106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Ha a VH-D tetszett, akkor a Hellsing sorozatot ajánlom még, nomeg a Ninja Scroll is full-akció igényesen megcsinálva.
    Azt a monokinit nem ismerem :)
  • Blasta
    Hát én most nekiálltam bepótolni a lemaradást Anime témában! Eddig csak a Vampire Hunter tetszett! A gits-től többet vártam! Ennyi!
    Tegnap elkezdtem nézni a Monokiki Hime-t (vagy mi a tököm a címe:-))))))....
    Az első 10 percet láttam, az egész faja volt....
  • Ramza
    Tegnap megnéztem a House of 1000 corpses című alkotást.
    Nyamm-nyamm! A filmről üvölt, hogy a hetvenes évek végén, a horror aranykorában csinálták. Ennek ellenére 2003-as film :)
    Nagyon finom horror, a készítője valszínűleg rongyossá nézte a Texasi láncfűrészes filmeket - túl sok új ötlet nincs benne, de hangulatilag rendben van. A történet egyszerű, nagyon durván agresszív a megjelenítés - rendben van na, egyszer bőven nézhető -> csakis horror-rajongóknak.
  • Ramza
    Hmmmm... :)
    Soha nem értem az anime fanyalgókat :)
    Ha gyerekes, akkor az a gond. Ha full akció, akkor az. Ha nyakatekert a történet, akkor az se jó. Ha japánosan elvont, akkor az is gáz. Ha dárma, akkor unalmas.

Akkor most mi kell? :)
    Amúgy a Vampire hunter D nekem is nagyon tetszett, habár nem a túlbonyolított cselekményéről ismert :)
  • Blasta
    No comment....

Ennél tutibb nyomot már ne is hagyjatok srácok! :-DDDDDD
  • Tikal #2990
    felkeltél pöcsfejű?
  • Grétsy
    stilusra = stílusra

• Blasta
    Jóhogy!
    Megvan az új, 1.5.87-es verzió, 2003-as szlengszótárral és még komolyabb szókeverő rutinnal! Ajánlom mindenkinek :-))))
  • FREAK
    ezt valami Csocso emulátorral generáltad? :DD
  • Blasta
    Fúúúú ez a Grave of the fireflies egy faszság!
    Illetve biztos jó, de nem az én stílusom! Semmi akció. Dráma. Elaludtam rajta....
  • CSOCSO
    hjolvan:))
  • Blasta
    Khmm...
    Nos
    Most néztem meg a sokak által istenitett Ghost in the shell-t....
    Nem mondom, érdekes a sztori, de nekem akkor sem tetszett, és itt nem a mangára mint stilusra gondolok, hanem a rendezésre.
    Nem tudom megmagyarázni, de nem jött be!
    A Vampire Hunter D szerintem sokkal jobban volt megcsinálva.
    Hát ennyi! Mindjárt meglesem a Grave of the fireflies-t, mert ajánlották.
  • Sephi
    Hat en leultem megnezni a Arizona Dream c. filmet amit az Emir bacsi rendezett (Macskajaj) dehat en nem birtam vegig nezni. En nem tudom mi a jo ebben a filmben... ize a zene az jo mert Bregovic de mas nem nagyon... HELLOO :)))
  • Petyus_
    Nem viszont HOWARD SHORE kaphatott volna Oscart! :) Bár van egy újrahasunosított Gyűrűk ura dallam de nagyon nagy filmzene! Sokkal jobb mint a Frida..

Viszont összességében Scorsese csinált már sokkal jobb filmeket..
  • The Garrett
    az lett volna a másik amit meg lehet nézni :)
  • The Garrett
    JA egyébként tegnap kötelező jelleggel meg kellett nézni a RÓzsa Éneke c. filmet ilyen megemlékezés alkalmából.

1-2 észrevétel:
    a Film nagyon pontosan, és mindenre kiterjedően bemutatja az akkori helyzetet, ez a része rendben is van.
    DE nemtudom hogy miért kell minden magyar filmet elb*szni valami apró hülyeséggel. Ebben a filmben mikor a csaj mondja a 10 éves gyereknek hogy " érintse meg" felrántja a szoknyát és ...stb..
    Nemtudom minek kellenek ilyen jelenetek egy egyébként egész normális filmbe.
  • The Garrett
    Látta valaki a félholt című filmet? És ha igen akkor mondjon már pár szót róla plizee.
  • Tikal #2976
    Az élet szép, sajnos nem láttam az elejétől, de nagyon jo film volt.....
  • a.carkey
    Attól hánytam ... Ez nem volt akkora gáz, de yoo sem!
  • Kandurex
    Egyetlenegy kifejezetten jó rész volt a Chicago-ban ez pedig a börtön jelenet (amikor mesélik a csajok ki miért került be), na az a rész ízig - vérig profi. Egyébiránt gyengetörténet és nagyon hajaz a Moulin Rouge-ra.
  • a.carkey
    Ezt nem a #2970-re, hanem a #2966-ra szántam ...
    :(
  • a.carkey
    Gangs of New York és az Oscarjelölések?

Ott volt mellette a:
    Chicago
    A zongorista
    Az órák
    A Gyűrűk Ura - Két Torony

Mi kapta?
    A Chicago.
    Baz. Egy musical! Azért hentesként Daniel Day Lewis nem volt semmi. Caprio is zseniális volt, és Cameron Diaz is hozta a formáját. Annyi volt az amcsik problémája, hogy ismételten nem egy gyönyőrű és sikeres fejezetüket mutatták be, hanem egy sötét részét a történelmüknek - new york-i lázadás, sortűz, bandázás, tahát minden, amit most is csinálnak, és ami ma is létezik, bár eltelt majdnem 150 év ...
    (Lázadás pl. 68-ban, uakkor sortűz is
    bandázásból áll a jelenlegi amerikai történelem stb.)
    Nekem nagyon bejött a GofNY. Zeneileg is, meg képileg is. Szönészileg meg szuper volt. A zongorista meg a varsói gettólázadás miatt kapott díjat, nem azért mert akkora szuper film. A Chicago + ...
    Nyilván Mrs. Douglasnak is kellett már Oscar díj. Sokat nyammogott életműdíjas apósánál és lőn: megkapta. Nem rossz film a Chicago, de akkor inkább már a GofNY. Szerintem. CZJ-nál meg emlékszik az ember a Sinbádban "nyújtott" emlékezetes alakítására ... Akkor mintha kisebb lett volna a melle!? Szép nő, de ezért Oscart? Ez gáz!
  • CSOCSO
    Sorted...nekem tetszett...ezek a lányok nagyon szépek még igy véznán is...
  • Tikal #2969
    nem is fog, nemsoká jön a bad boys 2, nagyon lol lesz
  • FREAK
    hát bizony nem Hackman meg a többi ígéretes sztárpalánta vitte a filmet.....
  • Ramza
    Na ez az! Hogy a film max. erős középszerű (bár még bőven nézhető!), de végig volt egy olyan érzésem, hogy WS elviszi a hátán - és ez volt az, amin meglepődtem!
  • FREAK
    a pasi nem rossz színész, ez kétségtelen, de maga a film (bár komolynak szánték) elég komolytalan lett.... az a "vegyük hülyére a nézők millióit" típus...
  • KennyG
    Én most néztem meg a Gangs of New York-ot, érdekes film de szerintem annyira nem jó film, hogy megérdemelte volna az Oscar jelölést.
    1x megnézhető, jók a színészi alakítások, Dicaprionak hasonló szerepeket kellene vállania és akkor megint színésznek nevezhetné magát. A téma érdekes talán többet kilehetet volna hozni belőle.
  • Ramza
    Pedig szerntem az Enemy of the state-ben nem volt rossz.
  • KennyG
    valszeg "tucatvígjáték" lesz.
  • KennyG
    abban az időben sok katasztrófa filmet játszottak.
  • recepcica
    Látta már valaki a Két hét múlva örökké c. filmet?

Érdemes megnézni, vagy ez is csak a tucatvígjátékok sorába sorolandó?

Csak azért mert a barátnőmmel imádjuk Hugh Grant-et. De Sandra Bullock is aranyos tud lenni. :)
  • CSOCSO
    ez aaaaaz..nemtudtam a címet de ezt akartam felhozni példának...deep impact...egy időben jött az armageddonnal... de az jobb volt sokkal...
  • FREAK
    Will Smith komoly filmben még nem szerepelt... A Támad a Mars meg scifi vígjáték. Katasztrófafilm pl. a Deep Impact.
  • CSOCSO
    tá,ad a mars max vígjáték...
    ID4 meg jo film volt az...ugy szolt a dolbys cuccon hogy jujjjj...de ezek nem katasztrofa filmek...az ilyen mint meteor,vulkán,víz stb.. legtöbbjük egész jo..végülis mindenhol siker volt...persze vannak benne idiotaságok
  • CSOCSO
    -Át-át,Áát át!!:))))
  • a.carkey
    Hát a "Támad a Mars" című "katasztrófa" film után én már semmin sem csodálkozom. Előtte az "Independence Day" + stb. :)
  • Blasta
    Én nem tudom...
    Manapság a katasztrófafilmek egyet jelentenek a blődséggel. Minden baromságot képesek belerakni, csakhogy a tisztelt néző baromira izguljon, csak azt nem veszik figyelembe, hogy ezek a blőd dolgok kizökkentik a nézőt és baszik már izgulni...
    Persze ez nem lényeg, hisz a jegyet megvette....
  • Blasta
    Az hát!
    Gyanitom, ha valami csoda folytán ilyesmi történne a bolygóval, már rég indulnának a hajók a Marsra.....:-DDDD
  • Davidus
    Tehát a szokásos mesefilm happy and-el.