106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jól láttam hogy jön az uj fredy kruger film????? -
Ja, meg arról, hogy miért nem változik 40 Kg. ebola vírussá, vagy BOMBÁVÁ, amit már kitárgyaltak a 2. részben. De amugy tök mindegy, mert nem a kedvenc filmem kritizálta. :D -
De Bandew, te azt mondtad, hogy alpári, ami ABSZOLUTE NEM!
És teljesen objektyv, egyáltalán nem túloz a filmmel kapcsolatban!
Mi volt ami felháborított téged ebben a cikkben????
Ha tudnék így fogalmazni akkor én is kb. ezt írtam volna.
Egyedül az a rész gáz kicsit, amikor a TX fegyverzetéről bezsél. Amúgy teljesen frappáns kis cikk :-D -
Bruce Almighty
Határozottan kellemes film, és egyáltalán nem tartozik a Carrey-féle néha már-már gyomorforgató ökörködések közé. A legjobban a Truman Show-hoz tudnám hasonlítani, azaz komoly hangvételű, némi humorral, és egy kevés "nyállal" (jó értelemben véve, nem degradálóan mondtam :) ) fűszerezett történet, amit érdemes megnézni. Itt-ott még elgondolkodtatónak is mondanám.
A sztori, csak röviden: Bruce Nolan (Jim Carrey) a világ legszerencsétlenebb embere. Egy különösen kiborító nap után, miután összevész a barátnőjével (Jennifer Aniston) és kirúgják a tévériporteri állásából is, végső elkeseredésében az Istent okolja minden balszerencséjéért. A szavai meghallgatásra találnak és Bruce találkozik az Istennel (Morgan Freeman), aki hét napra és hét órára rá hagyja a hatalmát. Mindössze két szabályt nem szeghet meg: nem mondhatja el senkinek, hogy ő az Isten, illetve nem akadályozhatja meg a szabad akarat döntéseit. Bruce persze alaposan ki is használja az ölébe pottyant szerencsét, de hamar kiderül: Istennek lenni sem fenékig tejfel... :)
Kategóriáján belül: 8/10.
U.i.: Mrs. Pitt, ne aggódjon, az Ön melleinek a világon semmi baja sincs. ;)
-
Mondam, hogy valahol egyeetértek vele. De semmiképp se írjon ilyen kritikát. Akkor írja le ezt a fórumba, de egy filmkritikát nem lehet így megírni. Meg mondom, vannak dolgok amiket nem is figyelt meg rendesen. -
Én lehet, hogy megnézem, mert anno oda voltam a sorozatért, és imádom visszanézni az ilyen filmeket mai szemmel:)Jókat mulatok rajta és elnosztalgiázom kicsit:) -
Ez biztos érdekes egy film lehet:)) -
Az alap, aztán ő úgyis elfekszik alamelyik szobába..Elég csak egy vödröt mellérakni és minden rendben lesz!:DD -
Ramza #6253 De akkor hoznod kell a haverodat is, aki fizet :DDDDD -
ma lesz az rtlklub-on az amerikai ninja 4: azúj küldtés ....szinte rágom a körmöm az izgalomtól -
Egyébként én még egyiket sem láttam:))))
Legközelebb szervezünk egy bulit, ahol az lesz a progi, hogy megnézzük ezeket az alkotásokat és 200 ft-os cukorkát rágunk hozzá:DDDD -
Ramza #6250 Amúgy a könyvből sem derül ki sokkal több, mert az első rész nagyon-nagyon vékony (alig több, mintha forgatókönyv lenne), a többi meg nem jelent meg magyarul.
Amúgy a második részt érdemes még megnézni (nekem az a kedvencem), a többi szerintem felejtős. -
Nem akartam, ettől függetlenül megnézem a többi részt is. -
Ramza #6248 Nehogymár felelősségre vonj amiatt, mert kijavítottam egy hibát...
De jó, legyen igazad, legyen slasher.
(nem tudom, az azért feltűnt, hogy nem abba kötöttem bele, hogy milyen minőségű a cucc, hanem abba, hogy milyen kategóriába tartozik?) -
hihi:DDDD
Azzal a mondattal beletapostál a lelkébe a mi Ramza barátunknak!:) -
Nehogymár felelősségre vonj, azért mert más véleményem van öreg ! Nem volt annyira kidolgozva a misztikusabb része a dolognak, hogy megfogjon, lehet, hogy a könyvebn minden nagyon szépen le van írva, de így az első részben nem sok derült ki, hogy mi honnan miért stb.
De a logódból látszik, hogy fanatikus vagy, tehát felejtve az egész... -
KennyG #6245 Punch Drunk Love (Kótyagos Szerelem)
Nagyont tetszett, Sandler kurva jól játszik, a forgatókönyv állat az operatőri munkával egyetemben! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus komédiát.
7.5/10 -
Félreértettél.
Rengeteg dolog miatt volt fos a 3. rész, egy szóval sem mondtam, hogy akkor jobb lett volna, de legalább ha kitaláltak volna valami újjat akkor nem sütne erről a részről ANNYIRA az izzadtságszag... -
Csak akkor lett volna jobb a 3. resz, ha extrabb az aktualis Terminator-modell, vagy mi???
Gratula... -
:DDD -
Ramza #6241 :)
Vagdalkozóhorror = slasher
Slasher -> pl. Péntek 13, Halloween sorozat.
Azért a Hellraisert talán ne ide tegyük.
Dühömben vissza is teszem a Pinhead-es logómat :) -
Jobb volt mint a 2?????????????????????
Gratula. Azért mert itt egyedül volt Connor? Ja, a film első 15 percében, bemutatták tényleg, hogy mennyire egyedül is van, aztán végig 3-an voltak....
TX fullextrás. Az lehet, de technológiailag semmi újdonságot nem tudtak kitalálni, csak összekeverték a T2 folyékonyfém terminátorát a T800-assal és voila...
Szal nem értem miben volt jobb esetleg több mint a T2???????? -
jah ezt a "kritikát" én is olvastam de szerintem ennyire nem kellett volna lehúzni a filmet... mivel a T1 után be volt tervezve a 2 de a 3 már tuti nem.. akár tagadják akár nem :) és szerintem jobb volt mint a 2! Mivel a 2ben azért nem volt ennyire reménytelen a dolog! Mint itt... a TX full extrás okos schwarzit gallyravágta stb... meg itt connor eléggé egyedül volt míg a 2be ott volt az annya is! -
GOndoltam, hogy erre ugrani fogsz :-DDDD -
Ramza #6237 Hellraiser "vagdalkozóhorror"???
Jézusom! A 2F2F akkor bizonyára lélektani dráma.
Amúgy a D&D múvi valóban szánalom, egy rosszul sikerült vicc. -
sztem is igaza van. ennyi a T3... -
Azért megmagyarázni nem kéne...:-DDDD -
persze mert 2 szemed van és egy agyad :D -
Ezen pl. feküdtem:
"Látvány dolgában tehát a Terminator 3 jó film, márpedig a mozivászon egyik felhasználási módja az, hogy kényeztetjük vele a szemet.
A másik lehetőség, az agy kényeztetése nem bizonyult sikeres útnak; a felmérések szerint lényegesen kevesebb agy van a világon, mint ahány szem."
-
Hát Bandew, nemtudom!
Ez a T3 kritika nekem nagyon tetszett! Frappáns volt, objektív és egyáltalán nem alpári.
Ugyan azt a kritikát olvastuk???????? -
szolgálatára:DDDDD -
THX Töki! :-D -
http://index.hu/kultur/mozi/t3/ -
Hangosabban, lehet hogy így nem hallja! :-) -
Én se találtam...
BANDEW! Hol a T3 kritika az indexen? -
Hol találom az index T3 kritikáját???
Csak a díszbemutatóról találtam cikket... -
kb annak a korosztálynak szánták -
Te nagy ViaSat3 rajongó lehetsz :) -
Ja.Azok javarészt sznob seggfejek.A mozinet úgy szintén.Legalábbis a régebbi társaság, hihetetlenül fafejű banda volt.(csak egy példa: Dog Soldiers-0%, Kung Pow-100%...no comment )
Sokan azt hiszik, hogy attól válnak műértő kritikussá vagy úgy lesznek hitelesek, ha szarrá fikáznak egy filmet, hiszen ők látják a hibákat. -
Nekem megvan jelenleg az oszes Seinfeld sorozat (potom 14 giga) es azokat nezem :)
Edes volt hogy csak NTSF particiora ment fel a filme mert kerem ez SeinfeldFull.avi ami 14 giga :))))
Aki nem tudna ez amerikaban a masodik legjobb vogjatek sorozat...
Top lista:
Bundy Csalad
Sienfeld
Jobaratok
South Park
Fraiser
The king of queens
Family Guy
stb.stb. :)