106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #5727 De jó akkor, hogy nem szedtem le.
Szuerencsétlen fasz Wes Crawen is elbaszta a saját karrierjét az elmúlt években. -
Egyszer megnézheted. De annyi -
Az túlzás, hogy horror, inkább fantasztikus film. Töltsd le :) -
[Walaki]D`Lair #5724 2 Fast 2 Furious....nos....hmmm....szal....khm....EGY SZAR! -
Viszont most láttam az új (2002-es) ŰBERMEGAÁLLATULTRAFOS-HORRORT!
----------Wes Craven: They-------------
Hát emberek, ez a film osztályozhatatlan. Egyszerűen ennél rosszabb horrort vagy mit, én még életemben nem láttam....
Még azt a 3 órát sem éri meg, amíg letöltöd!!!!! -
Na azé namá! :-DDDDD
Megértem, ha valakinek nem jön be, nekem tetszett...
Csak a vége nem annyira -
mondtak -
hehe :P nekem annyit modntak valami horror...de hazudsz :) letöltöm azé is :-D -
Láttam, szar :) -
a "13 szellem" című filmet látta már valaki ?
milyen ? -
Ramza #5717 Na jó, azért a fear.commal való összehasonlítás durva, felejtsd el :) -
:)))
-
Ramza #5715 Izé...
Ez egy kicsit most olyan, mint amikor én a fear.com-ról mondtam jókat.
Bocs Blaszti, de szvsz a harmatnál is gyengébb film. -
KennyG #5714 ki érte
Kenny SUX -
KennyG #5713 de pénzt nem adtam kiérte, hál' istennek! :) -
IC.ram norb33 azt mondja ilyen rohadtszar minősségő tehát gondolom valami shaky cam :) -
KennyG #5711 láttam, sajnos. -
Valószínű, hogy Kennyi félrenyomott a válaszolásnál! :) -
KennyG #5709 ja én vagyok a hülye! :DDDD
megint sokat szívtam, azt hittem az OScarról beszél!
LXG te. -
I.C Ram a League of extra ordinary....-ról beszélt... -
KennyG #5707 ??????????????? -
Micsoda?
A L.O.E.O.G????????? -
KennyG #5705 régen sokszor láttam! egy jó vígjáték, ami külföldön megbukott viszont a magyar szinkronnal egy erős 7es : ))) -
KennyG #5704 nekem se ez már nekem túl beteg! : ( -
nekem nagyon nem jott be :D -
-------American psycho--------
Nem mai film, de Christian Bale az új kedvenc f.fi szinészem, és ebben a filmben aztán tényleg bebizonyítja, hogy SZÍNÉSZ a javából.
A film röviden:
Egy New York-i menő bróker megkattan és elkezdi kinyírni a legváltozatosabb embereket. Kurvákat, csöveseket, egy kollégáját stb...
Az ő ámokfutásáról szól ez a történet. Bale rettenetjó a szerepre, igazi nyálas macso, aki reggelente annyit készülődik mint egy nő, vagy kicsit többet. És ugye nagyon beteg.
Aki szereti az ilyesmi filmeket, annak nagyon ajánlom. Aki szereti látni, ahhogy egy színész eggyé válik a szerepével, annak melegen ajánlom!
Aki egy szokásos psziho-trillert szeretne látni, tele szokásos klisékkel annak nem ajánlom!
A vége egy kicsit érdekesnek tűnt nekem, nem ezt vártam, de így is nagyon jó.
Csak ne csináltak volna neki folytatást (amiben persze már simán nem Bale a főszereplő). Az nem is érdekel...
-
Már láttad, vagy csak rávágod? :) -
meglátjuk 6 óra mulva mert 2 CD-s :P -
KennyG #5699 viszont nincs meg valakinek digitláis formában a Stallone féle Oscar című film, magyarul?! :DDD -
KennyG #5698 rettentően gyenge film! : ( -
vidocq ? na az még egy kurvanagy film !!! -
mi a pálya tes' ? :)) mit csináltam rosszul ? :)) -
Valószínüleg az egyik legjobb western...egy kategória a Volt egyszer egy vadnyugattal, meg a Pár dollárral többért filmekkel (asszem ebből 2 volt...)Morricone zenéje meg nehezen überelhető :) -
höhö én vagy 2 hete láttam már
-
T3 kijött már normális minőségben is, vagy csak a szar kamerás változat? -
höhö 4 óra mulva megnézem a Terjminátor 3 at :))))))) De addigis vár a Yamakasiiii Régi idők nagy filmje :) -
Még nem, de mindeképpen megakarom nézni! Nagyon szeretem a "Jules Verne után szabadon" filmeket. -
Sporttolvajok. Láttátok már? -
League of Extraordinary Gentlemen, The (2003): Őt látta már vki? -
Kötelező:)
80-as évek feeling, Florida, maffiozok, mi kell meg?:)))hmm
Egyebkent sztm De Palma-nak messze legjobb filmje...