106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bocs...
hülye script -
Na most néztem meg az Álomcsapdát.
Régóta nem fordult elő velem, hogy valamilyen jelenet miatt meg kellett szakítanom a vacsorámat, azonban amikor rátörnek a csávóra a WC-ben, kivételesen erre kényszerültem.
Szép, guszta látvány... -
Na most néztem meg az Álomcsapdát.
Régóta nem fordult elő velem, hogy valamilyen jelenet miatt meg kellett szakítanom a vacsorámat, azonban amikor rátörnek a csávóra a WC-ben, kivételesen erre kényszerültem.
Szép, guszta látvány... -
Ja, most látom, hogy Mentol is válaszolt.Mindegy... -
Szerintem elég beteg film az Irreversible.
Különben hidd el, a filmben Monica megerőszakolása abszolút nem egy vizuális élmény.Meg asszem itt ruha is van rajta.
Ettől a résztől tuti nem fog begerjedni egy egészséges ember.Bár ha jól emlékszem benne van meztelenül, de az egy rendes szerelmes jelenet.
Amúgy ettől a résztől én nem voltam annyira kiakadva, sőt szinte untam(ugyanis vagy 10 percig tart), ellenben az elején a homokos fickó szétverése sokkal durvább volt.
Egyébként meg szívből rühellem az ilyen filmeket, mert mindig csak felidegesítem magam rajtuk és ilyenkor úgy érzem, hogy jelen esetben a Gaspar nevű fickót meg tudnám fojtani. -
Coine:
ugy sikerult tegnap latni, nekem is tetszett. Szinkront nem ismerem (de ezek szerint jobb is :))) -
Ez a filmek 80%-ra igaz:) A Blöff óta nem láttam jó szinkront. Mondjuk az büntetett:) -
Fülke nagyon jó film, viszont csak angolul nézzétek meg !!! Láttam a magyar szinkronos bemutatót (az ment az Azonosság előtt) és tragikus, csak angolul nézzétek felirattal ! -
Mentol #5556 Háát... Kb.10 perces jelenetben mutatják. Elég durva. -
a fülke nekem is tetszett... a végső állomás meg csak egy két részletében...de azok komolyan meg vannak csinálva... a második rész elején rendesen ülvemaradtam...szvsz a pénzük felét abba a kis autopályás balesetbe fektették:) -
abbol a monica belucci erőszakbol látszik valami mert akkor sürgősen beszerzem:))))) -
hm... Asszem a "Rocko analizál" se jáccódik több hejen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Bizony, ez egy OLYAN film, ami leköt, izgalams, érdekes, pedig csak egy kurva fülkében játszódik 90%-ban.
Nagy film. -
Mentol #5551 Bocs.
-
Mentol #5550 Én már megnéztem. Azt kell mondjam, hogy tetszett. Nem gondoltam volna, hogy egy olyan film, amiben másfél órán át egy telefonfülke a helyszín le tud kötni. Pedig de. -
Mentol #5549 Én már megnéztem. Azt kell mondjam, hogy tetszett. Nem gondoltam volna, hogy egy olyan film, amiben másfél órán át egy telefonfülke a helyszín le tud kötni. Pedig de. -
Fulket lattatok mar? -
Közben megnéztem a polcomon. :P NA ja rákeresek az event horizon ra is. Ha már ennyi embernek tetszik szar film nem lehet. a Jóknak pedig igencsak szűkében vagyunk ujabban :/ -
Halálhajó - Event Horizon
Nemrég volt moziban ? 5 évnél régebben az fix ! -
Halálhajó - Event Horizon -
Ez most az a halálhajó ami nemrég woot moziba?
Vagy az kisértethajó? <= mert utóbbi nagy nudlee -
Akkor küldök nekedis Egy rakomány galambot :D -
Mentol #5542 Szerintem van benne sok lehetőség. Mondjuk neked is igazad van.
Más.
Final Destination2: szerintem ez egy olyan folytatás, ami jobban sikerült mint az első rész. Tényleg nagyon tetszett. Ajánlom.
Irreversible: Monica Bellucci megerőszakolódik. Csúnyáán...Egyébként, nem annyira jó film.
A nap könnyei: az amerikai kommandósok megmentik Afrikát. Önmagától. Pffhh... Egyébként szerintem egész jól néz ki a film. És erősen hat az érzelmekre. -
De ne legyen második része mert az úgy jó ahogy van.Ne rombolják le az illúziómat!:) -
Háááá, a Halalhajó a kedvenc filmjeim egyike!
Vééégre valaki aki értékeli!Enneg örülök!:) -
Mentol #5539 Hello.
Jeepeers Creepers: szerintem nagy szar film. Egy olyan motivumot találtam benne ami horrorosnak tűnik(SPOILER: a hullákkal kitapétázott luk).
Ha jó kis ijedős, félős film kell, akkor szerintem nézzétek meg a Halálhajót(Event Horizon). Nem új dolog, de engem jól megijesztett. Lesz ennek vajon 2.része? A történet alapján lehetne. -
Ne okoskodjál már folyton homárkám! -
Nem találtál bakit?:D
A vége egyszerűen szánalmas volt, harmatgyenge befejezés.A film maga jó volt, bár már a sokadik ilyen tipusu film, de valahogy a franciák mégis belevisznek valami pluszt a filmjeikbe és ezáltal ez az alkotás is kitünt a többi kzül talán.De a vége, a "csattanó" annyira promitivre sikerült, hogy igencsak lehúzta a film szinvonalát.
Szerintem egyszer nézhető. -
Én a Final Destination-t néztem meg utoljára, és sztem qrva jó volt! -
Ha már megemlítjük a BATMAN DEATH END-et, akkor mellékeljünk már hozzá letöltési linket is! -
Hát igen, a Donnie Darko-t én is kétszer néztem meg, mire talán és csak főbb részeiben össze bírtam rakni a dolgokat. ;)
-
Sorrendben a mai nap :
Azonosság (Identity)
Jó film, izgalmas, csavaros, de könnyen emészthető, mert a végén minden kiderül és minden érthető. Tipikus, olyan film, ami akkor üt, amikor ott ülsz és nézed, de utánna beszélgetni nem igazán tudsz róla, max. annyit mondasz, hogy jó film. Mert az is, érdemes megnézni !
Donnie Darko
Hátőőő...nem egy átlagos film az biztos. Valaki elmagyarázhatná, hogy szerinte mi is történt a filmben, barátommal kihoztunk egy teóriát, de sok van még :D
Érdekes és sokat lehet róla beszélni. "Absztraktság" előny.
A harcos (The Warrior)
Egy Hero kaliberű kellemes filmre vártam, de egy harmatgyengét kaptam. Se mondanivaló (talán egy icipici), se történés, talán 2 percnyi szép táj és iszonyatosan vontatott. Kerülni. -
Az előbb néztem meg a Bíbor Folyó című filmet.
Francia film Jean Reno-val a főszerepben, műfajban hasonló, mint a Hetedik.
Nekem nagyon bejött, végig izgalmas volt és maradt csattanó a végére is. Nem találtam bakit a történetben.
Ajánlom mindenkinek.
8/10 -
hja:)))) elég tirpákság.. de azért kiköptem a szendvicset amikor elkapta a jokert az alien -
Vazzeg, ezt a faszságot:DDDD
Bár jól van megcsináva az tény!:D -
576.hu -
-
BATMAN: DEAD END
(kisfilm)
érdekes...főleg amikor az Alienek megjelennek:)) -
City Of God
Megnézni naplopók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Akkor meg lesz:)