106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egerben átlag 500 HUF -
Mennyi egy DVD kölcsönzése? -
bedöglött a DVD-m, majd két hét mulva tudom csak megnézni, de az lesz az első amit kiveszek tékábol... -
Ez a Hellriser micsoda? -
memento...:) -

-
VAZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEE!
Én elmebeteg állat!
Most látom, hogy másfél órája a HATODIK részt szedem! :-DDD -
Én is csak magába néztem meg az első részt, ami úgy elég gyenge volt (SZÁMOMRA), de a 2. résszel már egész, de persze rögtön a 3. rész is kapcsolódik hozzá :)
a többit még nem láttam, majd ma v. holnap -
Oksa, akkor addig nem kezdem el az elsőt, amíg nem töltöttem le a másodikat!
THX az infót! :-) -
Nézd meg egybe az első 2 részt, mert összetartoznak és ÚGY nem rossz az első rész, mert értelmet kap egy csomó minden.
Ma érkezik hozzám a 4. rész, a többi már itt van, de sorrendben nézem meg :) -
Illetve JAVASLAT? :-D -
Asszem ezeknek a Hellriser-eknek én is neki ugrom!
A kérdésem az, hogy az eléggé lehúzott első rész kapcsolódik a sorozathoz szervesen, vagy netán kihagyhatom????
Gondolom kapcsolódik, de kitudja, hátha nem kell egy szar részt letöltenem/meglesnem :-DDDDD
No? Vélemény? -
veszt szájd íz di beszt -
meglested már a nevem sam et? -
íszt szájd isz di beszt -
Meg az elején a MJ Fox meg a kamion :)
Interstate 60 ruleeeez :)) -
Interstate 60 - Úttalan út
Nézzétek meg, ha még nem láttátok!
A Banton nevű városban játszódó részt...
Drogliberalizáció. :)))
(röviden: mivel értelmetlen volt harcolni; engedélyezték. rendőr bácsi szintetikus cuccot nyújt át a függővé lett gyerek anyjának. így együtt lesznek. A srácnak pedig, aki az aggódó anyát a városba hozta az önkormányzat fizet fejpénzt :-))
mókás film, bár elrettentő borzalomnak szánták ezt jelenetet, de nekem mókás :))) -
Ezek buzik bazz!! Az Ali G majik a kedvenc filmem a Jay es Silent Bob ota :)))
Egyenkent ma megneztem a Hulk c. filmet es nekem teccet :)
A View from the top c. filmet ne nezetek meg jo ? -
ali G for Prezident :D
Imádom azt a filmet!!!! -
Hellraiser 3 - Hell on Earth
Egyre jobbak ezek a részek, bár szinte már akciófilm magasságokba emelkedett, de tetszett maga a sztori kidolgozása, hogy egyre többet tudunk meg a rendszerről, ki is Pinhead stb.
És még előttem van a többi 3 rész :) -
Na megnéztem t3-at. Nem tudom mit nem lehetett érteni benne, nem volt egy művészfilm. Sok hülyeség, sok történeti baki, de amúgy jó volt :) -
Nekem az egyik vesszőparipám a Dog Soldiers 0%-kal. -
tényleg szar egy film :) -
Hello
George.of.the.Jungle.2.2003 -at neztem meg negyedeig aztan toroltem a filmet. :(
Sajnalom hogy ez lett a folytatasa. -vagy csak en nem kepzeltem el ilyen folytatast es azert nem tetszet? :(
Udv:Tertovan -
Mozinetet ezek után nem is olvasok. -
Hellraiser 2 - Hellbound
Sokkal jobb volt, mint az első rész, igazából egymás után kellett volna megnéznem mind a két részt, de így se rossz, ez a rész kifejezetten tetszett ! -
imdb fos.
Az elején sokáig 10/10, aztán 10/2, aztán megint 10/10! -
Hali
Tegnap néztem meg a tomb raidert hát maga a film nem egy nagy durranás az első rész sokkal jobb volt!
Az elején az a jelenet a cápával nagyon durva! (lara a vizalatt bever egyet a cápának) -
Igen én is, az imdb-n 4.6/10
-
Manta, Manta
Csak ajánlani tudom. -
A rettegés arénája ;) -
Johnny English -
fogom :) -
Azzal nekem se volt semmi gondom, meg végülis alapjában véve jól szórakoztam. DE tuti nem fogok ezt a filmet elővenni ha nagyon unatkoznék :) -
a látvány tényleg nem volt rossz, azt nem kell leszólni :) -
Melyik volt a hihetetlen jelenet? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
T3: most lattam csak, szerintem nem kellett volna bemelegitesnek megneznem elotte az elozo ket reszt.Voltak benne idegesito ,mar-mar hihetetlen jelenetek.Az akciok jok voltak a TX et ketvalrafektetnem (vagy terdre ? :) ) Ettol fuggetlenul biztos elo fogom venni a kesobbiekben. -
Én is csak Jolie-ért fogom megnézni! -
NA Tomb Raider 2 -The Cradle of Life kivégezve.
KB olyan szint mint az első rész. DE azt is csak jolie adta el :P
MEg ez is televan hülyeségekkel :P a Végén a nagy falbamászó 4 méteres szörnyek :)
-
Nazi Officer's Wife-hoz valaki tud feliratot?? Nagyon kéne.