106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Szerintem kevered az aszállyal, ami tényleg "ly"-vel irandó :)
  • artschi
    Tegnap a Viasat3-on jó volt a Garni-zóna Richard Gere-rel.
  • Ramza
    Nem a tv-s kategóriában láttad, hanem megint nem figyeltél oda :)
    nem úgy van, hogy fent nem a mozifilmek vannak, alul meg a tv-s cuccok, hanem fent vannak a leggyakrabban keresett elemek, alul meg minden egyben, beleértve a fentieket is :)

Szóval példa:

A search for 'texas chainsaw' found the following results:

Most popular title searches:

Texas Chainsaw Massacre, The (2003)
    Return of the Texas Chainsaw Massacre, The (1994)
    Texas Chain Saw Massacre, The (1974)
    (Texas Chainsaw Massacre, The (1974))
    8 'title' matches (i.e. movies, TV, video etc):

Texas Chainsaw Massacre 2, The (1986)
    Texas Chainsaw Massacre, The (1983) (VG)
    Texas Chainsaw Massacre, The (2003)
    Texas Chainsaw Massacre: A Family Portrait (1988) (V)
    Texas Chainsaw Massacre: The Shocking Truth (2000) (V)
    Return of the Texas Chainsaw Massacre, The (1994)
    Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III (1990)
    Texas Chain Saw Massacre, The (1974)
    (Texas Chainsaw Massacre, The (1974))

Ami tv-s, amellé odateszik zárójelbe, hogy TV, ami videós, oda azt, hogy V.

Vigyázz vazze, pénteken mindig harapok :DDDDD
  • Blasta
    Lófasztnem jóvan? :-DDDDDDD

(amúgy muszály :-))))
  • Blasta
    Az valami rettenetes volt....
  • Blasta
    Nem.

AMit nem nyomnak ki moziba, az rettenetes. Értsd: B kat. akciófilmek, Z kat. horrorok. EZ a JUST VIDEO kategória.

Lehet, hogy ment moziban, az IMDB-n csak a TV-s kategóriában láttam...
  • Ramza
    Muszáj neked mindenbe beleszövegelni, amihez nem értesz? :DDDDD
  • Ramza
    De egyébként az első részen kívül tényleg kukás mindegyik, maximum egy hozzám hasonló horror-rajongónak áll fel tőle :)
    (mondjuk ettől még nekem sem, a negyediket pl. a vége előtt negyed órával kapcsoltam ki annak idején, annyira szenvedtem)
  • Blasta
    JÓVAN, nem pofázik mert az arcát cipóra verem! :-DDDD
  • Ramza
    Ment moziban.
    Amúgy meg nem teljesen értem a logikát: ami megy moziban, az jó film akkor? :)
  • Ramza
    1. A Texas chainsaw első része minden idők egyik legnagyobb horrorja, mely mély társadalomkritikával, az amerikai vidéki és városi ember markáns szembeállításával, az erőszak őserejű bemutatásával lett kultfilm.
    2. A René Zellwegeres a negyedik rész, mely valóban minősíthetetlen...
    3. Meg kellene lassan tanulni a keresők használatát :) Tudod, beütöd, hogy texas chainsaw, és kidobja minden részt...
  • Blasta
    Ja megvaaaan!
    A második része nem is ment moziban, csak TV-ben.
    A harmadik része szintén. Nagy művek lehettek.

Tehát akkor javítást ezközölnék:
    NEM LÁTTAM A TEXASI LÁNCFŰRÉSZES ELSŐ RÉSZÉT, CSAK A GYALÁZATOSAN SZAR 4. RÉSZT!!!!!
  • Blasta
    Mondjuk az IMDB-n egy szó nincs NÉGY láncfűrészes filmről, szal most nem értem, hogy hány része is volt ennek a csodának...:-DDDD
  • Blasta
    Mondjuk most elbizonytalanodtam.
    Aztán utánanéztem.

Én azt a részt láttam, amiben a Matthew McConaughey játszik meg a Renee Zellweger.

Ez a második része. ULTRAMEGAFOS múvi! :-D
  • Galy
    Texasi láncfűrészes mészárlás

vazz, milyen filmcím ez????

ULTRALOL!!!!

• Blasta
    Jaaaaaaaaaaaaaa én nem félek, egyszerüen csak szép ballisztikus ívben torkonszarom azt a múvit :-DDDDDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    Igen láttam az elsőt (bár kurva rég, csak részek maradtak meg bennem) és ennek a remake-nek a trailer-ét.

HÁTKÖSZÖNÖMSZÉPEN de nekem ennyi bőven elég. A texasi láncfűrészes NÁLAM minden idők legszarabb horrorjai közt figyel, és erre még rábüntetnek egy remake-kel, hát pfffffffffffffffffffffff....

:-DDDDDDDDD
  • Ramza
    Izé. Láttad az eredeti első részt, vagy megint csak úgy beszélünk a nagyvilágba? :)
  • Ramza
    No.
    - Vagy Texasi láncfűrészes mészárlás vagy Texasi láncfűrészes gyilkosságok, de semmiképpen sem "gyilkos", figyeljünk erre :)
    - Októberben jön.
    - Elvileg remake lesz.
    - Gyakorlatilag a trailerből ítélve alig lesz köze az eredetihez. Ami baj. Ugyanis minden jel arra mutat, hogy szépen besorolódik a tinihorrorok közé :(
    - Valószínűleg annak ellenére, hogy az első rész újrája, színvonalban sokkal inkább fog hasonlítani a botrányos harmadik-negyedik részhez :(
    - Azt tudtátok, hogy a film első részében egy csepp vér sincs, mert a rendező szerette volna a "PG" kategóriába besoroltatni, hogy a kisebbek is megnézhessék? :)

Ennyi hirtelenjében.
    Blasta, ne félj, ha nem túlzottan bénák, akkor - lévén, hogy elvileg használják az eredeti forgatókönyvet is - annyira nem tudják elbaszni, hogy JC legyen belőle. Aztán majd meglátjuk...
  • Blasta
    Jajjjjj, csak azt a filmet neeeeeeeeeeee!
    Úgy érzem le fogják taszítani a Jeepers Creepers-t a trónjáról...:-DDDDDDDD
  • HuAn82
    Igy van!
  • HuAn82
    MINDENRE!!!
  • Ramza
    Mirer vagy kiváncsi? Kérdezz! :)
  • Blasta
    Nekem az a film 2 dolog miatt nem tetszett:

1. Láttunk már kismillió testrablós-alien-es filmet, minek mégegy????? Ráadásul King-től???????
    2. A katonás-rivalizálós részenk semmi helye nem volt benne, teljesen kommerszé tette az egészet, ha belegondolsz!
  • Sephi
    Bocs a duplazasert hulye a gepem :(
  • Sephi
    Szal megneztem a Dreamcatchert! Tipikus Stephen King fiiling! Tipikus kavarodas az elejen ami a vegen kotodik osze! Eszmeletlen jelenetek hogy ugrottunk fela szkekbol! Az utolso masodpercik nem lehet tudni mi tortenik! Eszmeletlen muvi!!! 10 bol 10-es!
  • Sephi
    Szal megneztem a Dreamcatchert! Tipikus Stephen King fiiling! Tipikus kavarodas az elejen ami a vegen kotodik osze! Eszmeletlen jelenetek hogy ugrottunk fela szkekbol! Az utolso masodpercik nem lehet tudni mi tortenik! Eszmeletlen muvi!!! 10 bol 10-es!
  • HuAn82
    A texasi láncfűrészes gyilkosról tudtok valami új infot?Egy trailer van a HW-röl,de azóta semmi.
  • harakiri
    Én olvastam, de a filmet már nem mertem megnézni, ígyis voltak olyan részek amit csak átfutottam, mert nagyon brutális.. szóval szerintem Bret Easton Ellis elég jó könyvet írt, tudom ajánlani, ha már láttad afilmet akkor is.
    Most megfilmesítették egy korábbi könyvét is Vonzások szabályai címmel, nem véres, inkább lélektanilag durva, vannak benne olyan alapmotívumok, amik a Psyhoban is, szerintem jó film, nézze meg akinek van az ilyesmihez valami affinitása.
  • The Garrett
    m3 trailer on hardwired :)
  • I.C.ram
    Én még moziban "is" láttam :)
  • Dynamic
    Hukkle
    Magyar film.Most nem akarok jönni a sznob szöveggel, hogy hű de tetszett, mert helyenként igen unalmas volt a film műfajából adódóan(ui. néma film, ami abban nyílvánul meg, hogy nem beszélnek a szereplők, csak az egyéb zörejek hallatszanak), de voltak benne igen jó képi és hangi megvalósítások.Sőt az utolsó 20 percben igen meglepődtem, amikor egy csontvázas jelenetet és egy bullet time szerűséget láttam a filmben.Szóval kifejezetten érdekes film(vagy inkább szokatlan), de nem tudnám reálisan értékelni.
  • Blasta
    Ja, úgy tünik kiégtek...
  • Blasta
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ekkora bakit.....:-DDDDDDDD
  • Ramza
    mert = meg
  • Ramza
    Egyébként ha már itt tartunk, akkor Carpenter sem nagyon tud mostanában semmi élvezhetőt készíteni.
    Mert Cameron sem. Kiégtek ezek, vazz.
  • Ramza
    A dolog az Carpenter.
    Craven nevéhez többek között a Nightmare sorozat kapcsolható, aminek szintén voltak gyalázatosan rossz részei :(
  • Blasta
    Az a csákó már régóta nem tud semmi élvezhetőt készíteni!
    A dolog óta én semmi jót nem láttam tőle! Amit láttam az nagyon nem tetszett. Béna pöcs :-DDD
  • Ramza
    Nagyon jóül illeszkedik az elmúlt 5-10 év horrorjai közé, ezzel mindent elmondtam :(
    Szerintem gyenge, amolyan 4-5 pont körül lőném be. A maszkok jók, a képi világ elmegy, de az égvilágon semmi több.
    Megnézni, elfelejteni.
  • Ramza
    Oké, mindenkinek vannak kisiklásai :)