106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Jajjdehogyis!
    Nem gondoltam komolyan haver :-DDD
  • CSOCSO
    ezt megint csunyán benézted
  • dikki*yysw
    Core az miről szól? Ha parás akkor látni fogom a közeljövőben :D
  • dikki*yysw
    :DD
  • Blasta
    JAHOGY TE MOST A xXx-re CÉLZOL!!!?????

Émmeg túrom a moziműsort, hogy hol jáccák már a The Core-t....
    :-DDDDDDDDDD
  • Blasta
    Aha...
    Az fasza rész volt....
  • Blasta
    jájjj...
    ezt magyar moziban tettétek? :-DDDDD
  • Blasta
    Miből gondolod, hogy nem az lesz?
    Szerintem tuti! Semmi több! Csak ebbe nem szerződtettek sztárokat, úgy láttam....
  • Blasta
    Csocsonak még mindig bennvan az xXx az első 5-ben, szal érted mire célzok :-DDDDDDD
  • I.C.ram
    Ne is szedd le, mert TS. Tehát moziban kamerával vették fel. Szar minőség, érthetlen hang.
  • CSOCSO
    én kiváncsi vagyok rá..amcsiban második elyen áll...akkor csak nem lehet szar...ugyis rég volt ilyen katasztrofa film
  • CSOCSO
    mi az europai???????
  • CSOCSO
    aha hát arrol nemtok..csak a sima klipekről...
  • Manta
    A klipek a film részei, de van egy egész film rendes story-val, és végig zenével.
  • I.C.ram
    Hát a Ghost in the Shell az már európai változat, de amiről Manta beszél az ocsmány, és így van a többi "régebbistílusú" magaával is.
  • CSOCSO
    ocsmány rajzstílus??????????????????
    ember...te nem vagy tisztában mit fikázol..
    a dragon ball meg társai lehetnek ocsmányak..de a komoly anime filmek jobbak mint akármelyik film!,.,ilyen mint ghost in the shell...
    amugy megjegyzem a matrix készítői erről az anime filmről mintázták a mátrixot!!!
  • CSOCSO
    nem mangának hijják a filmet:) hidd el.. de lényegtelen..amit ezsretnél az ftp.usteam.uw.hu
    rlvileg most behalt a szerver..
    /most van sima film is vagy csak a klippek?/
  • I.C.ram
    Manga=azzal az ocsmány rajzstíliussal, amit a dél-kelet-ázsiaiak művelnek, az nem egy konkrét műfaj.
  • Manta
    Igen, a klippekből áll össze a film.
    Az összes külföldi oldalon mangának hívják a filmet.
    Adtál régebben egy címet, amin csomó film volt, csak elfelejtettem.
  • CSOCSO
    1)az max anime ( a manga a képregény) de lényegtelen:))
    2)fogalmam sincs.. szvsz kazaa,edonkey,esetleg DC...amugy ezek sima videoklippek..
  • Manta
    CSOCSO: nem tudod honnan lehet letölteni a Daft Punk manga videot?
  • CSOCSO
    NÉZZÉTEK A SZIKLA FILMET... ha connery helyébe képzelitek snaket akkor tök kircsi MGS film!!:))
  • FREAK
    a végén, amikor kimászik a csaj a tévéből, van egy közeli az ujjairól :D

a "28 nappal később" erősen ajánlott mű, csak ne felejtds el, hogy zombik nincsenek benne, csupán élő, de fertőzött emberek, és akkor nem fogod amatőr zombifilmnek nézni :D
  • dikki*yysw
    Bár abban reményeim szerint nem fogok hülyét kapni attól, hogy pár csavar jön ki a padlóból, meg ilyenek. Ott beugrik zombi megijedek, de legalább nem sikít a fülembe, fehér villanás kíséretében semmi, amikor az elején Katie belép a szobába és meglátja a tv-t

Ááááááá de szaar :))

(első sorban ültem, a villanások meglehetősen impresszív hatást gyakoroltak rám)

Haver aszondja ma: ők 3-an, divx-en nézték gép előtt. Végén megcsörgette mobilról a telefont, mindenki enyhén összerezzent :D
  • dikki*yysw
    Baszus ma reggel másik szobában nyikorgott ajtó, meg mikör jött haverom, kopogott. Frászt hozzák rám :) Én most egy hétig para leszek. :D

És meg akarja nézni a 28 nappal azutánt is... :-O
  • dikki*yysw
    Amikor bevillan a nő fejében, ahogy szakadnak le a körmök? Vagy mi, mert az benne volt ebben is.
  • PResident Evil
    valahonnan letölthető ???
  • FREAK
    az eredeti japán verzióban a körmök helyét is mutatják a tv-s résznél :DD azt kéne látnod :D
  • Blasta
    csak simán A Kör!

GabonaKÖRÖK-ről a Mel Gibson-os SIGNS szól :-DDDDD
  • dikki*yysw
    Vagy Körök? dikkem tudja.
  • dikki*yysw
    Húbazzeg. Tom, hogy mint mindenben ezzel is fáziskésésben vagyok, de ma megnéztem a Kört.

Húbazzeg. Nem szeretem a parás filmeket, magamtól soha meg nem néznék ilyent. Ha tv-ben látok vmi kicsit is izgibb filmet, elkapcsolok a disney™ mozidélutánra :D De csaj meg ezt szereti, muszáj volt :)

Húbazzeg. Én ennyire még nem sokszor paráztam. Végig fáztam, futkozott a hátamon a hideg. Voltak olyan gusztustalan dolgok is, pl. a kútban a köröm a falakon... ááá, belegondolok és fázok :)

Amikor a csaj kimászik a tv-ből, faszi mászik el, és ODAPATTANIK elé, hát aszittem beszarok.

Kurva jó volt :D De nekem még nincs kedvem szívrohamban elpusztulni, rá kéne állni csajjal az Álmomban már láttalak meg hasonló nyálfilmekre :D
  • Tikal #2908
  • Tikal #2907
    Ezt még nem láttam csak a trailer-t, de Angelina Jolie miatt tuti megnézem majd: Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
  • Eye-scream
    Hmm látta valaki a 28 nappal későbböt? Érdemes letölteni?
  • Carlos
    Terminátorok
    és
    Vissza a jövőbe
    RULEZ!!!
  • Ramza
    Tegnap Terminátor 1.
    Látta már valaki más is?

:)
    (amúgy tizensok év után előszőr néztem meg, és egész kellemes csalódás volt, 10 évesen imádtam, 15 évesen röhögtem rajta - ahhoz képest most eléggé bejött :) Öregszem.
  • Laalee
    igen az egy szar film :D bar a pokembernel 1szinttel elvezhetobb
  • tbundy
    láttam a filmet, maga a sztori erős 2, csak niro miatt néztem meg én is
  • Blasta
    Én még nem láttam!
    Tegnap mást nem tudtunk elérni, így beültünk a Daredevil-re.
    Hááááát.
    Mint azt várni lehetett elég harmatgyenge volt. Collin Farrel tetszett benne egyedül, Célpont szerepében! Egyébbként abszolute DviX kategória a múvi!
  • a.carkey
    City By the Sea - Robert de Niro egyik filmje. Hozzám csak most jutott el. Régebbi, mert még áll benne a WTC ...
    Semmi extra történet/krimi. De de Niro nagyon jó itt is (persze hol nem ). Ami a feelinget adja, az a Long Beach tengerpart. Azzal indul, milyen volt a hatvanas években (kb. mint az Egyesült Kitályságban ma Blackpool). Egy szórakoztató, üdülő tengerparti rész, zsibaj és élet / és milyen lett mára: mint Sheffield, Ózd vagy Diósgyőr (leszámítva a gyárakat). Lepusztult, elhagyatott, elfeledett. Ha az ember belegondol, hogy ott rendezték a leghíresebb amerikai F1-es futamokat, volt filmfesztiválja stb. elég siralmas amit láthatunk a területről. A film maga nem nagyon tetszett, de fucsa volt szemlélni a hajdan volt gazdagság romjait ...
    Látta valaki?