106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    ja amugy meglestem a magot....hááááát... legalább valami katasztrófa..sok hülyeség de azé meg lehet nézni...
  • Coine, The A&O
    13 kísértet

humoros
  • Tikal #3207
    A másvilágban mi volt a nagy csavar? Nem figyeltem volna? :))))
  • Blasta
    Baze, ha valamin elalszom, akkor az nem kelti fel az érdeklődésemet, ergo nem nekem való!

A Donnie Darko fasza volt, de nálam nem alapfilm!
    Te meg még nem is láttad, szal kusé!:-)
    Remélem világos voltam. :-DDDDD
  • Galy
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
  • FREAK
    Neked az Űrodüsszeia is vontatott :)) Ha 10 percig nem lőnek, akkor ott valami nagy gond van, mi? :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    A mementó az más! Attól felállt a faszom! :-DDD
    A Donnie Darko-tól nem! Csak simán tetszett! Igazából az nem jött be benne, hogy kicsit talán vontatott! Nálam asszem itt hasalt el :-DD
  • Ramza
    Túl kusza neked? De hisz te istenítetted a Mementót :)
    Amerikai história tényleg nagyon jó, én is szeretem, jópárszor megnéztem már. De nálam ez a film most akkorát ütött, hogy majd' szétbaszta a fejemet :D (jó értelemben persze)
  • Blasta
    Én is megnéztem már vagy 2-3 hete!
    Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcs.
    Tetszett a sztori, tetszett a főszereplő (iszonyat jól játszott) de valahogy ez nekem már túl kusza! A végén durva volt a csavar, és ahogy az anyuci integetett a "kislánynak"...:-DDD

De annyira engem nem érintett meg a film. Én legutóbb az Amerikai história után voltam olyan állapotban amiről te beszéltél most...:-)
  • Ramza
    Donnie Darko

Huhh. Nem tudom mit írjak, hogy ne ragadtassam el magamat. Pedig muszáj. Minden idők öt legjobb filmje közt van nálam. Aki azt hitte, hogy végkifejletben nem lehet nagyobbat csavarni a Hatodik érzéknél és a Másvilágnál, az tévedett.
    Nagyon-nagyon hosszú idő óta ez volt az első olyan film, aminek a megnézése óta se tudok másra gondolni - hihetetlen, hogy ilyen filmek európába el sem jutnak, hihetetlen, hogy egy 25 éves csóka ilyen filmet tud írni/rendezni - minden nagyon hihetelen számomra, ami ezzel a filmmel kapcsolatos. Tökéletes. Zseniális.

(Mielőtt többen elindulnának leszedni/megnézni, megjegyzem, hogy valószínűleg a többségnek nem az lesz a véleménye róla mint nekem :) Biztos lesznek, aki harmatgyengének tartják majd - azt is sejtem, hogy ki - de szerintem kötelező)
  • Galy
    EASY RIDER ÖCSÉM!!! :)
  • Blasta
    Üvegtigris szvsz az egyik legalapabb magyar filmmé avanzsálta magát!
    Egyszerüen hatalmas nagy!
    Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  • Sephi
    Uvegtigris - Ahm jo kis magyar film bar nem rohogtem halalra magam megis teccet:)
  • Sephi
    Jovanna bazz.. Pistoly Kardozas nah ... szal a ket hapi a jo eg a gonosz egyik jelentben egy egy pisztolyal verekednek es ugy nez ki mintha kardoznanak szal tok jo. Nezd meg ! :)
  • FREAK
    "piszotly kardozas"

Ezt csak én nem értem?
  • Sephi
    Emberek! Akartok jo filmet nezni??
    Nezetek meg a Equilibrium -ot kurva jo!!! nekem nagyon teccet! Elso eredeti fiolm amiben van piszotly kardozas! Ilyen mas filmben nem volt... Szal kurva jo a film!
  • Vialis
    Elveszett gyerekek városa.... furifuri film. Én meg ezt nem tudom hova tenni magamban. Látta valaki?
  • zakika
    hetfon az mzvn megneztem a les miserablest belmondoval

mast vartam, de utana meg egy orat nem tudtam aludni
    most nem tudom jo volt e, vagy kar volt atcsinalni az eredeti hugot...
  • Tikal #3191
    A droghoz semmi, a kokaint amugy is te emlitetted :)
    Látványvilága kira
  • Galy
    szerintem szimplán szar a film...
  • Galy
    mi köze ennek a droghoz??
  • Ramza
    Sokat azért nem fogsz veszíteni, ha nem nézed meg.
    Elolvasva néhány kritikát, utólag átgondolva az "élményt", egy kicsit revideáltam az álláspontomat. Egy abszolút közepes/átlagos filmmel állunk szemben, közepes sztorival, össze-vissza lopkodott ötletekkel (Hetedik, Bárányok hallgatnak, Ringu, stb -> még vagy 10 film) - és ezek egész tűrhető elegyítésével. A végeredmény nézhető, bár nem igazán korszakalkotó - egyszeri fogyasztásra alkalmas. Ami szerintem az egyetlen átlagon felüli része a filmnek, az a képi világa, ami kellőképpen beteges - ez bejött, és ezt utólag is hajlandó vagyok megvédeni.
  • Laalee
    a hozzaszolasod uccso 2 szavat összerakva megkapod a valaszt :D esetleg egy "nagy" ot koze ekelhetsz
  • Blasta
    :-DDDDDDDDD

(Csíííttt! Még a végén lebukom! Amúgy keresem fenn DC-n, de alig-alig van meg 1-2 embernek. Azoktól is jön vagy 2 byte/sec-cel...:-DDDD)
  • Tikal #3185
    Azért gondolom egy cigit elnyomtál előtte? Ugy már nem is volt olyan rossz, mi? :)))
  • Ramza
    Nem is láttad :)
    Ha láttad volna, akkor tudnád, hogy sok mindenért lehet (és kell is) baszogatni a filmet, de pont emiatt nem.
  • Blasta
    Lófaszt! Pont ezen a szinten kéne tartani a kóla adagot, akkor talán több ilyen film is készülne, nem csak fírdátkám szerüek....:-DDDDD
  • Galy
    Tegnap kitékáztam a Sejt-et.
    Elég elszállt film, ott Holywoodban csökkenteni kéne a kokain adagot.

JL-nek jó a segge.

• Blasta
    Nem lehet több egy újabb megalátványos hálivudi nyáltengernél!
    Majd számolj be, hogy a kötelező feka megpurcant-e, és a tökéletes családapát elveszti-e a mégtökéletesebb családja egy borzalmas katasztrófa miatt.....:-DDDDD
  • CSOCSO
    ma lesem meg a mag ot.. valaki tud rola valamit? jo? szar?
  • KennyG
    Gyíkok!
    A 25th Hour című filmet "ajánlom mindekinek aki szereti" a jó drámákat, nagyon jó film. Nem mondok semmit a filmről, de Spike Lee "rulez" :D
  • Sephi
    Katam osmerostol... nem lattam fent egyik ftp-en se sajna :(
  • CSOCSO
    SF2-t honnan szedted?
  • CSOCSO
    i Spy...szvsz nem volt gáz, jo volt látni hogy mo-n mik történnek, egyedűl a barkasz hangja volt a gáz:)miért kellett oda más auto hangot tenni?:))))))) vagy tettek volna más autot...tök nem értettema dolgot..mindegy...
  • Sephi
    Darkness Falls - no comment. Reg nem voltam igy beszarva. Nagyon durva horror es kurva jo a film.

Final Destination 2 - rohadt jo volt az elejen az elso karambol jelenet de film igen gyengus volt.

Street Fighter 2 - remek anime. Nekem nagyon bejott:) Csak Dalsim volt kicsit tultaplalt:)

Juwanna Man - jo kis vigjatek nekem teccet:)
  • Blasta
    A taxi 3-at most néztem meg.
    Legyen elég annyi, hogy fapofával ültem végig. Egyebet nem kivánok mondani. Siralmas.
  • FREAK
    kösz, mások is beszállhatnak :D
  • Dynamic
    Schindler listája(csak folytatom a sort:)
  • Burban
    A franciák jó kis üvöltözős vígjátékai... Nincs is annál jobb :))
  • FREAK
    én azt nem óhajtom látni, de egy jó fikázásban benne vagyok :D