106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Factor : nah ja en is igy voltam vele.

Mondjuk Spielberg Minority Report-ja nem volt olyan rosz. De akkor is... aze kicsit fura lesz hogy Leo Di Capriot fogja hasznalni. En ugy gondlom hogy csak nem lesz akkora szar.

Es ha mar a A.I. nal tartunk akkor az a Robin williams-es film a Binocental Man vagy mi az erosen verte eszt.

Miert nem folytatjak a Visza a Jovobent?:)))
  • Factor_007
    Látta valaki a 13kisértet c. filmet?
    ELég gyenge szerintem
    A szellemek jók a történet jó a kivitelezés is jó szal minden jó csak a film nem. Csallodtam benne
  • Coine
    csaq most tudtam megszerezni gépre.
  • Laalee
    najo azert nem mert nincs meg aviban... :D
  • Laalee
    nem mert bunkovagyok :D
  • Mike at home
    szia Laliiiii
    lattad az uvegtigrist?
  • Laalee
    eljutott a kultura odaig? :D
  • Coine
    [email protected]

:D
  • galocza
    d-tox: kellemes meglepetés. jó mellékszereplők, korrekt sztori, teljesen nézhető thriller. még szegény sztallone is betanult 1-2 arckifejezést a szigorű, a nagyon szigorú és a fáradt mosoly mellé... 8). azért nem rohanok majd megvenni dvdn.
  • Blasta
    És mi lesz a címe, meg miről fog szólni?
  • cSuwwi
    Oops! Bocsi, én Laalee-re akartam válaszolni, de véletlenül a te nevedre kattantam. Spielberg forgat egy új filmet Leo Di Caprioval, és erről dobtam egy kis kritikát... :)
  • Blasta
    Miről is van szó?
  • cSuwwi
    Na ja. Ez a DiCabrio-s film olyan is lesz. Ezt a csákót nem tudom semmilyen komolyabb filmben elképzelni, szoval valami könnyen felejthető trash movie lesz, attól félek...
  • Blasta
    Az utolsó nagy Spielberg durranás azért vitathatatlanul a Ryan közlegény volt. Azóta nem volt hasonló monumentális darab....
  • Laalee
    na ennyit spilbergrol idig sem szerettem, szerintem az utobbi 5 evben eleg gyenge filmjei voltak, de ez betett dikáprioval forgat! na kesz, leirtam ezt az embert :D
  • Sephi
    Mondjuk Spilberg erosen hibazott a A.I. Cimu filmell mert az akkora xszarh volt hogy majig sajnalom a 850 FT amit kiadtam megnezni.

Aze lehetett volna venne egy uj egeret vazz!
  • galocza
    bocs, hogy megakasztom az elmés társalgást 8), de:

the count of monte cristo: két sztárságvárományos (kazinczy sikít) ifjú titán egy klasszikusban. sajna csak az alapanyag az, a film mehet a süllyesztőbe. guy pierce, aki a gonosz mondego haver persze meggyőzőbb, mint a tisztalelkű dantes (caviezel). erősen megnyírbált történet + a dramaturgia okán némi szükségtelen plussz. utálom a franciákat dícsérni, de a depardieu-féle után ostobaság volt ezt megcsinálni (pontosabban csak az amcsi piacról befolyt bevételért volt érdemes megcsinálni). kizárólag a kötelező olvasmányt kihagyó középiskolásoknak (azok meg megbuknak belőle, annyi a változtatás 8)

serendipity: na ez egy romantikus nem-vígjáték. humor alig van benne, romantika annál több, ennek ellenére tetszett a remek alapsztori + annak remek kidolgozása okán.
  • Blasta
    Hátakkor kabbe jó????
  • Jano
    Rod.

Na, ja de akkor még csak 10 éves voltam! :D
  • Jano
    Nem érdekelsz! Akkor is ez a véleményem!
    Amcsiknál még ma is az itthon 'vidéki'-nek nevezett kinézet dívik! Égők! Bénák! Suttyók! :D
  • Laalee
    a street roadban is csak igy lehetett :D
  • Blasta
    De baze! Ha egyszer így tuningolnak a tengeren túl.....
  • Jano
    :D
    Nekem se a japán kocsikkal van bajom, hanem a filmben a 'tuning' kivitelezésével. Borzasztó.
    Most mondjam azt, hogy csak a németek tudnak tuningolni? :D
  • Laalee
    en szeretem a japcsi kocsikat, neon nem kell ra :D
  • Jano
    Ez érdekes. Én azt hittem, hogy legalább a verdák ellensúlyozzák a történet, illetve a szinészek bénaságát, de nem így volt.
    A filmben szereplő autókról (a dragster GTO-t kivéve) az a véleményem, hogy gagyi uv-piros-zöld szinű, baromi szar, búcsúban lőtt matricákkal még jobban elcsúfított, olcsó japán autókból 'kifejlesztett', agyonnitrózott (ami nem lenne hátrány :D) műgokartok.

Senkitől sem kérek elnézést a véleményem miatt.
  • Laalee
    nekem az teccett de nem a szineszi jatek miatt :D
  • Blasta
    Uhhh...
    Herri potter....
    Feláll től e szőr a hátamon....
  • Jano
    Valahogy a bemutatóból is éreztem, hogy az szar...
    Á lá Fast&Furious.
  • Laalee
    szoval szar :D le sem toltom :DDD
  • Blasta
    Azt én is!
    Meg most néztem meg az xXx-et...
    Háááát.......
  • The Garrett
    Fast and furious :) most láttam király :D
  • Blasta
    Nyilván.....:-)))
  • Laalee
    me egy rakas penzt hozott...
  • Dzsini
    szívesebben láttam volna, mit csinál belőle Stanley Kubrick
  • Blasta
    AI nekem sem tetszett. Nem tudom mit akart mondanki ezzel a "monumentális" pinochio sztorival. Mindenki látta az eredetit kiskorában, meg olvastuk Asimov kiborg-világ elképzeléseit.
    El nem tudom képzelni, miért kellett ezt a sztorit megcsinálnia....
  • Lantee
    Mindentől függetlenül Spielberg megint alkotott egy hatalmasat!! Mostanában nem nagyon tud hibázni az öregfiú(nem mintha bármikor is hibázott volna)!! :)
  • Jano
    Jaaaaa! Én az oppozitról közelítettem meg.
    De a bezárás miértje is ki volt fejtve a filmben, csak kicsit banálisnak tűnhet az 'emberi ok' (a 3 emberé), sok-sok ember élete ellenében.
    Nekem az tetszett, hogy nem döntött szigorúan a film egyik verzió sem mellett, hogy a sors meg van írva és megváltoztathatatlan, vagy nem az. Szóval nyitott maradt a kérdés. Dehát ez nem is lehet másképp.
  • Blasta
    Na mé? Mert arról volt ugye szó, hogy 3 mutáns emberke meg tudja jósolni a jövőt, így kizárva a gyilkosságokat, illetve az elkövetésük elött felderiteni őket...
    A cég ezzel a módszerrel elérte, hogy 6 éve az államokban egy gyilkosság se történjen....
    Ez a dolog szerintem bárkinek elég lenne a mai világban, hogy tovább müködtesse az intézményt, csak 100%-os titoktartás mellett.

Ha belegondolsz, egy háborúban sokkal kisebb célokért áldoznak fel sokkal nagyobb tömegeket, értelmetlenül.

Én ezért nem tartom reálisnak a film végét.
  • Jano
    Az, hogy bezárják? Mé nem az, hogy megnyitják?
  • Blasta
    Ez mit jelent:
    100% film bake??????