106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nálam ilyenek:
    Kevin Spacey, Clooney, Pitt, little Wahlberg, Carrey, Ed Harris.
    Több most nem jut eszembe
  • FREAK
    igen, és Rob Schneider, a Roy az Scheider :D
  • Blasta
    :-DDDDDDDDDD
    ALINES=ALIENS

faszom
  • Blasta
    Aline=Alien...
  • Blasta
    Írtam annop a Jóarcba pár régebbi gyöngyszemet...

-Sziki-szökevény
    -Ezek a Roy (vagy Rob) Schneider-es "TÖK" szóval fordított filmek (Tökös csaj, Tökalsó, tökállat)
    Nameg az ALine filmek címei is nagyon topossak.
    Ráadásul a minap láttam egy könyvet, ami egy alternatív folytatás asszem az Alines vagy az Alien3 után. És a címe! A CÍME??????!!!!!

A VÉGSŐ VESZTES A HALÁL!!!!!!!!!
  • FREAK
    ja, beugrott a Játékosok Klubja is jó film a jégkockától
  • FREAK
    Világos, de ha félreteszed a szexuális meggyőződésedet, akkor filmművészeti szempontból nem vitás, ki a beteg :D
  • Blasta
    Pl. Ladies Love Cool James is jó színész szerintem.
    Ice Cube az egyik legjobb a rapper-színészek terén.
    Ice T elég fos volt. Meg a filmek is amiben nyomult.
    Viszont Eminem játékával se nagyon voltak gondjaim, cask a film volt gagyi...
  • Blasta
    De én azt mondtam még anno, hogy nem a film a beteg, hisz valós dolgokról szól, kvázi felfogható történelem, vagy dokumentum filmként is, számomra a rendező és a színészek betegek.
    Az, hogy a Jet Li filmek vagy a színész a betegebb vagy Passolini volt az, arról nem kívánok vitázni. Mondjuk passolinit (ahogy itt a topikban mesélték) valami perverz hancúr közben érte a halál egy kis fiúcskával, szal erről ennyit.
    A lényeg, hogy mindkét filmet ugyan annyiszor fogom ezután megnézni! :-)
  • FREAK
    nálam még mindig a Shanghai Knights - Londoni Csapás a citrom top
  • FREAK
    Másoknál is van olyan színész, aki egyszerűen top??? Úgy értem, akkor is megnézed a filmjét, ha szar, csak mert annyira megfog valami benne, hogy azt nem lehet leírni?

Nálam ilyen Michal Douglas, Clooney, a kis Wahlberg, Kevin Bacon, Depardieu, Bill Murray... Meg egy pár nő is, de nem mind jó színészek, egyszerűen csak van bennük valami, ami miatt érdekel, mit alkotnak.
  • Jano
    Eszondom. Jó a fordítás. :D
  • FREAK
    a Gridlock az Utolsó Belövés angol címe
  • Jano
    Tim Roth-tal az Utolsó belövésben játszott, vagy ezek ugyanazok? Most volt az m1-en nemrég.
  • FREAK
    A másik meg Gridlock, Tim Roth a partner
  • FREAK
    Megvan a film címe: Gang Related (1997)

utsó filmje volt, mielőtt lelőtték

http://us.imdb.com/Title?0118900
  • FREAK
    2 filmje maradt meg, mindkettőt imádom (ha megvan valakinek riadózzon!!!!!)

Az utolsó lövés (vagy belövés?) :)

a másiknak nem emlékszem a címére, de Belushival játszott zsarut, elég kemény film
  • FREAK
    Nos, így utólag én már nem is találom annyira betegnek. Hogy miért?? Sorolom:

-ezek valós dolgok, sajnos ilyen gyakran előfordult akkoriban, mármint az emberkínzás (de előtte és utána is bőven, lásd arabok)
    -pisi/kaki téma... talán az ókori Róma óta ismert (de jóval régebb óta létező), és bizonyos rétegekben kedvelt formája, kiegészítése a szexnek. Nem kell és talán nem is lehet megérteni, de el kell fogadni. Ha valakinek az a jó, hogy belehugyoznak a szájába, hát csinálja! És hidd el, csinálják is, sokkal többen, mint hinnéd.
    -buzik a másik olyan téma, amihez nem kell kommentár, 2003-ban főleg.... sokan vannak, szerintem már ez sem egy nagy extra perverzió

a póráz, a verés stb ma már mindennapos dolgok olyan körökben, ahol unják a paplan alatt zajló házastársi szexet

Mi marad tehát a végén? Egy tényeken alapuló, "szókimondó" művészfilm, ami segít az embereknek rádöbbenni, hogy ILYEN is volt a háborúban, és nem csak a zsidók szenvedtek a lágerben meg a katonák a fronton. És visszatérve Jet Li-re... Az az ember sokkal betegebb, aki képes ilyen szintre alacsonyodni egy kis pénzért.
  • Jano
    Igen? Nem nagyon láttam.
    Hátha DMX, vagy BMX is az lesz.
  • FREAK
    nem igaz!!! Ice Cube bár nem egy színészisten, de voltak jó filmjei!

ha más nem, a Three Kings
  • FREAK
    de 2Pac nagy arc volt, és jó színész
  • I.C.ram
    Pedig sajnos ezekből van a legtöbb... eminem, ice-t, ice cube stb. Ezek mind szerepeltek már filmben és az összes film szar votl, amibe belekotnyeleskedtek.
  • Jano
    Azért, amiért 2Pac-ot is benyomták 1-2 filmbe.
  • Blasta
    Azt tudom, hogy rapper, de még egyettlen számát sem hallottam, és olyan hüddenagy rapper hírévre sem emléxem.
    Azt sem értem, minek kell foglalkotratni a filmiparban.
    Semmivel nem több/jobb mint a többi "rapper-színész"....
  • Blasta
    Nem betegség, hanem egyszerűen pénzhajhász dolog.
    Más kategória.
    A Salo az beteg. Egyedi, de beteg, és ocsmány szernitem. főleg a rendező, és a színészek elméjére gondolván.
    A Jet Li akciófilmek meg egyszerűen GAGYIK.
    Nem jobb egyik sem a másiknál, mert a Salo-t sem fogom többször megnézni mint a másikat.
    A Salo egyettlen erénye a másikkal szemben, hogy egyedi és botrányos.
  • FREAK
    Na most szerintem a Cradle 2 betegebb, mint a Salo, gondolj csak bele... Mi a nagyobb betegség, készíteni egy egyedi és máig legenda botrányfilmet, vagy kibaszni dollármilliókat egy olyan tömegfilmre, amit fél év alatt mindenki elfelejt?
  • PetruZ
    Szted mi ért ebben a hulladékban két pontot? Én nem bírtam egyre valót sem összekaparni belőle. ;)
  • I.C.ram
    az.
  • Jano
    DMX repperbácsi.
  • Blasta
    ----------Cradle 2 the grave-----------
    (bölcsőd lesz a koporsód)

Nem sokat akarok mondani a filmről, egy nagy tucat fos.
    Megtudhatjuk belőle, hogy DMX (ki a faszom ez a csávó és miért lett ekkora nagy sztár????) tud a falon futni, és Jet Li ismét csak egy tűzkör közepén képes elverni a főgecit!
    Csak most közben esik is az eső.
    Szánalmas...

Na ennyi.
    2/10
  • magus
    tulipanos fanfan...
  • Jano
    Hmmmmmmmmm!

Ő dzsedáj volt régen! Még érzem benne a jót!
  • Cat #5102
    a Sith rend lovagjának, Darth Vadernek magyarországi látogatása okozza ezeket az anomáliákat
  • Jano
    Akkó azé bizseregtem!
  • Jano
    Egész gyorsan, kb 8 óra alatt! 572MB, DivX
  • Jano
    KaZaA-rú!
  • Cat #5098
    érzitek a rezgést az erőben?
  • mateos
    na megnéztem a kört .. jó oké volt .. de csináltak má jobb filmet is
  • Evil
    hunnan?