106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Teljesen igazad van!!!!! :-DDDD -
50K t kiadni egy napszemuvegert muveszet :D -
Na Kennyre többet tuti nem hallgatok film téren, az tuti!
Megnézette velem a Magnoliát, hogy "mekkora istencsászár" meg minden....
Hát kösz...
3 óra tömébny faszság. -
nekem sem tetszett, de erről azok tehetnek, akik azt nyomatták, hogy milyen istentelen para, pl. Kenny, akik végig sem bírta nézni
hát valahogy nem találtuk meg azt a részt, ahol ki kéne kapcsolni
A Blair Witch nálam még mindig az alap pszicho-horror, a Ring pedig enyhén popcorn szagú, de a sok kérdőjeltől eltekintve jó volt, kizárólag egyszeri megnézésre javaslom. -
Az is tükrözi az igényeket ebben a társadalomban!
Mint ez a film! Ugyan azt a kérdést közelitettük meg 2 irányból! -
De amúgy nem tudom mit tornázunk ezen! Nekem nem tetszett, nektek igen! Senkit nem akarok megyőzni arról, hogy nekem van igazam, hisz csak az élményeimet írtam le, arról pedig nem tehetek, hogy a film ilyen élményeket generállt magamban!
A végfelhaszn. meg ugye poén volt, ott a :-) és tudod, hogy nem tartalak annak! -
:))))Ok-s, megértem, nem mix:))))))
Egyébként azért hoztam fel a PALIMIXET, mert az is "művészet" akár csak a fimalkotás...Ezért nem igazán értettem, hogy hogy jön a képbe egy napszemüveg...:)))) -
Hogy nevezed, tökmin1. Legyen psziho thriller. Mindegy!
De könyörgöm! Akkor a Szécsi Pali mixnek se sok köze van hozzá! Amúgy meg mixnek se nevezném, csak felhasználtam egy motívumot a számból, ennyi! Nem az Én édes katinkámat akartam remixelni, csak tetszett ez a rész a számból, ami mellesleg csak az elején van benne.... -
Egyrészt ezt a filmet nem nevezném horrornak, másrészt ez a két dolog abszolút de nincs összefüggésbe. -
Az nem gazdasági kérdés, hogy te mint végfelhasználó, beszopod-e a gagyi Z horrorokat, vagy rákattansz-e egy ilyen szemüvegre, pusztán a márka meg a gizdázás miatt..... -
Rendben, ez egy dolog, de most művészi értékekről beszélünk, nem pedig gazdasági kérdésekről. -
Ha már az elkapatott fogyasztói társadalomnál vagyunk, akkor mindenképp beleillik!
Ékes példa erre az abszolut a márka miatt vonzó irreálisan drága okulláré...:-) -
Na ez az ami végkép nem illik a képbe... -
Nem sokkolt, sorry! :-) -
Jóvan, akor nem vagytok elkapatva...
mondod ezt egy 50e Ft-os Oakley álomszemüveg után!
LOL -
Mellesleg a filmnek nem is az a lényege, hogy parázz, az agyadra hat, de ez nem jelenti azt, hogy félned kéne, szerintem inkább sokkol. -
Csak levetítem a kérdést a művészetekre, és ebben az esetben már nem mi vagyunk azok akik el vagyunk kapatva:) -
Operatőri munka kurva jó volt, de nekem se sikerült parázni a film alatt!
Utoljára talán a Blair Witch alatt paráztam, de ott nagyon! -
gey=Egy :-))) -
És hogy jön ide gey Szécsi Pál feldolgozás???? -
nézd meg nyugodtan
parázni max 10 percig fogsz, de ha értékeled a komoly operatőri munkát, akkor tetszeni fog -
Pedig lehet! Figyi:
SZAR VOLT szerinem!
:-DDDD -
Ez Blastának ment:)) -
"Ti vagytok nagyon elkapatva ebben a végfelhasználói társadalomban, hogy ilyen szemét tetszik nektek!!!
"
Mondod mindezt egy "Én édes Katinkám után"
LOL -
Dé éppen erről van szó, hogy mi sem szopunk be minden szart, de ez a film akkor is jó volt, érzelmeket generált, és elgondolkodtatott.Másra számítottam, talán többre, de a legnagyobb rosszindulattal sem lehet róla azt mondani, hogy szar volt. -
Én is megnéztem tegnap:)Már láttam egy párszor, de én is simán végignéztem:) -
Amúgy a Bronxi mesét már láttam én is, csak nem emlékeztem rá! Marhajó film, simán végignéztem újra, nem tudtam elaludni rajta...
-
Lószart!
Nem vagyok én művészibb másnál, csak nem szopok be minden szart :-DDDDDDDD
-
Szerintem meg az a probléma, hogy a művészi érzékenységed nem terjed ki idáig.De ebbe ne menjünk bele... -
transporter: tucatakcio... lenyegesen tobbet vartam tole -
Jaj, most nehogy azt higgyéetek, hogy habzó szájjal hirdetem a The ring antifan klubbot!!!
Dehogy!
Le se szarom, csak nam jött be oszt kész!
Lépjünk tovább!!
Tegbap néztem meg a Bronxi Mesét újra!
Teljesen rendben van!
-
Ez mind rendben van, csak!
A Mementót volt kedvem többször megnézni, mert egy egyedi, és nagyszerü film, míg a The ring egy tucathorror, amiből minden kedden 3-at csinálnak az álomgyárban...
Ha nem lenne ennyire hatásvadász és ötlettelen a témája, de sajna az!
Ezután várom a Gyilkos számítógépjátékot, illetve a Halálos könyvet vagy a Mészáros diaképet!
Blamázs az egész. Urban legend reinkarnációk....
Az, hogy más nem nézi meg mert én roszat írtam, kissé hízelgő, elragadtattad magad :-DDDDDDD
Ez egy filmfórum, vagyis nem csak azokat a véleményeket várják, ami dicséri az aktuális filmsikereket! Ez van, sajna nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyan az!
Fear dot com-ról viszont roszat hallottam, de majd megnézem!
-
Juuj figyej akarmilyen filmrol lehet jot is meg roszat is irni:)
Te neked nem teccet a film es rosz velemenyt irsz rola termeszetes.
Masnak teccik es jo velemenyt ir rola.
De mas meg se enzi mar mert te roszat irtal :)
Vegulis errol van szo de nem fogom en most vedeni itt a filmet:) Mindenki nezze meg szerintem es dontse el maga.
Blasta nezd meg a FEarDotCom filmet kivancsi vagyok mit szolsz hozza mert temaban van:)
Jah akit erdekel a The Ring logikaja akkor kerese meg a neten a magyarazatot. Ez is epp olyan mint a Donny Darko vagy a Memento ... ha nem nezed meg oket 2-3 akkor asse tudod mirol szolt.
Es nekem senki se mondja aszt hogy elsore megertette a DD vagy a Mem -ot mert nem hiszek neki. :)
-
Pedig én csak azért hasonlítottam össze, mert általánosságban elmondható, hogy a Vörös Októbert mindenki látta és a tengeralattjárós filmek egyik legjobbja, függetlenül attól, hogy fikció vagy sem! A K-19 nem egy rosz film, de aki Vörös Október szintü akciót/sztorit vár, az csalódni fog, ezért írtam a hasonlatot, amúgy teljesen igazad van!
Nem egy kategória a kettő, ez tény! -
Nem kéne a K19-et a Vörös Októberrel összehasonlítani, csak azért meg tengeralattjárós film mind a kettő. A VO Clancy adaptáció, a K19 meg megtörtént eset. Az egyik regény és az egyik legjobb Clancy, a másik meg az oroszok hülyeségének a mintapéldája, de dok. film regénynek, ami a realitáson alapszik, annak jó.
Olyan hülyeség lenne összehasonlítani a 2 filmet, csak azért mert tengeralattjárósak, mintha a NYPD Blues-t hasonlítanánk össze a Kisvárossal, csak azért mert mindkettő "krimisorozat". -
Lófaszt kiccsávó! :-))
Ti vagytok nagyon elkapatva ebben a végfelhasználói társadalomban, hogy ilyen szemét tetszik nektek!!!
:-DDDDDDDDDDDDDD -
Biztos vagyok benne!:) -
Ja, és azért lesd meg a Ring-et, lehet hogy csak Dynamic-nak meg nekem ilyen elferdült az izlésvilágunk :-DDD -
Kosaras naplója: Messzemenőkig egyetértek! Leo nagy színész!
Görög lagzival én is pont így voltam: Semmi vicces nem volt benne szvsz...
K-19-től ne várj sokat! Nem egy Vörös Október....
Egyszer meg lehet nézni, aztán Delete. -
Valmit kihagytam!
A képi világ marha jó volt, és a kazettán levő anyag is iszonyat jól sikerült...
És egyszer felbukkant a filmben a "gyürü" is, valahol a közepén, csak sajna teljesen logikátlan helyen és időben, de ezt már megszokhattuk....