106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jo pontleszarom ki hogy áll.. a marci jön ide állandoan baszogatn hogy amcsi auto rulez (csitt csatt) más meg fika...nekem legalább tetszenek az amcsi autok is a japcsikon kívűl.. -
Hát. A Fordtól valóban jobban állnak, de a GMhez tartozó autógyáraktól nem :) -
érdekes, a GM nem amcsi?? :D -
lol.. ezért állnak jobb helyen mint az amcsi autogyárak, mi?
-
már hogyne lenne?? nem láttad a múvit? :D -
Olyan nincs, hogy Viva la resistance! :D Egyébként nem sértésnek mondom, de a te csöcsöd olyan mitnha ráncos lenne. Mint a keresd a nőben az öreganyónak. :D -
AKi a legkevesebbet fizeti az az autó törik. Ezekszerint a te kis Toyotád eléggé szűkölködi ka pénzben. :D -
??? miről beszélsz??? mondtam hogy vanak benne gagyiságok..főleg ez az átugratós..csak a supra törik darabokra:(((((( a barbi auto megkapja de csak keveset.. a skylineval ami sokkal nagyobb szögben érkezett lefelé hisz a suprábol szinte merőlegesen látuk az alját, de annak semmi baja nem lett..fujj.. -
Én is erről beszéltem, csak csocso beleokoskodott... ;) -
uff, a tied már vagy a 8. amit látok :)
amugy ebbol a versenyautos filmből nekem elég volt a bemutato mikor átugrottak a hidon a full tuning gépekkel és semmi hiba, száguldottak tovább, ja meg a full gagyi számitogépes grafikák egy két jelenetben ultra szar :))))) -
Alap!
Viva la resistance!
:-D -
Ezen a fonalon tvábbmenve: ez a film egy nagy kalap LOL!
Még arra sem méltatom, hogy letöltsem...
:-D -
hjo igen az engem is zavart hogy nem ment el a skyline a zsernyáktol:)
de vazz ha élethű lenne a film akkor nem 1 percig versenyeznének hanem 10 másodpercig:)
-
persze, persze, de ilyen alapon meg én azt mondom, a Skyline-ban sima Golf II motor volt, mert a lomha rendőrautó gond nélkül tapadt rá az utcán....... szal ne találgassunk, maradjunk a látottaknál -
ez van:)amugy meg kitudja mi volt a motorháető alatt...csak pénz kérdése és csinálnak egy supr agyilkos autot egy olyan barbi autobol... -
egy dolog, hogy téged nem érdekelt, de a filmben benne volt, és ott loholt a Skyline mögött nyolcasban, százötvennel :DDDDDDD -
ilyenektől tinilol film kategoria:)lol...pont leszartam a barbi autot hidd el nekem:)nem az érdekelt -
Már elmondtam, miért. Mert ez egy ismert kategória, amit rá lehet húzni a filmre, és erre sokan beülnek (100-ból 99 ember meg úgyis azt hiszi, zombikat lát, szal minek magyarázni?). Ha úgy reklámozzák, hogy tudományos-thriller, senki nem nézi meg. -
hát azért 5 méterre ott volt a barbiverda is, szal maradjunk annyiban, hogy kaphat a film egy "tinilol" cimkét :D -
Egyébként a külföldi site-okon "ZOMBI HORROR"-ként reklámozzák a 28 nappal később c. filmet. -
:) -
CSOCSOnak (mostmár CSÖCSO) mindegy mi a film, csak legyen tele suprával! :) -
Bölcsőd lesz a koporsód:
A szokásos hülyeségeket leszámítva egyszer nézhető akciófilm.
Nem igazán tetszett a filmnek az a sajátossága, hogy párszor több szálon futott az esemény és ezeket 10 másodpercenként váltogatva mutogatták.Valamint Marc Dacascos szerepe is olyan semmilyen lett.Az utolsó 15 percet leszámítva alig van a filmben.
Ezeket leszámítva egynek elmegy...
6/10 -
jo tele volt hülyeséggel, ezt már leirtam két napja...amugy az s2000 sehol nem vágott senit haza...s2000 vetekedett az rx7 el.. mig a supra a skylineval..nemtom miért kell igy "ennyi vagy"ozni...nem mondtam egy szoval sem hogy jobb volt akárminél is.. nem volt szar film nem nézem meg még1szer max csak akocsik miatt....hja és a főhősnénnye miatt:) -
Te nagy supra rajongo vagy, de a kocsikhoz úgy látom szart se értesz. Az első rész akkor is sokkal jobb volt mint ez. Ebben a kocsik alig jutottak szepehez. Ilyen részek mint pl: a mitchu-val kivisz egy 10-es vascsövet, és mégcsak meg sem karcolódik.... meg hogy az S2000 hazavágja a Skyline-t, és a Suprát.. na persze... Csocso: ennyi vagy :)) -
amugy megnéztem a Blood Last Vampire anime-t..nemtom ki látta de sajna nagyon rövid és szvsz nem jo a sztori...
ebből valami fergeteges filmet lehetett volna cisnáni..jo zenével és jo történettel, valamikis drámát belevinni vagy valami mert ez olyan volt mint valami tv sorozat egyik része:( -
én láttam szvsz közel sem gyenge..oké nem egy hűdejo film de rohadtul nem láttam senit unakozni rajta és én sem natkoztam..főleg az autok miatt:) nagyon szépek voltak.. a történet sem volt annyira szar.. nemtom ki mit várt tőle..világmegmentés? vagy mi a szart he?
-
Láttátok már a Halálos Iramban 2. részét ??
Én már láttam. SZVSZ elég gyenge, nem ajánlom senkinek... -
De azé nagyon ott volt! :DDDDDD -
nekem is fájt az egész:) -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
öregem, te BETEG VAGY??? ott van minden leírva a diktatúra topikban, és semmi köze AMS-hoz, bazzeg neked beteges üldözési mániád van -
Ja, iszonyat dúva vót! :D Torzították a plüssfarkast valami eszméletlen effektussal! :D -
[Walaki]D`Lair #4889 AMS-nak melle nőtt???
-
hááát... a melleire :DDD -
Jujj ez nagyon durva volt!
-
[Walaki]D`Lair #4886 Hencegni? Mire? -
lol :DDD hencegni !!! ;DDDD -
[Walaki]D`Lair #4884 ez most az új JÓARC-módi you know....mondjuk nem tudom, hogy AMS mit akar vele.... -
Bazzeg mindenkinek csöcsös (nem CSOCSO-s) a logója? :)