106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    T3: nem írom le ugyanazt amit a többiek.Egynek elment, de semmi több
    7.5/10

Egyébként visszatérve 1-2 dologra, mindig is veszélyes volt időutazós filmeket csinálni, anélkül, hogy logikai bukfencbe ne ütköznénk.
    Lényeges kérdés lehet az is, hogy miért akarják megölni John Connort, ha EZ a jelen(a film) nem az Ő(a "jövő") múltjuk.
    (Nem lehet EZ a múltjuk, hiszen John megváltoztatta az eseményeket azzal, hogy 10 évvel eltolta az ítéletnapját)
  • sharpshooter #6036
    nagyon beteg film:)
    mi már utánozzuk:D
  • Galy
    Ja, meg Jackass Movie-t néztem még!!

ezek állatok!! :-))
  • Blasta
    Komolyan! A fülkét ki ne hagyd!
    A 2 uccsó batman filmnek köze nincs hozzá.
    Mármint minőségben...
  • sharpshooter #6033
    Amiről nem gondoltam volna, de barátnővel érdemes megnézni:
    Bringin' down the house
    BoatTrip

Ja és nektek hogy jött be a TR2: Craddle of Life
  • Gery1980
    Én is kinéztem magamnak ezt a két filmet már régebben.
    A Pirates of Caribean Sea-t a látvány és a kiválló főszereplők miatt szeretném megnézni.No meg kedvelem is az ilyen egzotikus kalandfilmeket.Remélem nem fogok csalódni és egy szórakoztató élményben lesz részem.
    A S.W.A.T-ot pedig a témaválasztás miatt.Ebben már nem vagyok teljesen biztos, hogy akkora nagy durranás lesz, de mégis.Aki valaha is játszott valamilyen taktikai FPS-sel annak szvsz kötelező darab:DD
  • Kandurex
    nézd csak meg, nem fog csalódni
  • Galy
    Mit is néztem meg szombaton?

Recruit (Beavatás)

Tök jó kis film lenne, ha a vége nem lenne rohadt amerikai klisé fos!!!!

de azért egyszer mindenképpen érdemes megnézni

Tegnap meg a Bowling for Columbine-t kezdtem el nézni,csak hát mennem kellett a T3-ra a moziba :-)

• sharpshooter #6029
    Peter Jackson (LoTR) tényleg újrarendezi a King-Kongot? Az lesz ám az állat helikopter földhözcsapdosó film:)

Egyébként ami még nagyon tetszett, az a Sinbad volt, aki tud angolul (mesét megérteni nem kell oxfordi), az inkább eredeti nyelven nézze meg...

Két filmre lennék kíváncsi:
    S.W.A.T
    Pirates of Caribean Sea
    Vélemény?
  • Galy
    és mégis mekkora film...
  • Gery1980
    Pedig a fülke nagyon rendben volt:)
  • Gery1980
    Mi sem jellemzi jobban a "hatalmas áááámerika" kultúráltságát!:DD
  • Laalee
    a fülke viszont nagyon jo
  • Bandew
    :D
  • Bandew
    Én ugyan meg nem nézem a Fülkét!!!!
    Elég nekem annyi is hozzá, hogy az rendezte aki az uccsó két Batman filmet, ami, ha nem tudná valaki a VILÁG két legszarabb filmje. Tisztelet a kivételnek :D.
  • Laalee
    nekem az bejött, hogy nem sütötték el ujra, idióta módon a találtunk egy új chipet a sarokban történetet, jó volt ez a system core nélküli skynet ötlet, bár az alapját tuti a filemegosztó hálózatokból vették :D

ami számomra a leg logikátlanabb az pont a skynet tette volt. miután nincs központi gép, hanem, mint mondják is a világ összes szerverén rajta van, fogja magát és lebombázza a városokat, ahol a szerverpark 99% a van!
  • sharpshooter #6021
    Nézzétek meg a Fülkét, az állat:)
    Sokat nem kellett utazni forgatás közben...
  • Blasta
    NEM!
    A főszereplő Kalifornia leendő kormányzója! :-DDDDDD
  • Gery1980
    gihihi:)
    Forum sux!:)
  • Gery1980
    Megnéztem a T3-at.
    Azon kivül, hogy látványos, és van egy-két poén amin jót derültem semmi extra.Ezt a filmet kár volt ennyire beharangozni, mert nem több bármelyik agyatlan gyilkolós arnold múvinál:)
    Egyszer megnéztem, tudom miről van szó, ennyi elég is volt belőle.
    Én nem estem hanyatt tőle, de a 12-16 éves korosztály elkápráztatására teljesen megfelel, ezt aláirom!
    Ráadásul tele van egy rakás bakival amit nekem senki nem fog tudni megmagyarázni:)
    Ennyi, nem is tudom miért vártam valamit is ettől a filmtől, hiszen egy gyilkológép a főszereplő:))
  • Bandew
    Na igen de képzeld csak el, hogy a jővőig rengetekszer kiadhatja magából ezt az információt J.C.. Elég ha elmeséli a barátainak.
    Ráadásul ott van a Cyberdine System felrobbantása ami valahol eléggé feltűnő :D.
    Szóval hiába semmisülnek meg a feljegyzések, iratok, ez mégiscsak a történelem része. Elég egy emberi felelőtlenség és az egész kitudódik.
  • Gery1980
    Megnéztem a T3-at.
    Azon kivül, hogy látványos, és van egy-két poén amin jót derültem semmi extra.Ezt a filmet kár volt ennyire beharangozni, mert nem több bármelyik agyatlan gyilkolós arnold múvinál:)
    Egyszer megnéztem, tudom miről van szó, ennyi elég is volt belőle.
    Én nem estem hanyatt tőle, de a 12-16 éves korosztály elkápráztatására teljesen megfelel, ezt aláirom!
    Ráadásul tele van egy rakás bakival amit nekem senki nem fog tudni megmagyarázni:)
    Ennyi, nem is tudom miért vártam valamit is ettől a filmtől, hiszen egy gyilkológép a főszereplő:))
  • Blasta
    Az lehet, hogy megtörtént, de az "új" skynet azt nem tudhatta, hogy a "régi" skynet visszaküldött 2 terminatort az időben. Lévén arról kizárólag a réginek voltak feljegyzései. Az új skynet max annyit tudhatott, hogy megtámadták J.C.-t fiatal korában, de hogy kicsoda és miért, az már más tészta.
    Bár ha maradt valami feljegyzés Sara Connor kórházi nyilatkozatairól....

Zavaros amúgy már ez az egész, kurvára összekutyulták ezzel a hülye harmadik résszel. Túl sok a kérdőjel, meg a hanyagul elszórt infó...
  • tomsolo
    meg láttam még a Fiuk a térröl-t is, abba vót ez:
    -Margitka, tudja mi az a szerelem?
    -Amit maga iránt érzek.
    -Elég ha annyit mond: infrasruktura.
  • Bandew
    Ebben van valami, de a Skynet attól még tudhatott erről. Mert az az idősik amiben az "új" Skynet van, abban ugyanugy megtörtént mind a két film cselekménye. Tehát hiába alakul ki egy másik jővő, attól a múlt ugyanaz, ugyanúgy tudthatják a jövőben.
  • Blasta
    Jah, túl sok dolog történt fényes nappal...
    Mondjuk az első találkozás után minden nappal történt...
  • tomsolo
    teccetős
  • sharpshooter #6010
    ja, ha már a T3-ról van szó:
    nekem a képi világ, az egész megjelenítés, színek, fények olyan Romantika chanelesnek tüntek.
    Valahogy túl plasztikus volt az egész...
    De a TX az tényleg okés:)
  • sharpshooter #6009
    pedig a Return of the King-ben lesz hulla csapat is:)
    az lesz az igazi foxkids kategória:)
  • Kandurex
    mér' ne lenne rendben?

Tomsolo: az milyen minősítés? Mármint a istenfaxa? má ugy érdekes értékelés..istanfaxa film volt...hmm..milyen lehet az Istennek a faxa? 140perces? Készre vágott? Szinkronos? Szegény isten a faxa nagyon faxa
  • Pyx #6007
    mindenki enynire utálja ter3at, akkor most megnézem, jo? :D
  • Blasta
    Vicces lett volna....:-))))
  • Galy
    Tegnap néztem meg T3-at : SUXXX

TX azé' rendben van :-)

• tomsolo
    én hétvégén megnéztem végre a "Halál és a lánykát" hát az egy istenfasza jó film vót. Öreg sigourney tud még jáccani az alien után is
  • sharpshooter #6003
    A LoTR sorozatból a Két tornyot pedig majdnem a horror kategóriába sorolták (uruk-hai, orkok, Holt-láp, látomások, hullaégetés, farkaslovasok) - pedig ez egy fantasy (felnőtt mese) film:)
  • Kandurex
    ha ja... horror, soft éééééss megkaptuk csárli angyalát....zangyalátnekije :))
  • Blasta
    Én tudom a választ, csak nem veszi be a gyomrom! :-DDDDDD
  • Blasta
    Már hogyne lenne logikai baki! Mármint az, hogy nem nyomult utánuk durván. Ez logikátlan dolog, ha egy gyilkolo, megálíthatatlan gép logikáját nézzük.
    Oké, ez a film nem nekem készült. :-D
  • Jano
    Miért, miért!

Ld. Episode I.
  • Blasta
    Jólvan, de bazzeg anno a T1-et és a T2-t még korhatárosra csinálták, legalábbis a T1-et ugye "horror" kategóriába sorolták (akkor más idők jártak, tudom) a T2 már soft-osabb volt, de hogy a T3-ból miért kellett nickelodeon filmet csinálni, azt nem veszi be a gyomrom...
    :-)))