106868

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
[Walaki]D`Lair #2557 A kör...háááát...nem nagy szám... -
de ne ugy meséld el mint réz andrás, mert hányok
-

akkor meséld el te
-
-unreg hősökkel nem tárgyalok
-azért sem fogom leírni, hogy szerintem miről szól a film, mert egyrészt kurva hosszú lenne, másrészt meg 10-ből jó ha 1 ember agyáig eljutna, a többi inkább legyintene és maradna a skizofrénia borzalmait bemutató verziónál.... annyit elárulok, hogy nekem végleg az autóbaleset előtti percben esett le, hogy mennyire mélyen is vagyunk már az élet lelki és társadalmi mocskában...
saját esetem is beugrott, amikor eltörték az orrcsontomat, ami alapból egy igen kellemetlen dolog, de én valahogy mégis kimondottan örülök, hogy ez megtörtént, mert ezáltal az életnek egy olyan oldalát is megismertem, amiről enélkül nem is tudnék... nem a fájdalom és az összes kellemetlenség miatt, hanem a tudat és a lelkiállapot miatt, ami közelebb visz a filmben is említett mélyponthoz
hogy ez miért jó? na EZ AZ, amit hiába magyarázok annak, aki nem értette meg a filmet
nem a pénztől leszel gazdagabb, hanem a tapasztalataidtól, amik közül a legrosszabbak a legértékesebbek -
Pontosan, más kategória a 2 film.
A vissza a jövőbe vígjáték elemekkel telerakott akciófilm, míg az időgép komolyabb lélegzetvételü, de a sztorija "egyszer használatos"...
Jó volt, de csak eccer...
Nem egy örök darab, mint a B2dafuture... -
Haver, minek ide a rizsa????
A FC nem olyan HÜDDEMŰVÉSZFILM amihez sok gógyi kelljen, hogy megértsd a mögöttes mondanivalót!
Viszont hidd el, hogy sokan vannak, akiknek nem esett le, mert csak a bunyókat meg a poénokat lesik, az agyuk nem képes jobban belegondolni, hogy ezzel a majd 2 órával mire is akart kilyukadni a rendező/író. -
zenéjétől mai napig kiráz a hideg:) vissza jövöbe rulez
a timemachine meg elég más...
sokkal állatabbul van megcsinálva a környezet ( ahogy látod hogy épűl át a világ) a másik hogy azért a timemachine után ülve maradtam... -
Ez a nemrég kijött Időgép egy nagy rakás szar ehhez képest. -
az lemaradt, hogy mindhárom részt. -
Ezen a héten néztem meg egymás után a Vissza a jövőbe c. filmet! Az egyik legjobb ilyen stilusú film! Ráadásul azóta elég híressé vált emberek munkája, mint pl Steven Spielberg, Robert Zemeckis, Cristopher Lloyd. Én már baromi sokszor láttam, de legutóbb elég régen, így éreztem egy kis nosztalgia vágyat és megnéztem ismét! Töltsétek le a DC-ről a szinkronos DVD változatot, nagyon jó minőség. Nagyon birom Jules Verne regényeket (Verne Gyula), így minden ilyen filmet/játékot megnézek/kipróbálok. Az egyik kedvenc játékom a Syberia, mert annak volt a legjobb hangulata, és kedvenc filmeim között van ez a film is. Nézzetek meg mert megéri, mégha már láttátok is párszor. -
De egyébként köszi szépen a segítséget! -
Ez nem valami jó felirat! -
nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni a taxi3-om feliratát? -
nézd, ezt így nem fogom tudni neked leírni.... ez ugyanis úgy működik, hogy nézed-nézed, és egyszer csak KATT! pont mint egy festménynél....vegyük példának Munch "Sikoly" című művét, azt azért elég sokan ismerik, pedig nem egy virágcsendélet
ha először ránézel, mit látsz?? ijedt arc, jajgat..... és lépsz a következőhöz (mint a mozilátogatók többsége a FC után, skizofrén, bunyó, jó vót.....)
de ha nem sietsz, és szánsz rá 5-10 percet, hogy JÓL megnézd a képet (és nem vagy totálisan érzéketlen a művészetre), akkor körvonalazódik a valódi tartalom
érzések, érzelmek, indulatok! na EZ a művészet lényege, és igeni a FC egy "festmény", amit lehet nézni, de lehet látni is, és az utóbbi kicsit nagyobb élmény
mint már mondtam, ezt elmagyarázni nem lehet, mert vagy megvolt a "KATT", vagy nem
ha megvolt, akkor rájössz, hogy talán nem az a legfontosabb az életben, amit eddig annak hittél, és talán a mélypont sokkal komolyabb eredmény, mint egy komoly vagyon és egy jó állás - hisz azt kevesebben merik és tudják elérni
na mindegy, hosszú és bonyolult, és úgyis csak az érti, aki el tud szakadni valóságnak nevezett beteges beidegződéstől -
mondjuk néha már az agyamra ment a gágogása egykét madárnak
, de nem jellemző
-
jaja, gondoltam, hogy letöltöm és bepipázva megnézem majd a haverokkal.....
Nagy fless lehet :-))) -
Hát a művészfilmekkel nem igazán vagyok kibékülve, főleg a tul elvontakkal mert az aztán már nézhetetlen akkor inkább már olvasok vmit... :)
Vándormadarak, francia természetfilm, az egész filmben csak madarakat látsz, emberi hang nulla, kivéve néha egy rövid tájékoztatás melyik madár micsoda merre hol, de totál joo film, na ez viszont olyan volt hogy sok minden eszedbe juthat rola, mint egy festmény (cigit vigyél
)
-
Azért azt kurvára bírtam a filmben, (és ezt kizárólag a homemovie adja vissza), hogy Tyler még a találkozásuk elött többször megjelenik a filmben, de csak egy századmásodpercre bevágva... (mint a végén a fütykös :-)))
Direkt vissztekertem és lassítva jáccva megállítottam....
Kurvajó -
Nézd ez is művészet, vagyis mindenkinek mást-mást jelent, igaz a művészetek között ez a kategória az, ahol a legkevesebb képzelőerőre van a nézőnek szüksége, mert mindent a szemed/füled elé tárnak...
És persze nem olyan mélységü a film mint egyes művészfilmek, de az álomgyártól szokatlanul jó!
Nem beszélve a 2 főszereplőről...:-))) -
Nem azértkérdezem mert nem emlékszem a filmre, csak érdekel a véleménye.
De szerintem ez nem egy festmény, ki mit lát belőle, vagy érted vagy nem (aki nem annak bunyo, aki érti annak több és erre voltam kiváncsi)
-
Annyit azért elmondok, hogy szerintem (és ezzel valszeg nem vagyok egyedül) a FC egy kegyetlen nagy társadalmi fricska!
-
nézd, elhiszem hogy érdekel, de miért nem nézed meg mégegyszer inkább????
Ez egy olyen dolog, hogy ránézel egy festményre és mit jelent neked....
Ha annyit, hogy "deszép szinei vannak" akkor ennyit jelent.
Ha esetleg többet, mást, képes vagy észrevenni a kompozíciót, a finom/dúrva ecsetkezelést, netán észreveszed az összefüggést a kép címe és a tartalma között, akkor máris többet jelent mint az első esetben...
Szóval nézd meg a filmet mégegyszer és meséld el mit jelentett neked, mit vettél le a bunyókon meg az akciórészeken kívül... -
a Fight Clubnak mi volt a mondanivaloja szerinted? Most komolyan érdekel nem kötözködöm. -
Nekem bejött, Richar Chambelaintől (vagy, hogy írják) hánytam ...
A Novocaint nézzétek meg. Steve Martin egy krimiben ...
:) -
Lantee #2531 Igen! Azon én is röhögtem! Don "The Dragon" Wilson....Könyörgöm!!! Ki a fasznak kell ennyi nyolcadrangú szar?!?!?!
Viszont a TV2 kellemes meglepetésekkel kezd el szolgálni. A KATONA pl. nekem nagyon bejövős, de vasárnap meg lesz a Peacemaker. -
Lantee #2530 Ezzel egyetértek! Nekem az volt igazán megdöbbentő, hogy anno még a MATRIX-tól mindenkinek az jutott eszébe, hogy "JA! A kung-fu-s jelenet nagyon ott volt, bazz!" ..... ehh...szánalmas!! -
Film amit nem néztem meg:
kick Box harcos 8 rtl klub

Köszönet a jo filmekért a kereskedelmi csatornáknak -
bizony, az is nagyon komoly volt, mint minden Lynch mű
és - milyen érdekes - legtöbben azt is kriminek nézték..... -
A Twin Peaks volt durva. Egy részt kihagytam már nem tudtam miről van szó:) -
ennél jobban már csak azon tudok röhögni, amikor a jónép azt hiszi, hogy megértette a filmet, de amikor elmagyarázod nekik a valódi mondanivalót, akkor csak hallgat nagyokat és a végén téged néz hülyének
mint pl. Mátrix, Fight Club -
most erre is csak azt tudom mondani, hogy ha nem érted mit beszél egy japán, nem őt kell elküldeni az anyjába, hanem meg kell tanulni japánul
nyilván a művészet attól művészet, hogy a többség nem érti, különben szórakoztatóiparnak hívnák
minél többen mondják, hogy nem volt értelme, annál jobban örülök, hogy én megértettem, és ezáltal különleges élményben volt részem, nem csak egy látványos képhalmaz volt egy hamburger meg egy diszkó között..... -
Honnan lehet letölteni a Taxi3-at? -
Hát igen, de akkor már inkább szinészkedne mint énekelne....
Nekem Dzsordzs Klúnival a Line of sight-ban nagyon tetszettek... -
ja betépve nézve tényleg jo film volt, látványilag pláne, tartalmilag sem rossz, de néha nagyon beleélős lett egykét kinzos rész, váá,
amugy dzsélo nem jo szinészNŐ, énekesnek se vmi jo :) -
Az a film egy operatőri pályamunka volt....
Naggyon komoly képekkel.
J-Lo-val meg abban a filmben semmi baj nem volt...
Én jobban szeretem szinészként mint énekesként...
-
bazeg nagyon betephettel ha a sejt ben muveszi gondolatokat lattal :D mindjart kiderul hogy péLo jo szinesz... -
Eloszor is Blasta :
Az a francia film nem francia film hanem feldolgoztak egy regi meset cdak annyi volt a bibi hogy az igazi meseben 3 olyan dog volt es nem szornynek alcazott oroszlanok voltak :)
Masodszor Freak : Most meee fikazod bazz ha valakinek teccik a szereplogarda es teccik a szoveg stilus meg a jo fasza jelenetek akkor eltekinthet a hulye storylin-tol nem? Engem nem is a storyja miat erdekel a 3 mas hanem lassam viszont oket es a hulye dumajukat :) -
már megint Taxi.... :))) én már a negyedik részt várom, amikor az űrben fognak a gonosz japán fekete lyuk eltömő maffia ellen küzdeni, és a zsaru nekimegy minden meteornak, mert még mindig nem tud vezetni...... -
Látta valaki a Chicago-t? -
Ha bejönnek a francia filmek (és még nem láttad) akkor lesd meg a Farkasok szövetségét!
Egyik kedvenc filmem! Hihetetlenül eltalálták!
Ez egy ilyen akció/horror/történelmi/krimi szerüség, de nagyon frankón tálalva.
Az álmosvölgy legendájához tudnám hasolítani leginkább, csak ebben több a történelmi szál!