106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • harakiri
    Ha rossz véleményt akarsz róla, arra ott az est.hu ajánlója :)).
  • dikki*yysw
    Erről a 28 nap.. ról még csak jó véleménnyel találkoztam. De gondolom csajjal nem ez a legjobb film, amit az ember megnézhet? :D De akkor meg hogyan, egyedül nem megyek moziba.
  • RelakSfromhome
    Hehh... Állj, vagy lő a mamám! Azé az durva volt benne, hogy a kamion gumija erősebb volt, mint a repcsi kereke...
  • Nyiri
    Olvastam hogy a Training Day (Kikepzes) cimu filmnek a dvd valtozatan van egy alternativ befejezes is (valaszthato mi legyen a film vege), kerdesem az lenne, hogy aki mar latta a dvds verziot az meg tudna mondani mi a masik veg?
  • FREAK
    ja, viszont ami istentelenül nagy húzás volt, az a kurva szarrácsépelt szimfonikus zenekar hanyagolása

komolyan mondom, már csak aludni tudok a félrehangolt nyávogó hegedűhangokon, amik némi feszültséget hivatottak gerjeszteni, de valahogy az ezredik filmben már nem működik

itt viszont, modern, energikus, és feszültséggel teli zenék vannak, és rám pl. nem is kis hatással
  • CSOCSO
    mpg be simán belenézel.. avi ba meg divfix el tudsz bele lesni...
    keress rá google-n a DivFix re...
    szedd le..
    megnyitod a filmet.. majd keep oroginal file-t bepipálod majd rebuild index..és nézheted is
  • CSOCSO
    az vazzeg.,..popcornal a kezembe vetödöm be a gépem elé a frissen leszedett film megnézése végett..erre mit szedtem le?? a sandra bullock köcsög 28 nap filmjét...ÁÁÁRGHH:))
  • CSOCSO
    az a szobor:)LOOOL:)
  • FREAK
    annyi bajom volt csak vele, hogy szerintem túl hamar találkozott az emberekkel

én sokkal tovább (15 perc helyett legalább egy órán át) húztam volna a nyomasztó keresgélést, a nyomok felfedezését és az egyedüllétet, de megértem, ha nem lehet hetekig kiüríteni Londot egy film kedvéért :D
  • Guest
    Nem kell Ace, csak egy AC3-dekóder.
  • Ams
    Catch.Me.If.You.Can.DVD.Screener.REPACK.XViD-NiNJA-nak nincs hangja, divx és xvid fennt van, ace mega codec pack kell hozzá?

Elöre is thx: Ams
  • Blasta
    nekem onnantól végem volt, amikor bement a srác az elején a templomba....
    Ott az a sok hulla és ekkor próbaképp megszólal: Helló????

És azok az arcok baze, ahogy mmeglepedten figyelik őt.....
    ÁÁÁÁÁÁÁ
    Feláll a szőr a hátamon miközben írom...:-))))
  • FREAK
    ma néztem meg, és szerintem tökéletes

az első komoly jelenettől kezdve végig görcsben volt a gyomrom, és a pulzusom se ment 150 alá... ilyen egy igazi, intelligens horror, semmi gagyizás, csak kőkemény halálhangulat és egy tényleg elképzelhető történet

nem csalódtam a rendezőben, az elvárt színvonal simán megvolt
  • saco
    Aki szereti a drama/elgondolkodtatos filmeket annak ajanlom a Betépve(Blow) c. filmet vagy a Requiem egy álomért-t(Requiem for a dream) vagy meg ebbe a kategoriaba sorolom a Leon,a profi-t is,amit eppen ma neztem meg ujra.
  • harakiri
    az bizony, meg a poroltózás se rossz :))
  • Coine, The A&O
    Krisztus haver a nyerő ! :D
  • harakiri
    ma láttam a Dogmát sokadszorra, hehehe- kircsi volt
  • Kaplan
    Nekem a 28 nappal késöbb nagyon teccet!!
    mi a véleményetek erről a filmről?

Kaplan
  • Factor_007
    jajj elfelejtettem...
    mikor jön a matrix 2??
  • shaba23 #2579
    Mit kell csinálni, hogy az SVCD-s filmek ne legyenek megnyújtva???
  • hali
  • Coine, The A&O
    mi fáj ?!
  • Tikal #2574
  • Coine, The A&O
    Más világ tényleg jó film és a legjobb benne, h. tök véletlenül néztük meg, mert eredetileg mást akartunk :)
    Persze ez elég rég volt. Még tavaly vmikor.
  • Blasta
    Az nagyon helyes, mert nálam még a megnézendők listáján szerepel :-)
  • BaLeeX
    Én divx-en néztem, feliratosan.

Mondjatok még hasonló top horrorokat!
  • BaLeeX
    Jaja!
    Bár az az igazság, hogy a Másvilágot is meg kellene néznem legalább még1szer, mert így visszamenőleg beugrik pár logikátlanság.
    De ezeket inkább nem részletezem, hátha valaki meg akarja nézni még a filmet.
  • FREAK
    na igen, a MÁSVILÁG nálam is top horror, imádom a kísértet-horror stílust, és ez ráadásul végig idegtépő, a végén a csattanónál meg levegőt sem vettem pár percig

nincs meg valakinek avi-ban?
  • Dynamic
    Úgy látszik nagyon hasonló az ízlésünk.Mindenki a Kört emlegeti, ha "paráról" van szó, de szerintem is a Más világ, lényegesen nyomasztóbb volt.És ehhez, még tévéből kimászó szörny sem kellett, sőt szinte semmilyen vizuális elem nem kellett, hogy néha, film nézés közben az apróbb zajokra oldalra pillantsak:)
  • BaLeeX
    Múlt héten tartottam egy "horror hétvégét".
    Résztvevők: A kör, Félelem.com, Másvilág, Jelek

Na, akkor vélemények szép sorjában

A KÖR
    Ha eltekintünk attól, hogy a sztori alapja alapvetően elég nagy hülyeség, hogyan kerül ugye a film a szalagra, meg hogyan telefonál a kísértet a másvilágról annak aki megnézi a filmet (a matáv biztos már a pokolban is kiépítette a hálózatát ;) ) akkor egész nézhető a film. Pár sejtelmes jelenet (a csaj arcára ráközelít az elején a kamera, amint átváltozik meg bevillan egy pillanatra a kör stb.) és a megvalósítás is egész jó lett. Ha valaki az említett hülyeségektől eltekintve tudja (és akarja) élvezni a filmet, annak teszteni fog. Én pl. kedvet kaptam, hogy megnézzem még1szer.

MÁSVILÁG
    Na, ez tetszett a legjobban. Nincsenek félelmetes effektek meg képek, mégis ha lehet mondani jobban "beszartam" a filmen, mint a kör-ön. Aztán ahogy kibontakozik az egész történet, majd a legvégén amikor kiderült a poén ülve maradtam. Ajánlom mindenkinek!!!

Jelek
    Ez sem egy rossz film, bár főszereplőnek nem Mel Gibsont választottam volna (nincs vele bajom csak szerintem nem illik a filmhez). Van bent pár elgondolkodtató rész is (főleg a kislánnyal kapcsolatban) de olyan jelenet, ahol igazán megijedtem max. 3 volt. A vége meg szerintem elég egyszerűre sikeredett sajnos.

Félelem.com
    A story sajnos a kör-höz hasonlóan sajnos (szerintem) egy elég nagy hülyeségen alapszik. Voltak bent szép megoldások bár ennél a filmnél nem volt meg az alap hangulat (nem este néztem tök sötétben és max hangerőn, meg a felirat is szar volt, így 3x kellett játszanom vele menet közben, hogy a feliratot hozzáillesszem a filmhez). Ettől függetlenül izgalmasnak mondható a történet. De sajnos nem tudtam igazán élvezni, ami a körülményeknek is betudható.
  • Blasta
    Zsoltika rulez gyerek, csak nem képes helyesen leírni fordítva a nevét sem :-)))))
  • Gery1980
    Haver, minek állsz le ilyenekkel, akikről már az első pár mondat után kiderül, hogy nincs affinitásuk a témához?..Írni tanítod az analfabétát?..Felesleges, mert te is nagyon jól tudod, hogy csak az idődet fecsérled az ilyenekkel!
  • Galy
    :))))))))))))
  • FREAK
    amúgy, akinek nem inge..... én csak a tapasztalataimat írtam le, és sajnos ezt látom, hogy a többség, nézi, de nem látja a filmet...
  • FREAK
    te hányadik vagy a kilencből?
  • I.C.ram
    Vissza a jövőbe 85-89 között készültek, akkor még javában dult az Amiga korszak, ha azony csinálsz jobb effekteket, akkor aztmondom ok. :)
  • Blasta
    Denemám :-))
  • [Walaki]D`Lair
    A kör...háááát...nem nagy szám...
  • Tikal #2556
    de ne ugy meséld el mint réz andrás, mert hányok
  • Tikal #2555

akkor meséld el te