106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jajjdehogyis!
Nem gondoltam komolyan haver :-DDD -
ezt megint csunyán benézted -
Core az miről szól? Ha parás akkor látni fogom a közeljövőben :D -
:DD -
JAHOGY TE MOST A xXx-re CÉLZOL!!!?????
Émmeg túrom a moziműsort, hogy hol jáccák már a The Core-t....
:-DDDDDDDDDD -
Aha...
Az fasza rész volt....
-
jájjj...
ezt magyar moziban tettétek? :-DDDDD -
Miből gondolod, hogy nem az lesz?
Szerintem tuti! Semmi több! Csak ebbe nem szerződtettek sztárokat, úgy láttam.... -
Csocsonak még mindig bennvan az xXx az első 5-ben, szal érted mire célzok :-DDDDDDD -
Ne is szedd le, mert TS. Tehát moziban kamerával vették fel. Szar minőség, érthetlen hang. -
én kiváncsi vagyok rá..amcsiban második elyen áll...akkor csak nem lehet szar...ugyis rég volt ilyen katasztrofa film -
mi az europai??????? -
aha hát arrol nemtok..csak a sima klipekről... -
A klipek a film részei, de van egy egész film rendes story-val, és végig zenével. -
Hát a Ghost in the Shell az már európai változat, de amiről Manta beszél az ocsmány, és így van a többi "régebbistílusú" magaával is. -
ocsmány rajzstílus??????????????????
ember...te nem vagy tisztában mit fikázol..
a dragon ball meg társai lehetnek ocsmányak..de a komoly anime filmek jobbak mint akármelyik film!,.,ilyen mint ghost in the shell...
amugy megjegyzem a matrix készítői erről az anime filmről mintázták a mátrixot!!! -
nem mangának hijják a filmet:) hidd el.. de lényegtelen..amit ezsretnél az ftp.usteam.uw.hu
rlvileg most behalt a szerver..
/most van sima film is vagy csak a klippek?/ -
Manga=azzal az ocsmány rajzstíliussal, amit a dél-kelet-ázsiaiak művelnek, az nem egy konkrét műfaj. -
Igen, a klippekből áll össze a film.
Az összes külföldi oldalon mangának hívják a filmet.
Adtál régebben egy címet, amin csomó film volt, csak elfelejtettem. -
1)az max anime ( a manga a képregény) de lényegtelen:))
2)fogalmam sincs.. szvsz kazaa,edonkey,esetleg DC...amugy ezek sima videoklippek.. -
CSOCSO: nem tudod honnan lehet letölteni a Daft Punk manga videot? -
NÉZZÉTEK A SZIKLA FILMET... ha connery helyébe képzelitek snaket akkor tök kircsi MGS film!!:)) -
a végén, amikor kimászik a csaj a tévéből, van egy közeli az ujjairól :D
a "28 nappal később" erősen ajánlott mű, csak ne felejtds el, hogy zombik nincsenek benne, csupán élő, de fertőzött emberek, és akkor nem fogod amatőr zombifilmnek nézni :D -
Bár abban reményeim szerint nem fogok hülyét kapni attól, hogy pár csavar jön ki a padlóból, meg ilyenek. Ott beugrik zombi megijedek, de legalább nem sikít a fülembe, fehér villanás kíséretében semmi, amikor az elején Katie belép a szobába és meglátja a tv-t
Ááááááá de szaar :))
(első sorban ültem, a villanások meglehetősen impresszív hatást gyakoroltak rám)
Haver aszondja ma: ők 3-an, divx-en nézték gép előtt. Végén megcsörgette mobilról a telefont, mindenki enyhén összerezzent :D -
Baszus ma reggel másik szobában nyikorgott ajtó, meg mikör jött haverom, kopogott. Frászt hozzák rám :) Én most egy hétig para leszek. :D
És meg akarja nézni a 28 nappal azutánt is... :-O -
Amikor bevillan a nő fejében, ahogy szakadnak le a körmök? Vagy mi, mert az benne volt ebben is. -
valahonnan letölthető ??? -
az eredeti japán verzióban a körmök helyét is mutatják a tv-s résznél :DD azt kéne látnod :D -
csak simán A Kör!
GabonaKÖRÖK-ről a Mel Gibson-os SIGNS szól :-DDDDD -
Vagy Körök? dikkem tudja. -
Húbazzeg. Tom, hogy mint mindenben ezzel is fáziskésésben vagyok, de ma megnéztem a Kört.
Húbazzeg. Nem szeretem a parás filmeket, magamtól soha meg nem néznék ilyent. Ha tv-ben látok vmi kicsit is izgibb filmet, elkapcsolok a disney™ mozidélutánra :D De csaj meg ezt szereti, muszáj volt :)
Húbazzeg. Én ennyire még nem sokszor paráztam. Végig fáztam, futkozott a hátamon a hideg. Voltak olyan gusztustalan dolgok is, pl. a kútban a köröm a falakon... ááá, belegondolok és fázok :)
Amikor a csaj kimászik a tv-ből, faszi mászik el, és ODAPATTANIK elé, hát aszittem beszarok.
Kurva jó volt :D De nekem még nincs kedvem szívrohamban elpusztulni, rá kéne állni csajjal az Álmomban már láttalak meg hasonló nyálfilmekre :D -
-
Ezt még nem láttam csak a trailer-t, de Angelina Jolie miatt tuti megnézem majd: Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life -
Hmm látta valaki a 28 nappal későbböt? Érdemes letölteni? -
Terminátorok
és
Vissza a jövőbe
RULEZ!!! -
Ramza #2904 Tegnap Terminátor 1.
Látta már valaki más is?
:)
(amúgy tizensok év után előszőr néztem meg, és egész kellemes csalódás volt, 10 évesen imádtam, 15 évesen röhögtem rajta - ahhoz képest most eléggé bejött :) Öregszem. -
igen az egy szar film :D bar a pokembernel 1szinttel elvezhetobb -
tbundy #2902 láttam a filmet, maga a sztori erős 2, csak niro miatt néztem meg én is -
Én még nem láttam!
Tegnap mást nem tudtunk elérni, így beültünk a Daredevil-re.
Hááááát.
Mint azt várni lehetett elég harmatgyenge volt. Collin Farrel tetszett benne egyedül, Célpont szerepében! Egyébbként abszolute DviX kategória a múvi! -
City By the Sea - Robert de Niro egyik filmje. Hozzám csak most jutott el. Régebbi, mert még áll benne a WTC ...
Semmi extra történet/krimi. De de Niro nagyon jó itt is (persze hol nem ). Ami a feelinget adja, az a Long Beach tengerpart. Azzal indul, milyen volt a hatvanas években (kb. mint az Egyesült Kitályságban ma Blackpool). Egy szórakoztató, üdülő tengerparti rész, zsibaj és élet / és milyen lett mára: mint Sheffield, Ózd vagy Diósgyőr (leszámítva a gyárakat). Lepusztult, elhagyatott, elfeledett. Ha az ember belegondol, hogy ott rendezték a leghíresebb amerikai F1-es futamokat, volt filmfesztiválja stb. elég siralmas amit láthatunk a területről. A film maga nem nagyon tetszett, de fucsa volt szemlélni a hajdan volt gazdagság romjait ...
Látta valaki?