106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Ettől függetlenül tetszett!
  • Blasta
    Namost gondolom azt akarod mondani, hogy az 5. elem is a 2. kategóriába tartozik szerinted!

Ha igen, akkor én azzal nagyon nem értek egyet, mivel az a film semmi más nem volt egy szórakoztató, hálivúdot lepipáló, akció/scifi/vígjátéknál, mindenféle mögöttes, vagy felettes tartalom nélkül....
    Hozzáteszem, hogy SZERINTEM!
    :-)
  • FREAK
    Nem gyengén :DD De hát joga van a véleményéhez, nekem meg már ciki minden ilyenre beírni, hogy van szar film, meg nehezen érthető műalkotás, és a kettő nem ugyanaz :D
  • Blasta
    Ehe-ehe!
    Freak lelkébe gázoltál :-DDDDDD
  • FREAK
    khmmmmm :))

• Coine, The A&O
    Spawn
  • Tikal #2809
    5.elem egy nulla volt tényleg, ott kezdődőtt a lejtő:)
  • a.carkey
    A Sebhelyeket, a többi Segalhoz képest gondoltam ...
  • a.carkey
    Nem feltétlenül. Hol Segalnal, hol Seagalnak hívják. Bár tökmindegy miként írják a mimika király nevét, ez a filmje nem volt túl jó. A Sebhelyek után azt hittem némi változás indult el nála, de a HPD után nem hinném. Olyan Die Hard a börtönben volt az érzésem a film alatt. Ezt a barom még csak egyszer halt meg (Tűzparancs) és egyszer szitává lőtték, de hét év után visszatért (fog sincs már mi volt a címe). Sosem rossz embert játszik, hanem mindig jót. BRRRR...
  • Ramza
    Végre valaki kimondta az igazságot "Taxi-ügyben".
    Egyetértek. Amúgy meg kezd elegem lenni abból is, hogy Luc Besson producerként hogyan bassza szét a saját mítoszát.
  • FREAK
    "Taxi 3. (Az összes Taxi közül ez volt a legszarabb ...)"

Azért remélem, ez senkinek nem meglepő, miután a második rész egy csukafejessel vetette magát a moslékba, megölve ezzel a már majdnem kialakult Taxi mítoszt...

Seagal meg mindig is Seagal volt, max te kínai piaci VHS-t néztél :D
  • a.carkey
    The Pianist - Holocaust dráma, semmi több. Daniel Day Lewis és a Gangs of New York emiatt nem kapott Oscart?! Röhej! Na ez az igazi politika. Szerintem a "Napfény íze" sokkal jobb.(Magánvélemény ...)

Riders - Steven Dorff és Natascha Henstridge egy bankrablásos akciókrimiben. Jópofa, de semmi extra ...
  • a.carkey
    Analyze That a moziban sem volt szinkronos ...
    Taxi 3. (Az összes Taxi közül ez volt a legszarabb ...)
    Half past Dead (Seagalnak írták a castnál, holott Segal néven nyomult korábban. Furcsa volt látni. A film meg ...)
    Below (Tengeralattjárós movie, kicsit Szellemhajós feelinggel, de egyszerű csattanóval. Tudományosan baromság, de azért izgi volt.)
  • CSOCSO
    nekem is tetszett
  • Galy
    egyetértek
  • Tikal #2796
    Utobbi időben annyi a szar szinkron, hogy én most már inkább annak örülök ha eredeti nyelves egy film, meg rá jöttem hogy igy élvezhetőbb is.
    Pl ami az MTV-n ment ryan közlegény, abban borzalmas szinkronok voltak, grrrr
  • Lteebee
    Még egy kis pánik

Feliratosan tök atom volt.
    Nemtom milyen lehet a szinkron, de aki tud kicsit angolul válassza az eredeti nyelvet!
  • CSOCSO
    :)))))))))csak a vége volt furcsa..2-3 mondat egyben:)
  • Blasta
    :-))))
    ezek szerint nem!
  • Tikal #2791
    ezek szerint neked nem tetszett.. :)
  • Blasta
    Mi tetszett benne?
  • The Garrett
    MOst néztem meg a katonák voltunkot.
    Fasza kis Vietnamos film.!
  • [Walaki]D`Lair
    huhhh....CSOCSO ehhez képest kutyafasza :DDDDDDD
  • Tikal #2787
    huuu, jelen mult idő tökéletes keveredése :)))
  • Tikal #2786
    Ma lesz a rájen közlegény megmentése vmelyik csatornán, szerintem király volt, főleg akik szeretik a 2.vh filmeket, igaz DVD-n jobb volt megnézni mint tv-ben lesz:)
  • [Walaki]D`Lair
    A kör
  • [Walaki]D`Lair
    A kör
  • [Walaki]D`Lair
    Rekviem egy álomért

Különvélemény

• Blasta
    egyik dolog: gagyi a történet! Nincs mese, ez tényleg így van! Várható még ezek után a gyilkos diafilm és a misztikus polaroid kép....
    másik dolog: profi a megjelenítés, a vágás és a fényképezés! Ez is tény!
    A kettőnek nincs köze egymáshoz!
    Max annyi, hogy a profi megjelenítés/fényképezés/vágás feledtetni tudja a gagyi történetet!

Viszont egy szar fényképezés/vágás képes elbaszni egy Jó szorit is!
  • CSOCSO
    kemény egyszer bírtam megijedni a kurva nagy horrorfilmen...félni nem nagyon féltem..
  • CSOCSO
    hjo már megint a nem értem dumat..hagyjuk már ezt..amugy arrol beszélek ami a kazettán vanm..vagy éppen a netoldalon ( egyik kőr másik fírdátkám)szal az olyan idiota öszevágott képivilág..szerintem gagyi...gagyi ez a megnézel valami és megdöglesz miatta dolog..stb
  • Coine, The A&O
    áááá :D
    komolyan lesz ?
  • Blasta
    Sorry, de ezt nem hagyhattam ki :-))))))

• Blasta
    Nem rossz taktika!!!
    Mindenesetre van benne valami!
    :-)))
  • Blasta
    Ámen
  • Carlos
    A Kör az tuti jó film!
  • FREAK
    "ez valami divat bazze hogy ilyen idiota érthetetlen videokat vágnak össze"

hihi, én még nem láttam, de óvatosan az ilyen szövegekkel, mert mi van, ha megint csak te nem érted? :D
  • PResident Evil
    ÁÁÁÁ kösszike Blasta, ezt kerestem...
    megnézem az előzetest...
    neked teccik ? ;P
    sztem frankó lesz
  • CSOCSO
    Fear.com....
    pff...
    ez valami divat bazze hogy ilyen idiota érthetetlen videokat vágnak össze amitől mindenki bekattan? szvsz nagyon gagyi baromság...
    a nyomozos része mihez képest elmegy...de elég sok hasonloság van a kőr és e film között...
  • Lantee
    Csak vicceltem! NEm bántottál meg...nem vagyok az a tipus! :)
    Különben is >> Izlések és pofonok...

PEACE