106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • FREAK
    hát kungfu sem sok van benne, az is biztos :D a fő effektjüket meg koppintották, szal marad egy látványos film érdekes témával, de rengeteg logikai zsákutcával.... szeretem megnézni, de az egyetlen, amiről sokat tudok beszélni vele kapcsolatban az a hibák tömkelege :)
  • FREAK
    a Star Trek veri :))) hihi
  • Blasta
    Hát igen. A leghosszabbtávu, almost...
  • Ramza
    Egyetértek. Az csak a keserű hab a tortán, hogy sokaknak golyóelhajolós-kungfufilmet jelentett csak.
    Mondjuk leszarom :)
  • Tikal #3782
    Ja persze, nem gondolta Lucas bácsi hogy ez lesz belőle, de ez lett :)
    ezt csak ugy irtam, mint hosszutávu siker :)
  • Blasta
    De azt meg aztán pláne nem úgy készítették, hogy:
    "Zsorzsi! Akkor ugye ezt a filmet úgy csináljuk meg, hogy ez legyen a sci-fi filmek bibliája????
    Vagy csak eccerü popcorn múvit csinálunk, vagy most mivan?"
  • FREAK
    ez elég szomorú
  • Tikal #3779
    Star Wars Trilogy Rullez :)
  • Blasta
    Mellesleg olyan, hogy "hosszútávu siker" nem motivál egy filmkészítőt sem az álomgyárban...
    Addig érdekli őket egy film, amíg játszák a mozikban!
    Az, hogy te hányszor nézed meg otthon a DVD-t, már mindenki leszarja....
  • Blasta
    Ez bizony így van....
  • FREAK
    ez valszeg így is van, de ezzel nullázták a film hosszú távú sikerét.... egy látványelem miatt senki nem nézi meg sokszor, főleg nem 5 év múlva, amikor már elavult lesz

a tartalom ezzel szemben soha nem avul el....
  • Blasta
    Pedig a Matrix sikere abban rejlik, hogy egy olyan elgondolkodtató témáról készítettek filmet, ami még ultra látványos is lett!

A matrixról lehetett hosszan beszélgetni, és itt nem olyan beszélgetésekre gondolok, hogy
    "...és az milyen faszavoltmá, amikor elhajolt a golyók elől mi????"
  • batman
    helyesbítek..."történelmi dráma, ahol a téma a fontosabb..."
  • batman
    a mátrixnál ez soha nem volt kérdés szerintem...bár a tartalom is új volt, de szerintem 99%-nak az maradt meg (nekem is főleg :), hogy milyen faszán nézett ki, mikor elhajolj a golyók elől, meg milyen látványos volt ez, meg az...de ez nem baj, elvégre ez nem egy történelmi dráma, ahol a téma a fontos
  • FREAK
    érdekes, de ez csak alátámasztja azt a sejtésünket, miszerint újabban tényleg másodlagossá válik a tartalom, és kizárólag az érzékek "szórakoztatása" számít
  • Eye-scream
    Elismerem, hogy a vége elég gagyi, de amíg fel nem tűnnek az amcsik szerintem nagyon jó. Nekem főleg a napi imádság tetszett ahogy a sok kisgyerek meredt szemmel mondta...
  • Blasta
    És ezt írtam is!
    De attól még senki ne várjon egy Matrix szintü filmtől ugyan olyan hatást tök ingyé, mint egy moziban!
    Ez alap!
    Nem PC-kre csinálják ezeket a filmeket, hanem 45.8-as hangfalrendszerre meg 16:9-es vászonra!
    Egy Amerikai Históriát vagy egy Mementót majdnem ugyan úgy élvezhetsz a 17"-os monitorodon, hisz obban nem az a lényeg!
    Egy Matrixot vagy egy Gyürük urát esetleg egy SW-t "illik" megnézni moziban, mert akkor tudsz csak róla objektíven nyilatkozni!
  • Ramza
    Egy művészibb film (illetve bármely, nem elsősorban látványra építő film) igen.
  • Laalee
    a film attol lesz jo hogy otthon akar, egy 20colos tvn mono hanggal is tudod elvezni.
  • Ramza
    Én szeretem a sárkányokat (és általában rajongok a fantasy-ért), de szerintem az első 20-30 percet kivéve minősíthetetlen az a film.
    Kár érte. Az elején nagyon megfogott, a poszt-apokaliptikus világ ábrázolása jól sikerült, ezen kívül a 80-as évek közepi alámondásos filmeket juttatták eszembe, ami nálam hatalmas nagy pozitívum! Aztán ahogy felvázolták a "keretet", megmutatták a környezetet, a szereplőket, a szituációt, elfogyott a szufla.
    A filmnek a harmincadik perctől nincs értékelhető forgatókönyve és története. A szótlan, szigorú, de néha velőseket beszóló amerikai katona akkora LOL, hogy le se lehet írni... A befejezés pedig... na jó, abbahagyom :)
  • Ramza
    Hát...mások vagyunk :)
    Amúgy egyetértek azokkal, aki azt mondták, hogyí érdemes mindent eredeti hanggal megnézni (hallgatni), mert úgy az igazi.
    Ez így van. De nekem azért tetszett az A+O2 szinkronosan, mert több lett tőle a film, jobb lett és humorosabb lett. Számomra. Persze lehet, hogy másnak nem, oké, elfogadom.
  • Eye-scream
    Én épp most néztem meg a Tűz birodalmát és meglepő módon egész jó lett sztem. Igaz a szokásos "mentsük meg a világot mer' csak mi tuggyuk" azért fellelhető benne de amúgy egész jó kis film, főleg annak aki szereti a sárkányokat:).
  • Tikal #3764
    Viszont irni nem tudok ugy látom :)
  • Tikal #3763
    A kör

Nem volt rossz, az eleje nyomaszto volt iletve a video, de a vége felé már nem hozott anniyt mint vártam.

Tehát figyeljünk a gyerekinkre és ne nézzünk sok tv-t :)
  • Tikal #3762
    ja, ez igaz :) nehéz beismerni ha tévedtünk :)
  • FREAK
    gagyás=gyagyás
  • FREAK
    én már a trailerben láttam egy-két olyan jelenetet, amit utoljára gagyás japán rajzfilmekben mertek ellőni

de hozzáteszem, olyat is, amire áll a cerkám :D
  • FREAK
    világos, de itt már az is számít, hogy valaki sietve jegyet szerez a premierre

ezek után, ha ANNYIRA nem jön be neki, nehezen fogja elismerni
  • Dynamic
    Amúgy meg már alig várom jövő héten az értelmes kérdéseket a fikázóktól:
    "Ha mindent meg tud csinálni, akkor miért nem ez meg az meg amaz...?"
  • Dynamic
    Más fórumokat olvasgatva, azt kell észrevennem, hogy divat lett a Mátrix2 fikázása.Szánalmas...
  • Tikal #3756
    Akkor nézd meg az elejétől, megéri, de a kérdéseid akkor is megmaradnak :)))
  • magus
    Memento

-ő őlte meg a feleségét?
    -hazudott a szemüveges csávó? (sztem nem)
    -mi lett a csajjal? a carie ann mossal

sajnos nem lattam az elejet, azert nem vagom
  • Tikal #3754
    Jók vagytok srácok, hajrá!
  • Tikal #3751
    képet akarok!!! :)))
  • Tikal #3750
    jaja, szép kis szája van :)
  • Blasta
    Baze, azok a szemek....
    AZ a száj.....
    Ehhh
    Imádom!
  • Tikal #3748
    Komolyan? Akkor megnézem :)
  • Blasta
    Ja, a film egyedüli erőssége Natalie Imbruglia!
    Ő a női főszereplő!
    I Love her! :-DDDDD
    Istennő!
  • Blasta
    A Johhny English-t KIZÁRÓLAG divx-ben ajánlom az uraknak!
    Nagyon gyenge poénok, ráadásul az összes már előre kiszámítható, egy db új poén nem volt benne.
    És nagyon érezhetőek ezek a Mr.Bean-es viccek, pedig ebben a filmben nem Mr. Bean karakterét alakítja Atkinson.
    Nagyon egybeforrt már azzal a figurával!

10-ből egy 4-es alát adnék rá!
  • Coine, The A&O
    pf, azoknak annyira nincs jelentéstartalmuk, inkább "humorosak" (próbálnak lenni).