106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    Egyébként nem csalódta ma Walt Disney féle faszságokban. Walt Disneyt, már a mikiegérkor is utáltam, bugyuta szar rajzfilmek. Dagobert bácsi meg arra tanította a gyereket, hogy legyen zsugori köcsögök, mert akkor lesz az ember gazdag. Szar rajzfilmek.
  • I.C.ram
    Dolph Lundgern most a menő. :)
  • I.C.ram
    Megnéztem ma este Bigyó felügyelő 2-t. Bakta Rider fíling befigyelt rendesen, mikor úgy oldották meg a kocsi gyors sebességét, hogy felgyorsították a képet, de annyira igénytelenül, hogy mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül a háttérben hagytak kurvasok járókellőt, és azok is rendesen begyorsultak, aztán hirtelen lelassultak. :) Elég tré film. Szokásos történet, hogy elvesztik bizalmukat az emberek a főhős iránt, és kirugják, aztán ő oldja meg inkognitóban az ügyet. Katasztrófális szar.
  • chrisss.uw.hu
    na emberek megnéztem az Armageddon 2-t vagy mit az RTL-en. Hát ez borzasztó! Ilyet még nem láttam, mármint ekkora óriási szart. Azt hittem néha valami paródiát nézek. A létező összes films hülyeség egy filmben! Ráadásul a szinkron is trágya. Az hogy Armageddon 2 lett a címe, az már csak hab a tortán. Kíváncsian várom mondjuk a Terminator 4-et, esetleg Michael Dudikoffal a főszerepben.
  • Jano
  • Blasta
    Na addig én befejezem az ADAPTATION-t!
  • FREAK
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD

te mocsok :D
  • Blasta
    Azért ezt, mert elsősorban nekem ez tetszett a legjobban, és kiváncsi vagyok a véleményedre Colin Farrel játékával kapcs. mert páran leugatták a színészi teljesítményét és tehetségtelen szépfiúnak nyivánították, pedig szerintem nincs gond a játékával!

Mondhattam volna a Queen o.t.d-et is, de arról nem lehetne sok jót írni, szal túl könnyü dolgod lenne!
  • FREAK
    na akkor elkezdem, 1 óra 17 perc múlva jövök
  • Jano
    Basszunk ki vele srácok! CHICAGO! :D
  • FREAK
    amúgy azért ezt, mert ennél a legvalószínűbb, hogy nem fogok fikázni, vagy esetleg pont ebben van sok olyan dolog amibe bele lehet kötni?
  • FREAK
    na??
    akkor mi legyen?

miről akartok kíméletlen véleményt olvasni? :DDDDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    Jóvan, elütöttem....
  • Guest
    Te kis rosszmájú... ;)
  • FREAK
    phoone? :DDD
  • Blasta
    Én a Phoone Booth-ra szavazok!
  • FREAK
    ok, akkor választhatsz, melyik filmet nézzem meg, hoztam ma egy párat, és egyiket se láttam:

Phone Booth
    Final Destination 2
    Trapped
    From Hell
    Battle Royale
    Big Trouble
    Crash
    Chicago
    Queen of the damned

10 percig lehet szavazni :D
  • Cat #3849
    ma megnéztem solarist, george clooney film
    olvastam kb. 15 éve lem könyvet, már csak nagyon távolrol rémlett valami az idegen bolygórol, de az biztos, hogy ennél az izénél sokkal jobb volt

a film szar. Unalmas, semmi fordulat, kiszámítható, és annyira idegesit a föhős viselkedése (egy férfi, és az érzelmei befolyásolják, a néger nö meg racionálisan gondolkodik, brrr) hogy nagyon

a sci fi környezet ugyan jol meg van csinálva, meg amugy a szinészi játékkal sincs baj igazán, csak az egész filmmel, ezért
    4/10
  • GregSB
    Akkor még nem láttad a Fortress 2-t.
  • Alien!
    csak az RTL szerint második rész....így többen kiváncsiak rá....
  • Cat #3846
    freak, ma este vhogy eszembejutottál ;) mondjál már valami pozitivat is néha, folyton csak itt fikázol hogy mi nem jo meg miért nem jó

töled is szeretnék aktuális filmekről kritikákat olvasni, amiket megnéztél és pontoznád, aztán majd mi is jol lefikáznánk :D
  • Cat #3845
    megy a film mellettem, valami rettenet b kategoriás movie
  • FREAK
    LOL!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

A legborzalmasabb második rész amúgy (ha az egyáltalán) a Twister 2.... Se szereplők, se sztori, se helyszín nem közös.... És ultra erőltetett gagyi. :)
  • Alien!
    ehhh....ez má' felháborító...Most megy az RTL klubon az "Armageddon 2"...Angol címén Doomsday Rock....Király...Még Jó,hogy 1997-ben csinálták,az Armageddont meg 1998-ban....Mindent a nézetségért...Jövőhéten Matrix 3 Lorenzo Lamas-szal...:)
  • Blasta
    Igen Freak!
    Ő az, a képen...:-DDDDDDDD
    A jövő megmentőjének a faterja :-))
  • shaba23 #3841
    Kyle megváltozott a T1 óta. Persze a mamája is más lett...
  • Jano
  • shaba23 #3839
    pedig a filmben is mondják, amikor lemegy a T a bunkerbe és a kutya veszi észre hogy nem ember
  • FREAK
    ki az a Kyle? a zsidó kiscsávó? :DDD
  • Blasta
    ...hát igen, az első részben Kyle elmeséli ezt és az egész T800-as sztorit Sarah-nak...
  • FREAK
    ezt gondolom könyvből tudod, mert a filmben ilyet nem hallottam

persze az első részt csak egyszer láttam németül, azt is jó régen...
  • Blasta
    veszivárogjanak=BEszivárogjanak
  • Blasta
    Tévedsz, először a T800-asokat arra fejlesztették ki, hogy veszivárogjanak az emberi bázisokra és a skynet megtudja azok koordinátáit...
  • Alien!
    naja...télleg nem feltűnő...egy toppmodell madár feszülős cuccban...:) Egyébiránt tényleg f*szság volt megint egy bombázót berakni,vagy ha mindenféleképpen nőt akartak,akkor valami kevésbé szép karakteres nőt kellett volna...Linda Hamiltonban is pont ez volt a jó....Mindenesetre a trailer az teccett,bár szerintem elég balszerencsés filmet rendezni Cameron után(lásd: Aliens).....
  • FREAK
    "A skynet nem arra készítette a terminátorokat, hogy könnyen elvegyüljenek a 20-21.századi LA-ben, hanem arra, hogy 2029-ben kiírtsa az összes embert"

De amit visszaküldenek, azt felkészítik. Hisz alapból csak vas az egész.
  • Blasta
    Vágom, de ha egy akkora testbe rakja mint Swarié, akkor mégkeményebb...
    :-DDDDD

Amúgy rég tudjuk, hogy a T800-as a király széria, hisz egy T1000-es se gond neki....
    :-DDDDD
  • Blasta
    LA-ben egyáltalán nem feltünő egy óriás a sok kigyúrt gyúrós strandköcsög közt.
    Leginkább ez a motoros szerkó a gázos, nem tudom ezt miért eröltették!

Azért gonodlom így a női T-al kapcs, mert eddig csak hímnemü "egyedeket" láttunk!
    Másrészt meg a skynet ugye egy logikusan gondolkozó gép!
    Neki a hatékonyság számít! Egy női testbe bújtatott terminátor BIZTOSAN kissebb hatákonysággal bír, mint egy nagyobb testü.
    Pusztán gondoljunk a szervo motorokra vagy csak a puszta tömegre!

A skynet nem arra készítette a terminátorokat, hogy könnyen elvegyüljenek a 20-21.századi LA-ben, hanem arra, hogy 2029-ben kiírtsa az összes embert.

Persze lehet, hogy ezt a gépet KIZÁRÓLAG arra készítette, hogy visszautazzon ide, de engem ez akkoris zavar!
    Már csak azért is, mert tudom, hogy ez csak egy marketingfogás, illetve most ezzel szinesitették a palettát! Nincs 5let!
  • Tikal #3829
    Ja, a női test amugy is csak külcsin, belül nagyon kemény csávo :)
  • FREAK
    nem értem az első mondatod.... a jelenben egy karórában telefon, kalkulátor, fényképezőgép van, miért ne lehetne egy 170 centis testű terminátor hatékony? arról nem is beszélve, hogy nem olyan feltűnő mint egy faarcú óriás
  • Blasta
    Én nem érzem gyerekesnek, hogy egy női test, ami kisebb, vékonyabb stb. adjon helyet egy gyilkoló gép belsejének!
    Eddig még véletlenül se láttunk női halálosztókat (asszem ezt úgy magyarázzák majd meg, hogy bár a cyberdyne-t megsemmisítették, a skynet máshogy, más úton született meg és más tipusu terminátorokat gyárt).

Én is kiváncsian várom, de mint mondtam, fenntartásaim vannak a sztorival kapcs.
    A vizuális hatások nem érdekelnek, beiztos ütni fognak oszt kész!
    Nekem a szivem csücske ez a sztori, erről is sokat olvastam és szerettem volna, ha elnyeri méltó befejezését....