106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Factor_007
    mondtam egy szóval is hogy én vettem fel? :D
    fater hozta kazin. Egyébként látszik hogy kamerás mert a film felénél kb. megáll és bejön valami lejátszó program, állitgat valamit a csávó és megy tovább a film. meg a minőségén is olyan. na ennyit erről ha nem hiszitek járjatok utána :D
  • SoDI---
    Na most néztem meg az Amadeust. Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy rohadt hosszú kosztümös film (amiben ráadásul nem is gyilkolásznak) nem feltétlenül unalmas, akkor lehet, hogy nem hiszek neki. Viszont kellemesen csalódtam, mert ásítás nélkül végig tudtam ülni, és azok közé a filmek közé fog tartozni, amelyeket többször is megnézek majd.

Csávó munka nélkül...

Mozart: - Ki kapta meg a munkát?
    Salieri: - Herr Sommer.
    Mozart: - Herr Sommer?! Hisz ő egy fajankó! Maga a megtestesült középszerűség!
    Salieri: - Nem, nem, Ön túloz! ;b>Ahhoz még fejlődnie kell!

:-))))))
  • Jano
    De hogy vehetted fel a moziban, ha még nem is adják?!?!?!

ÁÁÁÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
  • Factor_007
    de hogy érthető legyen kamerás felvétel volt...
  • Factor_007
    fater hozta video kazin
  • The Garrett
    ja most látom a :DD -t a végén :D
  • The Garrett
    lol :) te se gondoltad komolyan ezt a kérdést. Sz.tem mindenki látta már.
  • Factor_007
    Na én is megnéztem a T3at. Nekem tetszett hogy őszinte legyek, bár az első két részt meg sem közelitette of course. Akcio mondanom sem kell, hogy 10/10. Történetről nem mondok semmit mert nem volt történet... :D Nekem legalábbis semmi olyan dolog nem jött le, ami valamyelyest előrevitte volna az egész storyt. Épp ezért jöhet a 4. amiben remélhetőleg történik is valami, de lehet hogy ott is csak connor hegeszti a csajt és a gyerekeik megszületésséről fog szolni az egész, és ezért jöhet az 5.
    Na visszakanyarodva a filmre sztem nem ártott volna ha a háboruról szol és csak pl.: az emlékeiben jönnek elő ezek az akciok. De hát ez van. Az ilyen filmeknél mindig egy lama rendezőt fognak ki...:(((
  • RelakSfromhome
    T3
    Bazmeg, betegre röhögtem magam egyes jelenetein!!!
    Pl terminátor vörös csillagos szemüvegben, csajt képennyomja a tartájjal, és körbefordul a feje, meg még tudomisén :DD
  • I.C.ram
    törpe dagi csaj no comment.
  • I.C.ram
    most megy a tv2-n valami karatés szarség!!! Életem legszarabb filmje!!!!!! Ennél szarabbat még nem láttam!!!
  • Tikal #5838
    in the bedroom - a háloszobában

biztos jo film de nem birtam végig nézni olyan álmos lettem...

Ajánljatok már vmi jo filmet mert kezd az a meggyőződésem lenni hogy manapság nincs egy normális film aminek van története, tanulsága, mondanivaloja, a fasz ki van már a vigjátékokkal meg a rajzfilm hősokkel stb...
  • tomsolo
    a lényegen akkor sem változtat :DDD
  • I.C.ram
    Tök mindegy, az a lényeg, hogy a DVD-s sokkal jobb!!! Tuti van különbség a két szinkron között.
  • KennyG
    sodinak ez az első hozzászólása amivel egyetértek. ilyet! :DDDDD
  • KennyG
    nekem megvan mind2 és a film szövegét is ismerem mint a tenyerem, gyerekkoromban 1000x láttam szóval tudom miről beszélek! 0:)
  • KennyG
    nem baj! :D
  • Ramza
    Na utánanéztem ennek a B2TF szinkronnak.
    Az okos internet szerint a dvd-verziót szinkronizálták újra. Tehát ha eltérések vannak a dvd verzió, és a tv-ben elhangzottak között, akkor az azt jelenti (hacsak nem készítettek harmadik szinkront...), hogy a tv-s és az első magyar szinkron egyezett.
    Ha nem a dvd-s és a tv-s között van az eltérés, akkor az #5806-ot nem tudom értelmezni.
  • SoDI---
    Most nézem meg a Dögölj meg Smaci-t!
    VALAMI IRDATLANUL ISTENKIRÁLY FILM!

- Csak segíteni akartam szegény lurkókon!
    - Ja, hogy te szereted a kicsiket!
    - Igen, de még mennyire!
    - Akkor biztosan nagyon sok mesét ismersz. Te, Danny, mondd már, melyik szól a hülye pöcsről, akit lefejeztek egy baltával?
    - Ne! Ne! NEEEEE!
  • Ramza
    Ez a vita már lefutott :)
  • KennyG
    párpedig van!
  • tomsolo
    és hogy szivod le? :dddd
  • CSOCSO
    szinkront nem figyeltem annyira, semmi bajom nem volt vele.
    de a film valami megasüti.. az egész alkotás ahogy kitalálták mikor mi és hogyan legyen.. szvsz a top10 ben ott van a film!!
  • Jano
    Cserébe az életerődet kérem, BÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
  • tomsolo
    köszi durva fiju!!!!
    életet mentettél :)))
  • Jano
    Há életerő! HUÁ! Life Force

Az is tössik nekem!
  • tomsolo
    nem tudja valaki mi volt annak a régi scifinek a címe a mikor találnak az ürben vmi űrhajót, hibernált emberekkel teli és egy meztelen csajszit hoznak le aki kiszivja az életerőt az emberekből?
  • Ramza
    Mivel végre van magyar felirat, így meg tudtam nézni az Identity-t.
    Összességében nagyon tetszett, bár horrorra számítottam (mindenhol így reklámozzák) egy durvajó thrillert kaptam. Kevés klisé van benne, kevés tini, üt a befejezés, és durvák a csavarok.

8,5/10 nálam.
  • tomsolo
    ja... meg láttam a Kemeénykötésüeket is. Nem lett volna roszz ha előre tudom hogy dráma. De így rossz volt :)
  • Dynamic
    Amit most láttam, röviden:

Dreamcatcher:Nekem tetszett, bár kissé összecsapottnak tűnt, amiből láthatóan kimaradt sok minden.
    Zu legendája:Látványsó normális történet nélkül.Szép-szép, de nem néztem végig, mert kb. a 30. percben meguntam.
  • I.C.ram
    ok :)
  • Ramza
    Amúgy szerintem sokkal fontosabb vitatémák is vannak, úgyhogy szvsz ne vesszünk össze ezen :)
  • I.C.ram
    Talán azért, mert újraszinkronizálni, lehet jobban megéri neki. Megmaradtak a régi színészek, viszont egy-kettő nem vállalta, ezért új embereket kerestek.
  • I.C.ram
    Hát hasonlítsd össze a kettőt. Most fogadok egy 5000-esben, hogy Más a hangja Mcflynak, míg MArtynak, meg a profnak ugyanaz.
  • tomsolo
    én a "Szexathlon" dvd-vel voltam ugyanigy :DDDDD
  • Jano
    Téka! Vagy 15ször voltam, mire végre megkaptam! Mindenki azt nézte! :o
  • Ramza
    A vicc az, hogy én is múlt hét vége felé akartam megnézni :)

Ti ezt tékáztátok, vagy van olyan elvetemült a neten, akinek megvan avi-ban? :)
  • Jano
    Báh, én is most néztem meg!

Aszittem kemény horrorfilm lesz, de csak egy Hullajó-klón. :/
    Volt 1-2 jó jelenet, a szinkron botrányos minőségű (néha mintha túlvezérelt lenne a jel ?(!)?), a rendőrbácsinak iszonyú mocskos szája van, a történet... izé :D, de végül is tetszett, ahogy összeállt a kép.

Ramza, Te is nézd meg! :D
  • Kandurex
    Halálosabb iramban: Gyenge sztori, unalmas....de legalább jók a kocsik...királyak a nők :)) 40/100%
  • tomsolo
    A zombik városa=(UNDEAD!!!!!!!!!)
    látványra kellemes volt, de dramaturg és feszültség ... az nem volt. Óriáspókok támadása és a Testfalók mellet a ott helye a polcon :)
    Ps: Überfaszalol a végén hogy fickó 3 darabos shotgun fegyverét a csaj lecseréli egy 4 darabosra.