106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nálam ilyenek:
Kevin Spacey, Clooney, Pitt, little Wahlberg, Carrey, Ed Harris.
Több most nem jut eszembe -
igen, és Rob Schneider, a Roy az Scheider :D -
:-DDDDDDDDDD
ALINES=ALIENS
faszom -
Aline=Alien... -
Írtam annop a Jóarcba pár régebbi gyöngyszemet...
-Sziki-szökevény
-Ezek a Roy (vagy Rob) Schneider-es "TÖK" szóval fordított filmek (Tökös csaj, Tökalsó, tökállat)
Nameg az ALine filmek címei is nagyon topossak.
Ráadásul a minap láttam egy könyvet, ami egy alternatív folytatás asszem az Alines vagy az Alien3 után. És a címe! A CÍME??????!!!!!
A VÉGSŐ VESZTES A HALÁL!!!!!!!!!
-
ja, beugrott a Játékosok Klubja is jó film a jégkockától -
Világos, de ha félreteszed a szexuális meggyőződésedet, akkor filmművészeti szempontból nem vitás, ki a beteg :D -
Pl. Ladies Love Cool James is jó színész szerintem.
Ice Cube az egyik legjobb a rapper-színészek terén.
Ice T elég fos volt. Meg a filmek is amiben nyomult.
Viszont Eminem játékával se nagyon voltak gondjaim, cask a film volt gagyi... -
De én azt mondtam még anno, hogy nem a film a beteg, hisz valós dolgokról szól, kvázi felfogható történelem, vagy dokumentum filmként is, számomra a rendező és a színészek betegek.
Az, hogy a Jet Li filmek vagy a színész a betegebb vagy Passolini volt az, arról nem kívánok vitázni. Mondjuk passolinit (ahogy itt a topikban mesélték) valami perverz hancúr közben érte a halál egy kis fiúcskával, szal erről ennyit.
A lényeg, hogy mindkét filmet ugyan annyiszor fogom ezután megnézni! :-) -
nálam még mindig a Shanghai Knights - Londoni Csapás a citrom top -
Másoknál is van olyan színész, aki egyszerűen top??? Úgy értem, akkor is megnézed a filmjét, ha szar, csak mert annyira megfog valami benne, hogy azt nem lehet leírni?
Nálam ilyen Michal Douglas, Clooney, a kis Wahlberg, Kevin Bacon, Depardieu, Bill Murray... Meg egy pár nő is, de nem mind jó színészek, egyszerűen csak van bennük valami, ami miatt érdekel, mit alkotnak. -
Eszondom. Jó a fordítás. :D -
a Gridlock az Utolsó Belövés angol címe -
Tim Roth-tal az Utolsó belövésben játszott, vagy ezek ugyanazok? Most volt az m1-en nemrég. -
A másik meg Gridlock, Tim Roth a partner -
Megvan a film címe: Gang Related (1997)
utsó filmje volt, mielőtt lelőtték
http://us.imdb.com/Title?0118900 -
2 filmje maradt meg, mindkettőt imádom (ha megvan valakinek riadózzon!!!!!)
Az utolsó lövés (vagy belövés?) :)
a másiknak nem emlékszem a címére, de Belushival játszott zsarut, elég kemény film -
Nos, így utólag én már nem is találom annyira betegnek. Hogy miért?? Sorolom:
-ezek valós dolgok, sajnos ilyen gyakran előfordult akkoriban, mármint az emberkínzás (de előtte és utána is bőven, lásd arabok)
-pisi/kaki téma... talán az ókori Róma óta ismert (de jóval régebb óta létező), és bizonyos rétegekben kedvelt formája, kiegészítése a szexnek. Nem kell és talán nem is lehet megérteni, de el kell fogadni. Ha valakinek az a jó, hogy belehugyoznak a szájába, hát csinálja! És hidd el, csinálják is, sokkal többen, mint hinnéd.
-buzik a másik olyan téma, amihez nem kell kommentár, 2003-ban főleg.... sokan vannak, szerintem már ez sem egy nagy extra perverzió
a póráz, a verés stb ma már mindennapos dolgok olyan körökben, ahol unják a paplan alatt zajló házastársi szexet
Mi marad tehát a végén? Egy tényeken alapuló, "szókimondó" művészfilm, ami segít az embereknek rádöbbenni, hogy ILYEN is volt a háborúban, és nem csak a zsidók szenvedtek a lágerben meg a katonák a fronton. És visszatérve Jet Li-re... Az az ember sokkal betegebb, aki képes ilyen szintre alacsonyodni egy kis pénzért. -
Igen? Nem nagyon láttam.
Hátha DMX, vagy BMX is az lesz. -
nem igaz!!! Ice Cube bár nem egy színészisten, de voltak jó filmjei!
ha más nem, a Three Kings -
de 2Pac nagy arc volt, és jó színész -
Pedig sajnos ezekből van a legtöbb... eminem, ice-t, ice cube stb. Ezek mind szerepeltek már filmben és az összes film szar votl, amibe belekotnyeleskedtek. -
Azért, amiért 2Pac-ot is benyomták 1-2 filmbe. -
Azt tudom, hogy rapper, de még egyettlen számát sem hallottam, és olyan hüddenagy rapper hírévre sem emléxem.
Azt sem értem, minek kell foglalkotratni a filmiparban.
Semmivel nem több/jobb mint a többi "rapper-színész".... -
Nem betegség, hanem egyszerűen pénzhajhász dolog.
Más kategória.
A Salo az beteg. Egyedi, de beteg, és ocsmány szernitem. főleg a rendező, és a színészek elméjére gondolván.
A Jet Li akciófilmek meg egyszerűen GAGYIK.
Nem jobb egyik sem a másiknál, mert a Salo-t sem fogom többször megnézni mint a másikat.
A Salo egyettlen erénye a másikkal szemben, hogy egyedi és botrányos. -
Na most szerintem a Cradle 2 betegebb, mint a Salo, gondolj csak bele... Mi a nagyobb betegség, készíteni egy egyedi és máig legenda botrányfilmet, vagy kibaszni dollármilliókat egy olyan tömegfilmre, amit fél év alatt mindenki elfelejt? -
Szted mi ért ebben a hulladékban két pontot? Én nem bírtam egyre valót sem összekaparni belőle. ;)
-
az. -
DMX repperbácsi. -
----------Cradle 2 the grave-----------
(bölcsőd lesz a koporsód)
Nem sokat akarok mondani a filmről, egy nagy tucat fos.
Megtudhatjuk belőle, hogy DMX (ki a faszom ez a csávó és miért lett ekkora nagy sztár????) tud a falon futni, és Jet Li ismét csak egy tűzkör közepén képes elverni a főgecit!
Csak most közben esik is az eső.
Szánalmas...
Na ennyi.
2/10 -
tulipanos fanfan... -
Hmmmmmmmmm!
Ő dzsedáj volt régen! Még érzem benne a jót! -
Cat #5102 a Sith rend lovagjának, Darth Vadernek magyarországi látogatása okozza ezeket az anomáliákat -
Akkó azé bizseregtem! -
Egész gyorsan, kb 8 óra alatt! 572MB, DivX -
KaZaA-rú! -
Cat #5098 érzitek a rezgést az erőben?
-
na megnéztem a kört .. jó oké volt .. de csináltak má jobb filmet is -
hunnan? -
Lejött a City of Living Dead!