106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dzsini
    az MX-et a képregény elődből lopták, a Blade-eket meg (nagy meglepetésre) a Blade képregénysorozatból...
  • Gery1980
    Azért ezzel a Matrix látványvilága dologgal nem értek 1et!
  • galocza
    szerintem a penge 1 penge volt. a fél mátrix látványvilágot onnan lopták. a második 1x nézhető, feledhető.
    ha már zenéknél tartunk nekem tudjátok melyik tetszett? amikor az első részben penge bácsi követi a rendőrt a vámpírbárba, és a japcsi csajok kajabálnak. na az nagyon rulz 8).
  • Gery1980
    utána néztem, volt lehetőség belehalgatni is, persze csak rövid időt mindegyik számból és én nem ismertem fel.De nagyon kéne a zene.
  • VinylToy #1264
    Nekem személy szerint tetszett a film, a trágár beszéd ellenére is :)))
    Mert ugye abból volt benne nem kevés, de megmosolyogtató volt, én megnézem szerintem egynél többször is!
  • Dzsini
    a soundtrack lemezen nehogymá' ne szerepeljen...
  • Gery1980
    Ne is mond!Az a film elég nagy csalódás volt számomra.Úgy voltam vele, hogy az kötelező mozifilm!Aztán mikor kijöttem róla el sem hittem, hogy ennyire gyengére sikerült.Meg lehetett nézni, nem volt rossz film, de ahoz képest amit vártam igencsak alulteljesített.Viszont a mai napig keresem azt a muzsikát ami a szórakozóhelyen szólt mikor bement a kis csapat keresgélni!Valami pörgős muzsika volt, és eszméletlenül bejött!Ha valaki esetleg tudja miről van szó, ossza meg velem!
  • Gery1980
    Múltkor néztem meg a 51st States c. filmet, Sámuel papával, meg azzal az idióta angol krapekkal aki az Alul Semmi-ben játszott.Szerintem meg lehet kuksizni egyszer a filmet, egész kellemes kis kikapcsolódást nyújtott, de moziba azért nem ülnék be rá.Voltak jó operatőri megoldások, egy-két frankó zenei betét, na meg ahogy Samuel festett abban a skótszoknyában, az kiborító volt.:))esetleg látta már valaki más is rajtam kívül?Vélemény?..Ja és apple.com-on a trailert Formula 51 címszó alatt lehet megtalálni!
  • CSOCSO
    :) de-de
  • Gery1980
    Te nem vagy épp haver:)))))
  • CSOCSO
    Rendezte:
    Nyerges Tibor (Mortimer)

Szereplők:

Csata Miklós......... (Mikeyy)
    Tóth Kristóf......... (Spencer)
    Zádori István........ (JohnnyCage)
    Dr. Frischfeld Henrik (HNR)
    Kristóf Csaba........ (Csabi)
    László Ferenc........ (Franczy)
    Ivády Péter.......... (Neuro)
    Németh Csaba Sándor.. (awender)
    Somosi László........ (liquid)
    Balázs Richárd....... (Hunter)
    Csata Miklós.......... (Mikeyy)

Grafikai felelősök:
    Bokros György (kreatív anyagok)
    Csiki Szász József (illusztrációk)
    Szabó Tamás (lapdizájn)

Producer:
    Egyed György
    Gyimesi Dávid

Fényképezte:
    Kővári Ádám
  • Gery1980
    Abban ki játsza a főszerepet?:)
  • Gery1980
    Én tervezem, hogy megnézem a közeljövőben és ezek után már semmire nem számítok.Két teljesen különböző véleményt hallottam eddig, bár azt hozzá kell tenni, hogy az a bizonyos "befűtős bará", elég elfogult az ilyen tipusu alkotásokkal szemben.
  • CSOCSO
    480 percbe melyik film nem fér bele? 240es LP
  • Gery1980
    Te pöcs, LP-ről még nem hallottál?:))
  • Blasta
    Visszatérve a Magnoliára.
    Én marha nagyot csalódtam abban a filmben. 3 órás, érdekesen kezdődik, a haverom meg direkt beizgatott, hogy jó a vége. És semmi!
    Elmeséli 5-6 család rövid történetét, de nekem semmiféle üzenet nem jött le belőle, legalábbis az eleje tükrében. Azt hittem, valami marha jó kis csattanó lesz a végén, de semmi. Azért kérdeztem, hogy tetszett-e valakinek. Hátha én nem értettem meg valamit!
  • Dzsini
    10év körüli sharp volt az amivel felvettem... azon már volt lp... nem egy nagy minőség, de erre jó volt :)
  • Blasta
    Ja, hát akinek ilyen über videója van! Nekünk egy 15 éves Panasonic van, sima egy sebességes.
  • Dzsini
    4órás kazira LP-vel ráfér gond nélkül... nekem is megvolt anno
  • Blasta
    Felvennéd? És mire? Keresel helyet valamelyik 135 órás videókazidon????? :-)))))))
  • Dzsini
    van 2 db kb 10perces szünet beleiktatva, de még úgy is brutális érzés :)) jaigen... a Tabánmozi majdnemhogy fapados... vigyél ülőpárnát...
  • Gery1980
    Köszi az infót, utána nézek, mert érdekelnek az ilyen filmek, csak azt nem tudom, ennyi időt, hogy lehet kibírni egy moziban ülve.De ha esetleg valamelyik TV műsorra tűzné megint, asszem felvenném.Otthon mégis kényelmesebb, jobbak a feltételek egy ilyen maratonhoz:)
  • Laalee
    7.5 ora... alvasbol is sok :D
  • Dzsini
    Gery: ha BP-i vagy, akkor a Tabán mozi néha műsorra tűzi... meg az elmúlt pár évben a Duna meg az M2 is leadta... elég kemény film, olyan mértékben be lehet tőle lassulni...
  • Gery1980
    Na erre a filmre kiváncsi lennék.Hol lehetne esetleg beszerezni?
  • Blasta
    Az egy nyári pártértekezlet....
  • galocza
    az mi? 8)
  • Blasta
    Kinek tetszett a Magnolia?
  • Dzsini
    galocza: ezért is volt ott a ;) a művészfilm megnevezés után... de.. egyszerűen nem tudok rá jobb meghatározó kifejezést. - ahogy mondjuk egy 7.5 órás Sátántangó-ra sem (már 3x megnéztem)...
  • galocza
    nem sorolnám ezeket művészfilmek közé (bár ezt a meghatározást alapból utálom: jó filmektől elrettenti a népet). nem kommerszek, ha erre gondolsz. van történet, remek humorrak fűszerezve. ennyi csupán...
  • Jano
    Különvélemény (Minority report). Jó.
  • Gery1980
    Na és ne felejtsük el a mi drága Jancsó Miklós bácsink remekbe szabott alkotásait sem!!Nekem nagyon fekszik a pali stílusa!
  • Blasta
    Ebben picit egyetértek, hogy pár magyar "művészfilmnek" hiába keresed az értelmét, nem nagyon találod meg! Azt kizárólag a rendező ismeri....
  • Dzsini
    indul a bakterház... picit ki lett felejtve :)
  • Dzsini
    azok művészfilmek ;) semmi értelmük nincs... ahogy a vattatyúknak meg roncsfilmnek sincs...
  • Blasta
    Hagyd!
    Szerintem úgy mondott véleményt, hogy a Valami Amerikán kívül csak a Bujtor filmeket látta!
  • galocza
    jujjj. csapdelacsiegészségeserotikalegényanyastb?
  • Alien!
    Azt hittem többet szörfölgetsz itt a supergamezen....Go to OdayFtp partIII!!!
  • CSOCSO
    honnan?
  • Alien!
    Most töltöttem le a 2 cd-s SVCD verziót(DVDrip),ahhoz képest,hogy a hivatalos megjelenés okt 26...:)))