106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Na ez most olyan fasz apáskodó vakernek tűnik, pedig egyáltalán nem az volt a célom :(
  • Ramza
    Pedig jó film az, csak nem feltétlenül mi vagyunk a célközönsége.
    Nézd, egyvalamit azért nem szabad elfelejteni. Ez a lista a legteljesebb, bárki szavazhat egyszer, tehát gyak. az egész világ véleményét fedi valamilyen szinten (nem reprezentatív, de az összes létező közül ez áll a legközelebb ahhoz). Nyilván attól, hogy nem tetszik valamelyikünknek egy film, attól még lehet a filmtörténelem szempontjából egy jelentős alkotás (pl. mi a faszt keres az Indiana Jones az első húszban??? - ja, hogy ez még filmtörténelmi szempontból sem jelentős? :)))))
    Szóval itt nem a te vagy az én 250-es listádról van szó, hanem sok ember által összerakott eredményről beszélünk. Néhány ugyan furcsácskának tűnik, de iránytűnek még mindig ez a legjobb filmes oldal (sőt, szigorúan magánvélemény: szerintem az imdb pillanatnyilag a legjobb internetes oldal).
  • Blasta
    Hülye!

Rohantam az oldalra, pörgetem a 63. helyre.......
    :-DDDDDDDDD
  • Blasta
    Jaaaaaaaaaaaaaaa!
    Olyan komolyan nem vettem, de télleg azt hittem neked tetszett!
    :-DDDDDDDD
  • Blasta
    Na mondjuk Amelie csodálatos életét a 19. helyre szavazni????!!!!!!!!!!!'"+!"!%+%//=+=(
    Ez már mega túlzás.
    Aranyos kis kilmecske volt, aranyos ötletekkel, nade a TIZENKILENVEDIK HELY??????????

A végén ez a fiúcskával való játszadozás pl. kifejezetten idegesített, tisztára mint egy kalad-játék-kockázat könyv..:-DDDDD
  • Ramza
    Ellenben a fear.com ott van a 63-ik helyen.
    Ja, minden idők legrosszabbjainak a listáját nézem? :)
  • Dynamic
    Nehogy má' komolyan vedd!
    Csak reagáltam #4622-re:)

Igazából meg csalódtam a filmben.
  • Blasta
    Amúgy sajnálattal közlöm, hogy az internetes szavazóközönség nem találta az AI-t az első legjobb 250 film közé érdemesnek, szal érted....
  • Blasta
    Nembaj, majd rájövöl...
    :-DDDDDDDDDDDDD
  • Dynamic
    Az AI a világ legjobb filmje.A vége meg egyszerűen zseniális
  • Ramza
    Igen, 16 évesen néztem, akkor nem bírtam befogadni.
    A gimi filmklubjának szervezője Kurosawa mániás volt, és több filmjét is megnéztük.
    Akkor nem tetszett, kiváncsi lennék most, tíz évvel később.
  • Blasta
    Hopp.
    filja=FILMJE
  • Blasta
    :-)))))))))
    Jajj................. nemááá.................... télleg nemkéne.........ugyan....................ááááááh............
  • bdf
    Öreg topic-róka!
  • Blasta
    Ezt látta valaki?
    Minden idők 8.(!) legjobb filja az imdb-n!!!!!!!!!!

http://us.imdb.com/Title?0047478
  • Blasta
    Igen, azt a második helyet én is sokallom kicsit.
    De a keresztapa 2. harmadik helyét is...
    :-DDDD
  • Blasta
    Bizony bizony!
    Ami BLASTA-éknak nem tetszik, azt csak óvatosan dícsérd és fordítva...
    :-DDDDDD
  • Ramza
    Dícsérd nyugodtan, én pl. szeretem.
    De tipikus példája annak, amikor a kevesebb több lenne. Persze ez magánvélemény.
  • Blasta
    Ebben kurvára igazad van!
    Én már indultam volna ki a moziból, de nem vagyok tapló, megvártam a végét.
    De az 15 perc szenvedés volt... :-D
  • Blasta
    Ehhh, lassu voltam..
    :-DDDDD
  • Blasta
    Morgan Freeman-re gondolsz, de csak jelölték, TOm Hanks kapta meg helyette a Forest Gump-ért.
  • bdf
    Hm. Érdekes meglátás! Akkor, mint újonc, vigyázok majd, mit dícsérek ill. mit fikázok! :)

2 Dinamic:
    Amikor Stallone a ferde szájával üvöltve lövi szét a várost... :)
  • Ramza
    Én sem mondtam róla egy rossz szót sem (sőt)!
    Csak a minden idők második legjobb filmje pozíciót sokkaltam :)
  • Ramza
    Tényleg, ha már Kingnél vagyunk: az Atlantisz gyermekeit látta valaki? Érdemes megnézni?

(azt hallottam, hogy elég jó, de szinte köze nincs az eredeti kisregényhez)
  • Dynamic
    Na, stimmel a 7 Oscar:)

Ízlések és pofonok, nekem is tényleg nagyon bejön.
  • Ramza
    Ezzel itt ha jól sejtem kisebbségben leszel (úgy rémlik Blasta-ék nem kedvelik :).
    Maga a film szerintem sem rossz, de Spielberg nem sokat tett hozzá a kapott alapanyaghoz, csak
    - csöpögést, nyálat
    - felesleges 15 percet a végére (megvan dvd-n, és mindig késztetsét érzek, hogy kikapcsoljam ott, ahol szerintem vége kellene, hogy legyen).
  • Dynamic
    Én azt hiszem 7 Oscarra jelölték, de talán egyet sem kapott meg.De ez nem biztos.Persze ez egyáltalán nem baj, mert maga a tény, hogy ennyi kategóriában jelölték már jelent valamit.

bdf:
    Mindenképp nézd meg, nem fogod megbánni!Ez nálam az a film, amit akármennyiszer meg tudok nézni és nem találom unalmasnak egyetlen pillanatát sem.Pedig nincs benne lövöldözés, bullett time vagy robbanás:)
  • Ramza
    Utánanéztem nem kapott mégsem, csak 7 (!) kategóriában jelölték.

Amin viszont megdöbbentem, hogy az imdb-n minden idők második legjobb filmjének van rangsorolva (a Keresztapa 1-2 között), ami azért kicsit túlzás. Ennek ellenére nagyon jó film.
  • bdf
    Váltsunk rendezöt! Azért Spielberg is rendesen elengedte a fantáziáját a Mesterséges értelem-ben. Az is teccik! :)
  • Ramza
    Pótold, zseniális alkotás. És valaki azért is Oscar-t kapott, most nem ugrik be, ki.

(no nem mintha az Oscar díj minden esetben jelentene valamit, de itt azért igen)
  • Ramza
    Az jó, én is okosakat hallottam róla.
    Vazz, ha buzi lennék, biztos EN pöcsét szeretném szívni :D
    De szerencsére nem vagyok az
  • bdf
    Most égek egy kicsit, de bevallom, én még nem láttam. De mihamarabb pótolni fogom!
  • Ramza
    Bizony. És én is nagyon szeretem a filmet.
    Azért érdekes, hogy King mekkora "szórással" ír. Össze-vissza váltakoznak a nagyon jó és a hihetetlenül silány művei. Ez szerencsére könyvben is jó volt.
  • Dynamic
    Az egy nagyon jó film.
    Másik hasonló nagy-nagy kedvencem A remény rabjai.Mondjuk a hasonlóság "csak" annyi, hogy ez is Stephen King és ez is börtönben játszódik, de nincs benne semmi misztikus dolog(már nem mintha baj lenne).
    Bár nem hiszem, hogy van itt valaki, aki nem látta.
  • Blasta
    Beza, ki ne hagyd!
    Ed bácsi ismét hozza a formáját!
    :-D
  • bdf
    Igen? Nem is tudtam. De, hogy öszinte legyek nem sajnálom töle! Mekkora sztorija van annak a filmnek! Nagyon nagy!
  • Ramza
    Azt tudod, hogy a nagydarab feka Oscar-t kapott érte? (legjobb férfi mellékszereplő)
  • bdf
    Nemrég volt szerencsém a Halálsoron-t megtekinteni. Ötödszörre néztem meg, és ismét leizzadtam!
  • Ramza
    Én már csak a színészatyaúristen miatt is kiváncsi vagyok rá!
  • Gery1980
    Megnéztem tegnap Az utolsó éjjel című filmet!
    Nekem tetszett, érdemes megtekinteni!