106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    :-)
    Ő nem a Z!
    Ő az M! :-DDDDDD
  • BaLeeX
    Ja, akartam és kérdezni a témáról, hogy lehet erről bővebben olvasni valahol ha lehetőleg magyarul? Mert homályosan én is emléxem rá, hogy valahol már hallottam ilyenről.

Mellesleg a film elején, amikor írták, hogy az USA-ban xy megyében történt az eset azt hittem csak filmes duma, de a végén amikor kiírták megint akkor már nem volt kétség.
    Meg is néztem pár jelenetet újra.
  • Dynamic
    A film nekem is tetszett.Amúgy is közel áll hozzám a téma.Kellően félelmetes(már rosszul vagyok a "parás" szótól:)), kicsit az X Akták hangulatát idézi.Állítólag a film alapja megtörtént esetet dolgoz fel és ha emlékeim nem csalnak régebben én is olvastam a sztoriról, mármint ami állítólag tényleg megtörtént.
    Szóval ha ezzel a tudattal nézzük a filmet, hogy ez talán tényleg megtörtént akkor kellően nyomasztó tud lenni.
  • BaLeeX
    Nézzétek meg a Megszólít az éjszakát. Én most tettem meg. Richard Gere játszik benne, akit én eddig kifejezetten rühelltem de kicsit megváltozott a véleményem, mert nem rossz színész.
    És a film is bejött.
  • dikki*yysw
    Aham. Akkor ez nem horror/thriller, szal nem fogok rajt hülyét kapni?
  • dikki*yysw
    Bár elvileg FREAKnek van igaza amúgy, mert botorság amit mondasz hogy csak bizonyos emberekkel beszélgetsz; tényleg ritka tapló ez a topic. Szal pont most OTT, nálad.
  • dikki*yysw
    Most megyek nézni a Végső állomás 2-t, az mi? :)

Tegnap végignéztem az Amerikai Nindzsát a Viasat3-on. Kegyetlen :DD
  • Coine, The A&O
    Hallod Z ! Minek akarsz megérteni ? :)
  • Blasta
    Ez elégíti ki.

"Ezt láttam"

Kész.
  • FREAK
    világos, de akkor faszér' fórumozik?????
  • Blasta
    Lehet, hogy nem akar tanulni!
    Vagy egyszerüen nem kíván tudást magához venni egy internetes fórum GY.P.-s látogatóitól...
    :-DDD
  • CSOCSO
    beletekertem a végső áll. 2 be.. pont a kamionos fagernedás rész volt.. hát jujj bazze:) nem egyszerűen szól a cuccossal, no meg a képi világ is zoraaaaal
  • FREAK
    Ja vágom, tehát azt szereted, ha mindenki szájtátva bámul, amikor oktatsz, és utána egyesével mennek gratulálni. Nos, akkor tényleg jobb, ha nem velem beszélgetsz.

Egyet árulj el, miből akarsz tanulni, ha eleve nem állsz szóba azokkal, akik más szemszögből látják a témát?
  • Coine, The A&O
    tegnap óta már van. (csüt.)
  • Sephi
    Hol nezted meg? Mar van moziba?
  • Coine, The A&O
    X-Men 2
    még de. néztem, nekem tetszett, ez közelebb állt a képregényhez, a magyar szinkron katasztrófa.
  • Coine, The A&O
    Nem, de például veled nem szívesen beszélgetnék, nem nagyon látom értelmét. Itt vége is, nem éri meg, hogy bármit kifejtsek az álláspontjaimból, minek ?
    Pont és slussz
  • FREAK
    Tehát nálad az a lényeg, hogy ne legyen értelme?
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Én elaludtam rajta, de éjjel fél 1-körül arra riadtam, hogy a hülye macskám leesett az ágyról és nagyot huppant! Baze egyedül voltam itthon, és ezt a filmet néztem! Hát a pulzusom egyből 8000 lett az eddigi 45 után...
    Aztán már nem aludtam el rajta :-DDDD
    Egyébbként is most csak a késői időpont miatt álmosodtam be....
  • Sephi
    Tudnek meselni az elalvas temarol. Az teny es valo ha en elelszok egy filmnel akkor az mar nekem nem teccik. Ha csak asitok akkor kozepes. De ha figyelem akkor nagyon teccik. Utojara a Equilibrium - nal neztem intenziven :)

Final Destination 2 -nel asitottam sztm szar volt csak az eleje volt jo de az nagyon!
  • Blasta
    Tegnap megnáztem a Final Destination 2-t!

Nem volt rossz, a téma szinte kimeríthetetlen, a blőd, de brutális halálesetek bemutatása nagyon fasza, de mégis jobb volt az előző!

Mind történetileg, mind izgalmakban! Abban megismételhetetlen jelenetek voltak (Az elektromos vezeték kiszámíthatatlan mozgása, a csajt hirtelen elgázoló busz stb) és ezt nem tudták űberelni!
    Minden esetre az egyik legnézhetőbb "klisé-thriller" mostanság. Horronak azért nem horror....

Mondjuk a fogorvosos résznél eltakartam a szemem. Azt az idegeim nem bírták. Rengeteget járok fogorvoshoz sajna, és a fájdalmak minden szintjéhez volt már szerencsém, szal ezért... :-DDDD
  • Coine, The A&O
    Ezért válogatom azokat, akikkel beszélgetek.
  • PResident Evil
    kicsit csöpögős :PPP
  • Tikal #3309

Jo a story? Csavaros?
  • Madmaxx
    most láttam: Jill Kelly's Hawaii!

elég jó volt :))
  • FREAK
    De annak a beszélgetésnek nem sok értelme van, ahol mindenki ugyanazt mondja....
  • SoDI---
    Az ilyesmi engem nem szokott zavarni.
    Légy te is éjszakai bagoly.
  • Tikal #3305
    A Soprano-kat szokta valaki nézni? Szerintem jo kis sorozat:) Csak baszott későre tették, köcsög RTL Klub
  • Blasta
    Igen, ez megy nálam is, de a fear.com-nál nem csak ez az elalvós tényező...:-DDDDD
  • Ramza
    Mondjuk én rendszert szoktam csinálni a filmek alatti elalvásból, teljesen függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem.
    Tegnap a Halálhajó (nem a Szellemhajó!) lett az áldozat, pedig szeretem azt a filmet.
  • Blasta
    :-DDDDDDD
    Deénmegcsakazértis....:-)
  • Ramza
    Vazze, mondtam, hogy ne nézd meg :DDDD
  • CSOCSO
    ROFL:)
  • Blasta
    Tegnap MÁSODJÁRA aludtam el a Fear.com-on!
    Ehh.....
  • PetruZ
    The Truman Show
    Tegnap láttam, nagyon tetszett.
  • a.carkey
    Pl. a DIVFixet ajánlanám neki. Megnézheti, hogy mi van az aviban. Kezelése egyszerű, az eredmény nagyszerű, hiszen bele tud nézni egy "félkész" filmbe is. Pl. ... :)

Sweet Home Alabamat láttam tegnap este. Nem mai, de most sikerült megnéznem. Aranyos volt a film. De semmi nagy dobbanás. Hétfőn a "Two Weeks Notice"-t láttam S. Bullockkal. Nézhetőség szempontjából kb. egyforma a két film. Mellesleg a Recruit óta nem láttam normális akciófilmet, pedig este max. az tudna igazán ébrentartani. Nem az előbbi két filmhez hasonló "romavigjátékok" :)
  • Ramza
    Ennél már csak az egyik haverom jobb, aki már háromszor szedte le ilyen-olyan file-megosztókról a Matrix 1-et, mert Matrix2.avi néven feltette egy-két vicces figura.
    Hiába mondtam neki, hogy higgye el, ha tényleg kijön a második rész, akkor tele lesz a net az erről szóló hírekkel, de leugatott, mondván: ki tudja, érdemes azért megpróbálni :D LOL
  • Ramza
    Igen, az embereknek van egy ilyen tulajdonságuk :)
    Amúgy közel hatvan évesen nem is olyan rossz.
  • Blasta
    ?atrix 2 szuper volt, de nekem a 3 jobban tetszett...
    Terminator 3 viszont jó szar volt...
    :-))
  • Cat #3292
    jaja, nekem nagyon teccett ;)
    és terminator 3mal hogy álltok? sztm schwarci nagyon öregszik