106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • FREAK
    te előbb olvastad a Star Warst mint láttad??? későn láttad vagy az anyaméhben olvastad? :DDD
  • Coine, The A&O
    Én, mert bizony a nick-ek mögött emberek ülnek és Sephi példája is mutatja, mennyire bele tud szólni az ember életébe pár sor. És mielőtt leírná vki azt, hogy ez gyengeség, hát az vegye figyelembe, hogy akkor ezekszerint még ad annyit a jelenlévők véleményére, hogy szomorú lesz ha lefikázzák vagy kioktatják.
  • Sephi
    Nekem akkor is teccet. Ugyanugy bazz mint amikor a Titanic vegen elszirtam magam , vagy a Beautifull Mind -on aszem 4 szer konyztem el es ugyanugy ahogy a Gyuruk Urat le se szartam (mert a konyv jobb volt) es ugyanugy feldobog a szivem amikor elkezdodik a STar Wars...

Ugy teccet ez is mert azokat az idoket emeli fol amikor meg csak olvastam es elkepzeltem vajon hogy neznek ki 3D-ben es mondjak valamit? Nem csalodtam. Es akkoris oltari film volt!
  • FREAK
    na látod, ebből már ki lehet indulni, ugyanis azt láttam, és ha ebből a szemszögből képzelem el az X2-t, akkor van némi képem róla

nem is kérdeztem volna többet, mert ez eddig tök hihető, és semmi vérlázító nincs benne

apró szavakon múlnak nagy dolgok....
  • Blasta
    NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    SEPHI!
    :-DDDDDDDDDDDDDDDD

TÁTÁTÁTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

ÉN IS ÍGY GONDOLOM!!!! És ezt már le is írtam pár napja amikor megnéztem a filmet!!!!
    Na miccósz? Egyezik a véleményünk! :-DDDDDD
  • FREAK
    de ez nem az X2 topik...
  • Jano
    Most azon gondolkozom melyikőtök veszi túl komolyan a fórumozást.

Ne válaszoljatok, nem fogok reagálni. Csak gondolkodjatok el egy picit.

Jóéjt! :)
  • FREAK
    már 50x leírtam, nem az a baj, hogy neked tetszik

a boros példával élve, én is jobban szeretem az "iható" borokat, és nem bírom a durván szárazakat, de attól még tudom, hogy ha 20 évig borozni fogok, és ráérzek az ízére, az fog bejönni

és bár a legdrágább borok édesek, de a legnemesebbek a szárazak.....
  • Sephi
    Valaszojak?

Kerdes : Mihez kepest?
    Valasz : Az elso reszhez kepest.
  • Sephi
    Engem akkoris felbaszott az hogy ugy kerdezted... mondom nem akarok gecizni es nem rosz indulatbol irom ezeket de probajunk meg emberek lenni es picit is tisztelni masnak az oromet. Miert szerinted hany ember megy be mas topikba es szidja? En soha nem tettem ilyen hogy nekem pl nem teccet a CS akkor en nem mentem be es irtam a teoriakat hogy milyen szar.
  • Blasta
    Az a gond, hogy nem szartuk le! Legalábbis Freak nem, ezért kérdezte meg amit kérdezett.
  • FREAK
    ha ott lett volna a smiley, ugyanazzal reagáltam volna, hidd el

én sem szeretek régi ismerősöket basztatni
  • Coine, The A&O
    Ő, azért már jobban rágyúrt a lelki terrorra, mint mások itt a fórumon.
  • Blasta
    NA MONDJUK EGY SMILEY KURVA SOKAT SEGÍTETT VOLNA, HA TÉNYLEG VICCESNEK VETTED....
    :-)))
  • Sephi
    Freak lehet jobban turi de en nem szeretem hogy ha valamit ami nekem teccik masik leszarjak es meg en vagyok a hulye mert nekem teccik.
  • FREAK
    Figyi, sajnálom, hogy ez ide fajult. Ne érezd magad hülyének, mert jó eséllyel van pár dolog, amiben te haladtál túl az én szintemen. Ha ezekben a témákban írok valami olyat, amitől kinyílik a bicska a zsebedben, hát hajrá, oktass ki. De ez nem azért nem fog bekövetkezni, mert én mindenben okosabb vagyok, hanem azért, mert nem szövegelek ott, ahol nem érzem pályán magam.

Ha akarod folytassuk az eredeti kérdésemtől, és akkor talán tisztul a kép.
  • Blasta
    Nekem nagyon tetszettaz X2, ahogy ezt ÍRTAM a 3520-ban!
  • Sephi
    De hogy mondjam meg amikor en mar ereztem hogy tok lenez engem emiatt es kotekedni probal? Es mondom hogy vicesnek vettem bazz maskor beszurok vigyort!
  • Blasta
    Micsoda?
    Freak mondjuk nem emlitette meg, hogy nem esett neki jól a lenénikézés....
  • Sephi
    Akkor mijafaszert erzem magam hulyen akarhanyszor te valaszolsz valamihez amit en irok bazz emlekezz hogy a MGS2 forumban is ezt tetted. Mi mar ismerjuk egymast regota (ha az a Robotik vagy akit en ismerek) es nem hiszem hogy megerdemlem toled azt hogy lehujezz mellekutakon. (es itt csak az en esetemrol irok nem maserol).
  • Blasta
    Sephi!
    Nekem nagyon tetszettaz X2, ahogy ezt a 3520-ban!
    A gond a stílussal van!
    Amúgy ne akarj senkivel egyetérteni!
    Csak mondjuk védd meg az igazadat!
    De ne így, hogy:
    "A jóédes nénikédet" vagy hogy is volt....:-DDDDD
  • Sephi
    Aztan meg ha nekik ez a szorakozas akkor hagyak abba es gondojanak mar arra hogy ez masnak nem esik jol.
  • FREAK
    Azért mindenbe nem ugatok bele, ha megnézed a HW fórumban nem vagyok jelen, a politikában is csak drog témában, és a szoftverben is csak egy topikban, amit ismerek stb stb....

De erre speciel érzékeny vagyok, és ha nincs más, aki kiáll a művészet mellett, akkor majd én megteszem. Hogy miért érzem magam ilyen okosnak?? Egyszerű: olyan dolgokat olvasok emberektől, amiket én hülye kamaszként írtam volna, ebből logikusan következik, hogy túlhaladtam azon a szinten. Nem én vagyok a legokosabb, engem is dumáltak már porba itt a fórumon, egyszerűen csak a tudásban hiszek, nem pedig az egyenlőségben és a szólásszabadságban.... ENNYI.
  • Sephi
    Faszomba en nem tudom mar mi is higyek. Nem akarok geci se lenni de FReak es Blasta akamilyen beszolasa mar elszomorit es azt erzem hogy tok hulye allat vagyok mert teccik valami. Eskuszom en nem is tudom mirol is irhatnek hogy a masik ketto egyetertsen velem. Ha nem is ertetek egyet baszus akkor legalabb ne ugy irjatok valaszt hogy en attol szarul erzezzem magam.
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    Hát nagyon úgy néz ki!
    De én még szedem össze magam.....
    :-)))))))))
  • Coine, The A&O
    ...pedig most akartam nyugodtan elvonulni, de ez akkor még várat magára :)
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    En nekem teccik valami es neked nem teccik akkor irsz feloldalas motivumokat hogy ez mien gyerek film es ez meg az amitol en ugy kene erezzem magam hogy dedo maximumra es hogy milyen hulye vagyok hogy teccet?
  • Sephi
    De figyej FREAK miert gondolod hogy twe ilyen okos vagy? En megfigyeltem es erdekes hogy te akarmihez hoszas valaszt tudsz irni bazz. En megertem hogy tanult ember vagy de azert vegyel mar visza. Ha mar ilyen ertelmes vagy es okos hogy barmit tudsz elemezni csontig es mindenrol van ellenvelemenyed miert nem ulsz le es irsz egy konyvet? Ugy 12 kotetet? Te lennel az uj idok embere.

Oszinten most nem rosz indultabol irom ezeket de kicsit eltulzod es hiaba csinalod mert csak elszomoritod a nepet. Ha meg te neked es a lokott Blastanak szorakozas akkor miert nem veszitek tervbe hogy jelenkeztek a idei humorfesztivalon?
  • Blasta
    Uhhhh...
  • Blasta
    Igen, de itt már afelé megyünk, hogy kinek mi a jó!
    Nekem ez nem jelent gondot (nagy általánosságban), viszont te most azt mondod, hogy az a jó, amire mások azt mondják, hogy az jó!
    Legalábbis a boros példa erre világít rá!
    Pedig annak az egyénnek a 200Ft sokkal jobb, mint a francia löttyök! Ettől még nem kevesebb senkinél!

Azt meg senki nem tudja megmagyarázni, hogy miért ízlik neki a 200Ft-os jobban!
    Csak fogadja el, hogy ami neki iszik, az a világ borivóinak a 99%-ának PISI.
  • Coine, The A&O
    Most én mondjam, hogy rájátszol ? Tudod te miről beszélek. Csupán szeretnék egy nyugodtabb közeget, ehhez viszont el kell érnem, hogy te is tegyél vmit az ügy érdekében, mint az egyik legaktívanbbb fórumozó.
  • FREAK
    FAKK, erről megint lemaradtam, pedig itt történhetett :

Üzenetek száma: 28044

:DD
  • FREAK
    ne használjak hasonlatokat?
  • Coine, The A&O
    nekem meg csak annyi, hogy ne így közöld :)
  • FREAK
    "De ez csak a saját véleménye, igaz nem derült ki, MIHEZ KÉPEST VISZONYÍTVA KURVAJÓ"

Így van, ezért kérdeztem, és nem mondtam semmit, csak vártam a választ.
  • FREAK
    nem is az a célom

csak annyi, hogy ne írjon ilyeneket

van akinek a 200 Forintos félédes Kékfrankos ízlik, de attól még nem az a legnemesebb bor.... sőt az illető véleménye innentől kezdve egyszerűen NEM MÉRVADÓ
  • Blasta
    A phone-t így akartam ám írni...
    :-DDDDD

(amúgy ezt majd eccer húzd át tőlem, ez már megvan divx-ben)
  • Blasta
    Nem, azzal nincs gond, hogy SZERINTE kurvajó.
    Akkor lenne gond, ha azt mondaná: EZ A VILÁG LEGJOBB FILMJE!
    Mert úgyí már a többit is minősíti, ami nekem sem jönne be!
    De ez csak a saját véleménye, igaz nem derült ki, MIHEZ KÉPEST VISZONYÍTVA KURVAJÓ! :-DDDDDD
  • FREAK
    na erről lemaradtam, ahogy a filmről is :D