106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • The Garrett
    Ez a végső állomás 2?
    CSak hallottam róla, csupa jókat.
  • CSOCSO
    kb:)) de az a rész jobb mindennél:)azért van még egy két jo részlet..pl amikor a csaj fejét átnyomja a...
  • Laalee
    nem, a tobbi kivegzest meg ossze lehetne vagni egybe :D es utana kikapcsolni.

bar nekem jobban tetszett mint az elso resz.
  • Ramza
    És aztán ott ki is lehet kapcsolni :)
  • CSOCSO
    másodikat les dmeg. az autopályás rész nem egyszerű....
  • Carlos
    Final Destination
    Nagyon komoly!!! :) Párszor ráparáztam a dolgokra... :)
  • Ramza
    Igen, meg is lepődtem, hogy ez az együttes még létezik és alkot.
    A 90-es évek végén elég sok hasonló stílust képviselő banda tűnt el a homályban.
  • PetruZ
    Nem láttam a Titanic-ot, így fogalmam sincs, mekkora "ballépést" követett el benne (bár hallottam / olvastam róla eleget). Legutóbb a Catch Me If You Can-ban láttam, abban is jó volt. Mindössze arra céloztam, hogy azok is, akik általában véve is utálják (mondjuk a Titanic miatt), nyugodtan megnézhetik, nem kell tartaniuk semmi nyálhömpölytől. :)
  • Laalee
    az ritkan ir ertelmeset is, szoval tuti nem :D
  • Ramza
    Amúgy megjegyezném, hogy Fluke - Zion kötelező darab!
  • Tikal #4319
    Akkor HW-n nem te osztod az észt Freak néven? :)
  • Laalee
    mondjuk ugy hogy a kosaras naploja es a part amiben ertekelni tudtam amit nyujtott, es lattam is
  • FREAK
    még nem
  • Ramza
    A sajnos itt Leo-nak, nem Blasta-nak szólt :)
  • Ramza
    Sajnos egyet kell értenem Blastával.
    Bármennyire is ellengyógyszertáros nekem, igen jó színész.
  • Madmaxx
    bazze dolgozz ne fórumozz!!!
  • Laalee
    kevesebb olyan film van amiben jol jatszott, tehat azokat konyebb felsorolni :D
  • Ramza
    Háromszor elolvastam, de nem teljesen értem még mindig :)
    De azért megpróbálom:
    - Neo nem tudta, hogy így lesz, teljesen meg voltt zavarodva
    - A mikulásos hasonlatot sem vágom, de ha arra gondolsz, hogy az építészt így tévesztette meg, akkor ismétcsak nem a válasz, nem volt semmi megtévesztés. A monitorokon hiába ment más és más, gyakorlatilag mind ugyanaz volt összességében (hiszen eddig ötször ugyanúgy döntött Neo), kivéve a végső döntést, ami most előszőr történt így.

Ha nem ezt kérdezted, vagy az általam leírtak evidensek voltak, akkor kérlek tedd fel újra, máshogy, értelmesen a kérdést :)
  • PetruZ
    Megerősíteném, a Gangs of New York tényleg jó film. Akik fújnak DiCaprio-ra, azok is nyugodtan megnézhetik, igazi színész lett belőle. De sztem a legjobb karaktere Daniel Day Lewis-nek van, egyszerűen mindenkit lever a színről. Szó szerint. :)
  • daniferi
    Gunfighter: a véleményedből ítélve azt hiszem, jól tettem, hogy nem néztem meg
  • Coine, The A&O
    feliratosan néztük meg, a film attól még ugyanúgy gyenge a szememben.
  • The Garrett
    Ja és k.nagy negatívum, de ez nem a film hibája:
    Magyar szinkron nagyon nagy mértékben SZUKKKSSSSZ!
  • The Garrett
    Messze van az még :)
  • Taptarap
    Na ebből írd a szakkdolgozatodat.
  • The Garrett
    Egyébként további játék a szavakkal:
    Neo=> One
  • The Garrett
    Folytatva az eszmefuttatást a ciklikusság mellett szól Zion 6. lerombolása.

a Végén volt valami amiben nem vagyok egész biztos. Mikor a teremtőnél a kivetítőn mindenhol Neo ment.
    A kérdés feltevése után mindegyik monitoron neo más más válasza jelentkezett ugyebár. És mindig arra a válaszlra ment tovább a kamera, amire a " teremtő" gondolta hogy neo válaszol. Neo viszont tudta hogy ez így lesz és szándékosan válaszolta azt amit vártak tőlle hogy válaszoljon. ÉS így vezette félre azt a mikulást?????????

hu bazz lehet kicsit nagyon értelmetlen lett. Aki ki tud belőle valamit bogozni az értelmes válszt adjon plize!
  • Coine, The A&O
    Femme Fatale

Na végre egy jó film, amit (remélem) nem csak az agyonműtött tökéletes cicababák adnak el, hanem mert van mondanivalója, amivel bár nem értek 100% egyet (hozzá kell tenni ez nem gond), de végre valami amiről lehet beszélgetni, ami felpezsdít. Jól esett.
  • Blasta
    Hát hogy milyen isten volt, azt nem tudom, de a Morph az változást jelent.
    A latin amúgy nem az erősségem! :-D
  • shaba23 #4297
    A matrixos élményeket nem akarjátok a matrix topicban elemezni?
  • Tikal #4295
    Ray "Bones" Barboni: devo egy hete késik a fizetéssel

Chilli Palmer: meghalt
    R: honnan tudod hogy meghalt, tán ő mondta?
    C: ja ő mondta hogy meg van halva
    R: személyesen?
    C: igen személyesen mondta hogy meg halt abban a repülőszerencsétlenségben....

LOL

C: az ego azt jelenti én, talán ergo-t akartál mondani.
    R: az ego ugyanazt jelenti csak röviditve.

LOL

Get Shorty :)
  • I.C.ram
    Nem rég láttam a Gangs of New Yorkot. Nagyon fasza kis film! Nézzétek meg, mert végre nem egy hülye látvány film ez is. Nagyon jó szinészek játszanak benne. Cameron Diaz is büntet benne. :)

A karakterek nagyon ott vannak a topon!
  • Blasta
    Ja látom, ez is erről szól...
  • Blasta
    Smith - KOVÁCS ugyebár
    :-DDDDDDDDDD
  • Blasta
    Neo - Latinul: Új
    Trinity - Szentháromság
    Morpheus - Változó
  • harakiri
    http://www.morpheus.hu/elmelet/elm/biblia.htm
  • Ramza
    Azt írtad abból kölcsönözték.
    Én jeleztem, hogy nem.
    Mi a gond? :)
  • Tikal #4287
    Megnézted már?
    Tömör vélemény. :)
  • harakiri
    ha már itt tartunk, a neveknek szerintem is van jelentése a filmben Neo, Trinity ( mert ugye ő a szentháromság)....
  • FREAK
    huh
  • Tikal #4283
    Ha pl az első részből nézzük azt a jelenetet amikor Neo nem tud elsőre átugrani házrol házra: azért nem képes rá mert az elméje szabott számára egy korlátot hogy ez nem lehetséges, de amint sikerült ezt a gátat levernie, sikerült neki, és még több minden is. Az elme korlátoz.

Szerintem is idővel az embernek meg kel szabadulnia a materalista világnézettől mert azzal mindig csak ujabb korlátokat állit magának, holott azt hiszi megdönti őket, pedig nem, egyre jobban elmerül az anyagi dolgok értelmezésében, megértésében.
    Ezért kell fejleszteni a tudatunk, megszabadulni az elme korlátaitol. ( Erre van egy jo kis keleti/hindu magyarázat, ha érdekel majd bemásolom :)

Egyébként ha az épitészt tekintjük az egész megalkotojának, a teremtőnek, és az orákulum az anyja, a teremtés anyja, akkor Neo szerepe a pusztitás, ami itt a szonak a jo értelmében kell vennünk, hiszen ő hozza a megujulást, a ciklikusságot ( keleti/hindu filozofia = szentháromság, a teremtő, éltető és pusztito erő)

Most ennyi :)
    T