106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Akkor jóvan akkor! :-DDDDD
  • Ramza
    Lejött!
    Nagyon jó!
    Egyebet nem tudok mondani :D
  • Ramza
    Köszi, megoldom :D
    A napokban szépen be fog szerelődni egy mobil rack nem hivatalosan, és megsétáltatjuk az otthonit :D
  • Blasta
    Ebben tudok segíteni! Adjak árajánlatot???? :DDD
  • Ramza
    Ennek igazán örülök :D
    (majd egyszer én is eljutok a dc-ig, ha kicserélik a húszéves wincsesztert a munkahelyi gépemben)
  • Manta
    DC-n most szedtem le.
  • Blasta
    Hát nincs mit haver! :-D
  • Ramza
    Nem találom, de erről valószínűleg a Kazaa "csodás" keresője tehet.
    Átültem egy másik asztalhoz, és kb. két másodperc késéssel kiadtam ugyanazokat a keresőszavakat két gépen. A kiadott eredmények kb. 15%-a egyezett...
    Amúgy nem gond, közben elkezdett csurogni 2k-val, úgyhogy előbb-utóbb meglesz.
    Köszi a segítséget!
  • Manta
    Ha már Juno Reactor:
    Pistolero
  • Manta
    Lakótársat keresünk-et láttam tegnap, eddig mindenki azt mondta, hogy húdejó kis film, szerintem egy nagy fos. Lehet hogy azért nem tudom értékelni, mert nem vagyok cserediák. Még szerencse, hogy autósmoziban láttam, így nem kellett a filmre koncentrálni.
  • Blasta
    Sajnos ha én keresek rá, a saját megosztásomat nem mutatja....
  • Blasta
    Vagy a telejes számcímmel:
    Juno reactor - Masters of the universe

És meg kell találnia nálam! :-)
  • Blasta
    Keress rá így:
    Masters of the universe - ramzamusic.mp3

Talán.
  • Ramza
    Search finished without any result.
    Imádom a kazaa keresőjét :(
    Azért köszi, ha így hagyod egy picit, akkor öt percenként megpróbálom!
  • Blasta
    ...mármint tőlem!
    Vagy várj! Megosztom Kazaa-n! Az lesz a címe, hogy ramzamuzik.mp3

így könnyen megtalálod! Na 2 perc és töltheted

• Blasta
    Átküldés?
  • batman
    hát abban igazatok van, hogy nem horror, mondtam is, hogy nem tom behatárolni, viszont én egy két hirtelen jeleneten bevallom befostam . bár én nem bírom az ilyen filmeket igazán idegekkel...
  • Cat #5442
    a regénynek köze nincs a filmhez
    a regény egy kiváló munka, a film pedig egy hollywoodi "alkotás"
  • Ramza
    Vazze, itt ál sorban a számból két verzió is a kazaa-ban (acceleratorral), és tegnap este óta nem jött le egy bit sem belőle :(
    Próbálkozom...
  • Blasta
    Ramza!
    Juno reactor-t leszedted?
  • Ramza
    A zongoratanárnő - na erről képtelen lennék értékelhető dolgokat írni :(
    Pontozni sem tudnám, valahol 4 és 8 között filózok, hol erre, hol arra.
    Érdekes, mert általában szeretem az európai művészfilmeket, a jó jellemábrázolás, súlyos sztori, lassú történetszövés is kedves a szívemnek, de ezt valahogy nehezen tudta befogadni a gyomrom. Úgy néz ki éretlen vagyok hozzá, nem vagyok az emberi psziché és a női nem olyan fokú ismerője, amit megkövetelne a film. Itt-ott nem éreztem a következetességet egyes szereplők cselekedeteiben, de ez mondom, lehet, hogy az én hibám elsősorban. Az utolsó jelenet minősíthetetlen szvsz, nem illik a filmhez, csonka. Nem tudom miért, de valahogy a film utolsó egy órájában folyamatosan hányingerem volt, súlyos alkotás.
    És még mindig nem tudom hova tenni.
  • Ramza
    Félnem és megijednem nekem sem sikerült, de én végig nem horrornak fogtam fel (nem is nagyon az), hanem egy hangulatos, picurival átlagon fölüli filmnek. Nagyjából megkaptam amit vártam. Nagyjából...
  • Blasta
    A Below-n nekem nem sikerült félnem. Untatott. Lehet, hogy azért mert itthon néztem meg.
  • batman
    Lehet, hogy ezeket már rég kitárgyaltátok, de azért leírom :

Novocain - adag fos...én nagyon megbántam, hogy egyáltalán eszembe jutott.

Below (Merülés a félelembe) - Ilyesztő jelenetekkel megtűzdelt átlag"horror", vagy nem tudom a kategóriát. Azért ez annyira nem volt gáz. Párszor majdnem a bokámra fostam :)
  • RelakS
    Pleasantville
    A tűzolók nagyon gázok voltak:) Tűzvan! ordítja a csávó, semmi reakció. Macska suttogja a csávó, két másodpercen belül már mennek is a kocsival :)
  • Blasta
    Eni tájm! :-D
  • Ramza
    Kösz a tippet, nézem azonnal!
  • Blasta
    Ha bejön, akkor töltsd le ezt:
    Juno reactor - Masters of the universe

Ez a szám nincs rajta az albumon, de az egyik legjobb zene a celluloid anyagon! A kölyök történetében hallható, amikor menekül a srác! KIBASZOTTNAGY! :-)
  • Blasta
    Pár napja szinte CSAK ezt hallgatom! Über alles meg minden! :-DDDDDD
  • Ramza
    Ugyan nem film, hanem filmzene, de valaki nem ismeri az Animátrix zenéjét?
    Akinek Photekre, Layo & Bushwacka-ra, Juno Reactorra feláll a fasza, az minél előbb szerezze be, szerintem első osztályú, kiváló válogatás! Nem pontozom, mert akinek nem ilyen zenére van ráállva a füle, annak nyilván hallhgathatatlan.
  • harakiri
    volt szerencsém mindkét Solarishoz, sajna a regényhez nem, nekem tetszett, mondjuk a 3-órás orosz verzsön után egyátalán nem tűnik uncsinak az amerikai. érdekes összehasonlítani, hogy melyikben min van a hangsúly, meg hogy milyen egy '72-es űrbázis fikció és milyen egy 2003-as.
    az is jó volt, hogy a mássága ellenére voltak benne utalások a Tarkovszkij féle film képi és hangulati elemeire, egyébként szerintem vizuálisan is nagyon szép filmet hoztak össze, nagyon jók a színek és a fények..
  • RelakS
    NAAANAAANAAA!!! Nem olyan unalmas, csak valami rettenetesen nagy bekavarás van az állomáson. Sajna a filmet még nem láttam
  • Ramza
    Azért egészen más egy "unalmas" regény és egy film. Az embernek más elvárásai vannak, más a "tűrésküszöb", és más szabályok érvényesülnek.
    Meg persze nyilván más embereknek mást jelent az unalmas (emlékezz vissza, hogy hányan írták a 28 nap múlvára ezt!). Mondjuk ezt a filmet én is fullosan unalmasnak tartottam, de ötletek vannak benne, a befejezés is korrekt, csak a megvalósításban vannak akkora ordító hibák, hogy az embernek elmegy tőle a kedve.
  • Blasta
    Okés, Norton nekem is az egyik legleglegkedvencem.

Én még a Solaris regényről is azt hallottam, hogy unalmas...:-)

Aztán ki tudja....
  • Ramza
    Igazság szerint nagyon kiváncsi lennék az eredetijére, mert természetesen így önmagában is meg lehet ítélni, de az lenne az igazi, ha láttam volna a ruszki verziót, esetleg olvastam volna a Stanislav Lem regényt.
    A 25th hour 9 pontja azért 9, mert Norton és mert mostanában kevés hasonló filmet láttam :) (amúgy tényleg 7-8,5 között lenne reális)
  • Blasta
    Én végignéztem, de abszolute negatív élményeim vannak róla!
    25th hour kurvajó kis film! 9-et nem adnék rá, de olyan 8 felé tuti. Mondjuk 8 alá :-DDDDD
  • CSOCSO
    ehh azt elkezdtem én is lesni... 30 perc után én is kikapcsoltam.. full unalom volt..lehet hogy a vége jo..de nem bírtam odáig nézni
  • Ramza
    Ja, megnéztem a Solarist is. Annyi rosszat hallottam róla, hogy eleve féltem. Ahhoz képest egész pozitív véleményem van róla, unalmas de egész jó, a női (fő)szereplő nagyon nagyot játszik, Clooney kicsit ront az összképen, rossz a forgatókönyv, de mindenképpen nézhető, olyan erős 6 pontos nálam.
  • Ramza
    No.
    25th hour Edward nortonnal, moziban (a magyar címre már nem is emlékszem, valami gáz).
    Ez a csávó még mindig a legnagyobb istenség nálam, a film nagyszerű, a kétféleképpen értelmezhető befejezés üt. Úgyis jönnek majd a fanyalgó kritikák, de én odavágom a kilenc pontot.
    Ja, és csak az nézze meg, aki szereti a lassú folyású, leginkább beszélgetős filmeket kevés akcióval, ahol a történeten és a párbeszédeken van a hangsúly...
    (amúgy az első negyed óra után őszintén szólva untam, de szerencsére hamar átlendültem ezen az állapoton, csak amolyan pillanatnyi zavar lehetett)
  • Gery1980
    Védelmi mechanizmus:D