106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lehet, hogy lol vagyok, de én anno teljesen bedőltem a filmnek! :D
(Tényleg nem igazi? :DD) -
Készítettek egy ál-dokumentum filmet a kannibál törzskről, és persze a készítő csoporttal történnek a különböző extraságok, álá Blair Witch Project.
De süt az egészről, higy kamu.
EGy rész volt, ami (sajnos) nem kamu volt benne, és én ezen is akadtam ki egyedül: a teknőc felnyársalásán.
Az egy igazi állat volt, (egy kurvanagy, kifejlett dszungel-teknőc)és a filmben szétvágták élve, hogy a későbbiekben megegyék.
Legalábbis nekem MARHÁRA élő teknőcnek tűnt. -
Ramza #5047 Ál-dokumentum film, elég jó.
Kellően naturalisztikus, bár egy percig sem hihető (vagy mégis?).
A klasszikus olasz horrorok jeles képviselője az aranykorból. -
Pont itt van a kezembe SVCD-n... írj már valami kritikát róla (pár szavast) -
Ja, azt még kb. 10 évvel ezelött.
Az nem borított így ki. -
Cannibal Holocaust-ot láttad? -
:DDDD
Nekem full tisztán, kiskoromban voltak hasonló paráim. -
Ramza #5042 Ezt el sem hiszem, hogy más is látta, királyság!
Nagyon-nagyon kellene az a film.
Ha más nem, akkor 78-tól 84-ig végignézem az összes horrort hétfőn az imdb-n, csak kiderül melyik volt az... -
Ramza #5041 Áh, köszi!
Kicsit sok sör.
A többi a pc-s játékokban leírva :) -
---------Salo avagy Sodoma 120 napja---------
HÁT BASSZAMEG!!!!!!
EZT A BETEG FILMET!
Nem is!
EZEKET A BETEG EMBEREKET? AKIK ILYEN FILMET CSINÁLNAK!!!!!!!!!!!
Komolyan mondom, ha találkozhatnék akár a rendezővel (nemtudom él-e még), akár a főszereplők valamelyikével, leköpném.
De most komolyan. Hogy jut eszébe bárkinek is ilyen beteg (nem tudok jobb szót) filmet készíteni?????
Ááááh. Kész. Ettől függetlenül, ajánlom mindenkinek, akinek kicsit erősebb a gyomra meg az idegrendszere, hogy lássa, milyen beteg emberek voltak/lehettek a II. v.háború idején, és milyen beteg emberek vannak most is, akik elkészítenek egy ilyen filmet... (1975-ben készült) -
::DDDDD "Rávertem"......LOLOLOLOL!
Te kis perverz...hát szabad igy büntetni azt a macsekot.... -
Ha szal a lenyege az hogy az elobb felaltam hogy oszeszedjem a dvd-eket a foldrol es orommel jelentem hogy egyik se tort el! Na most elkeztem fel ala jarni a lakasban mert a mcskamnak van egy olyan edes szokasa hogy elbujik es les ram... nos neha meg is tamad. Most pl megtamadott majd elkaptam es jol ravertem. Marmint racsaptam (felreertesek elkerulese vegett). Nah most aszem megnyugodott bar... -
Na ennek már van filmes tartalma!
Majd meséld el a film végét! :-DDD -
Most jelenleg ledontotte az oszes DVD-emet a polcrol aszem par el is tort... aze irom ide mert ez film jelegu tema nem? Egyebkent mingya megnezem a "Macskam halala" c. filmet amit webcammel fogok felvenni. -
Hát a filmes topikban nem nagyon... -
Az szamit hogy a nagyanyam elutazott mar ket hete nemetbe es a macskam ugyhianyija hogy kozben szijjel szedi itt a lakast? -
Volt egy olyan jelenet, hogy fürdött a csaj, kiszállt a kádból, kihúzta a dugót, kiment a fürdőszobából. Amikor visszament, még mindig fullon volt a kád vízzel, benyúlt a lefolyóhoz, és egy szőrcsomót halászott ki. Ezután elkezdett lefolyni a víz, és ott figyelt a zombibácsi a kádban, meg is ölte a nénit. -
Bazze!!!! Ez kell nekem is! Úgy kezdődött a film, hogy agyonvertek egy csávót lánccal, meg szerszámokkal, aztán leöntötték oltott mésszel, ami lemarta róla a felszínt. Iszonyat kemény film volt, ahogy emlékszem. KELL! -
Salo, avagy Sodoma 120 napja
Mérvagy ki? -
Ramza #5030 Ez a Salo és Sodoma 50 napja?
(Bocs, ha a cím még csak nyomokban sem emlékeztet a ténylegesre, kicsit kivagyok) -
Ramza #5029 Egy zombi filmet hajtanék még nagyon. Emlékszem, 9 éves voltam, megvettük életem első videóját.
Aznap hoztak néhány filmet, egyikük ez volt. Sajnos szinte semmire nem emlékszem, csak arra, hogy:
- zombifilm volt
- volt benne egy pince, ami kulcsszerepet kapott :) (úgy kezdődött, hogy befalaztak egy embert, később ő lett azt hiszem a főzombi)
- egyik jelenteben egy bácsi egy könyvtárban felmászott létrán egy polchoz, leesett róla, elájult, előjöttek pókok és megették (!!!). Néhány még a szájába is bemászott, és szétharapta a nyelvét, ez fullosan profin be is volt mutava.
Sajnos összesen ennyire emlékszem :)
Na amiért ezt leírom: aki meg tudja mondani, hogy ez melyik film volt, azt meghívom bármire. -
Kell! :D -
Faszkivan ezzel a filmmel.
Most fejezték be a szarevés projectet.
Most jön a vér project... -
Záksz!
OK!
A Night nekem is gyün le. -
Ramza #5025 Nyugo, Blasta már elkapott korábban, csak egyikünk se emlékszik rá :D -
Ramza #5024 Használok, köszi, de csak hét közben, szigorúan munkahelyen, szánalmas sávszélességgel. (most éppen partin vagyok, otthon csak lájtos net van, thanx to matáv)
Most még "hátra van" a három "return", a dawn és a day of the dead, valamint egy-két olyan dolog, ami nincs az eszemben részegen.
De köszi, előbb-utóbb biztosan leszedem, ha meg mégsem, akkor szólok mindenképpen :) -
Te meg kussolj, irígy disznó! :DDD -
Ramza #5022 Igen, én is örülök a virtuális buzulás minden fajtájának :D -
Ha használsz KaZaA-t, akkor megosztom! -
Amúgy Pasolini "remekművét" nézem épp.
Még 50 perc hátravan.
Szart már ettek....
-
Aztat nem láti, de szerintem én kihagyi.
Régi zombifilmek nekem nem gyerebe, de örülök, hogy Ramzával ilyen jól egymásra találtatok.
Szép látni, ahogy elvagytok a homokozóban...:-DDDDDDDDDDDDDD -
Ramza #5018 Áááááá!
Duplán meg kell szereznem!
A kis hobbit jacksonra kiváncsi vagyok :) -
Truman show akkora alapmúvi, huhhh.
Nagyon szeretem azt a filmet.
Egyszer Balatonon bemeszkalinozva belénkhasított a "truman show effekt".
Úgy járkáltunk pirkadatkor, néztük az embereket, és elképzeltük, hogy ezek mind-mind statiszták...
Iszonyat nagy volt :-DDDDDDD -
Sőt a Bad Taste-ben ő a főszereplő! -
Azzzbazzbezzz...
:-) -
Uhhh....
Szép kis kifejlett ízlésficam... -
NANÁ! :DDD -
Peter Jackson nyomatta a hullajót?
Az a Peter Jackson, aki a LOTR trillógiát követi el éppen??????? -
Nincs mit!
Az oldalakat mindenképp sasold meg, érdemes! -
Meg a Hárman a slamasztikában, Óvakodj a törpétől, Családi és egyéb vakációk + volna még (Fletch 1-2 stb.)