106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mivan???? -
akkor nálatok fele annyi jegy :(, neked meg :) -
szegény moziknak befellegzett:))))))))))))) -
Hat ugy durvan atszamitva 450-500 Ft. De ugy kepzeled el hogy ugyanugy nez ki mint Bp-en vagy akar mind Debrecenben. Es a poen hogy van roman es magyar sekcio is. Premier elotti jegy ugy kb 550 Ft. Szal megvan a luxus es a popcorn is mindig meleg de az is jo draga. Pl azt is kiirjak hogy hany hely maradt az eloadasra. Mikor az este oda ertunk 4-en voltunk de csak 3 hely volt. Aztan elkezdtem kedveskedni a jegy elado csajjal es vegulis rabeszeltem es pont 4 helyet adott egymas melle.
Osziten nagyvaradon oszes tobbi moze bezarhat. Nalunk oszesen 3 mozi volt. a Szabadsag , Transilvania es a Nemzet.
A Szabadsag volt a legismertebb de ott kurva hideg volt mindig , zavart a villamos amikor elment ott mellete es szar volt a hang efekt mert csak 2 hangfal vala.
Tansilvaniat nem is emlitem mert ott sima fa szekek voltak es nuku kondiciok.
A Nemzet az mar luxus volt mert egy hires varadi diskoban van es reggel mozi este diji:)
De akkor is nalunk magyarorszagi megjelenes utani 2 honappal jelent meg a mozikban a Gyuruk Ura 2 vazz. Tiz tonna film volt ami nem is jott.
Es most hirtelen betort a HM es van 5 terem jobbanl jobb filmekkel. Csucs! -
előzetes alapján irrealitásban tul tesz majd mindenen :)
Mennyi a jegyár? -
Nos Nemzetbisztonsag RT.
Nekem oszinten teccet:)
Kepzejetek el hogy Romaniaban eddig egy Hollywood Multiplex volt az is Bukarestben es most mit ad a joeg Nagyvaradon is nyilt egy.
Voltam ma este es leesett a pofam. Higyetek el ha nagyvaradon jartok megeri benezni mert megvan a remek atlag benne. Csucsu filmek mind uj es nagyon tiszta es eredetien megcsinaltak. Es ami poen hogy a jegyarak nem is annyira magasak. Oszinten amikor beleptem aszitem hirtelen hogy mas orszagban vagyok nem jott hogy eahigyem :)
Alitolag mar jovo hetevegen vagy azutan jon ide is a Charlie's Angels 2 :) Nah arra kivancsi leszek kerem szepen :) -
Légyszi írjátok le az általatok 5 legjobbnak tartott divx -es filmeket.
(Nem tudom mit töltsek le.)
-
chicago:
hááát nemsok ilyen film van... megnézhető....de nem a styl om
Chihiro szellemországban.
Nah ez nagyon tetszett!elég jo szerintem -
igen -
ez a szegálos film? -
Félhalott... háááát
segalnak segal...
ja rulenak viszont olyan idiota képe van.. egy FnF ben elmegy de itt...háááát...
más.
a film végülis jo volt..az unalom ellen.. mindenki letöltheti aki meg tudja nézni az ilyen gyenge b eksön muvit..
volt benne egy két baromság de azé jo volt... (de csak egyszer) -
Back to teraphy RULEZ! :) -
Erre gondoltam #2700
-
-
Keresem -
Ezt elírtam! Ne vegyétek figyelembe -
Hát mikre??? -
Na én is :-)))) -
Nem ezekre gondoltam:))) -
Na megvannak:
FROBEY (Tobey Mcquire)

Eldrond (Ed Harris)

JULIARWEN (Julia Roberts)

Leolas (Leonardo Dicaprio)

Strussel (Russel Crow)

SEANDALF (Sean Connery)

YOLLAM (YODA :-)))
-
Amikor a sikolyos killer lenéz a hobbitokra:)) -
majd megmutatom, melyik képedet szeretnéd frodo fején látni? :D -
Én kurvára kikészültem, hogy tudnak ilyen baró fake képeket csinálni.
Hisz láccik, hogy a már bemutatott filmből vannak kiollózva a képek és azok vannak módosítva...
De istentelen profi munka... -
nem, itt nem ez a helyzet
itt nincs semmi rejtett mondanivaló, ez egy laza kaland-történet, egy nekem nagyon szimpatikus jövőképbe ültetve
én sem a sztori meg a színészi alakítás miatt szeretem (tár Tucker mindent ver benne), hanem egyszerűen azért, mert TETSZIK a világ, amit ábrázol, jók a zenék, és 2 órára (engem) kikapcsolt a szaros kis pesti életemből.... -
Láttam néhányat, tényleg jók:)) -
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
LOLOLOLOL
Ha megtalálopm azokat a képeket, esküszöm berakomide!
Egy átbaszás az egész, csináltak 5-6 fake képet...
Csak hogy megnyugtassalak, az egyik képen Gollam arcára Yoda "arcát" montírozták ra.
De kurva profi lett az összes kép... -
Sean Connery tuti nem, hiszen egyszer már visszautasította a szerepet, így nemigen kapja meg, ha akarná sem -
Bizony ezzel én is így vagyok.
Ilyen volt pl. a Jay and Silent Bob...
Matt Damon meg Ben Afleck nem kicsit játszottak maguk ellen abban filmeben. -
Ramza #2692 Nem emlékszem, de ne feledd, hogy amikor az említett film készült (98-99?), azért még nem voltak ők olyan nagy sztárok!
Na mentem, bye! -
Ramza #2691 Kamu, két éve le van forgatva a teljes trilógia :) -
Ramza #2690 Ez furcsa, mert én épp az 5. elemet érzem kicsit kommersznek.
Nem kell azt mondani, hogy "nem értettem", "nem láttam mega lényegét", stb. :)
Nagyon zoral film, de nálam nem ütött akkorát. -
Árnyvadász #2689 Állítólag a Gyűrűk Ura harmadik részében megváltoznak a szerplők... Ez igaz vagy csak kamu? Pl. Vigo Mortensen helyett Rusell Crow lesz, meg Sean Connery is befigyel Gandalf szerepében! Érdekes... Nem tudom miért nem voltak jók az előző szereplők... Persze azért van egy két tippem, ha tényleg igaz ez a hír. -
divatos pl. Oroszlán Szonja, meg Évike a barátok köztből, meg asszem a Bereczki Zolit is láttam benne (aki ugye énekes, vagy mi), vagy az egy másik vörös gyík volt? -
Nyugalom!!!!!
Azt saját magamra irtam!!! Ne vedd magadra ecsém!!!
Mintegy saját magamra mondtam negatív jelzőt ezzel az okádással!!! :-)))) -
de érzékeny vagy.....
figyi a Matrix pl. nekem se kedvencem, de csak azért, mert sokkal durvábbat is csinálhattak volna belőle, de a népszerűség érdekében kicsit "arcade" lett
az 5. elem viszont nálam dobogós, de az annyira extrém, hogy megértem, ha valakinek nem jön be
de egy dolog a véleményközlés, és másik a durva tévedésekkel díszített szakvélemény
-
Ramza #2685 Nem tudom, hogy konkrétan kire gondolsz, aki divatos :)
De úgy alapból egyetértek: én is szeretek sztárszinészeket látni "filléres" produkciókban, pláne, hogy gyakran ilyenekből derül ki, hogy néhányan még akár "színésznek" is nevezhetők. -
Árnyvadász #2684 Jó de attól, hogy alapmű az nem jelenti azt, hogy a világon élő összes embernek tetszik. Csak azt, hogy a nagy többségnek igen. Pl. Mátrix is alapmű, kultuszfilm és rengeteg ismerősömnek egyáltalán nem tetszik... Na és akkor mi van? Semmi. Bátyámnak sem tetszik és akkor ugassam le, meg alázzam meg? Pedig azt mondta, az szar. Kicsit bosszantott, de ettől még nem változik semmi. És az értelmi képességeknek ehhez semmi köze. Tudta miről szól, értette, minden stb... Egyszerűen az a film neki nem tetszik. Én a Trainspottingal vagyok így. Tutira van olyan ember akár itt a fórumon is akinek szintén nem tetszik. Max. nem mondja és kész. Na tényleg ennyi. Sosem lesz vége az írásoknak.
Nem kiokádtam magamból, hanem leírtam. Légyszíves. Mondtam valamit, illetve leírtam valamit nem is olyan rég. Normálisan beszélj velem. -
de jó látni néhány ma divatosnak nevezhető színészt úgy igazán nyers szerepben -
Ramza #2682 Na az egy érdekes film :)
Mondjuk azt hiszem az utolsó négy Jancsó film Kapa-Pepe alkotás volt, egy kicsit már kezd sok lenni :) -
a minap ment éjjel Jancsó műve, "Az úr lámpást stb stb...."
kár, hogy hullafáradt voltam, és nem láttam se az elejét, se a végét, de azt megnézném rendesen, nekem nagyon bejönnek az ilyen nyers, csiszolatlan alkotások