106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Galy
    Én csodálkozom, hogy ezt a topikot nem te indítottad :)
  • Blasta
    Én meg tegnap átestem egy X-men 2 beadagoláson!
    Mit ne mondjak, folytatáshoz képest, nagyon jó! Full profi! Eddig is ez volt a véleményem, de mostmár megingathatatlan, hogy a legkomlyabban ezt a sorozatot tudták filmrevinni az összes többi képregényadaptációból!
    Komolyak a szereplők, jók a karakterek, mindegyik más és más, ugyanakkor teljesen tükrözik a képregények által bemutatott tulajdonságokat az egyes szereplőknél...

És még nem is volt olyan kiszámítható a sztori.
    Szerintem az XMEN2 azon kevés filmek közé tartozik, amik folytatásként túlszárnyalják az első részt!

Csak nem kellett volna 120 percesre készíteni! A vége már kezdett vontatott lenni...
  • Ramza
    No én is Final Destination 2-ztem tegnap.
    Az első részt nem láttam, ez elég nézhető volt, egy-két hatalmas faszsággal ugyan, de összességében emészthető. Az alapötlet tetszett (habár gondolom ezt már az első részben is lelőtték), a megvalósítás már nem annyira, de itt-ott nagyon ötletes halálnemekkel, csak éppen a kliséket hagyták volna a rákba (misztikus feka a hullaházban megmondja a frankót; idegbajos feka jófejkedik, később bepánikol, satöbbi; mit ad isten a női és férfi főszereplő egymásnak lettek kitalálva; nomeg a kihagyhatatlan baromság: "-Most fordítva öl.").
    Ennek ellenére nem volt katasztrófa.
  • Sephi
    Hah de profi! Most kaptam meg 15 gigaban az oszes Friends (Jobaratok) c. sorozatokat:) Vegre elejetol a vegeig nezhetem :)))
  • Lacc
    Na ez egy nagyon jó hír, mindjárt én is elkezdem leszedni!
  • Lacc
  • Galy
    "egybe vannak rakva az összes rész"

:-)))))))))
  • Blasta
    :-DDDD
    Elkészült már az összes!
    DC-ről le tudod rántani, egybe vannak rakva az összes rész, 1.40 perc-es aviba!

dvl-animatrix.avi

már feliratot is találsz hozzá!
  • Galy
    Tegnap megnéztem a Szexmisszió c. lengyel csodát!

Nincs véleményem :-)
  • comet
    Animatrix kiraly volt ;P mindenestre eleg jo lehet uj adslel "szaguldani" a neten ;)
  • dikki*yysw
    Mindenesetre egy órája bekötötték az adslt, úgyhogy lassacskén a nézegetésen kívül mást is lehet az ftp-kkel kezdeni :>
  • dikki*yysw
    Én vasárnap néztem ftpt, volt teljes animatrix, csak azt nem értem, hogyan lehet teljes, ha még nem adták ki az összes részt. Persze ha elkészültek, akkor nem követelmény a létezésnek a kiadás, de azt hittem ahogy elkészülnek úgy válik elérhetővé. De akkor nem :/ Na mindegy előbb leszedtem egy részt majd megnézem.
  • Blasta
    Én is 1 óra múlva kezdem! :-)))
  • The Garrett
    Na este megnézem a Teljes AniMatRiX ot. Remélem nem fogok csalódni.
  • dikki*yysw
    Tulajdonképpen nem volt jelenet, amibe nem lehetett belekötni :)) Égett a tűz az űrben, stb., de szerintem aki elkezdi egyesével mondani a hibákat az nem fogja látni a fától az erdőt, mondjuk úgy hogy A FILM maga egy bug :))
  • dikki*yysw
    Hát, sajnos nem neked kell nekem gratulálni, az a szomorú az egészben!
  • Madmaxx
    Star Trek - Nemesis
    Egész jóra sikeredett volt benne néhány meglepi de amugy szerintem maga a történet cselekménye túl rövid.
  • CSOCSO
    hja és meglestem a tremors 3 at.. azaz az ahová lépek szörny terem 3 at.. hááát...
    az első valóban tetszett bár leginkább azért mert kb kiskoru voltam mikor néztem szal az igen mély nyomokat hagyott bennem mint pl a cápa vagy az alien...
    a második még csak csak elment..jo kis meglepi volt mikor láttam a kiszakadt belű dögöket.. de ez a 3. részt nemtom minek forgatták.. de komolyan...
  • CSOCSO
    végső állomás cváj.. nah egész ari volt...ár megenn volt benne egy két baromság de a véletlenekből született halálok tetszettek...pl az autoban a csaj kontra légzsák.. meg mittom én mik voltak..kicsit fáradt voltam mikr néztem...
    mindenesetre rég láttam ilyen kis véres filmet:) nekem ezért nagyon bejött... de nem egy nagy szám
  • Tikal #3356
    huhuu, nem is emlékeztem már rá hogy ez az armageddon ennyire giga lol film, szánalmas...
  • Lacc
    Örülök hogy ilyen messzemenő következtetéseket e tudsz vonni arról hogy én mit értek meg és mit nem abból hogy nekem eltér a véleményem a tiedtől. Gratulálok
  • dikki*yysw
    Ember, te a HL-es megnyílvánulásod alapján nem hiszem, hogy bármilyen film sztoriját megérted. Szal lehet, jó volt a Dreamcatcher, ki tudja
  • FREAK
    ok

csak épp én pl. kíváncsi lennék az elvont gondolataidra, ugyanis meglepő módon én sem a bunkók miatt járok ide
  • CSOCSO
    ma lesem meg a második részt..
  • CSOCSO
    ja ja az is gagyi volt..
  • Coine, The A&O
    Mások számára elég elvont gondolataim és világképem van, ezért nem akarok itt veszekedni és igen, néha még a beszélgetéshez is fáradt vagyok, mert általában ha komolyabb a téma, azt nem szoktam félvállról venni, hanem akkor mentálisan is ott vagyok 100%-ban.
    Ezért nem szoktam beírni néha a véleményem vagy a gondolataim, nem azért mert lenézek valakit vagy mert felsőbbrendűségi hajlammal rendelkezek, ezek nincsenek meg nálam.
  • Lacc
    Kicsit megkésve de én most néztem meg a Dreamcathcert. Mindenki azt mondta hogy egy elég gyenge film, de nem hittem el, úgy gondoltam hogy azért csak nem lehet elrontani egy olyan filmet ami Stephen King története alapján készült. Hát most már be kell látnom, tényleg egy iszonyatosan gyenge szar film! Főleg a vége volt a leggagyibb, nem is értem hogy lehet ilyen debil marhaságot kitalálni...
  • shaba23 #3348
    az azért volt úgy mert a halál nem akar gyilkosságért börtönbe menni!
    Mit nem értesz ezen?
  • Dynamic
    Sztem a leggagyibb rész az volt amikor az első baleset történt.A budiból elkezdett folyni víz, a gyerekkel megtörténik a "dolog", majd a víz elkezd visszafolyni.Gyakorlatilag a Halál eltünteni a nyomokat.Ez akkora LOL, hogy az addig ígéretes film innentől kezdve elszaródik.
  • CSOCSO
    végső állomás 1....
    hááát.. elég sok gagyi rész van sajna...de azért jo film...főleg az a barom nigger nem hiányzott a hullaházból..kihagyhatatlan.. mindíg kell lennie egy ilyennek aki megmagyarázza az életet....
  • Dynamic
    Igen igen az is benne van.Azt hiszem 9 kisfilmet tartalmaz.Én most szedtem le, de még nem néztem meg.
    Ja igen, szóval már leszedhető...:)
  • dikki*yysw
    Animatrixból láttam egyet, valami robotlázadóst. De azon a honlapom csak 3 volt említve, és ez volt az első (a robotos) és rajzfilm volt.

De 10 van, nem?
  • Dynamic
    Igen, az csak annyi volt.Több ilyen kis önálló Mátrix stílusú rajzfilm is van.Ezek együtt fognak majd itt is megjelenni az Animatrix DVD-n.
  • dikki*yysw
    Ja! A poén jó volt a végén :DD (barbecue-s csávó)
  • dikki*yysw
    Hát tényleg nem volt egy nagy film. De annyira azért rossz sem volt. Mondjuk 10-es skálán 5.5 :) Az jó. Szóval egyszer meg lehetett nézni.

Ami az egész mozizás fénypontját jelentette, az a Final flight of the Osiris volt az elején. Kibaszott nagy volt! Csak azt nem tudom, ez mekkora részt ölelt fel belőle? Mert anno letöltöttem a trailert, és mintha sok-sok jelenet lett volna, ami ebben nem szerepelt. Aztán lehet, csak rosszul emlékszem, de egészen a végéig ment a film, amíg el nem pusztult az Osiris. Most akkor csak egy részlet volt, (kb. 10 perc lehetett) vagy EZ VOLT A Final flight of the Osiris?
  • FREAK
    nekem meg az jön le, hogy nem ereszkedik le ilyen szintre, tök fölösleges neki ránk pazarolni a gondolatait.....
  • Blasta
    :-))))))))))
    Nem érted! A Halál így áll bosszút azokon, akik keresztül húzták a számítását!!!

Amúgy tényleg szánalom a film, de ezek után sajnos kötelező a harmadik rész.
    Ez sajna így működik az álomgyárban. :-(
  • Dynamic
    Hát én nem voltam elájulva a Végső Állomás 2-től.Mondjuk szerintem a kivitelezés is elég bárgyú.Nevezetesen a Halál, mint önálló és létező magasabb intelligencia ábrázolása, már eleve vicc tárgyát képezi .Az "új élet győzheti le a halált" című mondvacsinált dolgokon is csak röhögni tudok.A logikai szarvashibákról nem is beszélve.
    A film a "Haljunk meg brutálisan és gusztustalanul" nevű versenyben is dobogós helyezést érne el.Mert hát manapság nem lehet csak úgy szívrohamban, golyó által, fulladástól, agyvérzéstől meghalni.Nem.Ehhez minimum leszakadó végtagok, kiömlő belek, felrobbanó testek kellenek.Gratulálok...
  • Dynamic
    Már nem emlékszem miben volt, de vagy 10 éve voltak divatban az ilyen ufós meg paranormális könyvek, azok egyikében olvastam.Nemere Istvánnak is volt egy ilyen témájú sorozata, talán abban volt.
  • Coine, The A&O
    Jaj, eljár felettem az idő :)