106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lantee #1935 BHD egy ETALON!!! :) -
Ebben igazad van...
Nem sok film van amin nem tudom húzni a számat..
Az uccsó ilyen asszem a BHD volt... -
Bizonyám:))) -
007 az maga a vicc, de aki kedveli a sorozatot, az gondolom ne csalódott, nyilván mindegyik rész ilyen valósághű volt:))Őszintén szólva nekem ez a legújjabb epizód volt az első JB filmem, megnéztem, mert kiváncsi voltam mégis milyen lehet, ha már ennyi részt elkészítettek.Aztán elkönyveltem, hogy ez nem az én stílusom, egy rész éppen elég volt belőle:))) -
Lantee #1931 Ennyi asszem belefér egy Gyűrűk Ura feldolgozásba!
Nézd csak meg a 007-est! Na én azon húztam a számat, de rendesen! Vlee! -
Te szoktál kacagni???
Te kis drága! :-DDDD -
Na igen, bele lehet kötni ezekbe a dolgokba, de szerintem felesleges, az összhatást kell nézni, és az frenetikus volt..Nekem egyébként nagyon tetzsett a film humora, rendkívül jókat kacagtam a poénokon.:) -
Szerintem nem kellett volna bele Gimli meg Legolas "én már 19-nél tartok" humorizálása....
Olyan az egész mintha MINDENKI marhára komolyan veszi a csatát, kivéve ezt a 2 egyént...
Nameg a végén amikor Gimli meg Aragorn feltartotta az egész Ork hordát a hídon, az kicsit gázos volt...
A csatában nem tetszett még, hogy pont olyankor nincs az orkoknál egy rohatt számszerij, amikor eme 2 egyént húzzák fel csigalassusággal a várfalon....
Nameg a kilovagolás is ferde volt kicsit.....
Annyi orkon keresztül lovagolni.....
Nem mondom, hogy nem tetszett a film, de ezeknél a jeleneteknél azért kicsit elhúztam a számat... -
Tedd azt, mert tényleg nagyon király lett.Csak az volt a szar, hogy egy paraszt végig pofázta az előadást, pontosabban pofázta volna, de kiosztottam, aztán befogta szerencsére:)És wc-re sem kellett mennem a 3 óra alatt, bár erre előre készültem, film előtt 4 órával már semmi folyadékot nem vettem amagamhoz, csak az előadás alatt szürcsöltem a kólácskám:) -
nah akor moziba meglesem én is holnap... -
Háááá, végre megnétem a TTT-t.Hmmm, no comment, az állam leesett, ennyi asszem elég is.Isteni volt, alig várom a folytatást:) -
Queen of the damned
hat mast vartam, lenyegeben az interju a vampirral laza folytatasa, csak teljesen maskepp megcsinalva, Aaliyah pocsek benne, tortenet kusza, egyetlen ami jo benne a zene -
Gyilkosság a Fehér Házban, most megy a TV2-n, már régóta meg akartam nézni. -
Aliens : A bolygó neve halál
rendezői változat DVD -
Ennyi időm és kedvem régen volt a filmekhez:
THE LAST CASTLE (JAMES GANDOLFINI, ROBY REDFORD) :)
DOMESTIC DISTURBANCE (JOHNNY TRAVOLTA) :)
LES RIVIERES POURPRES (Bíbor folyók - még csak most láttam :( ... JEAN RENO) :)
HIGH CRIMES (ASHLEY JUDD) Ashley :) , FILM :(
SCARY MOVIE 2 (ezt is csak most volt időm megnézni :( ... SOKAN NYOMNAK BENNE) :)
SNOW DOGS (CUBA GOODING JR.) Huskey kutyusok :) , CUBA :(
HEARTBREAKERS (JENNIFER "TITS" HEWITT) :)
-
Reign of Fire
nem rossz egyszer megnézhető film -
2003. március 6. -
Lantee #1918 NYah! Letöltöttem az Evolution cimű filmet!
Szerintem marha jópofa! Sci-fi vigjáték? Hm...az ilyesmitől mindig tartottam egy picit, de szerintem kellemes kis filmecske kerekedett ki belőle! Julianne Moore persze itt is nagyon jó (hol nem?), David Duchovny bebizonyitotta, hogy az X-Aktákon kivül is van helye...stb. stb.
Egyszer mindenképpen érdemes megnézni!
Deep Impact! Na...azt is leszedtem! Sokkal szarabbra emlékeztem! Ki is szedtem pár komoly képet belőle! :) -
A Gyűrűk Ura : A Két Torony -
Az egy nagyon jó kis film volt. -
Amerikai szépség
Pár allűrtől eltekintve nekem nagyon tetszett.
Most meg megyek megnézem a Két tornyot. -
[Walaki]D`Lair #1914 Mikor jelenik meg itthon a Star Trek : NEMEZIS?? -
Madmaxx #1913 Jah és Íszt Szájd iz dő beszt! -
Madmaxx #1912 Ali G ownz! Riszpekt! -
Megnéztem a Requiem for a Dream-et.Mit is mondjak?Tényleg durva.A film nagyszerűen bemutatja meddig süllyedhet az ember a mocsokban, ahonnan már gyakorlatilag nincs visszaút.Nincsenek benne a klasszikus értelemben vett durva vagy gusztustalan jeleneteket, de valahogy mégis sokkoló.Különösen az utolsó negyed óra.Miért is?Talán azért mert tudjuk, hogy amit látunk(még ha nem is éltük át), az a kőkemény valóság.Nincsen túlmisztikálva.A képlet egyszerű:ha elkap a gépszíj beledöglesz...
Nem ártana egyszer ezt, vagy legalábbis ilyen filmet leadni néha szombat este csáknorrisz helyett. -
d=g -
Ami neten van, abban egy csomó poén nem is jön ki egyáltalán, pl. mongól/mondoloid. Soxöveg le sincs fordítva... -
sztem moziban gyenge volt a felirat. Nyomd a frankót meg efféle dumák, nekem nem jött be... -
Emberek! Nekem a Narc című filmhez kéne felirat! Nem találok sehol... -
Az időzítés szar, vagy a fordítás? -
Köszi, megnéztem őket, de ugyanezek vannak DC-n is. Ami a moziban ment felirat, az jó volt, ezek mind szarok. -
A www.feliratok.hu-n lévőket próbáltad?
http://www.feliratok.hu/index.php?keres=ali+g -
Ali G-hez nincs vkinek normális feirata? -
I have two words for you !
KEEP IT REAL -
Kelly hősei rlz 4ever! -
Hallottam valamit a rádióban, hogy megy moziban.
DVD-n láttam és aszittem,hogy a vilszmisszes Ali lesz, aztán pozitívan csalódtam.
WICKED!!! -
ALI G nagyon coooool! :)) -
Pedig látni kell! Lehet, hogy soha többet nem nézed meg, de lehet, hogy életed egyik alapfilmje lesz (mint ahogy nálam lett). Mondjuk nem ismerem az ízlésed, de ha a könnyedebb, lazább, vagy esetleg akciódúsabb, látványos filmeket kedveled, akkor lehet, hogy nem fog bejönni. De ha olyan történetre vagy kíváncsi, ami akár igaz is lehet, nagyon jól van vágva/rendezve, profi a zenéje, igaz nem valami happy film, akkor hajrá! Én kétszer néztem meg egymásután, valami hajnal 3-4 körül feküdtem le.
-
Már egy ideje tervezem, hogy leszedem és megnézem, de mindig elbizonytalanodok.Már rendesen nem merem megnézni:)) -
Ezzel én is így vagyok!
Egyszer megnéztem, a végén pislogni se tudtam a "sokk"-tól, aztán kész.
Kiírtam CD-re, hogy meglegyen, de valahogy nincs kedvem mégegyszer megnézni....
Nem akarok megint olyan hangulatba kerülni mint attól a filmtől kerültem...