106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Nincs magyar felirat (bár azért ránézhetsz az animevilag.hu-ra, ha van felirat, akkor ott találsz), de szerintem "megfejthető", nem kell felsőfokú angol hozzá (inkább akció-horror, mintsem agyoncsavart sztori).
    Amúgy ezt is csak ajánlani tudom.
  • Punker
    angol van én azzal néztem
  • Blasta
    Én most a Hellsing-et szeretném megnézni, de nemtom van-e a sorozathoz felirat????
  • Laalee
    karib tenger kalózai

nekam nagyon bejött, jó kis kalandfilm, depp isten volt
  • Ramza
    Berzerk az egyik legjobb fantasy anime sorozat, amit valaha készítettek.
    Egy gond van van vele: a mangát, amiből készült, itt-ott nagyon csúnyán átírták, cenzúrázták, rövidítették, stb.
    Az utolsó rész pedig...hmmmm...na már csak azért érdemes megnézni a sorozatot.
    Alap.
  • Ramza
    Igen, ha ezt egyszerre tetted, akkor vedd úgy, hogy már bannolva is vagy.
  • The Garrett
    k :D
  • Davidus
    Te inkább ne olvasd el mert SPOILERES
  • Davidus
    Berserk ismertető
  • The Garrett
    JAja sokat hallottam róla, most végre látom is :) Van 1 pár része :))
  • Bandew
    Berserker? Valami fantasy-s akció??? :D
  • Davidus
    A zenéje különösen büntet.
  • Davidus
    Berserk nagyon nagy!
  • Blasta
    Nekem is most indult el...
  • The Garrett
    Nekem megy ... Asszem le fognak korlátozni.
    Elkezdtem szedni a Berserkert, meg a Wonderful Day-s. Kíváncsi vagyok.
  • Bandew
    Engem is. Az Amélie király film, akárki akármit mond. Punk-tum.
  • CSOCSO
    nekem se megy..szerintem mindenki a filmet szedi:))))))))))))
    amugy nekem szép csalódás volt mert elég fikának állították be és hogy bukás volt koreában.. jo a film..szeritnem,...lehet hogy jobb is lehetne de jo ez .. meg ugysincs mostanság anime a piacon
  • Davidus
    Mégsem szedem mert nem müxik az ftp:)
  • Davidus
    Hm Koreai anime:) Na kiváncsi vagyok milyen anime-t tudnak csinálni Starcraft országban. Már töltöm is:)
  • Blasta
    Ja, kösz a címet Csocso!
    Win installom volt és elvesztettem az FTP címét :-)
  • Blasta
    Júúúúj, az fasza, akkor este mégis azt nézem, Hllraiser 3 még uccse fog lejönni. :-)
  • CSOCSO
    van.és baromi királyságos minőség... usteamon fent van...
    ftp://usteam.uw.hu

ott van az anime9 es mappában...
    feliratot meg te is tudod hol találsz
  • Dynamic
    Nekem is eléggé tetszett.Nem szokványos vígjáték, engem egyértelműen az enyhe meseszerűsége és emberközelisége fogott meg.
  • CSOCSO
    Wonderful Day
    hát..gyönyörű grafika, nagyon jó zene, a sztori meg az eksön végülis kicsit jobb a közepesnél..igy a vége felé közeledik a jó hoz... a vége szomorú de csodálatos...
    MIvel nemsok anime-t nyomatnak mostanság ezért közelező mindenkinek!!!...

graf:4/5
    zene:4/5
    sztori:3.5/5
    +0.5pont mert mostanság ugy is pang az anime és mégse volt annyira rossz mint az híresztelték..hja és ez a Helen táncos nő gyönyörű volt:))
  • Galy
    minum, mi?

:D
  • Cat #6407
    punch drunk love ot meg ne nézzétek, valami katasztrofálisan pocsék film
  • Ramza
    Az "eléggé lehúzott első részt" én eddig életemben egy ember által hallottam lehúzni :)

Szerintem az első két részt érdemes igazán megnézni (a második tényleg talán a legjobb a sorozatból), utána már a kocka és a cenobiták történetén kívül nem sok újat fogsz kapni, csak újfajta öléseket maximum...
  • Laalee
    igen :D
  • Ramza
    Ugye jól sejtem, hogy a felháborodók <u>sokallják</u> a 10%-ot az Ali G-ért?
  • Gnome
    Tőllem távol áll a szerelmi vigjáték de épp ezért tetszett ez a film mert más volt mint a többi...Szal engem megfogott:))..Téged nem..hát nem vagyunk egyformák :P
  • Laalee
    azokat inkább ne :D
  • Blasta
    Nekem nem jött be az a film.
    Olyan butácska. Teljesen nonszensz dolgok tömkelege.
    Valahogy túl volt kavarva ez az egész a 2 pár körül.
    Azt hogy rossz, abszolute nem lehet rá mondani, de nem vágyom rá, hogy újra megnézzem.
    És nem azért, mert nem byrom a szerelmi vígjátékokat, vagy mittom én milyen kategória ez a film.... :-))))
  • Gnome
    Most ment a HBO-n az Amélie csodálatos élete.Szerintem eszméletlen jó volt...Nemtudom kinek jön be ez a stilus de aki teheti nézzen bele...ehh:)...furcsa érzés szokott elfogni az ilyen filmek után...Jó kedvvel fogok lefeküdni:))
  • Coine, The A&O
    kultikus ős "horrorsorozat".
  • Bandew
    Mi ez a Hellraiser? Sosem hallottam még róla.
  • Coine, The A&O
    Hellraiser 4 - Bloodline

Érdekes volt, de a vége nagyon kerekre zárja az egészet. Megint csak többet árultak el az egészről, végre lehet tudni mi is kocka múltja. Már csak 2 rész van hátra, kíváncsi vagyok mit hagytak még :)
  • Sephi
    jah ha eppen jol odavagjuk/odavagunk valamihez/valamit :))
  • The Garrett
    Lejátszó is karcolhatja :P
  • Sephi
    sokasbol leejti de ne tud meg... szal tudod a DVD dobozat... csak egy kirva kis szoszmosz kell rakerujon es amikor mar berakod a DVD-et a helyesere mar karcolodik :((
  • Tikal #6392
    300-600, értelemszerüen az uj filmek drágábbak, a kölcsönzéseel szerintem a legnagyobb szopás mikor a dvd rohadt karcos és pechedre a lejátszod akadozik :( ilyenkor vagy kicserélik vagy nem :)
    egyébként meg a tökét vágnám le annak aki összekarcolja a lemezt, nem igazán értem hogyan lehet megkarcolni egy lemezt mialatt beteszi vki a lejátszoba utána meg kiveszi...