106882
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    ...kategóriába
  • Blasta
    Ez meg a hab a tortán.
    A filet az IMDB az egyértelmü " Action / Comedy / Adventure / Family / Fantasy / Sci-Fi" aktegóriába sorolja....

LOÁL
  • Kandurex
    izéé...eztet én nem nagyon hiszem el...hun olvastad?
  • Blasta
    Hát bazzeg, ez viszont a csúcsok csúcsa!!!!!!!!

ROBERT RODRIGUEZ MEGRENDEZTE A SPYKIDS HARMADIK RÉSZÉT!!!!!!!!!!!!
    HÁT NORMÁLIS EZ AZ EMBER????????

Azt is képtelen vagyok felfogni, hogyan vállalhat főszerepet egy ilyen utolsó fosban Banderas és Salma???!!!!!!

Mondjuk a főpoén az, hogy Stallone a főgonosz........

No comment
  • Kandurex
    pfff...csak most jöttünk rá?
  • Speth
    Most láttam az Oviaput! Töykyóvojt!
  • Bandew
    Ezek hülyék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Blasta
    Na ez hálivúd bazzeg! Szánalmas...

"Bár nem egyedi eset, mégse túl gyakori, hogy a rendezőt azután bocsássák el miután már leforgatta az adott filmet. A Morgan Creek Films-nél azonban úgy gondolták, hogy Paul Schrader (a Taxisofőr írója) mégsem a legmegfelelőbb, hogy a mozikba küldje a klasszikus horror, Az ördögűző előzményeit elmesélő The Exorcist: The Beginning-et
    A teljes film kész, de a producerek nem elégedettek vele pedig egy bennfentes szerint pontosan azt kapták, amit Schrader ígért: egy kemény pszicho-thrillert. A Morgan Creek-nél kezdetben annyira örültek, hogy egy ilyen kaliberű alkotót sikerült megnyerniük, hogy teljesen szabad kezet adtak számára. A mű viszont nem lett szerintük elég véres, mivel a rendező a lélektani hatáselemekre ment rá. Schrader nagy harcokat vívott a stúdióval, ám nem sikerült meggyőznie a vezetőket, hogy brutalitás nélkül is lehet egy film félelmetes. A producerek most, hogy megszabadultak tőle, azt tervezik, hogy egy másik rendezővel újraforgatnak egyes jeleneteket, ezúttal "megfelelő durvasággal". "

Elmennek ezek a jópicsába

• Bandew
    Ja csak sajna nem David Lynch. :D
  • Factor_007
    én nemtaláltam benne egyáltalán semmi oyan részt amin kicsit is megborzongtam vona, vagy kicsit is félelmetes. Szerintem egy családi film :DDDDD
  • Galy
    Lincs film?? alapmúvi!

:-DDDDDDDDD
  • Galy
    ELADÓ AZ MC-303-asom, na? valaki?

:)
  • Ramza
    Azt hiszem megtaláltam azt a dolgot, amiben én vagyok az egyetlen Magyarországon!!!
    Jippíííí! :)
  • Ramza
    Én pl. büszke vagyok arra, hogy birtoklom ezt a 2,8 pontos filmet :)
  • Blasta
    Hamár ninja film, akkor a "Az azerbdzsáni rózsaszín ninja ámokfutása" igazi kultfilm! :-D
  • Galy
    LOÁL-t mondok erre :-)
  • Ramza
    Megkérek minden jóérzésű fórumozót, hogy ne gúnyolódjon a magaskultúrán!
    Az, hogy Ti képtelenek vagytok befogadni, megérteni és átérezni a filmművészet legnagyobb gyöngyszemeit, még nem jogosít fel arra, hogy gúnyt űzzetek a rajongókból!

:)
  • Ramza
    Dobtam listát, röhögni fogsz.
    Vagy sírni :)
  • Galy
    "Vér a köbön"

ezt csak most vettem észre! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vazz! :DDDDDDD
  • tomsolo
    a TESTFALÓK-nál nincs ütősebb!!!!!!!!!!!!
  • Galy
    szerintem a "Véres ninja visszatér 3 Los Angelesben 4" sokkal ütősebb ezeknél :)
  • Jano
    Váljék egészségedre!
  • Bandew
    Ja vagy a "Vastagbél a kertkapun" :DDD
  • Blasta
    Hát asszem inkább megmaradok ezeknél a remekműveknél, mint olyanokat nézzek, hogy

"Az ezerkezü zombik támadása"
    "A százhuszonezer hulla háza"
    "Vér a köbön"
    "Élőhalott invázió"

vagy a kedvencem:

"Drágán add a zombid életét"

:-))
  • Jano
    Maradj az igazi remekműveknél, mint a Szörnyerté, Fájnding Némó, Nu págágyí...
  • tomsolo
    ezt régen így mondtuk: harckocsizós-partraszállós
    mégrégebben pedig: baszós-kardozós
  • Blasta
    Hát simán!
    AMi nem zombis, az nem annyira rulez!
    Ami zombis, az kurvarulez!

Értem én a müvvvészetteket vázza!
  • Blasta
    Azt én is láttam még régen!
    Aztán keféztek a törpével mi? :-D
  • Jano
    Na, látom megjött az eszed! :DD
  • Blasta
    Jaaaaaaaa, a zombis a rulez, főleg az! :-DDDDD
  • Blasta
    Igazi művészet-kedvelő akad itt több is, csak a szánalmas zombifilmek kedvelőit nem látom rajta a listán...

Biztos a szemem...:-DDD
  • Jano
    Esküszöm az előbb néztem, és nem láttam mailcímet! :DD

Mind1, vhogy megegyezünk. Érdekel slasher is, nekem is van 2-3, de főleg a ZOMBIS A JÓ! :D
  • Ramza
    Félek egy olyan zombi filmem nem lesz, ami nincs meg neked!
  • Ramza
    Írjak mélt kb. három filmes listával? :)
    Na jó, írok, bár minden nem fog eszembe jutni. Csak a zombisak érdekelnek? Trash, slasher, ilyesmi nem? :)
    Amúgy megnyomkodod a logómat, és van mail-cím alatta.
  • Jano
    :DDD
  • Ramza
    Fáj, hogy van itt két ember, aki igazi művészet-kedvelő, és te nem vagy a kettő között, ugye? :)
  • Blasta
    "zombisat" BROÁÁÁÁÁF.....
    :-)))
  • tomsolo
    eccer én is néztem egy egész estéset, vmi törpés volt. Abba aszonta a kukie nevü törpe a kirájlánynak: Ich möchte kuplung!!!
  • Blasta
    Én asszem kihagyom.
    Egy olyan film, amiben Matt damon a főszereplő/vágó/forgatókönyvíró asszem inkább felejtős részemről...:-)))
  • Jano
    Te nyomassá má nekem egy mailcímet, aztán elküldöm a filmlistát (zombisat )! Vagy küldjél Te először!