106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Valaki világosítson már fel, hogy most hány féle Taxi 3 film van??????
Mert van egy cab for three c.
és van a rendes Taxi3.
Namost a rendeshez NEM TALÁLOK FELIRATOT sehol! plz valaki küldjön egyet ha tud. -
láttam azt is:))))))))) -
Nem mai ...
(A koreaiak bekeményítettek. Ez is a foci vébére készült, főleg a világnak. A "2009 - Lost Memories" is. A Shaolinban a foci volt a középpontban, a 2009-ben a japán elnyomás (kis időutazás. Már csak Észak-oreát kéne kivonniuk a forgalomból.)
Ehhez hasonló ökörség csak a Kung Pow. Láttad? -
Shaolin Soccer:)))))))))
Jééézus ekkora állatságot:)))
dragon ball féle hülyeség volt ...
egész aranyos volt.. az effektek tetszettek...szvsz egy ilyen gamma tuti befuto lenne...egyszer kőtelező meglesni de nemhiszem hogy még egyszer megfogom lesni...
állat film volt de egyben bugyuta is:)... -
Nyiri #2462 most neztem meg persze divxen (nem koltok ra penzt) az i spy-t, oszinten szolva Vajna Bandinak mas orszagot kellett volna leegetnie nem minket. -
Lantee #2461 A Ghost Ship már egy lerágott csont elég gyenge megvalósitása, a Tökös a Török....viszont tényleg jó.
Én tegnap néztem meg a Riders-t, és a maga műfajában egész klassz kis movie! -
Ajánlom figyelmetekbe a Ghost Shipet és a A tökös, a török, az őr meg a nő című filmeket,szerintem nagyon jók! -
Én a kört láttam egész jó film!! Most kb. másfél óra múlva megnézzem a novocaint!! -
engem érdekel a kis chihiro -
martin és murphy -t lecsukják megörekszenek stb..most a HBO-n ment.. megvan kazin a film valahol de nem láttam vagy 2 éve:) jo volt ujra meglesni:)))
életfogytig.. ez a címe:
-
Ramza #2455 Chihiro szellemországban tegnap.
Már előre látom, hogy menniyre le lesz fikázva itt a fórumon. Pedig nem kellene. Egy gyönyörűen megrajzolt - de régen láttam ilyen szépen rajzolt animációs filmet - szürrealista mese. Szerintem gyerekek, felnőttek egyaránt szórakoztatónak találhatják, ha szeretik az animét. Ha nem szeretik, akkor lassan el lehet kezdeni megszeretni :)
Szóval nagyszerű kis mese, nagyon jó ötletekkel, szép történettel, kitűnően magalkotott háttérvilággal - és valószínűleg hatalmas magyarországi bukással. Kár. -
So... csak szolni akarok hogy az Inspector Gadget 2 c. filmet meg veletlenul se nezetek meg mert remisztoen gyenge gyerekmese. Az elso resz meg elvezheto volt de ez... Aztan meg ott a Riders film... mar anyire unalmas a tema hogy egyszeruen elaludtam! -
OFF TOPIC. SORRY ...
:) -> (Lemaradt) -
FREAK! Enyhe "alkotói zűrzavar" volt nálad tapasztalható az elmúlt 1-2 hónapban a logók terén, de úgy látszik végre megtaláltad régi önmagad. Várható újabb "imageváltás"? -
Megneztem a Jackass The Movie c. oszealitast es hat nem is tudom... voltak benne jo jelenetek de rohadt gusztustalanok is. En nem ertem hogy egyesek ezt nevezik szorakozasnak? -
Az jó, én tegnap láttam először....
Sirály volt! -
Dark city
másodszorra -
Training Day
film, amit egyszer érdemes....
-
én egy egész este veszekedtem valakivel, aki azt állította, hogy nem igazi a film... aztán bepipultam, megnéztem másodszor is, és megvártam a végén az infokat
a helyszín tök más volt, mint amiről a filmben beszéltek, meg azért le lehetett már innen vágni, hogy ezt filmezték, nem megtalálták.... -
Ramza #2445 Oké, mea culpa.
Akkor nem abban olvastam az említett cikket, de az biztos, hogy már rendesen fel voltam készülve a moziba beülve. -
Na, erre emlékeztem én is.... -
Itt van a kezemben a 99.novemberi GS (Lara és Ganxsta Zolee a címlapon).Két mondatot hadd idézzek a BW cikkből(121.oldal):
"A filben tehát semmi trükk, minden kockája dokumentum-értékű és a valóságban is megtörtént."
És a legutolsó mondat:
"...A XXI.század küszöbén.Nem egy forgatókönyvíró vagy rendező fantáziájában, hanem a valóságban." -
nanemé..... azért egy Tuxedo-t egy Rush Hour mellé emelni kicsit durva....... -
Ramza #2441 Bocs, de az ominózus GS cikkben bizony leírták a lényeget (sőt, még talán ki is emelték a Cannibal holocausttal kapcsolatos párhuzamokat - bár ezt lehet, hogy csak képzelem). -
Az igazat megvallva pont azért nem néztem meg mert csak egy cikket olvastam róla, meg pár jelenetet láttam(akkor még NEM tudtam, hogy fake) és úgy volt beállítva, hogy VALÓSÁG, szó sem volt áldokumentumról.Ez pont a GS-ban volt!Szóval én biztos összeszartam volna magam, hogy ha azzal a tudattal ülök be hogy valóság és ezért inkább nem néztem meg, majd csak utána miután kiderült a turpisság:) -
Érdekes, nekem több mint valószinü, hogy megvan az a GS, és el is olvastam a cikket, de nem emléxem ilyen dologra....
Én úgy ültem be, hogy ez doksi film. Aztán utána csodálkoztam egy nagyot....
Fasztuggya, már rég volt, lehet, hogy nem emléxem pontosan...
-
Ramza #2438 Én dec. 30-án néztem meg :)
Az akkor októberi (novemberi?) Gamestarban volt egy két oldalas cikk a filmről, abban szinte minden le volt lőve. -
Márpedig én úgy ültem be rá, hogy az doksifilm....
Emléxem, a 2000-es évben ezt a filmet néztem meg először, egyből Jan. 1-én...
És akkor még nem volt világgákürtölve, hogy Fake az egész....
Az elejétől a végéig állt a szőr a hátamon...
:-DDD -
Ramza #2436 Én nem ismerek olyan embert, aki ne tudta volna, hogy ál-dokumentumfilm...
Ettől függetlenül (sőt, ki tudja, lehet, hogy pont emiatt is) a többségnek bejövős volt erősen. -
A tuxedot végre sikerült megnézni. Rosszabbat vártam, de kellemesen csalódtam.
Nem ez a legjob Jackie film, de nem is egy Rush Hour féle: "bigyó". (Mégis csak egy Dreamworks production.)
Jenny "Tits" Hewitt - Tényleg bárkit be lehetett volna tenni helyette a hollywoodi fiatal csajok közül ...
Ő, esztétikailag szép látvány volt, de ennyi. -
"-a 20 ezer dolláros összköltség"
Shop Stop
Az se volt egy drága film ... -> 25 ezer dollár, 0 gázsi) -
Én akkor láttam a Blair witch-et amikor, már tudtam, hogy ál-dokumentumfilm.Végig sem néztem, mert ennek tudatában, nagyon unalmasnak találtam. -
[Walaki]D`Lair #2432 Én a filmről beszéltem....nem a hátteréről... -
"Tudod mi a legjobb a Blair Witch-ben?"
-az ötlet
-a megvalósítás
-a reklámkampány
-a 20 ezer dolláros összköltség -
[Walaki]D`Lair #2430 Tudod mi a legjobb a Blair Witch-ben? Hogy nem akkor parázol nagyot amikor egnézed, hanem amikor utána dumálsz róla...én beszélgettem egy haverommal, mert ő is látta és szabályosan kirázott a hideg, meg libabőrös lettem...pedig csak meséltük a jeleneteket... -
[Walaki]D`Lair #2429 TAXI 3....hát sztem kurvajó :DDDDD -
Sztem, pedig a magyar változatban jobban átélik a szereplők a szövegüket, továbbá Aragorn (Viggo Mortensen) angol hangja katasztrófa.
persze ez saját vélemény, nekem jobban bejött a magyar változat, de a legjobb lenne a 2 összemosása, persze itt a hangnemekre és hangszínekre gondolok, nem a nyelvre :) -
Kapj el ha tudsz
szutem jo volt. kb olyan mint a regi James Bond. a történetre alapzoztak es nem a latvanyra. ezert olyan jo a sztori sztem -
Bejövős erősen.
Én most szombaton láttam 3x-ra most kivételesen angolul és csak annyit tudok mondani, h. a magyar szinkron _klasszisokkal_ jobb. -
Braveheart #2424 nektek tetszett a Gyűrűk ura 2? Szerintem igen király volt