106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Vegre megneztem a Macskajajt
bomba film es ami meglepett a kedvenc szerzom zeneje is benne volt - Jim Steinman - Nowhere fast (az elejen amire a csaj probalt tancolni, de nem ment neki) -
miért sajnos? -
tuti, csak mi már nem leszünk részesei :(
sajnos... -
a gattaca szerintem nagyon jo és elgondolkottato vajon erre tartunk? :) -
Tegnap filmjeim : Gattaca , Számkivetett
:DD -
jaj, a rapzene nagyon jo csak ne ragadj le eminemnél, nem ő csinálja az igazi rapzenét, ő csak egy fehér csáko (az egyik legjobb producerrel)... -
Ramza #2372 Igen-igen-igen, gyerekkorom legszebb sci-fi horrorja volt, kb. két hónapja kutatom a neten, de semmi :(
Volt nekije több folytatása is, bizony. -
EZ AZ EMBER BETEG:)))))))))))))))) -
Murder by Numbers. Sandra Bullockkal. Nem rossz. -
Megneztem a Swimfan cimu filmet es egesz jo kis thriller volt de mar sajnos semmi ujjat nem tudnak kitalalni... -
[Walaki]D`Lair #2368 Nemzetbiztonság Bt.
háááááát......

-
Legnagyobb sztár:) -
Azért ez a srác sem 100-as :))))) -
Látta valaki anno az X-Tro c. filmet? (1983) -
Bővérszálló: nem egy spanyolviasz, de profin elkészített amerikai kolimúvi :) Röhögtem rajta egy párszor :) -
Jézusom. -
Vidocq
jóóóó.
nem unatkoztam és végigizgultam a filmet. -
Csak moziban, Dörner György szinkron nélkül, vagy DVDn szintén Dörner György szinkron nélkül. Dörner Györgyöt bírom, de a hundub katasztrófálisan szar lett. Szerintem. Amúgy én is szeretem. -
Igen ez a csocsos topikban is volt, a gumiban:) -
Ez is egy film amit most láttam és lefostam a bokám: http://www.andymilonakis.com/gaynew.wmv -
Undercover Brother - Beépített testvér
Senkinek sem ajánlom. Egyszerűen kritikán aluli. :-( -
Rettenthetelen... az egyiklegszebb , leggyönyörűbb legjobb film!!! -
Ali G Indahouse:
Hát nem tudom...Megnéztem, mert sokan mondták, hogy milyen [email protected] a helyzet, hogy nekem nem igazán jön be ez a stílus.Az még hagyján, hogy a történet szánalmasan bugyuta, de marhára idegesítő, hogy egy csomó mai vígjáték a farkakra,a dugásra és az ízléstelenségre van kihegyezve.Lehet, hogy az ízléssemmel van baj, de nem igazán tudok röhögni azon, amikor a kutya leszopja Alit,vagy az egyik "tesó" seggberakja a másikat, vagy mondjuk Ali lefingja a fickó fejét.Ez inkább szánalmas.Csak sajnálni tudom, hogy elferdült az emberek ízlése, hogy erre van igény.
Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem a vígjáték Pierre Richard,Woody Alen,Eddie Murphy vagy Jim Carrey korrábbi filmjei stb., nem pedig Ali a primitív "poénjaival". -
Hurrá!!! -
Most szedtem le a Solarist. Érdemes megnézni, vagy töröljem??? -
jo volt a Ronin, az autos jelenetek bármelyik hollywoodi szart verték (tolvajtempo=0, the fast and the furious= hiába a számitogép egy nulla az egész, stb). -
pedig remélem De Niro-nak legalább jo lesz a szinkron hangja....
legutobb az rtl-en a Get Shorty-t néztem de komolyan mondom hogy még a poénok sem voltak olyan jok a szinkron miatt, pedig nagyon jo kis film, főleg John Travoltának volt szar a szinkronja
ejha de mindjárt kezdődik... -
ne reménykedj. :( -
RTl-en elvileg most lesz a Ronin. Remélem nem nyomattak be alá vmi gagyi tévés szinkront, mert anno tetszett az a film. -
Snipers (Lopakodók) a CP-hoz volt melléklet 2390 Ft-ért szinte ingyen volt. a Nemzetközi DVD -hez meg A Profi lesz. -
Xboxman #2345 Én most néztem meg az American Graffitit,valami isten az a film!Kár ,hogy nem az 50-60-as évek amerikájába születtem:/ -
Hídember
nem bírtam végig nézni -
Bődületesen nagy filmet csinált Scorsese a "Gangs of New York"kal. Szuper. A végén ott ültem és néztem ki a fejemből. Utoljára az "Ali"-n ültem ilyen mélán. Nem hiába, még mindig jó az öreg. Daniel Day Lewis is hatalmasat nőtt a szememben. A U2 és az egyéb ír zenék annyira ütnek a filmben, mint Salif Keita zenéje az Aliban, vagy Hans Zimmeré a BHD-ban. Az egész képvilágban, designban is ott van. Ha végignézitek az utolsó betűig, majd megértitek. Leonardo DCról is meg kell, hogy állapítsam: felnőtt. Egyre szimpatikusabb lesz. A "Catch Me If You Can"-ben is jól játszott, itt mégjobban.
Cameron Diazt legutóbb a "Sweetest Thing" movieban láttam. Abban a filmben nagyon aranyos volt, bár nem nagyon bírom, de három tökéletes nőt hoztak össze egy filmben. Itt sokkal jobb a szerepe. Ő is. Az a karakter akit alakít szinén sugárzik, de szerintem nem ő kellett volna a szerepre, hanem egy jóval fiatalabb szinésznő, bár sikerült egy elég "közönséges" nőt előhozni belőle Scorsesevel, aki minden női színésszel meggyűlölteti magát egy-egy forgatás alatt.
Liam Neason, mint Leo DC apja is el van találva. A film elején erősen "Harcosok Klubbja" feeling kavargott benne és bennem is, de utána egy hatalmas New York sztori kerekedett ki a filmből, polgárháborúval, meg egyebekkel. Végre az ember nem mindig Amerika "bájait" látja, hanem a különböző NY-i kerületek lezüllesztésének is tanúja lesz.
Bono és a U2 "Hands that Built in America" c. száma a végén nagyon illik a filmhez.
Aki még nem látta a filmet, sürgősen pótolja. Zeneileg, képileg, színészileg, Scorsese-leg nagyon ott van!!! -
Töltsed le az ACE megacodec pack-ot, és megoldódik minden bajod.... -
Itt figyel Elit Alakulat 1-10 ig 10 CD. Maratoni Háborús film nézegetés következik az elköv. 3 napban :) -
hans zimmer rulz -
Gladiátor (DVD) -
Miért nem jó 7es? Egész korrektül lejátszott a filmet amit néztem.
Egyébként van még DivX playerem, de sehogy nemtudom rávenni hogy rakja ki subot. -
w98 nal logikat ne nagyon keress :D -
divx hez valami normalis palyert hasznalj, 6,4 es media pl megteszi :D mpalyer2 neven keress ra.