106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
John Cleese??
Erről a filmjéről nem is hallottam.Meg kell szereznem. -
"Scorched"
Alicia Silverstone, Woody Harrelson, John Cleese.
Nagyon jópofa film! 7-8/10!
A story röviden:
Három banki alkalmazott kirabolja a saját bankját, persze mindegyik más és más okból, de úgy, hogy nem is tudnak egymás rablásairól. Az utált főnökön csattan természetesen az ostor ... :)
John Cleese neve már előrevetíti, hogy nem egy melodrámával van dolgunk. Itt is zseniális, mint szinte mindenben ...
"Welcome to Collinwood"
(AH) George Clooney ötletéből egy nagyon jó vigjáték alapú "rablás film" kategóriába tartozó alkotás született. Nem mai darab, de sajnos csak most sikerült megnéznem ... :(
8/10
"Lucky Numbers"
Egy szintén "rablás film" kategóriába tartozó film Travoltával, a Jóbarátokból is ismert Lisa Kudrowval, Tim Rothtal és a mindenki által "tisztelt", de moziban mostanában elég ritkán látható Ed O'Neillel.
Jó dumák, a történet kissé lapos, de a szereplők a megszokott hangjukon "szólalnak meg" és mindegyik nagyon "jól mozog" a vásznon. :) Ennek ellenére a sivár rendezés miatt:
6-7/10.
-
--------Bruce Almighty-----------
Nem tudok csalódni Jim Carrey-ben. Legyen akármilyen nyálas, klisékkel teletömött romantikus vígjáték (megjegyzem azért ez nem az) ő akkor is tesz róla, hogy élvezettel, többször visszapörgetve nézzem végig, és a végén még kicsit meg is könnyezzem.
Ez van. Nem szeretném olyaszályozni ezt a filmet. Egyszerüen rettentőjót szórakoztam rajta. Nem dőltem a röhögéstől, mint pl. a Dumb és Dumber-en, hisz ez nem az a kategória.
Egyszerűen JÓ VOLT!
(és nem értek egyet azzal, amikor valaki azt mondja, hogy "ebben a filmben J.C. nem hozta a megszokott formáját" bla...bla...
Nem tudom, hogy miért kell egy egész film alatt Carrey-nek idióta grimaszokat vágnia, meg blőd vagy groteszk poénokat dobálnia???? Sokkal nagyobb tehettség ő annál, hogy beskatulyázzuk.) -
igen? :D akkor hanyagoling in progress.
Adok a véleményetekre :))))) -
Azt nem láttam, csak a Long Time Dead-et. Hááááát, hasonló lehet a két film! :D -
Jéééézusom, van ember akinek bejött a gyipörszkripörsz???!!!!!
Ezt nem tudom elhinni:DDDD
Ritka nagy szar volt, Blastával azon röhögünk legalább 1 éve:DDDD
És el merték késziteni a második részt is:DDDD
SZÁNALMAS!:DD -
Ütős volt a Jeepers Creepers 1???????????????
Mi ütött benne? Értelmetlen baromság volt, ráadásul még félelmetes se volt. A vége meg....pffffffffffffffff. OKádtam attól a filmtől.
El tudom képzelni, mennyire "ütős" lesz a második része....
Bruce almighty-t most akarom megnézni. Végre van hozzá felirat. Na lássuk... -
Pont tegnap volt az HBO-n.
Nagy fosfilm. A legszánalmasabb tinihorror 4eva! :-D -
Jaja az elso resz nagyon utos volt! Remek otlet volt az a rohadt csoves jelenet :)
Alig varom a masodik reszt!
Megneztem par filmet a tegnap.
Long Time Dead: jo kis angol horror egyszer erdemes megnezni :)
Bruce Almighty : sajnos nem hozta meg nekem a tipikus Jim Carrey fiilinget de jo volt :) -
Ez horror? Volt első része?
loál -
Lehet, hogy akkor megnézem? :DDDD
-
Nem a veszteségen, hanem a többszázezres számon volt a lényeg. De ez tényleg nem erről szóló topic, tehát tényleg hagyjuk... -
Szerintem ez fog igazán ütni horrorban.
Aki bújt aki nem 2
Az első részben nagyon bejött, hogy ellentétben a többi horrorral nem sötétben volt a lényeg, hanem gyönyörű verőfényes napsütésben!
Ez még méginkább így lesz a második részben, amint látom :-))) -
CSak ugy beszélsz róluk mintha ez hidegenhagyna. :P -
EMBEREK voltak azokis
Tény. -
JA amugy most néztem emg a Hardwireden a Underworld meg a Texas Chainsaw massacre előzeteseket.
ELőbbi igéretesnek hangzik, utóbbival viszont max testvéremet tudnám ijesztegetni. -
Ettől a szemétládától ne várj semmi jót, sajnos beteg gondolatokkal van tele az agya, pedig nem hülye a srác.Ez a legrosszabb és legveszélyesebb, amikor ilyeneket ragad magával a fasizmus mocskos eszmélye mint Sodi.. -
na ja. Sodi biztos szép Magyar ember. Nagyapja büszke lenne rá ha ezt elolvasná :P -
Az a gond, hogy nem képes magát visszafogni, mindenhol eszközölnie kell egy kis "helyreigazitást", mintha mindenki az ő téveszméire lenne kiváncsi, lényegtelen, hogy milyen topikról van szó..... -
"Pontosabban egy többszázezres járulékos veszteséggel járó kényszermunka." Te hüye vagy b+.
EMBEREK voltak azokis. Küldtek volna téged oda a járulékos veszteségeddel együtt. ez az undorító nem a rotten.com. Na mind1 ezt moderáljátok ki. CSak megláttam és puff.:P -
Ez nem politika volt, csak egy apró helyreigazítás. -
Takarodjál már innen a politizálásoddal te szerencsétlen nyomoronc!
Itt senki nem kiváncsi a fasziszta maszlagodra...megjegyzem másutt sem.
Ideje lenne bannolni téged a picsába.
A többiektől elnézést kérek, de vérlázitó amit ez a szarházi művel.. -
egy több milliós népírtás
Pontosabban egy többszázezres járulékos veszteséggel járó kényszermunka. -
-=Ámen=-
A film, amelynek plakátja ellen még személyesen a new york-i főrabbi is tiltakozott mondván, hogy bűn bármilyen vallást kapcsolatba hozni a nácikkal. -
Én ezt nem így foglamaznám. (mármint, hogy Smith kijutott a valóságba)
Egyszerüen áttöltötte magát egy másik serverre...:-DDDDDD -
Befejezi a Terminator tortenetet az tuti
Tévedés!
Arnie már a T4-ben gondolkodik.
(Hogy lesz-e az a T3 jegybevételeitől függ) -
Beültem délután a Hulk-ra.
Hát, eléggé elhúzták az elejét. Olyannyira, hogy a nézők között nem egy 7-8 éves gyerek igencsak mozgolódni kezdett.
És még haragudni se lehetett rájuk, mert az eleje tényleg valami irtózatosan dögunalmas a filmnek :(
Bár utána jókat lehet rajta röhögni.
Helikopterre KÖPÖTT robbanófej rulez :)))) -
..."valóságba" is -
az a Srác (aki meg akarta ölni neo-t) az az, akibe beleszáll neo "álmában" smith ügynök!
A poén az hogy az nem álom volt és így smith ügynök kijutott a valóságba (is). -
Pláne azok után, hogy swarci kijelentette, hogy kész a 4. részre, felőle mehet....
BROÁÁÁF -
Nem lepődnék meg egy 4. részen sem az az igazság:) -
Amig nem latod ne gondolkodjal rajta. En sok filmet latok es irok roluk szal csak tudom mirol beszelek. Eszmeletlen egy film. Befejezi a Terminator tortenetet az tuti.
Bar suiman lehetne meg csinalni par reszt! -
Márpedig a bőrlehúzós téma erősen ráhúzható a terminátor 3-ra, hisz kb 3 évig szarakotak a forgatókönyvvel, aztán swarcival meg még sorolhatnám, csak azért, hogy tudjanak mégegy olyan filmet csinálni aminek a címében benne a TERMINATOR szó.
Ettől eltekintve lehet jó, a filmet még nem láttam. :-) -
Az a mitugrász gyerek a kissrác az animatrix egyik részéből, a Kid-ből.
Ő az akit Neo kimenekitett, a gördeszkás srác. -
"Amúgy ő az a fickó volt, aki meg akarta ölni Neo"
Ezt jól megmondatm.Egy páran ki akarták nyírni:)
Arra gondoltam, amikor a valóvilágba volt egy szakállas ipse aki le akarta szúrni, csak a mitugrász gyerek megzavarta őt. -
Gondolom akit kimentettek a film végén és ott feküdt eszméletlenül, mint Neo.
Amúgy ő az a fickó volt, aki meg akarta ölni Neo,t valamit belébújt Smith ügynök a film elején, amikor lecsapott 2 valóvilágos fickóra.
(Bár az, hogy Smith ügynök "belebújt-e" vagy sem, az anno vita tárgyát képezte) -
az a Nejoo :) -
Én szintúgy voltam vele. Valahogy nem sikerült izgulnom rajta. Kivétel az autópályás rész.
Milyen fickóról beszélsz, a film utolsó képkockáin? Sajna nincs meg, és elég rég láttam, így nem emléxem rá... -
Ja igen...
4/10 -
Matrix Reloaded
Unalmas, lapos, kiszámítható emellett értelmetlenül túl van csűrve-csavarva. A bunyók valahol Bud Spencer és Jackie Chan között vegetálnak (az utóbbi szintjét nem érik el), a csókjelenetek meg azt a kis maradék feelinget is kivégezték.
Az egyetlen fogyasztható jelenet az autópályás akció volt, leszámítva Morpheus kézenállásáait a száguldó kamion tetejénen szélén és persze Neo rajzfilmekre emlékeztető mentőakcióját a végén.
Valamiről biztos lemaradtam, de fogalmam nincs, ki az a fickó, aki a film utolsó képkockáin látható....
Lényeg, hogy egy percig sem izgultam, mosolyogtam vagy borzongtam rajta, teljesen hidegen hagyott, kár volt ezzel elbaszni a mítoszt.