek a bemutatóján felállt a hátamon a szőr, megnézve pedig unalmasan ültem végig a filmet, mert semmi új ötlet nem volt benne!
    A Hannibal alatt pl. elaludtam. Pedig nem szoktam film közben ilyet tenni.
    Hát ezért szólok le ilyen projecteket már a megjelenés elött.
    Leri róla a pénzszag az ötlettelenség ill. Hálivúd mélypontja.
  • Efreet
    könyvben létezett először az egész Hannibal-trilógia (és jelent meg nálunk is), és csak később lett filmesítve. először a Sárkány, de az nem lett sikeres, aztán a BH, és a Hannibal, és most megint a Sárkány az "új" szereplőgárdával.
  • Blasta
    Hát azért mert nincs megszámozva attól még sorozat!!!! Méghozzá a harmadik része! Ha elöbb játszódik akkor is (mellesleg kiderül a bemutatóból, hogy a Sotl elött játszódik)!
    A gondom abból adódik és azért szólom le már jóelőre a filmet, mert az én világomnak nem lenne erre szüksége!! Aki egy kicsit is igényes film szinten, az belátja, hogy egy hatalmas sikerü film szarul sikerült folytatása után egy harmadik részt készíteni ráadásul teljesen a bárányok hallgatnak receptje szerint, az minden csak nem érdekes project!
    Kitalált idézet a producerektől:
    "-baze nem lett jó a Hannibal. Cask 120 milliót kaszáltunk rajta. Most mi legyen? Temessük el ezt a hízódisznót???
    -lófaszt! A Bárányok hallgatnak sikeres volt? Akkor iratunk egy forgatókönyvet az alapján és megint dőlni fog a zsé!!!"
    Nem értem miért van Sir Anthony-nak erre szüksége. Nagyobb kaliberü színésznek tartom ennél!

Desperado az El mariachi remake-je. De ezzel nincs is semmi baj, hiszen ordít a filmekről, hogy egy csóró kezdő rendező első remekművéről ill. egy befutott, pénzel teli rendező, újrafeldolgozásáról van szó!

Ez a téma télleg sehol nem konvergál a Hannibal sztorival!
  • Coine
    "....és hogy menjünk mester?"
    :D
    hatalmas film volt, most szedem le éppen KaZaA-val...
  • Blasta
    Bőven elég volt ez az iszonyatosan komoly, új ötletekkel telezsúfolt, veszett nagy parát igérő trailer is!

Már ezer ilyet láttunk mint ez, (de egyet biztos, az első részt) plusz nem tudom minek kell sorozatot csinálni ebből a remekműből mint a SotL.

Ez a kiábrándító...
    Nekem ennyi elég!
    A filmre már nem is vagyok kiváncsi!

• Blasta
    Most láttam a Red Dragon bemutatóját és másodpercenként estem be a fotel alá!!!!
    Na nem a speciális effektek vagy a szinészi gárda miatt!!!! ÁÁÁÁ!
    Én nem hiszem el, hogy hálivúd ennyire nagy kurva lenne!!! Legalább is eddig nem hittem el!
    POntosabban a hálivudi szinészek a kurvák, a filmgyár csak a strigó!
    Hihetetlen, hogy Anthony Hopkins-t rá tudták venni egy Bárányok Hallgatnak remake-re! Ráadásul egy ilyen trágya Hannibal után! Aztán Edward Norton (személyes kedvencem) is játszik eme monumentálisnak igérkező műben! Ráadásképp Harvey Keitel-t is megvették!!!!
    Norton-t még csak-csak elfogadom.
    De egy Sir Anthony Hopkins-nak miért kell ilyesmibe részt vennie??? Nem hiszem, hogy nincs elég pénze!
    Full kiakasztó!
    És ezek a frankó bariton hangon történő kommentek:

...before Silence of the lambs....
    ...before Hannibal.....

A brand new fearing.... (vagy valami hasonló)

Kiábrándító, komolyan.
  • Lteebee
    Nem vagyok a ti messiásotok!
    Menjetek a picsába!
  • CSOCSO
    :)
  • Blasta
    Hopsz, elbasztuk mindketten:

"dobjátok a padlóla le"
  • Blasta
    Háát pelszeee!
    Dobjátok a földle kéllek!

-Megyek almondom a húsvéti köszöntőmet!
    -Veled megyek Ponciusz hogy kéznél legyek válatlan klizisz eszetén!
  • Coine
    "ledobjuk a földre újra?" :D
  • Gery1980
  • CSOCSO
    értem,blájen!
  • Gery1980
    Nem nem..Brájen!!!:)
  • CSOCSO
    Hjaaaaj!! a Blájen?:))))
  • Coine
    rohadt köpködők :D
  • Gery1980
    Nem, nem...mi nem a júde népe front vagyunk.....:)))))
  • Coine
    ámen júdeai nemzetifront testvér :DDDDDDDDDDDDDD
  • Gery1980
    Brian élete nagyon Rulez film.Nekem meg az jött be jobban mint a Gyalog Galopp, de ezen nem veszünk össze.Szerintem is állati mind a kettő.:)
  • Coine
    NA !

Ma végre sikerült megnéznem a Brian életét, és hát fantasztikus volt, fetrengtünk a röhögéstől.

De szvsz a Gyalog Galopp jobb, nekem az jobban bejön, bár mind2 fantasztikus.
  • Gery1980
    Ez kérdés akart lenni!!!:)
  • Gery1980
    Ez a Shallow Hall az amikor a srác vékonynak látja azt a kövér csajszit(Cameron D.)
  • Blasta
    Jaaaa!
    Az a Kövér csajos szori?
  • Blasta
    Ki játszik ebben a Shallow Hall-ban???
    Itthon nem játszák még ugye?
  • Gery1980
    Azt nem mondod komolyan, hogy tetszett az az idióta állatság:)
  • Blasta
    Me 2!
  • Gery1980
    K-PAX állati jó film!Nekem is nagyon bejött:)
  • Jasmin
    K-PAX:tetszett
  • Blasta
    El tudom képzelni!!!
    Ezek szerint nem csak nekem tünt fel...
    :-DDDDDDDD
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nem láttam:) mikori?
  • CSOCSO
    eddig én kazettákat vettem..1700 ft- volt egy eredeti kazi...és a videotékákkal egy idöben kaptam..néha elöbb.. de most átálltam arra hogy divx leszed..átír svcd.. igy megvan az egész 1000 bőr... (munkadíjjal eggyütt ennyi)
  • Blasta
    A DivX óta már én sem tervezek ilyesmi kiadásokat!
    Inkább cover letölt, kinyomtat, és barón néznek ki az 1-2 CD-s DivX filmek :-)))))
  • Coine
    úgyis leszarom mit gondoltok, szal nekem 8 :D
    amúgy ha lenne ennyi pénzem akkor :
    -elittam volna / parti puver
    -ruhák
    -tetkó

nem költök én dívídíre
  • Blasta
    Kész!
    Elástad magad!
    Mostmár nem mosod le magadról a tékás-fogyasztói társadalom ékes mintapéldánya megnevezést....:-)
  • Coine
    nyugi srácok ezeket csak kölcsönbe kaptam DVD-n, ezekre én se adnék ki pénzt :)
  • Lteebee
    Lobog a végén usás zászló?
  • Laalee
    huha az aztan nagyon :D

szerintem az hogy veszli sznájpsz a föszereplö eleget mond az eredetisegröl :D
  • Blasta
    A harc mesterét nem láttam!
    Az mennyire eredeti? :-)
  • Blasta
    Hú!
    Na például itt a Sebhelyek!
    Tök eredeti korrupt-zsaru vs igazságos Jack sztori!
    Elsírtam magam azon a filmen.
    Segal szinészi játéka egyszerüen frenetikus!!!!!!!
    Végig azzal az összehúzott szemöldökkel, komoly nézésével meg "soha nem látott fogásaival" ejti ámulatba a közönséget!
    Szorri Coine, nekem nagyon nem tetszett!
  • Coine
    Ma kicsit régebbi filmeket nézek meg újból, DVD-ről, tegnap a Matrix volt, még itt van a Sebhelyek, meg A harc mestere.