106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ez az adaptation valami családi múvi????
  • Sephi
    Szoval...

Adaptation ... erdekes film nicolas Cage es meryl streep vagyhogyhivjakkal van de ilyen stilust meg nem lattam. Egyszer megeri megnezni.
    amaztan megneztem a Treasure Planet rajzfilmet ami tokre begyutt nekem teccet :)
    Sajna nincs tobb Family Man sorozatom ezert most hopon vagyok :(

the Pianist -et is elkezdtem nezni de lefagyott sajnos nem volt jo a dekodolas vagy mi..
  • Ramza
    Szerintem teljesen felesleges megbántódnod, ugyanis nem azt írtam, hogy az évezred legszarabb filmje, hanem hogy nálam (!) az - senkibe nem rúgtam bele.
  • Lantee
    Most engem igenis sikerült jól megbántanod! :(
    Nekem ugyanis tetszett a Reign of Fire! Szerintem egy teljesen jó, nézhető kalandfilm. Sajna ritka az ilyen manapság. Kicsit én is tartottam a "sárkányos" sztoritól, de ebben a kategóriában ennél jobbat nem lehet csinálni. Egy mese, jól csomagolva! Ennyi! De nem is szabad ettől a filmtől többet várni.

Amiket én mostanában láttam:

Road to Perdition:
    Kellemes kis mozi, egyszer nézhető. Tom Hanks ismét bizonyit! :)

Gangs of New York:
    Hirtelen nem is tudom hova tenni. Alapvetően tetszett, de talán túlságosan is keveset tudunk a századfordulós Amerikáról.

Dead Man:
    Na ez mekkora szar!! Fekete fehér....sztori nulla...vontatott fos...Persze lehet, hogy én vagyok primitiv ehhez a filmhez. :)

Analize That:
    Hm...az első rész jobb volt.

• Ramza
    Az általam legkorrektebbnek és legszínvonalasabbnak tartott filmes újság ebben a hónapban 20%-ra értékelte a feardotcom-ot - még soha egy filmet sem láttam, ami ilyen keveset kapott volna náluk :))))
    Úgy tűnik nem mindenkinek jön be a képi világa :)
  • Ramza
    Tegnap megnéztem a Reign of fire-t.
    Nem akarok senkit megbántani, mert biztos vannak, akiknek tetszett, de azt hiszem ebben az évezredben még rosszabb filmet nem láttam. Nagyon korrekt, látványos trükkök, de ennyi - történetet nem kellett volna írnia a forgatókönyvírünak???
  • PResident Evil
    ffhúúú láttam egyik német adón valmi film bemutatót, április 2ától leszz mozikban, és valami igen parás filmre számíthatunk (bemutató alapján persze)
    nemtudom a magyar címét, de valami ufós lesz, csak annyit láttam hogy van egy para-gyerek és az kommunikál valami lényekkel, és azok megjelennek neki, de nem kamu, mert rendesen mutatták, igaz csak 1 percig mer bemutató volt...
    de elég fasza lehet, nem tudom ki rendezte de ha tudtok valami nfot pls közöljétek...
    asszem valami angol szöveg van a címében, hiába német adó... valami Dark Hall.. az előtte lévő szöveg meg német...
    na ha van valmi pls írjatok
  • PResident Evil
    öööö... kösszz Blasta
    remélem nem kamu :P
  • CSOCSO
    és szar is!
  • Blasta
    Már csak azért kérdem, mert én nem DC-zek (és nem is valószinü, hogy fogok...:-)))
  • Blasta
    DC-ről?
  • Laalee
    en netrol szedtem le az osszes reszt dvd rip kent
  • Ramza
    Mondjuk ez is tök gáz. DVD filmet én pl. azért veszek (ha ritkán megteszem), mert valami pluszt szeretnék a film eredeti verziójához képest (pl. werkfilm, kivágott jelentek, stb.). Erre kiadják dvd-n a Hellraisert, és nem kivágott jelentek vannak benne, hanem kicenzúráznak jeleneteket még az eredetiből is! Nagyon gáz vazeeeee! :(
  • Ramza
    Nem reménytelen azért, hdc-n januárban (?) fent volt mind a hat rész, hátha véletlenül valamelyik ismerősöd leszedte (én a hajamat téptem utána :)
    Az a gond, hogy a divx verzió a cenzúrázott dvd-ről készült, amiben kivágták az eredeti film legjobb (és messze legdurvább) 6-7 percét :(
    Amíg nem láttad az első (-második) részt, addig szigorúan tilos a többit megnézni, mert olyan mértékben lettek szarok, mint az Episode I a SW-ban a korábbiakhoz képest.
  • Blasta
    Áhhhááá!!!!!!
    Na mostmár tiszta!
    És kurvára érdekel a film!
    Eccer kikölcsönzöm őket a közel jövőben, mert netről azt hiszem szinte lehetetlen megszerezni...
  • Ramza
    Cenobite = annak a "fajnak" a neve, aminek jeles képviselői ők négyen :)
  • Blasta
    Namost világosíts fel lécci!

Tehát ez a logo a Hellraiser c. filmen alapszik.
    A Jobb oldali bácsi neve Pinhead.

(most esett le egyébbként, hogy miért Pinhead....:-))))

De (lehet, hogy láma kérdés) de mit jelent a cenobite????

(van ilyen nevü regelt arc az SG-n azt tudom :-))))))
  • Ramza
    Az a jobboldali cenobite bácsi becses polgári neve :)
    A tribute to Pinhead nem fért ki :P
  • Blasta
    Hááááááá!
    De tudok!
    PEdig nem is láttam a filmet!!!!!
    :-))))

És mit jelent a pinhead????

(mármint a logódban, azt tudom, hogy tűfej)
  • Ramza
    Jók a sejtéseid, olyannyira, hogy a jobb- és a balszélső, sőt a két középső is "hasonlít" a Hellraiseres faszira :)
    Illetve a harmadik a csajra :) Ők a sorozat első két részének "klasszikus kvartettje" - ami utánuk jött, az már szvsz nézhetetlen, ellenben ez a két rész nagy kedvenc.
  • Blasta
    Javítok!
    A jobbszélső hasonlít a Hellraiser-es faszira!
  • Blasta
    Te RAMZA!
    Off topik!

Kik vannak a logódon?
    Még nem sikerült rájönnöm...

a balszélső pl. a Hellraiser-es faszira hasonlít, balról a harmadik meg Val Kilmer-re hasonlít, de gondolom most tévedek...
    :-)))
  • Blasta
    Már nekem sem!
    Majd Freak jól felhúzza magát rajta és indul a WAR :-)))))
  • Ramza
    170 forintot megér, ennyi :)
  • Ramza
    No comment. Alig várom, hogy Freak lereagálja, nekem ehhez nincs most erőm :)
  • Ramza
    Szerencsére ennél azért árnyaltabb a kép.
    A 2. kategória pl. valójában "több". Ugye nem gondolod, hogy a Sejt hasonló mint a Kör? Bár végülis film mindkettő :)
  • Gery1980
    Nehogy fizess érte!!!De még tékában sem!
  • CSOCSO
    Treasure Planet...mese...de nekem akkor is tetszik..
    Állati szépen megvolt csinálva egy csomo dolog...a történet is egész jo volt..
  • Blasta
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    Pénzt ne adj érte!!!!!!
  • PResident Evil
    a francért sietek..
    ghost shipet
    bár sztem egyértelmű...
  • PResident Evil
    szeritnetek érdemes megnézni a ghsot shpiet ?
    pazaroljama pénzt rá ?
  • CSOCSO
    pl sejt..
    ha valakinek ez jön be hogy a csávo feláll a székből és akkor a kőpenye a falon megmodul annak gratula..szvsz szép de semmi különös...
  • CSOCSO
    fear.com ot én is meglesem majd...
    de ha olyan mint a sejt vagy a kőr...szal ilyen full beteg meg sötét ahogy Ramza is mondja akkor ez is ratyi lesz számomra...horror manapság két féle van..
    1)sikoly félék...pff....gagyesz
    2)sejt, kőr félék... ezeket minek csinálják? félni nemsokat lehet és azzal akarják jobbá tenni a filmet hogy megcsavarnak mindent...
  • CSOCSO
    a spirited away nagyon ari kis mese!!! ajánlom mindenkinek!! TÖBB ANIMET NEKÜNK A MOZIBAAAAAAAAAAA
  • Gery1980
    Még nincs.
  • Ramza
    A legjobb forgatókönyvért (Beszélj hozzá) és a legjobb animációs Oscarért (Chihiro szellemországban) hurrá az amcsiknak. Jellemző, hogy egyik sem amerikai film :)
  • Ramza
    Megnéztem a feardotcom-ot.
    Őszintén szólva nagon kellemes csalódás volt. Úgy ültem le, hogy legyünk túl egy újabb tucathorroron, ennek ellenére nagyon tetszett a képi megjelenítése. Nagyon beteg, sötét, szürrealista képi világa van a filmnek, néhol Lynch filmekre, néhol a Hetedikre hajaz - ez nagyon jó.
    A sztori erős közepes (picivel erősebbnek éreztem a Körnél), láttunk már jobbat, de sokkal rosszabakat is.
    Általában az szokott a baj lenni mostanában a filmekkel, hogy egy jó ötletet elbasznak, és középszintű lesz a megvalósítás. Na itt mintha pont fordítva történt volna: egy közepes ötletből kihozták véleményem szerint a maximumot - elismerés illeti érte az alkotókat.
    Nekem - a várakozásokhoz képest - bejött.
  • CSOCSO
    HBO-n volt a Férfibecsület..valami buváros okosság... nekem nagyon tetszett...
  • mateos
    2 weeks notice -ez a film jött be a legjobban az utobbi 2 évben
  • CSOCSO
    amugy ehez az idiota Sorted filmhez komoly nincs még felirat????????????? már egy éve volt a mozikban ..