106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #6434 Nincs magyar felirat (bár azért ránézhetsz az animevilag.hu-ra, ha van felirat, akkor ott találsz), de szerintem "megfejthető", nem kell felsőfokú angol hozzá (inkább akció-horror, mintsem agyoncsavart sztori).
Amúgy ezt is csak ajánlani tudom. -
angol van én azzal néztem -
Én most a Hellsing-et szeretném megnézni, de nemtom van-e a sorozathoz felirat???? -
karib tenger kalózai
nekam nagyon bejött, jó kis kalandfilm, depp isten volt -
Ramza #6430 Berzerk az egyik legjobb fantasy anime sorozat, amit valaha készítettek.
Egy gond van van vele: a mangát, amiből készült, itt-ott nagyon csúnyán átírták, cenzúrázták, rövidítették, stb.
Az utolsó rész pedig...hmmmm...na már csak azért érdemes megnézni a sorozatot.
Alap. -
Ramza #6429 Igen, ha ezt egyszerre tetted, akkor vedd úgy, hogy már bannolva is vagy. -
k :D -
Te inkább ne olvasd el mert SPOILERES
-
Berserk ismertető -
JAja sokat hallottam róla, most végre látom is :) Van 1 pár része :)) -
Berserker? Valami fantasy-s akció??? :D -
A zenéje különösen büntet. -
Berserk nagyon nagy! -
Nekem is most indult el... -
Nekem megy ... Asszem le fognak korlátozni.
Elkezdtem szedni a Berserkert, meg a Wonderful Day-s. Kíváncsi vagyok. -
Engem is. Az Amélie király film, akárki akármit mond. Punk-tum.
-
nekem se megy..szerintem mindenki a filmet szedi:))))))))))))
amugy nekem szép csalódás volt mert elég fikának állították be és hogy bukás volt koreában.. jo a film..szeritnem,...lehet hogy jobb is lehetne de jo ez .. meg ugysincs mostanság anime a piacon -
Mégsem szedem mert nem müxik az ftp:) -
Hm Koreai anime:) Na kiváncsi vagyok milyen anime-t tudnak csinálni Starcraft országban. Már töltöm is:) -
Ja, kösz a címet Csocso!
Win installom volt és elvesztettem az FTP címét :-)
-
Júúúúj, az fasza, akkor este mégis azt nézem, Hllraiser 3 még uccse fog lejönni. :-) -
van.és baromi királyságos minőség... usteamon fent van...
ftp://usteam.uw.hu
ott van az anime9 es mappában...
feliratot meg te is tudod hol találsz -
Nekem is eléggé tetszett.Nem szokványos vígjáték, engem egyértelműen az enyhe meseszerűsége és emberközelisége fogott meg. -
Wonderful Day
hát..gyönyörű grafika, nagyon jó zene, a sztori meg az eksön végülis kicsit jobb a közepesnél..igy a vége felé közeledik a jó hoz... a vége szomorú de csodálatos...
MIvel nemsok anime-t nyomatnak mostanság ezért közelező mindenkinek!!!...
graf:4/5
zene:4/5
sztori:3.5/5
+0.5pont mert mostanság ugy is pang az anime és mégse volt annyira rossz mint az híresztelték..hja és ez a Helen táncos nő gyönyörű volt:)) -
minum, mi?
:D
-
Cat #6407 punch drunk love ot meg ne nézzétek, valami katasztrofálisan pocsék film -
Ramza #6406 Az "eléggé lehúzott első részt" én eddig életemben egy ember által hallottam lehúzni :)
Szerintem az első két részt érdemes igazán megnézni (a második tényleg talán a legjobb a sorozatból), utána már a kocka és a cenobiták történetén kívül nem sok újat fogsz kapni, csak újfajta öléseket maximum... -
igen :D -
Ramza #6404 Ugye jól sejtem, hogy a felháborodók <u>sokallják</u> a 10%-ot az Ali G-ért?
-
Tőllem távol áll a szerelmi vigjáték de épp ezért tetszett ez a film mert más volt mint a többi...Szal engem megfogott:))..Téged nem..hát nem vagyunk egyformák :P -
azokat inkább ne :D -
Nekem nem jött be az a film.
Olyan butácska. Teljesen nonszensz dolgok tömkelege.
Valahogy túl volt kavarva ez az egész a 2 pár körül.
Azt hogy rossz, abszolute nem lehet rá mondani, de nem vágyom rá, hogy újra megnézzem.
És nem azért, mert nem byrom a szerelmi vígjátékokat, vagy mittom én milyen kategória ez a film.... :-)))) -
Most ment a HBO-n az Amélie csodálatos élete.Szerintem eszméletlen jó volt...Nemtudom kinek jön be ez a stilus de aki teheti nézzen bele...ehh:)...furcsa érzés szokott elfogni az ilyen filmek után...Jó kedvvel fogok lefeküdni:)) -
kultikus ős "horrorsorozat". -
Mi ez a Hellraiser? Sosem hallottam még róla. -
Hellraiser 4 - Bloodline
Érdekes volt, de a vége nagyon kerekre zárja az egészet. Megint csak többet árultak el az egészről, végre lehet tudni mi is kocka múltja. Már csak 2 rész van hátra, kíváncsi vagyok mit hagytak még :) -
jah ha eppen jol odavagjuk/odavagunk valamihez/valamit :)) -
Lejátszó is karcolhatja :P -
sokasbol leejti de ne tud meg... szal tudod a DVD dobozat... csak egy kirva kis szoszmosz kell rakerujon es amikor mar berakod a DVD-et a helyesere mar karcolodik :(( -
300-600, értelemszerüen az uj filmek drágábbak, a kölcsönzéseel szerintem a legnagyobb szopás mikor a dvd rohadt karcos és pechedre a lejátszod akadozik :( ilyenkor vagy kicserélik vagy nem :)
egyébként meg a tökét vágnám le annak aki összekarcolja a lemezt, nem igazán értem hogyan lehet megkarcolni egy lemezt mialatt beteszi vki a lejátszoba utána meg kiveszi...