106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A franciák jó kis üvöltözős vígjátékai... Nincs is annál jobb :)) -
én azt nem óhajtom látni, de egy jó fikázásban benne vagyok :D -
Bevallom, utoljára a Taxi 3-at láttam moziban, és azt sikerült "csak úgy" megnézni. Folytatáshoz képest meglepően jól sikerült szerintem. Mintha egy új Csendőr-sorozat lenne...:) -
persze, hogy van ilyen, de ezt is két részre bonthatjuk:
-gagyi filmek, amiket eleve lazára vettek, vagy nem is volt szempont a realitás (Acapulco ackiócsoport, Undercover brother, Banánok közt stb)
-gagyi filmek, amiket eredetileg hótt komolynak szántak, és úgy is reklámozták be (az összes tinihorror, az összes képregény alapján készült múvi pár kivétellel, német rendőrsorozatok stb)
és ott vannak a komolyabb filmek, amik valamilyen módon egy szokatlan történetet dolgoznak fel, de az élmény kedvéért szándékosan rontanak a képminőségen, és a hang is gyakran eredeti, de mindenképpen rendhagyó (Blair Witch 1, 28 nappal később, vagy az Amerikai História X fekete-fehér jelenetei, amibe a nép elfelejtett belekötni, pedig az sem használja ki a multiplex lehetőségeit...) -
ez közös bennünk :DDD -
Már akkor, mikor még nem is láttam...:) -
Ez így is van. Sajnos, mivel én foglalkozom a filmezéssel, iszonyat ritkán tudok leülni úgy filmet nézni, hogy csak bámulok, oszt nem érdekel, mekkora gagyi is valójában. Ezért van, hogy a legtöbb filmet lefikázom. -
Néha akkoris jól esik megnézni egy olyan filmet amire nem kell meredt szemmel figyelni, hogy megértsd miről szól, hanem csak ledöglesz a TV elé és időnként jót röhögsz a gagyi megoldásokon/poénokon. És szerintem ha nagyon akarsz ma is találhatsz olyan filmet ami elgondolkoztat vagy megérint... -
Én nem mondtam, hogy ennek bármi köze van a filozófiához. De van olyan történet, ami ÉRDEKES, KÜLÖNLEGES és nem 2 perc alatt hányta ki valaki magából, meg van olyan történet (a többség), ami érdekes, viszont fizikailag/tudományosan/logikailag hibás, és bárki naponta kitalál 10 ilyet... Én erre mondom, hogy igénytelenség megnézni, mert ha az ember már ilyen szinten sem használja a fantáziáját, és elvárja a lapos sztoritól, hogy látványos is legyen, akkor ott nagy gondok vannak... Sarkított hasonlat, de ez amolyan "kalandregény vs. képregény" felállás... És elég sokan inkább az utóbbit választják, csak olvasni ne kelljen (de akkor meg minek a könyv?) -
Azért ne olyan hevesen azzal a "mondanivalóval":)Vannak jó filmek mélyenszántó gondolatok nélkül is amik csak szórakoztatnak.(Pesze ezek közt is van rengeteg röhejes, sőt a nagy részük az).Sosem értettem miért kell egy filmnek filozófikus magaslatokban szárnyalni, miért kell az élet értelmét keresnie stb.
Rengeteg olyan film van aminek látszólag értelme(mondanivalója) van, miközben lehet, hogy nem más, mint hatásvadászat->profit.
Én nagyon jól szórakozom pár, "mondanivaló nélküli" filmen is, csakis magáért a szórakozásért.De tényleg csak "pár", mert valóban sok köztük az igénytelen. -
Így van, én sem azért ülök be moziba, hogy szarrá fikázzam a filmet, csak akkorát zuhant a színvonal az utóbbi 5 évben, hogy az első blőd hiba után már kiesek a ritmusból, és csak a többi hibára kapom fel a fejem.... -

Mi lesz most velünk?????
:-) -
Hidd el, DIREKT senki nem kezd el ezeken a dolgokon gondolkozni film nézése közben.
Ha szar valami, akkor az egyből feltünik mindenkinek!
Az, hogy kinek mi tünik fel, kinek miből van elege, mit tart sablonosnak, az fedi az értelmi szintjét és a művészeti befogadókészségét.
Direkt én sem elemzek egy ilyen vagy olyan filmet miközben nézem. Vagy elvarázsol, és akkor csak a filmre koncentrálok teljes figyelemmel, vagy nem és akkor az ember elkezdi kiszúrni a számára zavaró dolgokat magától. -
Egy kicsit félreértetted amit mondtam. Igenis, számít a történet, a színészi játék és a többi hasonló dolog, de film közbe nem kezdem el elemezni, hogy minden jó-e, akkor csak az összhatást nézem, átadom magam a filmnek. Aztán a film végén kicsit visszagondolok az egészre, ha komolyabb gondolkodtatós film volt akkor jobban belegondolok, és eldöntöm hogy úgy általában tetszett-e vagy nem és mennyire, de ezt csak így megérzésből, nem veszek mindent sorra. Ennek ellenére én is nagyon jól tudom hogy mi a sablonos szemét (és az is tud szórakoztató lenni), és mi az igazi "klasszikus" az én értékrendem szerint. -
Szemét gecik, tavaszi szünet van mi??????
ARGGG -
LOOLOLOLOL
:-DDDDDDDDDDDD -
akkor reggelizek előtte :) -
Egyszer nézhető.
Kicsit bugyuta...:-DDD
De azért jó. -
Mindjárt megnézem a TITAN A.E. t remélem nem csalódok
-
Vazz,a 2001 Űrodüssz az alap film.... -
nekem az tetszik ami az armageddonban van:)) a lángoló roncs az űrben nagyon üt:))) -
melyik filmre gondolsz???
:))))))) jo volt az 5let...tetszett az hogy bezárodik az ajto és más kockába nyilik ha again kinyitod..tetszik az időeltolodás is hogy találkozhatsz magaddal vagy másokkal...kiváncsi voltam mit hoznak ki a számokkal stb, de ez a hülyeségek hogy van az a kocka és szétdarál mindenkit meg a kristály"gerendék" amik kijönnek a falbol stb..ezek nem tetszenek..nem illenek ide...csak egyet nem értek, vagy tán nem emléxem rá:)
hogyan találták ki hogy mikor lesz vége a kockának???(66056 os számra gondolok) hja és ha szétesik a kocka hogy a picsbe találkoznak a halott önmagukkal???( kiszáradt elaszalódott mumifikálodott önmagukkal)...nah mindegy... amugy az elején amikor a csaj szemét látjuk és rázkodik meg nyöszörög...nah majdnem szétütöttem a monitort ha még fél percig mutatják azt a részt...tipikus ilyen kőr meg félelem.com elem...ilyen idiota baromság...tiszta idegesítő baromság -
Az a baj, hogy hang nélkül valószínűleg nem lenne akkora bevétel... Nagyon sokan nem értenék, "mér' nints hanggja, aho' a zűrhajó suhan, hö? Vazze, ez tré!" Szóval ez az egyetlen, ami meggondolásra késztetheti az embert...vagy csak egyszerúen elfeledkezik róla, és csak berak egy-két effektet...:) (vö.: a fenébe a realitással! :) -
A hangos űrcsata témához szeretnék hozzászólni:) Az ember nem azért megy be egy star wars-ra hogy némafilmet nézzen:) A lényeg a feeling amit frankón megdobnak a jó kis tie fighter visítások:) -
George Lucas is gondolkodott rajta hogy bevállaják-e a hangot vagy csönd legyen, de aztán arra juttotak nagyobb az élmény hanggal...
Valakinek bejön vkinek nem...
2001 kira film, de már rég láttam, megnézném megint moziban egy cigi társaságában:) -
Freak #3100-hoz hozzászólva:
A problémán gondolkodtunk, és valószínű, hogy megpróbálunk kirakni haverokkal egy olyan filmet, amiben az űr tényleg csöndes és hideg... :) (Ti. filmben utazunk) Egyébként meg ellenpéldaként ott van a 2001: Űrodüsszeia. Más filmről nem tudok, ahol ezt alkalmazták, és nem is tudok másról (persze lehet, hogy akad...)
-
Mondjuk a Kocka2 tipikusan az a film, amit megnézel és utána egy óra múlva nem is emlékszel rá. -
Jaaaaaa!
Erről én nem hallottam... -
Én valami olyasmiről hallottam mint amilyen az SW felujitás volt, tehát uj hang, képminőség stb.... -
Szerintem tervezték.
Nem kén azt nagyon eröltetni. Fos lesz, mint minden nagy mű feldolgozása.... -
megjelent vagy tervezték? :))) -
az elbaszott horrofilm tipikus esete... -
Nemtom szerintem sokkal félelmetesebb lenne egy némán és láthatatlanul gyilkoló szörny ami meglepetésszerűen csap le az áldozataira mint egy olyan amelyik kiáll a tér közepére hogy lőjetek már le... -
Jó, de az inkább vígjáték volt.... -
nekem a sikoltozó pokok a kedvenceim, akik még tüsszentenek ha egy motoros elöttük megy és felveri az orcájukba a port....megalol film, sőt idegesítő -
nekem az üvöltő monster-plüssmaci -
Hátmert ettől fosik a jóember azért!
Nekem a kedvencem az üvöltő cápa....:-DDDD -
Cube 2... hát.. nem rossz.. tetszett benne egy két dolog.. de volt benne sok baromság is... tök tetszett maga a kocka hogy egymásba ér mindegyikben más van..más idő stb...de ezek a mindent szétdaráló kocka meg a kristály szarok amik leszedik a fejedet stb az már nem tetszett....a vége full gagyi volt.. tök odavetített háttér a víz is gagyin nézett ki..szinte már akadozott a víz!:) funny..nah mindegy... -
Azt figyeljétek meg, hogy bármilyen "szörnyes" filmről van szó amikor a főszörny feltűnik mindig üvölt/sziszeg/ordít/vernyog eggyet. Nemsok olyan film volt amiben a lények hangtalanul támadnak az áldozatukra. Ez most mér' van? -
Hát szerintem az a gond, hogy már az akciófilmek is a fantasztikumnál tartanak!
A Sci-fi sosem szólt másról. Az, hogy készült egy olyan film, amiben nincs hang az űrben, nem azt jelenti, hogy ez jellemző a stílusra!
És amúgy hiába klasszikus én nem bírok túljutni az Űrodüsszeia első 30 percén....:-DDDD
Szóval én elnézem a sci-fi filmeknek a hangos űrcsatákat.