106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    parázni akarok!!!!!!!mindjárt feldobom az avp1-2-t:)
  • CSOCSO

MUHÁHÁÁH
    MUHÁHÁHÁH
    MUHÁHÁHÁÁHHÁHÁÁ
  • CSOCSO
    igenn igen igen:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hááhháháhá látni akaromk a filmet!!ÁRGHHű:)))))))))))))) gec mennyit fog parázni a csaj mellettem:)))))))MUHÁHÁHÁ:) én is akarok parázni
  • Alien!
    Nekem is sikerült meglesni a Signs-t...Egyetértek avval a véleménnyel,hogy a vége elnagyolt,de ettől függetlenül jó,nagyon para..Shyamalan tudja hogy kell látvány nélkül ijesztegetni,már az előző filmjeiben is észre lehetett venni. A csúcspont szerintem a hiradó által bejátszott házi videó(gyerekzsúr)....Na az nagyon üt!!!!!
  • CSOCSO
    szerdán megyek megint sign et meglesem:)
  • Coine
    Nekem is tetszett, bár szvsz a fordítás a mai napig idegesít...Farkas...Ciklon...stb.
    Miért nem lehetett átvenni a képregényből a bevett neveket ?
  • Waterhorse
    Na egy értelmes ember ezen a zárt osztályon.
    Nemsokára láthathuk a második részt is, asszem jövőre lesz magyarhonban.
  • Factor_007
    ÁÁ láttam az X-ment(tom nem éppen új)
    Sztem nagyon király! Főleg az érdekelt hogy mi történt a Farkassal (mármint a karmokra meg ezekre gondolok) Meg amugy is királyak voltak az akciojelenetek is. Szal jo film
  • Blasta
    A Signs téleg állat! Csak én komolyabb témára készültem. Pl. túlvilági dolgokra stb. Mint a 6.érzék volt.
    De marhaparás volt az egész, az biztos!
    A vége meg kicsit összecsapott volt.
    Már konkrétan az ügy megoldására gondoltam.
    De egyértelmüen best film ez tuti!
  • Sephi
    Nah en meg vagyok remulve.

Most neztem meg a Donnie Darko cimu filmet es megkerek valakit hogy surgosen magyarazza el nekem mirol szolt mert enn em ertettem!
  • CSOCSO
    JELEK c. film nagyon tetszett!!!!!!!! sok para:))))))))) rég paráztam ennyit:))a hangyák a gatyában pedig egész jó lett!! az első résznél sokkal sokkal jobb!!!!!
  • Sephi
    hoppa! Most neztem meg a Vidocq cimu francia filmet! Hat joggal mondhatom hogy megint lepadloztam! En ilyet meg nem lattam! ezmeletlen komolyan megeri megnezni! Szellemek akcio es kurvajo efektek!
  • galocza
    na, megnéztem a minority reportot. kivételesen dícsérnem kell egy filmet. úgy látszik spielberg mégis tud valamit, és tán 10 év után újra elkezdem megnézni a filmjeit. jó sztori, remek operatőri munka (a sok kontrasztos képre és a színekre gondolok), öröm látni hogy von sydow mester még él , virul és dolgozik. pár "fordulat" mondjuk megjósolható volt, és kellett bele egy kis nyáladzás az amcsi nézők kedvéért + talán nem kellett volna a véget ennyire hepiendesre venni, de mindenképp az utóbbi idők kellemes filmcsalódása.
  • Punker
    Tudja valaki, hogy mi a Code Hunter című film magyar címe mert nem találok hozzá feliratot.
  • Jano
    Ide vele! :D
  • Laalee
    megneztem :D penge lett :D
  • Jano
    Szép lenne.
  • Laalee
    a te jano feliratod is ilyen lenne :D
  • Laalee
    ps6 sharpen filter sg kek hatterrel :D
  • Jano
    Paint, Photoshop, Coreldraw, zsírkréta? :D
  • Laalee
    ilyen a betutipus :D
  • Jano
    :D Az L kicsit távol van aalee-tól.
  • Lteebee
    Jól néz ki, csak szar nézni.
  • Laalee
    es ezert kaptatok egy ronda logot buntibol :D
  • Lteebee
    Szóltunk neki a múltkor, hogy nincs már nyár...
  • Jano
    De most akkó te büntetsz, vagy téged büntetnek? :D
  • Laalee
    buntibol van :D
  • Jano
    Nekem a 4 is tetszett vmiért. Bár természetesen a nyomába sem érhet az első kettőnek. A 3 volt a leggyengébb.

Egyébként szemkápráztató az új logód. :D
  • Sephi
    Akkor mar eleven el lesz baszva mert a RE -t is erosen elbasztak.
  • Blasta
    jogos...
  • Laalee
    alienbol mar a 3 is eleg nyomi volt a 4et ne is melitsuk, ezekutan elkepzelem az 5öt
  • Lteebee
    Vagy csak gondolta, miért ne húzza le egy kis pénnzel a sok nagy gamert.
  • Blasta
    Elvileg tuti lesz, és a Resident Evil rendezője késziti. Gondolom nagy gamer a srác....
  • Jano
    Ja! Alien 5 butaság, de megnézem az első részek klasszikussága miatt.
    AvsP? Jó lenne!
  • Blasta
    CSum.
    xXx-et láttam, kalapszar, de neked tetszeni fog!
    Alien 5-öt én nem várom, vicc már az egész....
    AvP-t inkább, régi filmálmom valósulna meg, ha jól csinálják meg a filmet!!!!
  • galocza
    nem olvastam vissza, úgy rémlett, több jót írtatok 8)
  • CSOCSO
    azért a vissza a jövöbe kurva jó lenne. az alien-t várom remélem ergetegeset alkotnak..vagy avp lesz helyette???no mindegy.. xXx et vki látta?? még nem lestem meg de má meg kéne...
  • galocza
    blues brothers 2000: öreg harcosok + (kevés kivétellel) vacakabb szongok, -belushi, idétlen történet, rossz trükkök. a második órában feljavul annyira, hogy egy napon lehessen emlegetni a remek előddel, és bb kedvelőknek érdemes legyen 1x megnézni.

51st state: boondock brothers, tarantino és guy ritchie utánérzés. nehéz eldönteni, hogy a koppintmányok közül ez, vagy az ocean's eleven a rosszabb. hosszas tűnődés után az utóbbi. pedig nagyok voltak a remények, mivel itt eléggé dícsérgettétek, szóval tök pozitívan ültem le elé...
  • Factor_007
    Pedig tök jo szinész
  • [Walaki]D`Lair
    JA. Mien poén lenne ahogy Michaek J. Fox Végigremeg a képernyőn mint egy tál kocsonya. Kitörli a seggét és közbe végigremegi a hátán a szart. Jajjj de borrzasztó vagyok :DDDDDDDDD