106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Factor_007
    méé az nagyon jo rész volt!! :)
  • Blasta
    A Birodalom...
  • Factor_007
    Ep5??? az melyik is?? :))
  • Factor_007
    szerintem unalmas a 2rész. egyedül a végén "van valami" amikor a Jedik harcolnak. A többi hááááát kissé unalmas
  • Blasta
    Ez így igaz! :-))))

De szerintem Factor itt az Ep5-re gondolt! :-)
  • Gery1980
    Hát, az SW-ben szvsz az ep2 jóval felülmúlta az első részt:)
  • Factor_007
    na mult hét vasárnap megnéztem a Matrix2-őt:
    Vélemény röviden: jó film
    Vélemény bővebben:
    Mondanom sem kell hoyg az akciok effektek 5*öst érdmelnek. A zene: 5. de ha az akciok és az alatta futó zeneket nézzük akkor az már csak 3-4.(mondom ezt első megnézésre). Hangulat mindnenképp mátrixos, de eltér az 1beni hangulattol. sokkal emberközpontubb mint az 1, több szól az érzelmekről(gondolok itt Neora és Trinityre). Az akciok fölülmulták az 1et de történetben nem. Volt egy pár elmélkedős rész az Orákulummal meg az épitésszel de ennyi. persze tudni lehetett hogy a 3ra tartogatják a "puskaport" de mégis kevesletem egy kicsit.
    Végeredményben: sztem kicsit alulmulta az 1et a történet hiánya miatt. Persze fölfoghatjuk ezt egy átvezető résznek mint az SWben, és igy már kicsit jobb a helyzet. De természetesen akcioban abszolut KIRÁLY! Már várom a 3at
  • FREAK
    ez minden nőre igaz, mondj újat
  • Blasta
    Szerintem is J.LO elsősorban egy átlagos színésznő! Semmi rosszat és semmi kiugrót nem látok a munkáiban!
    De mint nő nagyon tetszik és szívesen nézem a filmeket amikben játszik, ellentétben pl. Roberts-el, akit mint nő nem szeretek, de elismerem mint színészt.

És az egyik kedvenc filmem az Out of sight!
    :-DDDD
  • FREAK
    nem, az csak a csúcs :D
  • Laalee
    tudom nalad a bukake?-n kivul nincs is muveszi alkotas :D
  • FREAK
    érdekes

szerintem az egyénisége és a kisugárzása megvan ahhoz, hogy beálljon a sorba, és tutira van olyan szerep, ami Meg Ryannek magas lenne, de ő megcsinálja (Pl. A SEJT), de ez fordítva is igaz

gondolom, ez ízlés kérdése, nekem pl. Basinger soha nem jelentett semmit :)
  • Laalee
    h jo nok segget akarom bamulni annak is megvan a maga modja, asszem neked is van jopar oranyi ilyen filmed :D
  • Gery1980
    Meg az Out Of Sight-ben is nagyon meleg szerintem!
  • Laalee
    en nem emlitenem egy lapon ezekkel a szineszekkel :D az viszont teny hogy regota szerepel filmekben, de ettol meg nem szinesz a szememben, pont ugyanugy mint azok a tehetsegtelen senkik akik joesetben zenésznek tartjak magukat rosszabb esetben muvesznek, kozben meg tinglitangli sramlizenet vagy disco pop ot csinalnak. pélo pont ugyanez, a filmjei is ilyen jelleguek.
  • FREAK
    az Anaconda-ban is kurva jól nézett ki :D
  • FREAK
    konkrétabban? az egy dolog, hogy hangja nincs, de elég régóta színész, és az Anaconda-s ballépését leszámítva szerintem simán hozza azt a szintet, amit egy J. Roberts vagy Meg Ryan...

seggnek meg tökéletes :D
  • Tikal #4358
    Ebben a filmben kifejezetten jol nézett ki, amugy néha elég szerencsétlen szegény :)
  • Laalee
    az a no egy segg :D semmi mas
  • Gery1980
    Semmi gond nincs azzal a nővel, ráadásul a filmek is általábanvéve jónak mondhatóka mikben szerepel.
  • Gery1980
    Sejt nagyon rulez, én meg is vettem a Kennytől DVD-n:D
  • Blasta
    Biztos nem csipázza a seggét...
    :-DDDDD
  • FREAK
    mi a baj vele?
  • Tikal #4352
    A lovas rész nagyon jo volt, meg persze voltak benne más franko jelenetek is....
    JLo-t még ebben a filmben el is viseltem, nem volt rossz, főleg mikor rágyujtott egy spanglira :)
  • Laalee
    a filmmel a legnagyobb bajom JLO, jobban utalom mint dikapriot a part megtekintese elott, azota elviselem. :)
  • Blasta
    Jaja, abban is volt ez, de azzal sem volt sok gond, hiszen egyrészt az a ló be volt szórítva abba az üvegkalickába, másrészt ez az egész egy beteg elme agyában "játszódott" és nem akarták azt elhitetni, hogy a valós életben ilyesmi így szokott történni....

Amúgy a Sejt Rulez film szerintem.
  • Laalee
    akkor meg mit sajnalod :D mindig jobb mintha lsdt szednenek, mert akkor ilyen sejt szeru filmek lennenek :D

tenyleg abban is volt hogy a lovat uveglapok felszabdaltak milimeteres csikokra :D
  • Blasta
    Ó neeeem!
    Nincs nekem ilyen extra narkotikumra lóvém!
    Szipu oszt kész...
  • Laalee
    felsz hogy neked nem jut? :D
  • Blasta
    Na.
    Szóval üzenem a hálivudi uraknak, hogy abba lehet hagyni ennek az effektnek az alkalmazását, mert ultra szánalmas.
    Nameg azt is üzenem, hogy le lehet állni a kokainnal....
  • PetruZ
    Aha, a RE-ben az a forgó lézerháló különösen érdekes volt, tekintve, hogy a padlón és a plafonon nem volt semmi lézersugárzásra alkalmas cucc. :)
    De egyébként a Cube-ban is van egy ilyen szoba, ahol egy lecsapódó drótháló felkockázza a betévedőket. ;)
  • Kandurex
    28 day later...most néztem (vagyis tegnap iccaka), háát, írták, hogy ilyen faxa olyan faxa...sztem meg hót xar vót..
  • Blasta
    A resident evilben még mondjuk okés a dolog és hihető, hisz ott Lézer vágta szét emberünket.
    Nade ezek a blőd faszságok, hogy drótkerítés, meg acélsodrony....
    Pfffff
  • Laalee
    te is az old meg romeotra gondoltal mint d kategorias gagyi? :D
  • PetruZ
    Á, ez már sokkal régebbi, csak most újra "feltalálták". A régi szamurájfilmek egy része is tele van ilyenekkel, meg egy halom anime-ben is látható volt már.
  • Dynamic
    Ezt én is észrevettem.
    Jól emlékszem, hogy a Resident Evil indította el a sort?
  • Blasta
    Hát én nem irtózom tőlük azóta sem...
    :-DDDD
  • Blasta
    Akkor had legyek az első, aki rosszat mond róla!
    Blőd elhalálozások jellemzik a filmet!
    Kicsit kezd elegem lenni (igazából már nagyon) a mostani trendből, miszerint bármilyen vékonyabb kábel vagy vágófegyver képes az emberen úgy áthatolni, hogy 3mp-ig szinte semmi nyomát nem látjuk ennek, csak akkor miután 3 mp elteltével darabokra szakad a test. Ez a tárgy lehet 10-15mm-es acélsodrony (Szellemhajo), Katana (Equlibrium), Rozsdás drótkerités (F.d 2), netán egy penge a csízmában (Ichi the killer)...
    Ez egyszerüen már nevetséges.
    Kiadtak egy programot, aminek ez volt a fő effektje és egyből 20 külön filmben elhasználták!
    Full gáz!
    A film maga is gyengébb az első részénél, kivéve Csocso által említett karambol jelenetet.
  • The Garrett
    mondjuk aki látta a filmet azóta irtózik a galamboktól. Miért is?
  • The Garrett
    FEhér cső :D