106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"az még szerinte is durvább volt mint kör"
Annál durvábbat tüsszentek bazzeg, attól hamarabb szívrohamot kapsz...... -
Mindenesetre érdekes, hogy mennyire kettéoszlik a nép, olyan embert nem ismerek, aki a Körön is izgult volna, meg a 28 napon is... Nekem meg pont a Kör nem jött be, mert végig tudtam, mikor fogok megijedni (így ez el is maradt), és akkora durva sablonokból épül fel, hogy az már fáj. Az utsó 10 perc odabasz, de a végéről kihagyhatták volna a nagy kérdőjelnek szánt sejtelmes jelenetet.... -
"Hiába a multiplex mozi, pixeles"
Boyle személyesen nyilatkozta, hogy ez mind szándékos, én nem tudom, mit nem lehet ezt megérteni... -
A feardotcom-ot már elvből nem nézem meg....
A Gyilkos Diafilm egy gagyi utánzatával állunk szemben...:DDDDD -
rofl..ugyan igy én is..csak nálam ez volt a kőrnél, a félelem.com nál is... -
:-)))
Valahogy én is.
Csak elött még letöröltem :-DDDD -
Hát van akinek ez jön be. Gondolom egy percig nem érdekelt, hogy van-e a Körnek értelmes sztorija...
Egyáltalán el tudod mesélni mi volt a lényege? Vagy csak ültél tátott szemekkel és nagyot ugrottál minden egyes kockánál amikor megszólalt mind a 84 hangfal max hangerőn...
Fasza kis szórakozás, nemmondom....
ÁÁÁÁÁ, inkább nem folytatom. -
1. jó akkor anime, igazából F.T.
2. Az van, hogy hányok a stílustól
3. Nekem a gits nem jött be
-
, aki a Kör után egy hétig paráztam fogmosás közben a tükörbe néz
de jo neked..én olyan jot durmoltam utánna mint meleg cukrotej és egy esti mese után.... -
Na megnéztük 28 nappal azutánt :P
Szerintem gyér.
Hogy miért? Nem tudom, nem tetszett _annyira_. Kommentek alapján sokkal jobbra számítottam. Pl. mondta valaki: egy fél perc nincs, amíg hátradőlhetnénk, hogy most nyugi lesz. ("neem, az apád faszát nem! te ilyen buzi lehetsz" :DD) Kicsit uncsi, nem is olyan félelmetes.
ÉN, aki a Kör után egy hétig paráztam fogmosás közben a tükörbe nézve :) és a zuhanyrózsában félve nézegetem még most is az eldeformálódó fejem :) nem éreztem úgy, hogy olyan hűdefélelmetes.·Alagútban kerékcsere rulz; többi átlag.
A kamerázás tényleg nem rossz, de ez hozzájárult ahhoz, hogy fos™nak nevezhessük a képminőséget. Hiába a multiplex mozi, pixeles :~
Mondjuk most már épp ideje volt megnézni, mert asszem csak vasárnapig játszák. Szerencsére a leányzó megnézte barátnőjével a feardotcom -ot, az még szerinte is durvább volt mint kör :D (ergó én meghaltam volna. komolyan.)
-
1)nem manga hanem anime
2)és akkor mivan ha anime?
3)szvsz is rulz de GITS a best:) -
Na térjünk vissza a tárgyhoz.
Most láttam:
Ninja Scroll.
Rulez volt ez is, csakhát a Manga.....:-DDDDDD -
nem is lenne gond a ténykedésed grétsy, de mikor ilyet kijavitasz:"ha valaki a hüjét igy irja az hiba, de mert gépelési hibát ejt az nem javitando :)" mikor a hulye is látja hogy ez példa akkor elszomorodom, hogy ez már csak kötözködés részedről, vgy kijavítod ezt: beszolt, hosszu ó-ra, meg hasonlo ékezet hibákat ez már csak kotozkodés, nem? -
gyülik a grétsy tábor :) -
KennyG #3068 megmutassam?! : ))) -
#3022-es hsz-t nézd
-
NEm rontja freak hirnevét, hisz nem ő a grétsy, ha ő lenne akkor rontaná:))) -
Hát erről van szó!
Nem oszt - nem szoroz.
Freak hírnevét rontja vele, csak ennyi....
Gratula...
-
Senki sem küldte, ha olvastad volna a pol forumot tudnád hogy ez a dolga, erre kérték, magátol tette, mindenestre nem oszt nem szoroz... -
savanya elmélete egyszerűen fenomenális! :) -
Tudod, ez nézőpont kérdése... -
a vicces figura az te vagy
-
Moderátort küldenek rám!!!
Iszonyat vicces figurák vannak itt.......
:) -
ugye?
-
Grétsy = Grétsy
Mit nem lehet ezen felfogni?
:))) -
Mennyi lámer....:DDDDDDDDDDD -
miko? -
kérem kapcsojja ki -
Hopppá, ejtettem egy két hibát, kéretik javítani, aztán még jegyet is kérek rá (tisztára mint az oviban) -
Mivel meg ismeritek nem kéne ennyire melé állni, a végén még szentté avatjátok :))) -
Tényleg mindegy hogy ki a grétsy, a lényeg hogy gyerekes a viselkedése :))))
Lehet hogy nektek jo moka, de az ilyenből hamar kiszoktak nőni a gyerekek, arrol nem is beszélve hogy ha már nem meri vállalni saját magát akkor ne parasztozzon... -
Hihi :-DDDDD -
Ramza #3050 Amúgy szerintem a többséget abszolút nem érdekli, hogy Freak és Grétsy egy vagy két személy :)
Ha jól sejtem, akkor "savanya" mellett is van egy másik regisztrált nick, nemde?
-
Ismét elmondom:
Én nem hazudok. Freak sem hazudik! Az, hogy te kinek hiszel, az magánügyed, de lesznek még egy páran, akik az én verziómat fogják megerősíteni, szóval pihenj kicsit!
Ja, és mégvalami.
Amikor Freak és Grétsy h.sz.-ai között alig volt 1 perc szünet, azt tudod hogy csinálták?
NA: SZERINTEG NAGYOKOS?
HÁT ÚGY, HOGY 2 KÜLÖN EMBERRŐL VAN SZÓ, AKIK OTTHON/M.HELYEN FÓRUMOZNAK!
Amúgy nézd meg! Amikor Több idő tlet el Freak és Grétsy h.sz.-ai közt, az éjszaka történt (ez volt a Freak-nél) és amikor alig telt el egy perc, az pedig napközben.
Megoldás? Freak NEM=Grétsy. -
Harmadik h.sz. -
Első h.sz. -
Mekkora lámer vagy... -
Kisfiam!
Nem ostoba vagyok, hanem PONTOSAN TUDOM MI A HELYZET!
Igen, percenként adták át egymásnak a helyet. Igen, Freak ismeri Grétsy-t, és képzeld, én is! Személyesen is a haverom, és itt a fórumon is nyomul, persze más néven!
Grétsy-t nem a Freak találta ki, hanem egy másik user, aki Freak és az én (és még pár SG-ző) haverja!
Mi pedig jókat röhögtünk azon, hogy felbasztátok rajta magatokat!
A moderátor nem lát a gép elé, csak az IP-t tudja megmondani!
Te ne légy ostoba! -
Freak NEM = Grétsy!
Ez tuti kisfiúk, mivel én is tudom, hogy ki a tisztelt úriember! És még rajtam kívül egy páran!
Ami tény, az a következő:
Grétsy-t ismeri Freak annyira közelről, hogy a saját otthoni gépéhez is odaengedi!
Én is ismerem tisztelt Grétsy tanárúr igazi SG-s nick-jét, de ez 7 oecsétes titok marad!!!!! -
freak, az itteni irogatások más kalap alá tartoznak mint mondjuk a levelek stb...ezt nem érti grétsy sem, az i betű kérdésétől ne félj, nem ez fogja elkorcsositani a nyelvet, az az iskola padokban kezdodik...
"ez nem gerincesség kérdése, egyszerűen nem akarja a saját hozzászólásainak számát ezzel növelni, ez más téma"
Ne haragudj de ez nagyon lol, méghogy nem akarja a saját hozzászolásiat növelni, miért is? Talán mert nem akarja a jol bejáratott nevét leégetni, meg vitába keveredni vele...