106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Na azt énsem.
  • Ramza
    Vadállat :)
    Nem, köszi, nekem tényleg nem ennyire fontos az eredeti hang - feltéve, ha jó a szinkron. És itt tényleg jó!
    Más kérdés, hogy pl. Mátrix 2-t soha életemben nem kívánok többet magyarul, az tuti.
  • Blasta
    Legrabbelelm neked az eredeti szinkront MP3-ban és elküldöm mélben!
    NA??????????????
    :-DDDDDDDDDDD
  • Ramza
    Örülök, mert őszintén szólva egy kicsit féltem, hogy le leszek hurrogva, hogy megint csak én vagyok oda valamitől.
    Amúgy magyar szinkronról beszéltem, tényleg nagyon jó. Eredetivel nem fogom megnézni, mert csak emiatt azért nem fogom letölteni :)
  • Ramza
    Egyébként tervezem, hogy megnézem másodszorra is, mert amikor előszőr láttam, akkor iszonyatosan retek körülmények voltak:
    - agyonszopattak munkahelyen
    - majdnem elaludtam, olyan fáradt voltam
    - egy szűzkurva a szó szoros értelmében végigtelefonálta mellettem a filmet
    - Nicole Kidman szerepel benne, ami nálam mínusz két pont
    ...és ez rendesen levett az élvezeti értékéből. Könnyen lehet, hogy másodszorra sokkal jobban fog tetszeni, bár gyanítom, hogy akkor is NK lesz a főszereplő :)
  • ZsoltiMC
    Szex és Lucia, nézzétek meg! :P
  • Laalee
    kár hogy az egész film hazugságra épül, tehat mint dokumentumfilm 1/10...
  • Kandurex
    Shanghai Knights:

6/10 Elég gyengusz volt :( Bár nem tudom mit is vártam Jackie-től. Régebben valahogy jobban bejöttek a filmjei.

• Ramza
    Eszeveszett birodalom - hogy a rákba lehet az, hogy soha életemben nem hallottam erről a filmről? A legjobb Disney az utóbbi években, nyoma sincs a mézesnyálas sztorinak, viszont volt egy-két jelenet, amikor Shrek-eseket röhögtam.
    Ja, és nagyon jó a szinkron. Kap nyolc pontot, mert kellemes meglepetés volt (amúgy hetet érdemel)
  • Lantee
    Bowling for Columbine:

Na ez az a film, amit mindenkinek meg kell néznie!!! Végre kapunk egy kis valós képet a nagy büdös Amerikáról! Csúcsszuper!

9/10 - a maga kategóriájában
  • Ramza
    Hát, ha már össez kell hasonlítani, akkor - lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel - de ezerszer inkább a hatodik érzék, mintsem a Másvilág.
    Ezen mondjuk kb. egy éve már jót vitatkoztam Freak-kel, nem akarom újrakezdeni, lényeg az, hogy mindenképpen közepesnél jobbnak ítélem utólag a Másvilágot, de csak közepesnél jobbnak...
    Ez van, nem jöhet be mindenkinek ugyanaz.
  • NaNoKuTyA
    nekem egy kicsit off a hozzászolásom, bocsi! nincs valakinek az Underground-hoz magyar nyelvű felirata, mert sajnos csak angolt találtam hozzá! Egyébként ajánlom mindenkinek.:))
  • FREAK
    Pontosan, a 6. érzékben ott baszták el, hogy az elején meghal a főhős, innentől kezdve nem túl nagy a meglepi. A Másvilágban meg az utolsó pillanatig azt hiszi az ember, hogy fordított a szitu :D
  • Dynamic
    Sajnos én a 6.érzékben csalódtam, olyan szinten, hogy mindenki el volt ájulva, hogy mekkora csattanó van a végén(persze megtiltottam, hogy elmondják).Na most mikor végre hozzájutottam a filmhez, addig-addig kombináltam az előzőek hatására, hogy kb. sejtettem, hogy az lesz a vége, így nálam sajnos elmaradt a megrendítő katarzis.
    A Másvilágnál abszolút nem kombináltam így teljesen váratlanul ért, annak tudatában is, hogy előtte már láttam a 6.érzéket.
  • FREAK
    A 6. érzék csattanója nem volt ijesztő, egyszerűen csak "ahaaaa, szóval akkor azért..." érzésem támadt

A Másvilág végén viszont beszartam :D
  • Blasta
    Hát szerintem anno a 6. érzék cattanója sem volt piskóta.
    Sajna hiába ütött nagyot a végén a másvilág, ha a megdöbenésem után EGYBŐL a 6. érzék jutott eszembe.
    Ott "elhasználták" ezt a csattanót, így sajnos nem volt részem akkora "csattanásban" mint anno Willis múvija idején.

De el kell ismerni, hogy bár számítottam csattanóra, az tuti, hogy nem erre!
    Meglepett rendesen. Fantsztikus volt.
    Főleg amikor a nő megrázza az asztalt.
    Akkor esett le...:-)))
  • FREAK
    Attól függetlenül, hogy később volt, de a csattanója keményebb volt, mint a 6. érzékben. A Kört meg plz ne emlegessük már többet, asszem leszerepelt rendesen :D
  • Dynamic
    Csatlakozom.Nekem is nagy kedvencem a Másvilág.Kevés horror volt amitől félni tudtam volna(még a túlsztárolt Körtől sem).A Másvilágnak ezt sikerült, vér és egyéb brutális elemek mellőzése nélkül.Helyenként annyira nyomasztó volt, hogy nem is néztem akkor éjszaka tovább.A vége meg kétségtelenül nagyot, szól.Még most is, akárhányszor újranézem.
  • FREAK
    ha az FD2 3 pont, akkor nem értem a Darkness Falls 5 pontját

a FD2-ben legalább volt pár látványos jelenet, a DF-ban még annyi sem....
  • BaLeeX
    Egyetértek, az utobbi idők horror szerű (bár nem is igazán horror) "szaratós" filmjei közül szerintem a best. Feliratosan láttam, most megvan szinkronnal megnézem mégegyszer én egy 9-est szavazok neki minimum.

Aztán amit mostanában láttam:

Darkness Falls
    Van bent pár ilyesztősebb rész az elején de a végét nagyon elbarmolták meg a story sem valami nagy szám de jól meg van csinálva az tény.
    Nézhető azért egyszer, többször nem kifejezetten.
    Jóindulattal: 5/10

13 szellem
    Semmi felettébb ilyesztő nincs bent, mint pl. a Kör-ben, vagy inkább a Másvilágban, a történet érdekes de inkább itt is a látványra mentek rá. Azért nem rossz, bár a vége elég szokványos happy end szerűség, semmi váratlan.
    7/10 jószívűen

Final Destination 2
    A balesetek jól megvannak csinálva de szerintem kb. emmyiben ki is fújt a történet. Agyatlan hülyeségek vannak benne.
    3/10
  • Blasta
    Ja, majd el felejtettem!
    A minap láttam a Másvilágot először!
    Nagyon bejött! Végre egy értelmes film a szellemvilágról.
    A vége üt, csak sajna a 6.érzékben pont ezt láttuk, csak nem pont így tálalva!
    De ettől eltekintve nagyon jó a film!

8/10, de csak a sztori "elhasználása" miatt!
    Ha ez lett volna az első ilyen jellegü film, akkor megkapta volna a 9-et, netán a 10-et is.
    :-)
  • Blasta
    Ugye nem szeretnéd, hogy én válaszoljak???????
    :-DDDDDDDDDDDDD

(tudod, ott minden fennvan )
  • FREAK
    Honnan a gyíkomból töltsek le egy sokéves filmet?
  • Blasta
    Ezt a h.sz.-t nem is láttam!

Tehát igen, úgy néz ki ezt akarja a film mondani!
    Amúgy amint látod erről szól a Terminator sorozat is, meg a többi időutazásról szóló sztori.
  • Blasta
    Hát akkor ne habozz fiam.
    Töccsed lefele!
    Megéri!
  • FREAK
    amelyikről szó van
  • Blasta
    Mármint melyiket??????
  • FREAK
    tökre sajnálom, hogy nem láttam a filmet
  • Blasta
    Ennek örülök! :-D
  • RelakSfromhome
    Heves egyetértésben tudok törni kifelé
  • RelakSfromhome
    Bredputty télleg nagyon állat volt benne, mindkét értelemben, de nekem csak az jött le, hogy hiába tudod, mi fog történni, változtatni nem tucc rajta...
  • RelakSfromhome
    :D
  • Blasta
    Mármint azon gondolkodtam, hogy megnézem! :-)
  • Blasta
    Ezen én is gondolkodtam, csak az első 2 részt se láttam!
    Azt mondod azok jobbak?
    Az média eléggé magasztalta ezt a részt is...
  • Blasta
    Magyarán no happy end!
  • Blasta
    PONTOSAN!
    Ez egy körforgás Cat!
    Ha belegondolsz, Willis agyában volt egy jelenet kiskorából a reptéri jelenetből. Látta magát meghalni, csak akkor még nem tudta, hogy akit kiskorában látott, az saját maga volt!
    Vagyis a történet körkörösen megy.

A faszi kinyitotta a reptéren a cuccost, a fertőzést elindította.
    A vén picsának még semmi köze az egészhez, csak azért volt berakva, hogy milyen irónikus, hogy a csajszi lesz a jövőben az a személy, aki próbálja megtalálni a vírus elinditóját, és fogalma sincs róla, hogy e mellett a pacák mellett ült a gépen!

A pasi meg szépen szétszórja a vírust.
    Hisz ha nem szórná szét, akkor Willis nem láthatná saját magát, ahogy felnőttként a jövőből érkezvén meghal a saját szeme láttára....

Na? Tiszta? :-D
  • Ramza
    Nem. Majd visszaküldik Willist, aki végtelen sokszor elbukik újra és újra :)
  • Cat #5220
    sztm az se baj hogy kinyitotta
    majd visszaküldenek valakit aki még azelőtt lelövi, hogy az első reptéren kinyitná az uveget
  • Ramza
    Igen, őszintén szólva már én is elgondolkodtam rajta, hogy tényleg jó-e az első rész:)
    (igaz, én nagyon régen láttam, akkor tetszett)

Az a szomorú, hogy ezek a slasherek maradtak fent az utókornak, nem pedig Fulci, Romero, D'Amato és Argento mesterművei.
  • Blasta
    Hát elterjesztette a vírust!
    Ugyanis Willis főnöke, az idős picsa, AKKOR még szar se tudott a pasiról meg az egész vírusról.
    Neki csak a jövőben lesz köze az egészhez, egyelőre még semmi. VÁgod?