106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Úgy olvastam, hogy flémesztéta. :D
  • FREAK
    Megint kezded. Az írástudatlanok helyes útra terelése nem kötekedés. Különben is ki akar érdemben vitatkozni olyannal, aki nem tud helyesen írni?? Persze ennek is van oka, de akkor sem annak kell beszólni, aki segít.
  • Gery1980
    Nem vitázom veled!:D
    LEGO RULEZ szintén!

PÍSZ FOR ÓL BRÁDÁZ END SZISZTÁZ!
  • FREAK
    pihenj, te kis filmesztéta :D

amúgy mesélj már valami kiemelkedőt a filmből, mi emeli a többi fölé? annyira megöl a kíváncsiság!!! én ugyanis eddig azt hittem, hogy egy gagyi képregény hulladék filmváltozatáról van szó, amit csak szellemileg súlyosan rokkant töltelékemberek élveznek........ de tévedni emberi dolog, szóval hogy is van ez?? Oscar-t neki?
  • Tikal #3453
    Lego a legjobb játék, ilyen babáim nem is voltak mint gi joe meg társai, csak a lego meg technics
  • Blasta
    Jólvan, gratulálok!
    Ezért vagy ilyen csökkent szellemi képességü, és unkretív.
    Tudod én sokat legóztam gyerekkoromben, nem ilyen előre gyártott játékokkal jáccottam...
    Ettől jóval kreatívabb ember vagyok, mint te!
    Neked csak megvették hetente az új babákat és dobáltad őket egymásnak a rajzfilmek végén...

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Gery1980
    Most látomk csak mit pofáztok itt:DDDDD

Én tényleg imádtam azokat a figurákat, és a rajzfilmet is néztem rendszeresen!
    Ti mi a gyíkkal játszottatok gyerekkorotokba??
    És igen is, tök jókat játszottam velük, miért tagadnám meg a gyerekkorom?
    És nagyon szívesen megnéznék egy ilyen filmet, ha profin meg lenne csinálva, mert valszeg visszahozná azt a feelinget..
  • Coine, The A&O
    de jobban lehet kötekedni
  • Laalee
    ettol meg nem lesz jobb a film :D
  • Blasta
    Másrészt meg X-MEN 2, E-vel mivel többesszám...
  • Blasta
    Ez igen frappáns válasz volt...
  • Laalee
    hat az alakitast en nem emelnem ki :D de popcorn filmnek jo volt
  • Sephi
    Joedes nenikedhez kepest!
  • FREAK
    mégis mihez képest? :D
  • Sephi
    Szal voltam kedves es megvizualtam a X-Man 2... jajajajajajajjaaj de joo volt baazzz!! Nekem oltari film! Eszmeletlen jelenetek es rohadt jo alakitas! Rulez!
  • FREAK
    ja, valszeg járta a boltokat prospektussal a kezében :D
  • Blasta
    Mondom, ez a srác beteg...
    "na meg persze nagy gyűjtő voltam"....
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

APUCI NEM TUDTA MÁR MIVEL ELHALMOZNI A KIS SZAROST ÉS VETTE NEKI EZEKET A MÉREGDRÁGA BABÁKAT...:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Aztán meg ő a gyűjtő...
  • FREAK
    persze

nincs még elég müzli-film hülyegyerekeknek, még egy GI Joe is kell.............
  • ÁjjLe BoBBi
    Most néztem meg a Final destination 2-t !! Hát ez egy olyan király film hogy szóhoz se jutok !! Asszem valami horror filmet akartak ebből csinálni, de az autópályás jelenetektől kezdve az asztal alatt röhögtem végig a filmet ! :))))) Brian a végén nagyot alakított :))))
  • Dynamic
    De végül is egyszerűbben oldotta meg.Épp az volt a lényeg, hogy még éjjellátó sem kell, mert elég a pár másodpercnyi világos, míg felméri a terepet, utána "vakon" is elintézi őket.(miután kilőtték a fényeket)
  • a.carkey
    Ja. Orrabuktak vele nappal és elkezdtek anyázni. Ezután tiltották be ...
    :DDDD
  • a.carkey
    A sötétben, az első jelenetek egyikében.

• Dynamic
    Hova kellett volna és minek??
  • Blasta
    De azt nem gyártják. Betiltották, mert érzelmeket csalt elő...
    :-DDDD
  • a.carkey
    Az Equilibriumban, az első jelenetek egyikében, nem lett volna elég egy éjjellátó nv google a pasinak? :)
  • Blasta
    Nézd majd meg a filmet! Szerintem megéri!
  • Dynamic
    Megnéztem a Start Trek Nemesis.Mondjuk nem vagyok ST rajongó egyáltalán, gyakorlatilag nem is ismerem a ST univerzumot, de a filmet meg lehetett nézni.Az első felében volt egy-két altatós beszélgetés, de a második fele beindult.Végül is a történettel sem volt gond.Legalábbis nem tudom, hogy ez mennyivel jobb vagy rosszabb a többihez képest.
    Szerintem érdemes megnézni.
  • Blasta
    Tényleg jól csinálták meg! És kiváncsi lennék, ki szerint nem játszotta el jól Farrel a szerepet....
    Nem hinném, hogy csak a fizimiskája miatt kapták fel hollywoodban!
  • Blasta
    Én is most néztem meg a Phone Booth-t, és nem igazán értem Cat kolléga álláspontját, miszerint "vmi iszonyat szar film"

Szerintem teljesen rendben volt!
    Mind a sztori, mind a szereplők (semmi gond nincs Collin Farell játékával) és a vége is tetszett!

Nem értelek Cat, mi nem jött be ezen a filmen!
  • a.carkey
    A pokemont a GÍJOÉVAL összehasonlítani kicsit durvus ...
  • CSOCSO
    http://www.wonderfuldays.co.kr
  • Laalee
    sajnos most is nyomjak asszem az rtl en... rokon kiskolokre mndig raszolok hogy mer megint mit nez :D
  • Tikal #3423
    még kiskoromban pro7-en vagy hol nyomatták...
  • Tikal #3422
    bolygo kapitánya? captain planet :))) a nagy környezetvédő kalandjai, mekora sztori lenne
  • Laalee
    mar nemazert de ez a gi joe kb olyan szinten van mint a pokemon... mind megvalositasban mint szinvonalban... pokemon filmet se neznek meg.
  • a.carkey
    Ki lehetne hozni belőle egy jó filmet. Terrorizmus, különleges erők stb. Itt még kínai típusú bunyó se volt sok, ami miatt esetleg a Street Fighter szinvonalán "keringhetne". Nézd meg a mai filmeket! Egyik szarabb ötlet, mint a másik. A kör ötletét ellopják az amerikaiak egy japán filmből, majd készítenek egy másikat fear.dot néven, egyesek meg borozonganak rajta, pedig semmi olyan sincs benne, hogy az ember borzongjon. Én pl. végig unatkoztam mindkettőt és ha nem két haverral nézem, otthagyom, annyira nem jönnek be az ilyen "borzongós" filmek. A GI Joeból game is készült, ami egy rajzfilm és képregény alapjain nyugodott. Nézd meg a mai "rajzfilm-képregény-számítógépesjáték adaptációkat"!
    Scooby Doo
    Tomb Raider
    Flintstones
    stb.
    Egyik szarabb, mint a másik. A Joe téma meg ráadásul a mostani amerika profiljába vágna: terrorizmus, háború, szenvedés, USA győz. Egy az egyben meg lehetne csínálni ebben a környezetben Tom Clancy Vörös Viharját, amit ma már hiába próbálnának meg átírni, mert az eredeti sztorit - mivelhogy fikció volt - el sem lehetne adni úgy, hogy USA-SZU konfliktus, de ha azt a regényt GI Joe stílusban csinálnák meg terroristákkal -> mivel a regény az egyik legjobb Clancy , a G.I. Joe-n meg sokan "nőttek fel", elég sok embert megmozgató hollywoodi szuperprodukciót lehetne csinálni belőle, ami vsz már a téma miatt sem lenne bukta. Pl.
  • KennyG
    tudjuk.
  • Laalee
    colin farrel... hat nem a szineszi munkaja miat szeretik a tini lanyok :D
  • Laalee
    es mia turo ez? a cimet leirhattad volna :D
  • Laalee
    a torteneten rohogtem :D mert amit leirtal az poen :D egy jo szinesszel atomjol meglehet csinalni