106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Szerény véleményem szerint egy 13. emelet effektussal állunk szemben, ami nem más mint a mátrix a mátrixban szituáció"
És téged nem zavar, hogy egy ilyen lelőtt poénnal próbálják meg eladni a filmet, csak még jobban megkavarják a kakit, hogy még véletlenül sem CSAK 1-szer nézd meg?????? -
Megneztem a Moszkva Ter c. filmet es nagyon teccet :) Szerintem ezt a filmet csak az elvezi aki akkoriban volt 20-27 eves :)
Aztan lattam a The Recruit ami igen erdekes film volt de lehetett volna gyubb is :) -
Ha elárulták volna a fontos dolgokat, akkor miért ülnénk be a harmadik részre? :) -
T2-t nem egy trilógia közepének szánták. (Nem is az lett belőle, elvégre Arnie már a negyedik részen gondolkodik). A Reload-et viszont igen. -
2. részes filmek közül a T2 a király, nagyon jo rendezés, egyensulyban az akcio és a párbeszéd, ami jelen esetben nem mondhato el, inkább csak még több kérdés, felesleges találgatások, de ettől még egy film szerintem nem lesz jo... mármint hogy ilyen kételyekkel, rejtélyekkel akarja magát naggyá tenni :)
Remélem nem egy olcso poén lesz a vége, de addig is tök felesleges agyalni mivel a fontos dolgokat nem árulták el... kár hogy emiat meg kell várni a 3. részt, mert ez önmagában nem állja meg a helyét, az előzmény és a folytatás nélkül nagyon csonka.... -
DE IGEN
-
Azért oriási nem volt
-
Na megjöttem a Reloded vetítéséről!
A FILM HATALMAS VOLT, EGYSZERŰEN ORIÁSI!!
Holnap természetesen meg is indokolom, de most fáradt vagyok nagyon.:D -
Igen, a kérdésemnek igazából csak a te kérdésed megválaszolása után van értelme!
:-) -
A kérdés még az, hogy amit megtanulnak a gépekből (Kung-fu, egyéb verekedések, helikopter vezetés) azt a valo világban is tudják használni?
Itt nyilván nem a lövedék kikerülésre gondolok, hanem olyan dolgokra, amikre amúgy is képesek az emberek, csak ők 1 perc alatt megtanulták.
Vajon attól még ugyan úgy tudják alkalmazni a tanultakat a real world-ben is? -
Nemtudom.
Ha tényleg kimentette magát Smith, akkor minek fosta össze magát, amikor a kisgyerek félbeszakította a késes mulatságát? Simán neki kellett volna ugrania Neonak, lesz ami lesz.
Szerintem Smith-re nem jellemző a visszavonulás.... -
Oooohh..
THX!
;-) -
Jah, és még annyit hogy ezek a hollywood multiplex-ek bekaphatják, semmivel sem jobbak mint a régi mozik. Akárhányszor megyek multiplexbe tuti szar lesz vmi, van mikor a hangcsuszik, vagy éppen kihagy, van mikor a kép, most pl a matrixon a kép többször is elmosodott, meg olyan volt mintha két kép szépen egymásra csuszna, ez is többször volt, elég szomoru hogy az ember kiad ennyi pénzt és ezt a minőséget kell türnie. A hang is csak hangos, néha már tulzottan is... -
Inkább adok egy linket :) -
cicaaaaa :) -
-
Oh! Drága vagy!
Csak asszem ez már megvan!
Az előző kettő még nem volt meg...
:-DDDDDD -
Sokat meritettek a keleti dolgokbol, és ezt egy mai környezetbe helyezték... De mondom a beszélgetős részek szerintem jok lettek, persze kár hogy nem egyenlő mértékben a film többi részével.... -
-
Róla bármikor bármennyit!!!!!!!
:-DDDD -
A Mátrix világának bonyolult filozófiájáért legalább annyian tisztelik az író-rendező Wachowski-testvéreket, mint az elképesztő kung-fu látványosságokért. A rejtélyes alkotópáros nemrégiben ötöst is kapott filozófiából Amerika egyik legrangosabb egyeteme, a Princeton filozófia professzorától. Igaz, ő meg cserébe játszhat a filmben. Cornel West professzor (aki West tanácsos szerepében két teljes mondathoz és egy nagyközelihez jutott az Újratöltve epizódban) nemrég elmesélte újságíróknak, milyen sokat beszélgetett a Wachowski fiúkkal a forgatás előtt.
- Egyszer csak felhívtak az egyetemi irodámban - meséli a prof -, elmondták, mennyire befolyásolták őket a cikkeim és könyveim, és megkértek, hogy beszélgessünk még egy kicsit. Két nap múlva már Ausztrália (a forgatás helyszíne) felé repültem. Nemsokára már a szerepem is megvolt. Igaz, a tudós férfiú épp az ellenkezőjét képviseli annak, mint amit a filmben szerepe szerint mond ("A megértés nem feltétele az együttműködésnek"), de azért élvezte a kalandot. A forgatás szüneteiben pedig Schopenhauerről, a szabad akaratról, a valóság érzékelésének lehetetlenségéről társalgott a rendezőpárossal. Meg persze arról, hogy vállal-e szerepet a harmadik részben.
-
ShaiHulud #4183 ajanlom vegigjatszasra enter the matrixot a story miatt...abbol is kiderulnek meg informacio morzsak a matrix reloadedhez. -
A M2 nekem is nagyon tetszett. Tökéletes átvezetőfilm. Elemzésbe nem kezdek mert fáradt vagyok hozzá.
Egy dolgot viszont nagyon nem értek. Hogy a francba mondhatjátok, hogy az építésszel folytatott párbeszéd unalmas, semmi értelme??? Az egész trilógia egyik legfontosabb része! Itt derülnek ki olyan dolgok, amik nélkül nem értenénk az egész történetét! -
Több nem lesz :)
-
Engedtessék meg :)
-
huuu, Monica Belluci viszont nagyon ott van :) -
Szerintem a 3 részt nem kellet volna erőltetni, ezt anno Lucas bácsi jol csinálta, de ez a koppintás már nem sült el jol ennél a filmnél... -
Véleményem a filmről, aki nem látta nem olvassa, bár nincs spoiler :)
M2: az akciojelentekről nem mondanék tul sokat, már nem kötött le annyira mint az első részeké, viszont egyesekkel ellentétben én pont nem a beszélgetések alatt aludtam. A beszélgetések nem minden eleme, de többségük nagyon is lefordithato az emberi gondolkodásra, viselkedésre, és biztos vagyok benne hogy a srácok bujták egy kicsit a keleti filozofiát, és ha nagyon nem is egyértelmüen de azért bujtatva beleszőttek egy két fontos elemet, hogy eből kinek mi jön le az a saját szintjétől függ.
Összegezve szerintem a film nem egy nagy alkotás, a beszélgetős részek ( orákulum :) viszont tetszettek...
A vége a tudományos, idegenszavas magyarázkodás viszont elég gyenge lett, elmerült saját megmagyarázásában, és nem sikerült vmi tul jol, ujatt nem hozott... -
Donnie Darko-kircsi -
Corky Romano kibasz jo volt :) ajanlom mindenkinek.Jah es angolul nezzetek meg magyar szinkron nagyon szar :/ -
Az a te bajod! Sokat lebzselsz a Gerbeaud-ban, mi?
Mintha egy képen is elötte ücsörögnél... -
franciabuzi szoftver-pacák idegesített a hosszú moológjaival
Pedig én azóta másképpen tekintek a tortákra.
-
Méginkább ámen! :D -
Ámen! :) -
De az bizony Szmissz ügynök. :) -
Aldott szavad! Remelem a harmadik reszben megertjuk mi volt mert en oszinten nem ertettem hogy akkor most mi is van. Az elso reszt meg lehetett erteni ezt nem. -
Nem!
Szerintem annak a karakternek nincs köze Smith ügynökhöz!
Az egy sima ember, aki ugyan úgy el akarja árulni az embereket mint cypher akarta!
Ha azt vesszük alapul, hogy a real world NEM a real world, és az is csak egy matrix, akkor ugyan az a helyzet mint a matrix 1-ben cypherrel!
Szerintem.
Ez persze nem biztos. -
Na ezaz, hogy többnyire!
Amúgy érdekes a dolog, most hogy jobban belegondolok.
Smith ügynök képessé válik arra, hogy kijusson a matrixból egy ember tudatában.
Érdekes a dolog, de nem hinném, hogy túlzottan zavartatta volna magát, amikor Neo-t próbálta meg kinyírni azzal a késsel!
Ha az smith ügynök lett volna, egyszerüen odamegy és elvágja a torkát. Akár mi lesz, kinyírta volna! -
igen, semmi gond -
Igen és?
Te leírtad a tiédet, én az enyémet!