106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bdf
    Én is tuti, hogy megnézem, már csak hagyományból. Egy biztos: Svarcit ezennel nem fogjuk félmeztelenül látni a vásznon...
    Az meg, hogy nö a terminátor... Hát valami új, eladhatót ki kellett, hogy találjanak, nem?
  • tomsolo
    nekem speciel nem teccett anno a t2 (kivéve a sarah connort :)) ugyhogy a t3 ugyanilyen esélyekkel indul
  • bdf
    Gyerekek! Mit szóltok a Terminátor 3-hoz? Szerintetek is abba kellett volna hagyni a "csúcson" a T2-nél? Vagy ez a téma már ki lett vesézve?
  • Lantee
    Off
    Na jól van! Nem veszekszem tovább. Nekem tetszett, mert ÉN LÁTTAM!!! Mindenesetre úgy kritizálni egy filmet, illetve egy olyan FELNŐTT embert, aki már látta a filmet, nem túl intelligens dolog. De mindegy!
    ON

Showgirls - érdemes megnézni? Anno mintha azt hallottam volna róla, hogy nagyon jó kis movie!

PEACE
  • FREAK
    Figyi, eleve a film célja az, ami miatt nem alacsonyodok le a szintjére. Azok az emberek, akik ennyire harcolnak a fegyverek ellen, nem fogják fel a veszélyét annak a helyzetnek, amit teremteni akarnak. A bűnözőknél MINDIG lesz fegyver, és ha az átlag polgár fegyvertelen, a bűnöző mindig nyeregben lesz. Az egyetlen mód az egyensúly visszaállítására, ha MINDENKI viselhet fegyvert, és egy sima zsebtolvaj is golyót kaphat az utcán. Lásd be te is, az a pár rendőr (akik általában szintén nem lőhetnek) sehol nem elég hatékony a rengeteg fegyveres bűnöző ellen. És aki ennek az ellenkezőjéről próbál meggyőzni, ráadásul tények meghamisításával, annak hadd ne tömjek a zsebébe egy újabb adag pénzt...
  • Blasta
    A cinematrix sem rajong a műért, mondjuk ez a cikk még régebben íródott:
    http://www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=9265
  • Blasta
    Parancsolj, egy lap, ami csak erről szól! Remélem értesz angolul:
    http://www.hardylaw.net/Truth_About_Bowling.html
  • Blasta
    Te most tisztában vagy azzal amit írsz?
    Ezek a tények nem cak az indexen vannak fenn, hanem a hálón több helyen is!

Azt jelentik ezek, hogy TÉGED, meg még azokat akik megnézték, durván átbasztak, az igazság elferdítésével.

Ha most egy náci csoport csinálna egy dokumentum filmet, amiben azt ecsetelik, hogy a 2. v. háború nem is történt meg, és a zsidókat a szövetségesek írtották, akkor azt elhinnéd, és ez máris egy fasza, megdöbbentő, tényfeltáró dokumentumfilm lenne?

Vagy netán egy noname állatbarát készitene egy hasonló filmet a cápák növényevési szokásairól, és szelid életmódjukról, akkor minden rendben, máris elhiszed?

Minek nézzek egy olyan dokumentumfilmet, ami töb sebből vérzik, és a tények elferditésével próbál operálni??????
  • Lantee
    Könyörgöm, szánjatok már rá 2 órát az életetekből, és nézzétek már meg ezt a nyomorult filmet!!! Akkora baromságokat írtok, mint az Index-es cikkíró! Na, az se látta még a filmet!
  • FREAK
    "bár kicsit sok heroint és tnt-t használtak a forgatáson"

hihi, és a John Woo darab még csak most jön le :DDDDDD
  • FREAK
    WOWIEEE

James Brown, Gary Oldman, Marilyn Manson - Tony Scott, Ridley Scott

le a kalappal :D bár kicsit sok heroint és tnt-t használtak a forgatáson, de teccccccik :D
  • FREAK
    nem, csak lusta :D
  • KennyG
    Blasta suxxx?! : ))
  • FREAK
    szerinted mit töltök le?
  • Blasta
    Ja, de csak DVD-n vásárolható mi?
    Nem tölthetőek...
  • FREAK
    valami Gary Oldman-es már jön lefele...
  • KennyG
    rövid akció filmek (sponsored by BMW)! : )
  • FREAK
    Az egyik átbaszás, a másik meg egy kibaszott jó (ráadásul egyszer használatos) marketing trükk...
  • Blasta
    Ez miez?
  • KennyG
    Gyerekek, ezt ajánlom mindekinek! : ) BMWFILMS.COM presents : The Hire
  • Blasta
    Teljesen igaz!
    Ezután már semmi értelme megnézni!

Anno a Blair Witch P. is ugye hasonló cipőben járt, csakhogy ott valahogy más volt a helyzet.
    Ott nem volt a dolog mögött politikai, társadalmi cél, csak simán a nézők hülyére vétele forgott fenn, hogy mennyire képesek elhinni azt, ami az internetről meg az egész médiából csurog az agyukba.
    Aztán meg büszkén lebegtették a 25ezer dolláros befektetett tőkét, és a több millió dolláros hasznot! TELJESEN JOGOSAN! Irigyeltem is őket érte!

Ez a mostani helyzet azért kissé durvább!
  • FREAK
    Nekem ennyi elég volt, hogy soha ne nézzem meg. Eleve utálom az olyanokat, aki nem képesek felfogni, hogy nem a fegyver öl, hanem az ember... Aki meg jó pénzért hülyére veszi a világot, azt meg pláne...
  • Blasta
    Hátez durva!
    És dokumentunmfilm kategóriában oscar-t kapott?????
    Komoly!
  • Blasta
    Mingyá meglássuk....
  • FREAK
    http://index.hu/kultur/mozi/columbine072/

ezt keresed?
  • Ramza
    Szerintem nagyon nem vágod mit akarunk mondani...
    Te elolvastad az index linken lévő szöveget? Közülünk senki nem állította, hogy hazugságokon alapul. Megtették azt mások.

Ha megnézem, és nem veszek észre csúsztatást, akkor az azt jelenti, hogy nincs benne? Mert te most ezt állítod...
  • Lantee
    Nagyon szépen hangzik amit itt mondtok, de láttátok már egyáltalán a filmet?? Mert ha majd megnéztétek és akkor is ugyanez a véleményetek, akkor rendicsek! Eddig egyetlen olyan dolgot sem tudtatok mondani, ami az bizonyítaná, hogy a film hazugságokon alapul, vagy csúsztatások vannak benne! Mellesleg ezt összehasonlítani a BWP-vel nagy baromság! Mindenesetre nekem tetszett, le tudtam vonni belőle a megfelelő konzekvenciákat.
    Javaslom, hogy nézzétek me, és utána kritizáljátok!

PEACE
  • Ramza
    Igen, ez a baj vele.
  • Laalee
    en egy doku filmnél elvárom a hitelességet... mert igy nem más mint propaganda, az meg nem érdekel
  • Ramza
    Igazándiból dokumentumfilm, de úgy tűnik, hogy a "követelményeknek" nem tud maximálisan megfelelni (A BWP hasonlatot nem kell azért komolyan venni). Ettől még lehet jó, csak nem 100%-ig hiteles.
    Ezt amúgy sajnálom, mert rengeteg jó dolgot hallottam róla, és a céljaival maximálisan egyetértek (ha az eszközei - mint látható - nem is a legszerencsésebbek).
  • PetruZ
    Akkor ez most film, vagy dokumentumfilm? Ha az előző, akkor - úgy tűnik; nem tudom igazolni, sem cáfolni - áldokumentalista (ld. pl. Ramza BWP-s hasonlatát). Ha dokumentumfilm, akkor meg egy darab csúsztatás se legyen benne.
  • FREAK
    Tegnap láttam egy részletet egy érdekes dok. filmből (discovery vagy spektrum, vagy ilyesmi). Bangkokban forgatták, egy halott nő volt a narrátor (egyes szám első személyben beszélt, mint szellem), és önkéntes hullaszállító helyszínelőkről volt szó benne. Tele volt real (de TV kamerás) felvételekkel, mutatták, ahogy egy autóbaleset után az aszfaltról pár centis cafatokban szedik össze a halott darabjait (mert a családnak egészben kell eltemetnie a testet vallási okokból). A végét nem láttam (meg az elejét sem), de érdekes és tanulságos film volt, ráadásul nem is olyan tipikus száraz dokumentum jellegű.
  • Ramza
    Illetve nem mellékes, de dokumentumfilmnél elvárható, hogy az elért hatást ne ilyen hatásvadász eszközökkel érjék el.
    Ettől függetlenül én is meg akarom nézni, mert nagyon kiváncsi vagyok rá.
  • Ramza
    Az szvsz teljesen mellékes, hogy hogyan jön le, egy dokumentumfilmben ne legyen egy darab csúsztatás se, pláne nem ilyenek.
    Amit itt írsz, az alapján a Blair WP "jó kis dokumentumfilm, és ha vannak is benne "csúsztatások", akkor sem változtatnak az egész film mondanivalóján".
  • FREAK
    a mondanivaló önmagában semmit sem jelent, a tartalom a fontos

én is csinálhatok egy filmet, aminek az a mondanivalója, hogy minden cigány szart eszik, de ha ezt nem tudom tényekkel alátámasztani, akkor kamu az egész
  • Lantee
    Ha láttad a filmet, akkor kicsit másképpen néznéd a dolgokat. Azt a bizonyos cikket én is olvastam, de a filmben egyáltalán nem úgy jön le, mintha "megtévesztenének"! Bemutatják egy képsorral, hogy Charlton Heston milyen ember "A hideg, halott kezemmel!" és utána pár mondattal később jön az a rész, hogy elment a gyilkosság városába...stb.
    Érdemes megnézni, és utána kritikát mondani róla!
    Szerintem nagyon jó kis dokumentumfilm, és ha vannak is benne "csúsztatások", akkor sem változtatnak az egész film mondanivalóján.
  • PetruZ
    Nem a "hazugság" a megfelelő szó, hanem a csúsztatás. Több filmjelenet van egybevágva, mintha egyazon beszéd lenne, a közölt számok egy része hamis, estébé. Az index-en (is) volt a múlt héten egy cikk róla, elolvashatod itt: http://index.hu/kultur/mozi/columbine072/
  • KennyG
    az nekem is bejött, amerika suxxx!
    hülye fegyver buzik! :D
  • Lantee
    Na mesélj! Mi benne a hazugság? Tényleg érdekel!
  • Ramza
    Amúgy nagyon jót röhögtem tegnap. Voxban megcsinálták azt, hogy ne legyen parasztlázadás, hogy egymás mellett, két külön oldalon, két külön kritikát írtak a Reloaded-ről. Ez egyik 60, a másik 90%-ot kapott, így mindenki elégedett lehet :)