106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Tiszta hülye vagyok, emlékeztem arra, hogy nem event horizont, hanem egy "t"- vel kevesebb, és barom módra az event-ből vettem le (holott öt perce még jól írtam le) :)
    Bocsika.
  • Blasta
    Azaz ESEMÉNYHORIZONT :-D
    Jó kis név egy hajónak :-D
  • Blasta
    Khmmm
  • Ramza
    Even, nem event, és ez volt a hajó neve.
    És persze várható volt, hogy a magyarok átfordítják. Lehetett volna például: "Rettegés az űrben" is :)

Amúgy szerintem jó film, én őszintén meglepődtem, hogy az imdb-n csak 5,6-on áll (egy ponttal többre gondoltam), míg a Ghost ship 5,3-on.
    Na mindegy, a Szellemhajónál szerintem még a fear.com is klasszisokkal jobb film.
  • Blasta
    Nekem is ez az egyik kedvencem :-DDDDD
  • Jano
    Tök jó a cím fordítása!
  • Ramza
    Igen.
    Csak én voltam elveszve, mert én meg végig szájtátva olvastam, hogy mik nem voltak a Halálhajóban :)
  • Ramza
    Halálhajó (Event horizon) = egész jó sci-fi horror, bőven nézhető, bejön
    Szellemhajó (Ghost ship) = muháháháááá :) nem is emlékszem, azt hiszem kettő vagy három pontot adtam neki anno.
  • Dynamic
    Akkor most mi van?Egy filmről beszélünk mindannyian csak a címekkel van kavarás?
  • Dynamic
    Az lehet, a Halálhajót tényleg nem láttam:)
  • Ramza
    És te is
  • Dynamic
    Na én is ezt mondom, csak még nem volt benne a kommented, ezért írtam le én is ugyanazt:)
  • Ramza
    Te is!
  • Ramza
    Te kevered a Szellemhajóval, Dzsí!
  • Dynamic
    Szerintem egyszerűen az a vége, hogy a gonosz nem pusztul el, közben felviszik a megtalált aranyat egy másik hajóra(a valóságban) és tul.képpen ezzel kezdődik előről az egész.De miért a pokolban?Nem értem.Meg különben miért került a csaj a pokolba??
  • Blasta
    Szerintem nincs a pokolban.
    Miért lenne?
    Mi utal erre?

Te vetted le a film végét rosszul szvsz. Azért ne képzeljünk egy ilyen Z kategóriás horrorról ilyen befejezést :-DDDD

Egyszerű: A csajszi túlélte és a gonoszbácsi is. Pedig mindenki azt hitte, hogy a gonoszbácsi megmurdált.
    Na bumm. Ennyi. Nincs ott semmiféle pokol :-DDDDDDD
  • Blasta
    Utóbbi idők egyettlen jó (rettenetjó) horrorja:
    28 days later!

Nincs semmi más!
  • Dynamic
    Annyira nem fogott meg a film, hogy túlságosan belemerüljek...De az miből derül ki, hogy már a pokolban van???
  • Jony
    Igen ! Még egy ember aki rosszul vette le a film végét./sory/ Szerintem nézd meg mégegyszer. Tulajdonképpen nem menekül ott meg senki. Hanem a csaj már a pokolban van.:D Szerintem a vége a legijesztőbb, ahogy ott nyugtatják ok nincs semmi baj..:D Na az a jelenet már a pokolba van.
  • Dynamic
    Annyira van jó/rossz vége, mint mondjuk a T3-nak.
    Kicsit idiótán megfogalmazva:azért jó, mert megmenekül a főhős meg a "lelkek", de annyiból rossz, hogy a főgonosz túléli.
  • Jony
    Ha már itt tartunk szerintem nagyon rossz vége van és azért kérdeztem mert akivel beszéltem és látta az mind azt mondta hogy "happy end".
  • Jony
    Akkor menj el azt nézd meg a darkness-t. Ezekután, hogy ilyen "szigorú" vagy kiváncsi vagyok a kritikádra. Mondjuk akárhogy erőltetem magam én sem emlékszem jó horrorra a közelmúltban. Ami nézhető volt az az álomcsapda, de azon többet röhögtem mint féltem.
  • Ramza
    Én fordítva vagyok: a ketegóriát szeretem, de manapság szinte semmi jó nem készül.
    A Halálhajós kérdésre azért nem válaszolok, mert már nem emlékszem a _pontos_ befejezésére.
  • Jony
    Ja bocs. Most nézem van egy horror topic is. A halálhajós kérdésem inkább oda illik.

A kategóriát én sem szeretem, de azt el kell ismerni hogy készül pár jó film belőle.
  • Jano
    Nem láttam még. :D
  • Jano
    Ne légy pipa! Elég új film, és nem túl sokan szeretik a kategóriáját, tehát valószínűleg kevesen látták eddig. Én mindenképp meg fogom nézni, de kb. majd akkor, ha megjelenik a tékákban.
  • Jony
    Kérdés: SZerintetek halálhajónak rossz vagy jó vége van.:D??
  • Jony
    Látom a fórumot itt se olvassátok csak irtok bele. Vagy egyszerüen nem válaszoltok ? Szóljatok azt lelépek. Egyszerüen nem hiszem el hogy egy ilyen topic cim alatt ne legyen téma a darkness.
  • Unknow
    Én is azt mondom ezért az alakításért amit a KTK-ban csinált oszit kaphatna mert kegyetlen jól adja magát!Komolyan mondom ezek után csak úgy tudom elképzelni a kalózokat mint amilyen ő volt=)
  • Bandew
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
    Amikor megláttam sz@rrá röhögtem magam!!!!!!!
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Tikal #6694
    Hi!

Nincs meg valakinek a tegnap este vetitett Con Train - A fegyencvonat cimű film? Sajnos nem láttam mert a másik csatornán néztem a Kíméletlen vadászok cimű izgalmas akciofilmet
  • CSOCSO
    MInden6ó
    Nekem nagyon tetszett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    szerintem semmi baja a filmnek...
    egint csak ezt tudom kérdezni: miért mit vártál hogy szarrá röhögöd magad vagy hogy elsrod magad olyan drámai műalkotás lesz vagy mi??????
    szerintem tök cool film volt.. mindenképpen érdemes volt megcsinálni..lehet nem fogom meglesni soxor......sőőőt.. lehet hoyg csak egyszer lestem meg de nagyon jo volt...
    minimum 6.5/10
  • Kandurex
    Megnézted?
  • Coine, The A&O
    ez tény :)
  • Jony
    Nem dohányzok. De van nálam pár tekercs.:D
  • Jony
    A T3 szerintem inkább egy elfuserált paródia mint 3-ik rész. Ha nem készitettek volna ennyi rossz filmet mostanában akkor azt hittem volna hogy ez valami rossz vicc. Egyetlen jó amikor a tüzoltóautó elejére ráragad, hát azon szétröhögtem magam.
  • Jony
    Tegnap néztem a Darkness cimű új rémisztgetős filmet és hát mit mondjak ilyen fasza horrort én még nem láttam. Tökéletes a vágás a rendezés a szereplők és főleg a story. Mindenkinek melegen ajánlom !!! A vége kb ugyanaz mint a halálhajóé. Tényleg ezen már sok emberrel vitáztam szerintetek a halálhajónak jó vagy rossz vége van?:D
  • Jony
    Jony Depp-nek nagy alapfilmje a dead man, nem tudom ki látta.
  • Jano
    Akkor leírom másképp:

Stephen King ≠ Steven Spielberg
  • Jano
    Te kis matekzseniáliska!