106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #3826
    Azért lett nő a gyilkologép, mert egy nő jobban el tud vegyülni, kedves a pillantása :) És ha esetleg őt küldik vissza t4-ben hogy megvédje a connor gyereket akkor én is biztos jobban szaladgálnék vele mint arnie-val :)
  • FREAK
    mármint vizuálisan
  • Jano
    Jaja, a jó koksz csodákra kéves, még így 60 felé is... :D
    De aszondom, megnézem a T3-at, és a francba, legyen T4 is! :DD
  • FREAK
    1. Hollywoodban ez 2 hét intenzív kondi
    2. Igazad is lehet, de gyerekesnek tartom, hogy csak férfi lehet gyilkológép
    3. Ez igaz, a fantázia itt jól jött volna

de azt is hozzáteszem, hogy engem ez a film kizárólag "szakmai" szempontból érdekel, szeretném látni, mivel reagálnak a Mátrixra, Minority Reportra stb stb....
  • Tikal #3822
    Látványban ütne ma is, ha belegondolok mikor készült.... ( 1991 )
    Kedvenc film, Robert Patrick ( t-1000) nagyon jol játsza a gonoszt :) Az a tekintet nagyon király...
  • Blasta
    Komolyan baze, iszonyat lehangoló volt!
    Aztán persze elhiszem, hogy visszaedzette magát, de akkor is!
    És a minap olvastam, hogy készen áll a T4-re!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Így tudnak elbaszni egy jólsikerült álomgyári legendát....
  • Jano
    A 3. ponttal nagyon-nagyon egyetértek! Meg a másodikkal is! De legfőképpen az elsővel! :DDD
  • Blasta
    De a T3-mal szemben nekem már nagy előitéleteim vannak!

1. Láttam Arnie-t egy paparazzi képen a tengerparton, lógó hassal :-((((
    2. Kibaszott hálivúdi fogás, hogy "legyen most csaj a terminátor, fú tökjólesz"
    BROÁÁF
    3. Eleve nem az eddig látott kliséket kellett volna folytatni, hanem azt lefilmezni, hogyan nyerik meg a JÖVŐBEN a háborút az emberek, jó kis gerillacsatákkal etc....
    Persze így nem lett volna T4, de hálivúd mindenre képes
  • FREAK
    hát nagy alapkő, az tuti

és látványban akár ma is ütne...
  • Tikal #3817
    Terminátor 2 a legjobb :)
  • FREAK
    persze, de ha ezen a film végül nem tud változtatni, akkor megalapozott előítéletek voltak, hisz semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy rosszat mondjak róla, és mivel előtte sem mondtam róla semmit, így az sem motivál, hogy ne csináljak segget a számból....

annak is oka volt, hogy nem fizettem érte egy ezrest, hogy megnézzem moziban, és azóta sem bántam meg... nekem a Mátrix mai napig leginkább egy jól sikerül képregény filmmel van egy szinten, soha nem fogom olyan komolyan venni, mint mondjuk egy Terminátort..... (pedig a téma sokkal komolyabb)
  • Tikal #3815
    tudat alatt igen :)

Én ezért ugy szoktam ezt csinálni hogy tökre nem tudok semmit a filmekről, direkt kerülöm a témát aztán egyszer csak beülök moziba, igy volt ez a körrel is majdnem, azért csak majdnem mert pont előtte találkoztam haverokkal és azt mondták nagyon parás, na én igy ültem be a moziba, és nem az lett :) Szoval az előitéletek azért ott vannak tudatalatt, bármennyire is szeretnénk azt hinni hogy nincs, és ez igy van mindennel...
  • FREAK
    mielőtt megnéztem, nem alkottam róla véleményt
  • Blasta
    Szerintem fogják!
    Elég jól sikerült darab, be fogják hozni simán!
  • Coine, The A&O
    equilibriumot fogják 1általán itthon adni ? mert Kazaa-ról nem nagyon tudom megszerezni.
    Zu legendájából is vmi tré minőségűt sikerült csak szereznem.
  • Coine, The A&O
    persze Mátrix 2-ről van szó...
  • Cat #3810
    én is ebben reménykedek...
    equilibriumot pl spec effektek nélkül el sem tudom képzelni :) igenis szükség van rájuk, amig direkt nem a spec effektre irják a történetet, lásd xxx - akkora szart rég láttam
  • Tikal #3809
    Valoszinűleg eljtunk oda amikor már nem a technika lesz a fontos a filmben, az csak egy eszköz lesz, mint régen Lucas bácsi makettjei :)
    ( Forest Gump, tele van spec efektekkel, de mégsem az volt a fontos )
  • Tikal #3808
    Jaaaa, ezt emlékszem mondták is, szal szerintem ez nem volt nagy titok :) De attol még a film látványértéke nem vesztett semmit.

Az állokpnél mozgo kamera tényleg nem matrix találmány, ők csak tökéjre fejlesztették, és tényleg volt ilyen coolio klip meg más klipp is.

nos akkor ki is ül be előitéletekkel a filmre? aki most megvszi a jegyet vagy aki másfél év mulva nézi meg és addigra már tele van a feje a hibákkal amikről hallott :)
  • Coine, The A&O
    Barátom nyert jegyet Vox-os játékban, ma megy megnézni este 8-ra, aztán velünk csütörtök délután :)

kíváncsi vagyok a filmre, bár nem ülök tűkön :)
  • Galy
    "szőrszállhasogatás"

??????????????????????????????

:-)
  • I.C.ram
    Sőt még a híres Coolio klipben is volt. Nemto ma címet, de arról szól, hogy leakar ugrani a hídről, és egy film zenéje is volt asszem. Na az a klip kb. 96-os.
  • I.C.ram
    Arról beszélek.
  • FREAK
    nem a bullet time a lényeg, hanem az álló képnél mozgó kamera
  • I.C.ram
    Sőt még egy magyar filben is volt bullet-time. A Hukklében.
  • I.C.ram
    Én egy nagy filmben is láttam Bullet-Timeot, de nem jut eszembe a neve. Az kb. 2-3 volt idősebb mint Matrix.
  • I.C.ram
    Sz.gépes játékoknál nem nagyon tudnak nem sz.gépes trükköket alkalmazni. :) Míg egy filmnél sima lehet. Jó persze, van amit nem lehet, de ahol már a Terminátort is lemodellezik, ott már rég gáz van.
  • FREAK
    már leírtam párszor, az első ilyen trükk a Smoke City - Underwater Love klipben volt

ha valaki megtalálja neten, riasszon, nekem csak VHS-en van meg :/
  • FREAK
    nem vesztett az értékéből, de nem is lett ettől értéke, hisz semmi újat nem hoztak
  • I.C.ram
    Valaki tudja, hogy a bolcsőd lesz a koporsód c. filmnek a trailerjében az a zene micsoda? Tehát előadó, számcíme mi?
  • FREAK
    nekem alapból nem jött be annyira, moziban sosem láttam, másfél évvel premier után néztem meg Galynál.....
  • FREAK
    önhülyítés tipikus példája:

"nem érdekel, milyen gagyi, azt akarom, hogy nekem bejöjjön"

no comment
  • Cat #3794
    ha megnézed a számgépjátékiparban ugyanez a helyzet
    egy bizonyos szintig szükség van a látványra, hiszen jónéhány könyv jó megvalósítása egyszerüen a technikai megvalósítás gyengesége miatt egy ideig biztosan nem lesz vásznon

más kérdés persze a csilicsili filmek/játékok; szerintem egy idő után leáldozik ezeknek is a korszaka, pár év, és megunják az emberek hogy minden filmnél azt nyilatkozzák a producerek hogy "ebben már 1478 számitogépes effekt van, és a pirotechnikára 98734 millio dollárt költöttünk"

ez a fenét se érdekli, de egy bizonyos szint igenis szükséges, mert különben az lesz mint a honfoglalással, ahol nagy csatajelenetben 8-8 lovas harcol egymással
  • I.C.ram
    Kedvencem Mr. Bean, de ezek a nagyfilmek, iknább a kisfilmjeinek a poénjait gyüjti össze. Igazi katasztrófa film is erről szólt.
  • Cat #3792
    kitérdekelnek a filmekben a hibák
    undorítónak tartom, egy nagyszabásu produkciónál nem lehet mindenre figyelni, emberek vagyunk

a filmélményt viszont garantáltan tönkreteszik az ilyen oldalak, ezért sem nézem meg, nem vagyok kiváncsi a hibákra, nem akarom hogy 3x i megnézésre azt keressem hogy tényleg ott van e az a hiba, és ez háttérbe szorítsa az élményt
  • I.C.ram
    Ebben egyetértek veled most kivételesen. :) Sokkal jobban tudtam élvezni egy olyan filmet, ahol a megvalósítók gondolkodtak, és nem egy szar 3D programban lemodelleztek egy robotot, vagy akármi mást. Nekem mindig jobban bejönnek, a Vissza a jövőbe, Terminator 1-2, Star Wars IV-V-VI. Ezek a csiri-biri szarok csak untatnak, mert kb. fél perc alatt összehozzák az effektek, míg régen hosszú hónapok teltek el egy ilyen effekt kivitelezésére. Személyszerint én kivágnák a picsába az Oscart, ami a speckó effektekért jár, mert nincs értelme, hisz nincs benne annyi meló, mint régen volt.
  • Blasta
    Freak látott egy vidóklippet, amiben hamarabb használták a bullet time-ot, így sajnos a film vesztett az értékéből, hisz csak egy "koppintás"....
  • Blasta
    Valamiben nagyon igazad van!

Nem tetszik Freak azon hozzáállása, hogy "de az egyetlen, amiről sokat tudok beszélni vele kapcsolatban az a hibák tömkelege "

Egy darab hibát nem láttál a filmben, amíg mások nem gyüjtötték őket egy szép csokorba!
    És ez pedig már szőrszállhasogatás, hisz a neked addig tetszett a film, amig nem "alázták le" ilyen nagyon a hibakereséssel!

Az más tészta, hogy én is észrevettem benne egy logikai hibát, de ezt nem állt komoly lábakon, így hamar félresöpörték....
    :-DDDDD
  • Tikal #3788
    Mit koppintottak és honnan? Nem láttam azt a filmet :)

Star Wars Forever, star trek csak kistestvér :) episode2-ben is feltünik egy star trek hajo :)
  • batman
    Én az ilyen típusú filmektől azt várom, hogy szórakoztassanak, és akár a látványtól, akár a tartalomtól de úgy fejezzem be, hogy 'szakúva! Lehet, hogy ez rám nézve szegénységi bizonyítvány, de én ezért járok moziba, ezért nézek filemeket, és nem azért, hogy utána a hibákról, nagy igazságokról, egyebekről gondolkodjak! Lényegében semmivel sem több mint egy jó vicc, csak más műfaj...bár ez a példa kicsit sántít, de nagyjából erről van szó nálam!